Results 31 to 45 of 621
Thread: Anything goes…
-
10-10-2024, 21:46 #31
Πάω εγώ τώρα σε κάτι φίλους να δω το Αγγλία-Ελλάδα. Να στε όλοι καλά βρε παιδιά, είστε υπερπολύτιμη παρεούλα… Εν τω μεταξύ την τελευταία φορά που πήγα να δω ποδόσφαιρο, εδώ έγινε το σώσε.. Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από αυτό, δε συμβιβάζομαι εγώ.. :P
Θα επανέλθω μεταμεσονύκτια να κάνω τη βάρδια του μπούφου (και όχι της κουκουβάγιας που λέει ο κύκνος.. Κύκνε μη μου αλλάζεις το φύλο, είμαι χαζό και άρρεν, τα κοριτσάκια είσαστε πιο έξυπνες γενικά..)
Ciao..
Elis κράτα τους σε τάξη όσο θα λείπω.
- 10-10-2024, 21:48 #32
Οι γυναίκες είναι σαν τα άγρια άλογα θέλουν εξημέρωση κ αυτό κάνει το ίντερνετ
10-10-2024, 21:49 #33
Αυτά από το χωριό είναι όντως φάρμακα.. Στείλε τίποτα προς τα εδώ να χουμε…
10-10-2024, 23:56 #34
Τα kung fu panda μ άρεσε μεχρι και το 2ο, μετά που βγάζουν σίκουελ πανω στο σίκουελ με κούρασαν.
Τον ξέρουμε και τον Τολκιν. Τη τριλογία είχα διαβάσει μικρή, μετά εβλεπα μονο τις ταινίες. Άρχοντα, χόμπιτ , και 2 σεζον rings of power που εβγαλαν τώρα ( αν και το ξεφτίλισαν και έγινε λίγο κωμωδία , έκατσα και τα είδα). Αυτό που δεν κατάφερα να διαβάσω είναι το Σιλμαρίλιον, με είχε κουράσει. Για λέγε, είσαι φαν του Τόλκιν? Διαβάζεις κιολας ή μονο τις ταινίες?
Ναι ναι, πες τέτοια να αρχίσει ο Τζιοβάνις και μετά να αγχωθείς χωρίς λόγο ε?
Πήγα γυμναστήριο, γύρισα και είναι 0-1 τι έγινε? Περίμενα να μας φάνε τη ψυχούλα σήμερα
Δεν βοηθάνε οι φίλοι να ξεχνιέσαι ?
11-10-2024, 02:13 #35
11-10-2024, 02:16 #36
11-10-2024, 02:55 #37
Λοιπόν να μαι πάλι. Ιστορικό παιχνίδι σήμερα παιδιά! Τους πατήσαμε κάτω μέσα στο Γουέμπλεϊ κιόλας.. Παυλίδη είσαι παικταράς.. Μπάλντοκ καλό σου ταξίδι, κρίμα που έλειπες από το σημερινό… Καλή δύναμη στην οικογένεια του παιδιού…
11-10-2024, 03:48 #38
Συμφωνούμε.. By the way αν δεν ήμουν ο μπούφος, θα ήμουν απλά ο Po (αλλά χωρίς το kung fu…)
Τον ξέρουμε και τον Τολκιν. Τη τριλογία είχα διαβάσει μικρή, μετά εβλεπα μονο τις ταινίες. Άρχοντα, χόμπιτ , και 2 σεζον rings of power που εβγαλαν τώρα ( αν και το ξεφτίλισαν και έγινε λίγο κωμωδία , έκατσα και τα είδα). Αυτό που δεν κατάφερα να διαβάσω είναι το Σιλμαρίλιον, με είχε κουράσει. Για λέγε, είσαι φαν του Τόλκιν? Διαβάζεις κιολας ή μονο τις ταινίες?
(εν τω μεταξύ όλα αυτά τα είπα μόνος μου.. Το σπουργίτι δεν ερωτήθηκε ποτέ.. )
Μου είχαν φέρει δώρο όταν πήγαινα δημοτικό το Χομπιτ. Το διάβασα και κόλλησα. Μετά στο γυμνάσιο ανακάλυψα πως υπάρχει η τριλογία του LOTR και το καταβρόχθισα και αυτό. Θυμάμαι ήταν διακοπές του Πάσχα και διάβασα και τα τρία βιβλία σε 3-4 ημέρες..
Τα rings of power δεν πολυψήθηκα να τα δω γιατί ενημερώθηκα για το τι έχουν κάνει και το απέφυγα. Κάποια στιγμή στο μέλλον αν πέσω πάνω τους θα τα δω σα να βλέπω κάτι τελείως άσχετο, δε θα κάνω καμία σύνδεση με τα βιβλία γιατί αλλιώς θα εκνευριστώ/απογοητευτώ..
Για το Σιλμαρίλιον έχεις δίκιο, είναι εγκυκλοπαίδεια το άτιμο, δε διαβάζεται.. Η μόνη προσέγγιση είναι να διαβάζεις το κάθε κεφάλαιο σαν ανεξάρτητη ιστορία και πάλι είναι χάος.. Θα πρέπει να κρατάς σημειώσεις… Το είχα διαβάσει κάποτε, όπως και το Unfinished Tales. Αλλά σιγά που τα θυμάμαι…
Ναι ναι, πες τέτοια να αρχίσει ο Τζιοβάνις και μετά να αγχωθείς χωρίς λόγο ε?
