Results 496 to 510 of 621
Thread: Anything goes…
-
30-10-2024, 10:39 #496
Καλημερα! Δεν ξερω ποσο σωστο ειναι το αλλο ποστ γιατι παλι γκρινιαζω. Μη λες γλαστρα αααα. Σε παρακαλω ειναι χαρακτηρισμος που δεν μου αρεσει. Βασικα ειναι κατι που προσπαθω χρονια να αποβαλλω. Χαιρομαι που χαιρεσαι με την προσπαθεια μου γιατι ειναι κατι που μου ειναι καπως δυσκολο. Οι περισσοτεροι δεν συμφωνουν μαζι μου στο αλλο ποστ (και δεν τους αδικω κιολας). Εσυ εισαι ο μονος που με "επιβραβευει" καπως και σε ευχαριστω.
- 30-10-2024, 21:17 #497
Έγινε, δε σε ξαναλεω έτσι αφού σε πειράζει, συγγνωμη κιολας που σε ελεγα ετσι.. Καλά έκανες και μου το επισήμανες και σε ευχαριστώ Δεν το ελεγα ωστοσο σαν κατηγορια για σενα, ετσι λιγο περιπαικτικα το εννοουσα, επειδη στεκεις εκει ησυχη, ακινητη κλπ. Χμμ μπορω να σε λεω γαρδενια στο εξής? Ειναι και το αγαπημενο μου λουλουδι, μοσχοβολαει τοσο πολυ το ατιμο με το αρωμα του.. Οπως κι εσυ, ο χαρακτηρας σου, το αρωμα του, «μοσχοβολαει» μεχρι εδω, (ταξιδευει το αρωμα απο το νησι σου μεχρι την πρωτευουσα μεσω της τεχνολογιας ) , μια χαρα κοριτσι είσαι.. Αυτο το «κλειστη, ευαισθητη, ντροπαλη, ησυχη» να ξερεις σε καθιστα ακομα πιο ελκυστικη (στα δικα μου τα ματια ισχυει αυτο, για μενα μονο μιλαω) Εμενα οι πολυ φασαριοζηδες και μονοκομματοι «all in» χαρακτηρες με απωθουν κάπως, μου προκαλουν πονοκεφαλο.. Ανθρωποι με χαρακτηρα οπως εισαι εσυ (ειτε αντρες ειτε γυναικες..) με ξεκουραζουν, με «αναπαυουν»..
Μικρη μου γαρδενια, επετρεψε μου να σου αφιερωσω αυτο το αγαπημενο κομματι απο τους Buena Vista Social Club
(Δεν εχω βρει ακομα το χρονο/ευκαιρια να ερθω στο θρεντ σου και να γραψω πραγματα που θελω, αλλα θα ερθω καποια στιγμη.. )
30-10-2024, 21:31 #498
Χαχα δεν πειραζει το ξερω οτι δεν εγινε επιτηδες. Απλα θεωρω οτι αυτος ειναι ο λογος που δυσκολευομαι με τις παρεες (για οποιον δεν εχει το θρεντ μου. Που δεν ειναι και αναγκη εννοειται απλα για να μη φαινεται οτι μιλαμε κινεζικα χαχα). Ειναι ενα χαρακτηριστικο που θελω να αποβαλλω οποτε δεν με βοηθαει να το ακουω ουτε χιουμοροστικα. Καταλαβα ομως απο την αρχη οτι η προθεση σου δεν ηταν κακη. Ευχαριστω για το κομματι.
30-10-2024, 21:42 #499
..Ας βαλουμε και το λινκ του θρεντ σου εδω για ευκολια για οσους τυχει και διαβαζουν τωρα τα «κινεζικα», χαχα
https://forum.psychology.gr/threads/...BF%CF%85%CF%82
30-10-2024, 21:54 #500
..Είχα μια θεία συγχωρεμενη (θεια της μητερας στην πραγματικοτητα αλλα κι εγω θεια τη λεω) που όποτε ερχοταν στο σπιτι για επισκεψη τοτε που ημουνα μικρος, μας εκοβε και μας εφερνε ενα λουλουδι απο τη γαρδενια της. Το εβαζε σε ενα βρεγμενο βαμβακακι με νερο, το τυλιγε και με ενα αλουμινοχαρτο και ετσι μας το φερνε οταν ερχοταν. Αυτη τη θεια τη λατρευα.. Κι αυτη με αγαπουσε πολυ και καθοταν κατω μαζι μου και παιζαμε. Γινοταν κι αυτη παιδι μαζι σου. Η μαλλον το αντιθετο.. Με αντιμετωπιζε αυτη (παροτι ημουν μικρο παιδί..) σα να μουν μεγαλος ανθρωπος, μου μιλαγε σαν ισος προς ισο. Που να ναι τωρα η «ψυχουλα» μου.. Σκεψου οτι μια ζωη ποτε δεν την ειχα πει «θεια» παντα με το μικρο της ονομα την ελεγα, ηταν «φιλαρακι», «κολλητη», δεν ηταν «θεια». Τωρα γιατι καθισα και τα θυμηθηκα ολα αυτα και σε πρηζω? Ουτε ξερω.. Α ναι, λογω της γαρδενιας τα θυμηθηκα..
