Anything goes… - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 42 FirstFirst ... 223031323334 ... LastLast
Results 466 to 480 of 621
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ο «κολλητός» μου που κάναμε παρέα επί χρόνια (τώρα χαθήκαμε λίγο..) είναι 57 χρονών. Καιρός λοιπόν να βρω νέο «κολλητό» με παρόμοια ηλικία. Και μεγαλύτερος να ναι δεν έχω θέμα.. Αρκεί να πίνουμε καμιά ρακή..
    Κοιτα εδω συμπτωση. Και ο μπαμπας μου 57 ειναι. Αλλα δεν πινει σχεδον καθολου χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Αλλα δεν πινει σχεδον καθολου χαχα
    Άρα και σε αυτό ταιριάζουμε.. Ούτε εγώ το συνηθίζω. Όταν όμως καμιά φορά μαζευτούν διάφορα επιβαρυντικά, τότε τρέχω να βρω κι εγώ από κανένα σφηνάκι με διάφανο αλκοολούχο περιεχόμενο. Ή όχι αναγκαστικά λόγω προβλημάτων, μπορεί έτσι για το κέφι και τη χαρά. Αυτό είναι ακόμα καλύτερο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ετσιιιι.. Εφακι και ξερό ψωμί.

Η Κουτσουκουτου? Ακούς και παιδικά τραγούδια? Η κουτσουκουτα είναι αυτό που βάζουν οι γυναίκες στα μαλλιά, νομίζω κοκαλάκι το λέτε εσείς. Τα κολοκύθια στα κυπριακά είναι τα κολοτζια.

παιδικά με τα ζουζουνια και mazoo και οχι μονο εποχή αλτερ , 2000-2009 , με εφη , ρουλα , ποπαρα , εθνικο σταρ και τα αστερια της αννιτας.

Senior Member
    Για όσους δεν ξέρουν την ποπαρα

Senior Member
    Άρα και σε αυτό ταιριάζουμε.. Ούτε εγώ το συνηθίζω. Όταν όμως καμιά φορά μαζευτούν διάφορα επιβαρυντικά, τότε τρέχω να βρω κι εγώ από κανένα σφηνάκι με διάφανο αλκοολούχο περιεχόμενο. Ή όχι αναγκαστικά λόγω προβλημάτων, μπορεί έτσι για το κέφι και τη χαρά. Αυτό είναι ακόμα καλύτερο..
    Ο μπαμπας μου θα πιει κανενα κρασι μονο και αν. Και 10 η ωρα υπνος χαχαχα..

Senior Member
    Ο μπαμπας μου θα πιει κανενα κρασι μονο και αν. Και 10 η ωρα υπνος χαχαχα..
    Ρε σου λέω είναι ήδη φίλος μου και δεν το ξέρει.. Του αρέσει συγκεκριμένα το κόκκινο κρασάκι, όχι τόσο το άσπρο..

Αυτό με το «10 η ώρα ύπνος» πρέπει να μου το διδάξει όμως. Θα τον ρωτήσω. Εγώ ξέρω από «4 πήγε η ώρα και ακόμα το μάτι γαρίδα..»

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Για όσους δεν ξέρουν την ποπαρα
    Σε αγάπησα.. Είμαστε και συνομήλικοι. Σε ευχαριστώ πολύ που μου ‘κανες το θρεντ «της Πόπης..» Τέτοια θέλω εγώ.

Άμα η Κρητικοπούλα δε με θέλει για φίλο του πατέρα της, θες να γίνουμε φίλοι? Έτσι για να χω και αλτερ-νατιβ.. Πες ναι.. πες ναι..

Πάω να ακούσω είτε ζουζούνια είτε mazoo and the zoo είτε την τσουκουτσούκα μάλλον..

Senior Member
    …και μιας και πλαντάξαμε στα αχ και βαχ από τη νοσταλγία, ας το πάω κι άλλα πέντε χρόνια πιο πίσω που λέει και ο Γιώργος…

Senior Member
    Ρε σου λέω είναι ήδη φίλος μου και δεν το ξέρει.. Του αρέσει συγκεκριμένα το κόκκινο κρασάκι, όχι τόσο το άσπρο..