Ούτε ο κύριος καθηγητής με τρομάζει πλέον.. Καλός είναι και αυτός.. Τον σεβόμαστε και τον αγαπάμε για αυτό που είναι.. Κι ας μην είμαστε ακριβώς ίδιοι..
Πήγα γυμναστήριο, γύρισα και είναι 0-1 τι έγινε? Περίμενα να μας φάνε τη ψυχούλα σήμερα
Δεν βοηθάνε οι φίλοι να ξεχνιέσαι ?Last edited by _Vassilis; 11-10-2024 at 05:40.
11-10-2024, 04:03 #39
Αφού είναι το ισχυρό φύλο ρε ‘σύ George.. Είναι πιο έξυπνες, τι να κάνουμε τώρα… Εμείς είμαστε και λίγο μπουμπούνες ώρες ώρες.. Χωρίς τα κορίτσια δεν μπορούμε, πελαγώνουμε.. Ρώτα με κι εμένα που έφυγε το κορίτσι μου και πέσαν όλα τα ανάποδα μαζεμένα κι έχω πλέον πελαγώσει… Ουφφφφφ… Γύρνα πίσω καλέ, με ακούς?? (..η μάλλον κάτσε εκεί που κάθεσαι και γλίτωσε τον εαυτό σου…)
Τώρα πάλι θυμήθηκα που κάθεται και αγχώθηκα.. On a second thought, σου δίνω ένα μικρό δίκιο Τζώρτζ… Και τα κορίτσια γίνονται μπουμπούνες ώρες ώρες και δεν ακούνε με τίποτα άμα τους μιλάς κι ας είναι και για το καλό τους.. Κατεβάζουν ρολλά και κάνουν το δικό τους. Είναι μεν πιο έξυπνες γενικά αλλά πανικοβάλλονται κι εύκολα καμιά φορά και λειτουργούν σπασμωδικά και πάνε κατευθείαν για το στόμα του λύκου… Τις προδίδει το πιο έντονο συναισθημα που τις συνεπαίρνει και η λογική τους πάει περίπατο ώρες ώρες…
Ξέρω εγώ τι λέω, κάτι δικά μου είναι αυτά, δεν τα γνωρίζεις εσύ ούτε άλλος. Η Κύκνος μόνο αν τα διαβάσει μάλλον θα καταλάβει τι εννοώ, αυτή τα ξέρει γιατί της τα έχω πει.
Κύκνε περαστικά για το χέρι σου, μη μασάς, σε λίγο από κύκνος θα είσαι περδίκι!Last edited by _Vassilis; 11-10-2024 at 05:08.
11-10-2024, 04:12 #40
Ισχύει φίλε μου, αλλά είναι πολλά και τα «έξω από το μυαλό» που πιέζουν.. Ελπίζω να μην το χάσουμε τελείως στο τέλος και το λιγοστό μυαλό που έχουμε.. Όταν πιεστεί κανείς πολύ απ ότι φαίνεται βγαίνουν και μερικά συμπτώματα που είναι τρομακτικά. Με έχει τρομάξει ο εαυτός μου τώρα τελευταία, μη σε ξεγελάνε τα αστειάκια, είπαμε, αυτά τα έχω για σωσίβιο.. Ευτυχώς και δόξα τω Θεώ να λέω που εξακολουθώ και είμαι ακόμα εδώ και γράφω… Αγωνιζόμαστε να αντέξουμε… Έχει ο Θεός..
11-10-2024, 11:43 #41
Καλημέρα Βασίλη και σε όλους!
Αυτό με την κουκουβάγια το είπα από ευγένεια αλλά αν δεν σε πειράζει το μπούφος εντάξει
Παιδιά, είχα ένα ατυχηματάκι κι έπαθα μια κάκωση στον δεξί ώμο και πονάω πολύ γι' αυτό δεν γράφω πολύ αυτές τις μέρες... Να ξέρετε, μην με ψάχνετε...
Α, το έγραψε ήδη ο Βασίλης δεν το είχα δει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
11-10-2024, 12:34 #42
11-10-2024, 12:41 #43
Κ εγώ έχω αρκετά θέματα αυτή την περίοδο.. Οι μέρες κυλάνε και εγώ λειτουργώ μηχανικά.
Όταν πιέζεσαι βλέπεις τον εαυτό σου διαφορετικό. Αν σταματήσεις λιιιγο να τον μειώνεις τότε το διαφορετικό δεν είναι τόσο τρομακτικό. Αντιθέτως, μπορείς να κτισεις πάνω σε αυτό και να κάνεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου..
11-10-2024, 13:11 #44
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
11-10-2024, 13:16 #45
Tags for this Thread
Κρίσεις πανικού και εργασία
08-12-2024, 02:49 in Κρίση πανικού, Διαταραχή Πανικού, Αγοραφοβία