Anything goes… - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 42 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 621
    Senior Member
    Ιιιιι.. ΐ Ϊσαι αρχηγός

Καλώς το δάσκαλο το George Έτσι.. δίδαξε μας πράγματα.. Ούτε τα διαλυτικά, ούτε τη Χαραλαμπούδη ήξερε ο παππούς, καθότι δεν έχω και TikTok αλλά θα την ψάξω, φαίνεται promising..

Δε σου άρεσε ο Τσουβελας ε? Οκ, γούστα είναι αυτά, το αισθητικό κριτήριο ποικίλει.. Πάντως το χιούμορ σώζει καταστάσεις γενικά, εκτός κι αν το level του ψυχοπλακώματος ειναι απάλευτο…

Senior Member
    Ναι το χιούμορ σώζει καταστάσεις. Ο συγκεκριμένος δεν έχει χιούμορ .
    Γούστα είναι αυτά. Αν σου φτιάχνει τη διάθεση, καλά κάνεις και τον παρακολουθείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Καλησπερα user ευχαριστώ που πέρασες από το φτωχικό μου Την έχω δει κι εγώ την παράσταση. Είναι πολύ καλός ο άτιμος, θα πρέπει να τον συνταγογραφούν οι γιατροί αυτόν.. Αν και είναι και λίγο βρωμόστομος, ενώ εγώ προτιμώ το πιο clean χιούμορ. Σήμερα ήμουνα χάλια το πρωί και κάπως λίγο βοήθησαν αυτά, τώρα είμαι σχετικα καλυτερα. Έχω να δω και το ποδόσφαιρο με κάτι φίλους πιο μετά που παίζει η εθνικη, κάπως θα βγει και σήμερα. Αλλά τον τελευταίο καιρό δεν είμαι πολύ καλά, το χιούμορ το έχω για σωσίβιο, κι όταν βαραίνω πιο πολύ μου κόβονται όλα εντελώς…
    καλησπέρα.
    κι εγώ κάπως έτσι βάζω κάτι παλιά του νέτγουιξ και νόβιμπετ και γελάω κάπως ξαλαφρώνω και για λίγο είμαι καλύτερα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Δεν τρώω παϊδάκια ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί δεν θέλω να τα πιάσω με τα χέρια και να βρωμάω χαχαχαχαχ τετΧοια είμαι

Προτιμώ αυτά που μπορείς να τα φας πιο πολιτισμένα

Υ.Γ. ήταν ένα θρίλερ με ανθρωποφάγα πουλιά , παλιό, δε θυμάμαι πως το λένε
    Ααα τότε είσαι δικιά μου εσυ, γιατί κι εγώ δε θέλω να γίνονται λίμπα τα χέρια μου όταν τρώω. Προτιμώ μπριζόλα και μαχαιροπηρουνο. Αφού να φανταστείς όταν είναι να φάω κανα ψάρι που αναγκαστικά το πιάνεις με τα χέρια, πρώτα καθαρίζω, μετά φεύγω πάω πλένω χέρια και μετά έρχομαι κάθομαι και τρώω..

Δεν (θέλω να) το ξέρω το θρίλερ με τα ανθρωποφάγα πουλιά, ρώτα την Κύκνο, αυτή τα ξέρει αυτά που είναι και ατρόμητη, εγώ βλέπω μόνο παιδικά.. :P

Κύκνε αν ακούς, το είδες τελικά αυτό?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ναι το χιούμορ σώζει καταστάσεις. Ο συγκεκριμένος δεν έχει χιούμορ .
    Γούστα είναι αυτά. Αν σου φτιάχνει τη διάθεση, καλά κάνεις και τον παρακολουθείς.
    Είναι λίγο μπάρμπας και το χιούμορ του απευθύνεται σε αντίστοιχους «μπαρμπάδες». Υποψιάζομαι ηλικιακή διαφορά George, πρέπει να είσαι αρκετά νεότερος από 42..

Senior Member
    Είναι λίγο μπάρμπας και το χιούμορ του απευθύνεται σε αντίστοιχους «μπαρμπάδες». Υποψιάζομαι ηλικιακή διαφορά George, πρέπει να είσαι αρκετά νεότερος από 42..
    Δεν νομίζω να έχει να κάνει με ηλικία αλλά με γούστο. Ναι είμαι αρκετά νεαρότερος από 42.. Αν ήμουν 41 θα μου άρεσε λες?

Senior Member
    Δεν νομίζω να έχει να κάνει με ηλικία αλλά με γούστο. Ναι είμαι αρκετά νεαρότερος από 42.. Αν ήμουν 41 θα μου άρεσε λες?
    Πιθανόν να μη σου άρεσε ούτε στα 41 αν υπάρχει διαφορετικό αισθητήριο στο χιούμορ. Απλά ο συγκεκριμένος, που είναι επίσης συνομήλικος «μπάρμπας» κάνει και αστεία στα οποία ενδεχομένως να μην μπορείς εσύ να κάνεις relate λόγω ηλικιακής διαφοράς. Χάσμα γενεών..

Ααα τότε είσαι δικιά μου εσυ, γιατί κι εγώ δε θέλω να γίνονται λίμπα τα χέρια μου όταν τρώω. Προτιμώ μπριζόλα και μαχαιροπηρουνο. Αφού να φανταστείς όταν είναι να φάω κανα ψάρι που αναγκαστικά το πιάνεις με τα χέρια, πρώτα καθαρίζω, μετά φεύγω πάω πλένω χέρια και μετά έρχομαι κάθομαι και τρώω..

