Anything goes… - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 66 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 985
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Και εδω στην Κρητη εχει ζωη αλλα στην Αθηνα εχει και αλλα πραγματα που θελω να δω. Αρχικα εχει πιο πολλες επαγγελματικες ευκαιριες σε χωρους που με ενδιαφερουν. Επισης εχει πολλα μνημεια, μουσεια, θεατρα, συναυλιες (και μπουζουκια εννοειται γιατι στην ψυχη ειμαι τετοια χαχα). Αυτα μου λειπουν απο την Κρητη. Επισης νιωθω οτι ο κοσμος δεν θα ειναι τοσο πισω απο θεμα αποψεων. Εδω επειδη οι περισσοτεροι μεγαλωνουν σε χωρια εχουν οπισθοδρομικες αποψεις. Αλλα ναι για αυτο μιυ αρεσει η Αθηνα. Οτι ειναι χαοτικη το καταλαβαινω. Δεν το λεω για να ειμαι καθε βραδυ σε διαφορετικο κλαμπ χαχαχα. Πω εχει και αυλη και κηπο το σπιτι. Δεν θα θες να φυγεις ποτε χαχα.
    Εντάξει, μαζί σου, σε αυτά έχεις δίκιο… Η μεγάλη πόλη τα έχει αυτά τα πλεονεκτήματα. Αλλά έχει και άλλα στραβά που εσένα δε σε πολυνοιάζουν τώρα.. Αυτό με τον κόσμο που «δεν είναι τόσο πίσω από θέμα απόψεων» μη το δένεις και κόμπο. Σου λέω ότι δεν πολυισχύει. Παντού θα βρεις και καλούς και στραβούς, απλα στην μεγάλη πόλη έχεις πιο πολλές επιλογές από τη «γιαγιά με το ένα δόντι» που λεγε ο Γιώργος.. Αυτό. Είσαι και των μπουζουκιών βρε κορίτσι? Θα βάλω τα μεγάλα μέσα. Κύκνε εσύ που το χεις λιγο παραπάνω με τα ελληνικά κομμάτια βάλε ενα χεράκι να λούσουμε με γαρύφαλλα το κορίτσι από δω.. Έτσι κι αλλιώς ξέρετε καλύτερα από μπουζούκια εσείς οι Σαλονικιοί, έχετε καλύτερα μαγαζιά..

Άμα είναι να έχω αυλή και κήπο σε ορεινό χωριό πάει τότε, σας λέω με χάσατε.. Θα εγκαταλείψω όλους και όλα, θα πάω να σκαλίζω κήπο, θα βάλω δέντρα, θα έχω κοτούλες, θα μου δανείσει κι ο Γιώργος τη «γαουρίτσα» του να πηγαίνω πέρα δώθε και δε θέλω τίποτε άλλο.. Ευτυχισμένη ζωή..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Καλημέρα Βασίλη από τη ροζ κύκνο
    https://media1.tenor.com/m/Ipe6tAHvv...C/sova-owl.gif

Senior Member
    Γαρύφαλλα και μπουζούκια θέλετε;
    Ορίστε!

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και για να τιμήσουμε λίγο και την Κρήτη, ορίστε ένα αγαπημένο μου τραγούδι...

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το μεταφέρω εδώ, να μην χαλαμε το θέμα.

Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    ΜΟΝΟ με σένα, τα άλλα τα κάνω για να ζηλέψεις..
    Εμένα αυτα με ξενερώνουν. Είναι λόγος να κοιτάξω αλλού.

Senior Member
    Και εγώ έχω λίγο άλλο γούστο από τον κύριο καθηγητή. Θέλω χαλαρές καταστάσεις, πιτζαμούλες, φαγητάκι, καναπέ και σειρούλα στο νετφλιξ. Αφού έχει τελειώσει το εξερσάιζ.. Αυτός βγάζει σπυράκια άμα ακούσει τέτοια..

Σε κλαμπάκια δεν πάω ποτέ, ούτε όταν ήταν ο καιρός μου δεν ένιωθα άνετα εκεί. Ήμουν έξω από τα νερά μου.. Δεν τα προτιμούσα ποτέ, κινούμουν αλλού. Πάντως σε αυτό με τα μακριά μαλλιά που είπε ο καθηγητής συμφωνώ κι εγώ, μου αρέσουν πολύ..

Μάλλον για αυτό κιόλας σε ερωτεύτηκα…

Τζιοβάνηηη, πότε σκοπεύεις να μας καταδεχτείς κι εμάς εδώ? Πότε θα περάσεις να μας πεις ένα γεια? Φέρε και τις περγαμηνές και τις θαυμάστριες μαζί. Το κάνουμε το μαγαζί και κλαμπάκι αν είναι να μας τιμήσεις εσύ…

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Το μεταφέρω εδώ, να μην χαλαμε το θέμα.