Αυτό με το «10 η ώρα ύπνος» πρέπει να μου το διδάξει όμως. Θα τον ρωτήσω. Εγώ ξέρω από «4 πήγε η ώρα και ακόμα το μάτι γαρίδα..»
    Εδω θα στο χαλασω γιατι νομιζω οτι πινει πιο πολυ λευκο αλλα χωρις να παιρνω και ορκο. Δεν βγαινουμε συχνα πιο πολυ με τη συντροφο του βγαινει. Να τον ρωτησεις αλλα δεν ξερω αν θα εχει απαντηση χαχα. Παντα τετοιος τυπος ηταν. Κοιμοταν νωρις και ξυπνουσε νωρις. Ισως λογω δουλειας.

Senior Member
    Σε αγάπησα.. Είμαστε και συνομήλικοι. Σε ευχαριστώ πολύ που μου ‘κανες το θρεντ «της Πόπης..» Τέτοια θέλω εγώ.

Άμα η Κρητικοπούλα δε με θέλει για φίλο του πατέρα της, θες να γίνουμε φίλοι? Έτσι για να χω και αλτερ-νατιβ.. Πες ναι.. πες ναι..

Πάω να ακούσω είτε ζουζούνια είτε mazoo and the zoo είτε την τσουκουτσούκα μάλλον..
    Χαχαχα ειπα εγω κατι; Τον πατερα μου πρεπει να ρωτησεις βασικα. Αν και εγω πιστευω οτι θα θελει.

Senior Member
    Εδω θα στο χαλασω γιατι νομιζω οτι πινει πιο πολυ λευκο αλλα χωρις να παιρνω και ορκο.
    Ούτε εκεί θα τα χαλάσουμε… «Ρούχα μαζι που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ(έ)». Το ξέρεις αυτό εσύ μικρά? Πού να το ξες, αφού τότε βρισκόσουν ακόμα στην τσέπη του παντελονιού του father σου.. Άκου tho..

Last edited by _Vassilis; 27-10-2024 at 22:37.

Senior Member
    Παντα τετοιος τυπος ηταν. Κοιμοταν νωρις και ξυπνουσε νωρις. Ισως λογω δουλειας.
    Ωραία. Αφού είναι «τέτοιος» ας του Κηλαηδήσουμε αυτό. Δικό του

(Συνεχίζω την εκπαίδευσή σου σε πράγματα στα οποία ήσουν αγέννητη.. Εσύ πότε σκοπεύεις να αρχίσεις να με εκπαιδεύεις με κανένα από τα δικά σας τα zoomer-ά? )
    Last edited by _Vassilis; 27-10-2024 at 14:53.

Senior Member
    Ούτε εκεί θα τα χαλάσουμε… «Ρούχα μαζι που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ(έ)». Το ξέρεις αυτό εσύ μικρά? Πού να το ξες, αφού τότε βρισκόσουν ακόμα στην τσέπη του παντελονιού του father σου.. Άκου tho..

Εϊιι οχιι το ξερω αυτο. Μου το ειχε μαθει μια γνωστη μου παλια.

Senior Member
    Ωραία. Αφού είναι «τέτοιος» ας του Κηλαηδήσουμε αυτό. Δικό του

(Συνεχίζω την εκπαίδευσή σου σε πράγματα στα οποία ήσουν αγέννητη.. Εσύ πότε σκοπεύεις να αρχίσεις να με εκπαιδεύεις με κανένα από τα δικά σας τα zoomer-ά? )
    Χαχαχαχα δεν ξερω προσπαθω να βαλω λινκ και δεν ξερω πως

Senior Member
    Χαχαχαχα δεν ξερω προσπαθω να βαλω λινκ και δεν ξερω πως
    Α.. εδώ είσαι μόνη σου, δεν το ‘χω πολύ με αυτά.. Εσείς τα zoomerάκια με βοηθάτε κι εμένα με την τεχνολογία..

Εεμμ.. Ας προσπαθήσω στο περίπου.. (υποθέτωντας ότι μπαίνεις από κινητό από την εφαρμογή του youtube). Πήγαινε στις επιλογές που έχει το βιντεάκι που θες να βάλεις, πάτα εκεί που λέει «κοινοποίηση συνδέσμου»/ share και μετά επίλεξε να κάνεις αντιγραφή της διεύθυνσης του βίντεο και κάνε επικόλληση εδώ. Μπορείς αν θες να φαίνεται και η προεπισκόπηση του βίντεο, να πατήσεις εδώ το προτελευταίο κουμπάκι που λέει insert video clip. Για κάνε δοκιμή..

Page 32 of 42 FirstFirst ... 223031323334 ... LastLast

Tags for this Thread