Δεν (θέλω να) το ξέρω το θρίλερ με τα ανθρωποφάγα πουλιά, ρώτα την Κύκνο, αυτή τα ξέρει αυτά που είναι και ατρόμητη, εγώ βλέπω μόνο παιδικά.. :P

Κύκνε αν ακούς, το είδες τελικά αυτό?

Α είσαι κ εσύ από τους περίεργους ε? Νόμιζα θα μου τα χώσεις που αποφεύγω να τρώω με τα χέρια.

Εξαίρεση είναι η πίτσα που και εκεί βεβαια προσπαθώ να πιάνω απο τις ακρούλες το ψωμί για να μη βρωμάω κασερίλα.

Μόνο παιδικά βλέπεις ? Εντάξει , δεν έχω φτάσει στο λεβελ σου αλλά βλεπω και παιδικά. Τα ice age τα εχω δει , να μας πει και η Κύκνος.

Πιθανόν να μη σου άρεσε ούτε στα 41 αν υπάρχει διαφορετικό αισθητήριο στο χιούμορ. Απλά ο συγκεκριμένος, που είναι επίσης συνομήλικος «μπάρμπας» κάνει και αστεία στα οποία ενδεχομένως να μην μπορείς εσύ να κάνεις relate λόγω ηλικιακής διαφοράς. Χάσμα γενεών..
    Μεχ, μη το λες, και μενα μου ρίχνει μια δεκαετία ο Τσουβελας αλλά το βρίσκω μια χαρά το χιούμορ του.

Μην ακους τι λεει ο Τζώρτζης , κρύβει χρόνια

Senior Member
    Μιλάς σαν και είσαι εκατό χρόνων. Απλά δεν μου αρέσει το χιούμορ του.

Μην ακούς τι λένε τα πετούμενα του φορουμ. Είμαι ο πιο μικρός και ο πιο ωραίος εδώ μέσα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    …προσπαθώ να πιάνω απο τις ακρούλες το ψωμί για να μη βρωμάω κασερίλα.
    Μην πεις άλλα, κινδυνεύω να σε ερωτευτώ και μετά δε μας ξεπλένει ούτε ο Τζιοβάνι… :P

(Ωχ, τι τον θυμήθηκα τώρα τον καθηγητή, θα το πληρώσω αυτό…)

Ναι, τέτοιος είμαι, δεν αντέχω τη λίγδα στα χέρια όταν τρώω, can’t help it, έτσι ήμουν από παιδί.. Έχω φάει δούλεμα πολλές φορές γιατί δεν αφήνω κάτω το μαχαιροπήρουνο και δεν πιάνω την «κοκκάλα» με το χέρι…

Μερικά παιδικά που είναι ψυχοπλακωτικά τα αποφεύγω. Αγαπημένο είναι το Kung Fu Panda και τα συναφή (όπως το Ice Age..). Όπως σου προείπα έχω ανάγκη από ανάλαφρα πράγματα να με χαλαρώνουν, δεν μπορώ τα βαριά τα πΧοιοτικά. Θέλω κάτι ρηχό, μια αμερικανιά, να ξεχαστώ για δυο ωρίτσες μέχρι να επιστρέψω στο κανονικό το δράμα.. Συνήθως πάω για κωμωδία ή περιπέτεια ή δράσης ή φαντασίας (μου αρέσουν και αυτά.. Άμα ξες και τον Τόλκιν σε παντρεύομαι τώρα και κουμπάρος ο Τζοβάνης, χαχαχαχα) :P

Senior Member
    Μιλάς σαν και είσαι εκατό χρόνων. Απλά δεν μου αρέσει το χιούμορ του.

Μην ακούς τι λένε τα πετούμενα του φορουμ. Είμαι ο πιο μικρός και ο πιο ωραίος εδώ μέσα..
    Εμένα μου είπε ένα πουλάκι ότι κρύβεις χρόνια.. :P

Έχω ψυχή γέρου Τζώρτζ, και σώμα γέρου επίσης, παρότι είμαι στο άνθος της (μέσης) ηλικίας μου…

Άμα είσαι αλήθεια νέος και ωραίος και έχεις και τέτοιο χιούμορ που βλέπω τότε είσαι κελεπούρι.. Κορίτσια τρέχτε…

Senior Member
    Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς
    Ο παλιός είναι ΘΕΟΣ!

Καλώς τον

Senior Member
    Τώρα που σου τράβηξα την προσοχή
    Για να γίνετε καλά λάδι μέλι κρασί χωρίς επεξεργασία από παραγωγό συμπληρώματα από το φαρμακείο
    Γυμναστική βάλτε από γιατρό
    Νορτζεσικ αλγκοφρεν
    Στραγγιστό με μέλι από το χωριό
    Αν τα κάνετε όλα αυτά θα γίνεται καλά με τη μία δεν έχω κέρδος από τίποτα είμαι Αγρότης και ξέρω τι να φάω για να δουλέψω θέλω να σασ κάνω κι εσάς αγρότες να ξέρετε

Page 2 of 42 FirstFirst 123412 ... LastLast

Tags for this Thread