Α, τώρα κατάλαβα τι είπες.. Άλλο λες.. Ναι κι εμένα με κουράζουν αυτά, με ταλαιπωρούν χωρίς λόγο και δε θέλω, φεύγω. Ευτυχώς υπήρξα τυχερός και δεν έχω ταλαιπωρηθεί με τετοια «ναζάκια» στη ζωή μου..

Senior Member
    Α, τώρα κατάλαβα τι είπες.. Άλλο λες.. Ναι κι εμένα με κουράζουν αυτά, με ταλαιπωρούν χωρίς λόγο και δε θέλω, φεύγω. Ευτυχώς υπήρξα τυχερός και δεν έχω ταλαιπωρηθεί με τετοια «ναζάκια» στη ζωή μου..
    Στο σχόλιο σου απάντησα,.. Με χιούμορ. Απαντάς σοβαρά πίσω όμως..

Senior Member
    Αγαπημένο κομμάτι αγαπημένου Κώστα Μακεδόνα που με εκφράζει πάνω σε αυτό που μόλις είπες.

Senior Member
    Αγγιξαμε πληγή φίλε Βασίλη?

Senior Member
    Αγγιξαμε πληγή φίλε Βασίλη?
    Όχι βρε, αυτό σου λέω, στον πολύ συγκεκριμένο τομέα υπήρξα τυχερός, δεν είχα τέτοια. Αλλά η γενικότερη στάση μου απέναντι σε αυτά είναι ότι είναι ταλαιπωρία χωρίς λόγο.. Δε θα την ήθελα.. Θα την έβρισκα κι εγώ απωθητική.. Το κομμάτι του Μακεδόνα μου αρέσει και κάπως μου ταιριάζει με αυτά που λέμε γι αυτό το έβαλα

Senior Member
    Όχι βρε, αυτό σου λέω, στον πολύ συγκεκριμένο τομέα υπήρξα τυχερός, δεν είχα τέτοια. Αλλά η γενικότερη στάση μου απέναντι σε αυτά είναι ότι είναι ταλαιπωρία χωρίς λόγο.. Δε θα την ήθελα.. Θα την έβρισκα κι εγώ απωθητική.. Το κομμάτι του Μακεδόνα μου αρέσει και κάπως μου ταιριάζει με αυτά που λέμε γι αυτό το έβαλα
    Επειδή συνεχίζεις να απαντάς σοβαρά γιαυτό ρωτάω.
    Είναι όντως απωθητικη.

Senior Member
    Επειδή συνεχίζεις να απαντάς σοβαρά γιαυτό ρωτάω.
    Είναι όντως απωθητικη.
    Μα εγώ μιλάω σοβαρά ακόμα κι όταν κάνω πλάκα ΚΥΡΙΩΣ τότε…

Πάω λίγο μέσα που με φωνάζουν αλλά θα ξανάρθω.

Senior Member
    Μα εγώ μιλάω σοβαρά ακόμα κι όταν κάνω πλάκα ΚΥΡΙΩΣ τότε…

Πάω λίγο μέσα που με φωνάζουν αλλά θα ξανάρθω.
    Αυτό το φεύγω για λίγο. Φεύγω έχω δουλειά ή δεν ξέρω τι.. Που λες συνέχεια.. Μου θυμίζει μια, ονόματα δεν λέμε, που είχε κάπου πρόχειρα αφτιά και τα έραβε.

Senior Member
    Αυτό το φεύγω για λίγο. Φεύγω έχω δουλειά ή δεν ξέρω τι.. Που λες συνέχεια.. Μου θυμίζει μια, ονόματα δεν λέμε, που είχε κάπου πρόχειρα αφτιά και τα έραβε.
    Ε?? Δεν ξέρω τι λες ρε.. Όντως είχα δουλειά τώρα μέσα. Θα τα μάθεις εσύ όλα αυτά τα δικά μου, περίμενε λέμε μέχρι να τα διαβάσεις.. Η ταινία πιστεύω να έχει βγει μέχρι τα Χριστούγεννα..

Πάντως ο κύριος καθηγητής δε βλέπω να μας καταδέχεται.. Ή που μας έχει θυμώσει, ή που τον τρομάξαμε ή που απλά δε γουστάρει τη φάτσα μας.. Σωστό και αυτό. Είναι «αντιτουριστική» η φάτσα μας άλλωστε.. Τάδε έφη elis.

Πάντως εμείς θα συνεχίσουμε να του λέμε πως είναι ευπρόσδεκτος και αυτός και οι θαυμάστριές του και οι περγαμηνές Ελπίζω να καταφέρουμε να τον μεταπείσουμε.. Το θρεντ ετούτο έχει ανάγκη από μια «ένεση τεστοστερόνης»..

Page 28 of 66 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast

Tags for this Thread