30-10-2024, 23:08 #501
30-10-2024, 23:10 #502
30-10-2024, 23:19 #503
Βρε εγω για ευκολία το έβαλα, μήπως κάποιος που διαβάζει εδω και θέλει να δει και το θρεντ σου να μπορει με ενα κλικ να πάει εύκολα κι εκει. Αν όμως σε ενοχλεί που βαλα το λινκ πες μου να το κάνω edit και να το σβήσω..
Δεν ειναι γκρίνια το να βγάζεις προς τα έξω αυτο που νιώθεις. Γκρίνια θα ηταν αν «γκρινιαζες» ετσι εξεπίτηδες..
03-11-2024, 17:12 #504
Τι σπουδαία ερμηνεύτρια η Λένα Δελρεα
Βρήκε ...τρίχα στο στόμα της και έγραψε το δεύτερο ποιοτικό τραγούδι της
https://youtu.be/ExrZhZQ4R3Q
& το χταπόδι που όσο το χτυπάς απλώνει
https://youtu.be/dVbSqDwjPR8?list=RDdVbSqDwjPR8
03-11-2024, 19:05 #505
Άααααχχχχ…. Βάαααααχχχχχχ…..
Να σου πω Τιτάνα μου? Αυτά όταν τα ακούς είναι σαν το παλιό το 090? Παίζει χρέωση μετά? Πόσο χρεώνει το λεπτό? Είπαμε, να μας κάνει Κούκου κι εμάς αλλά μην είναι κι έρθει μετά κανάς λογαριασμός τηλεφώνου και μας κάνει ΚΟΥΚΟΥ..
Αυτό με το γατί που δεν είναι αρνί κλπ δεν ξέρεις πόσο πίσω με ταξίδεψε στο παρελθόν… Το είχα βρει γραμμένο τότε το συγκεκριμένο σύνθημα πάνω σε παλιό κατοστάρικο, το παλιό το χαρτονόμισμα λέω…
https://media.licdn.com/dms/image/v2...Yuhxb7biHoIXgc
03-11-2024, 19:14 #506
Γιώωωργοοοο?? Που εξαφανίστηκες βρε ψυχή? Να σε ρωτήσω κάτι, το δοντάκι της γειτόνισσάς σου ωρίμασε καθόλου ώστε να πέσει ή μπα? Μπορεί μεν να είναι η πρώτη μου current επιλογή αλλά πες της χαιρετίσματα ότι δε θα κάτσω και να την περιμένω μέχρι του χρόνου… Έχω κι άλλες επιλογές να περιμένουν..
Όπως δίδαξε κι ο μεγαλοπροφέσσορας πρέπει να παίζεις μπαλίτσα με 4-5 διαφορετικά γκομενάκια ταυτόχρονα προκειμένου να σιγουρευτείς ότι τελικά θα χοροπηδήσεις…
03-11-2024, 19:16 #507
ΑΧ ρε ΑΧΒΑΧ, «μελιτζάνα» μας την έκανες…
03-11-2024, 19:51 #508
Υπάρχουν πολλά παλιά παραδοσιακά...
Τα θαλασσινά είναι αφροδισιακά.
Πολλοί την κράζουν αλλά δεν θυμούνται...
Το καλώς τον κωσταντη που έχει κανταρη
Την Γιώτα και τον Παναγιώτη
Στου αρχηδια κου την αυλή
Το πότε τον παίρνεις ποτέ τον τρως αχ είναι μικρός ο (μισθός) και πολλά ακόμα
03-11-2024, 19:57 #509
«BE A PLATSOURISTA!»
(Ναι, καλά το κατάλαβες, σε σένα εδώ το λέω… )
Ιν γιουτιούμπ άλγκοριδμ γουι τραστ..
03-11-2024, 21:21 #510
Tags for this Thread
Κρίσεις πανικού και εργασία
08-12-2024, 02:49 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία