Anything goes… - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 66 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 631 to 645 of 984
    Senior Member
    Γεια σας Remedy, WildHoney και user

@Remedy : Πες του Κομφούκιου ότι ο Πόντιος έχει ήδη έτοιμο το plan c,d, etc

@WildHoney : Ναι, αυτό με το unhealthy coping mechanisms δυστυχώς ισχύει αλλά προσπαθούμε να το αλλάξουμε, αγώνας είναι.. Τώρα λες να μου αλλάξει και την αίσθηση του χιούμορ?? Να ανησυχήσω? Δε θέλω να γίνω dark, αρκετά dark είμαι στη ζωή μου ήδη (εξ ανάγκης, όχι γιατί το επέλεξα..)

(Dark humor is like food, not everyone gets it. )

@user Δε βαριέσαι, battle scars είναι αυτά, ας τα έχουμε για να θυμόμαστε από τι βγήκαμε νικητές.
    Last edited by _Vassilis; 09-02-2025 at 03:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    ….
    Τζοάαααναααα..

Είσαι εδώ? Ακούς? Δε σε ξέχασα απλά λειτουργώ με ρυθμούς κουτσής χελώνας που πάει για ταξίδι στην Κίνα..

Άμα είσαι εδώ και δεν βαρέθηκες κι έφυγες έλα να κάτσουμε λίγο να τα πούμε. Να, θα βάλω να ακούμε και Μοσχολιού που μας αρέσει.. Βάλε κι εσύ ο,τι θες

Senior Member
    Ευχαριστω τοσο πολυ! Χρονια πολλα και για τη γιορτη σου αν και καθυστερημενα. Τωρα ειδα το ποστ

Senior Member

Senior Member
    Καλημέρα τι κάνετε; Πως είστε;

Senior Member
    Επ.. καλώς την

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.. Να σου πω την αλήθεια, for whatever reason δεν ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση σήμερα.. Γενικά είμαι καλοδιάθετος αλλά κάποιες φορές βαραίνω. Δε σε ρωτάει, μόνο του γίνεται.. Είναι και αρκετά τα προβληματάκια και καμιά φορά νιώθεις το βάρος τους λίγο πιο έντονο.. Δε βαριέσαι, θα το βρούμε παρακάτω.. Καμιά φορά αρκεί μια απλή καλημέρα από ένα φιλικό σου πρόσωπο για να νιώσεις ήδη κάπως καλύτερα.. ❤️ Εσύ τι κάνεις? Πως είσαι?

Senior Member
    Χαιρομαι για αυτο! Καλα λεω και εγω. Ναι αυτο απλα ερχεται. Και σου λεει ελα αγχωσου. Και λες μα γιατι. Και σου λεει δεν πειραζει κατσε απλα να αγχωνεσαι χαχα. Καλα λεω εχω ξεκινησει σχολη παλι και προσπαθω να βρω μαθηματα

Senior Member
    Στράτος…

Senior Member

Έλα συμπεθέρα να χορέψουμε

Senior Member
    Τι χαμπάρια; Καλα είμαστε; Αν όχι.... παρτε κι ενα βίντεο παρακίνησης και ενθάρρυνσης (motivational + inspirational που λεμε στο χωριό)...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Τι χαμπάρια; Καλα είμαστε; Αν όχι.... παρτε κι ενα βίντεο παρακίνησης και ενθάρρυνσης (motivational + inspirational που λεμε στο χωριό)...

https://www.youtube.com/watch?v=Fs7FIJHLD48[
    Καλό και το μοτιβέσιο, νέσεσερυ και το ινσπιρέσιο αλλά μετά το βίντεο με το Εφάκι απλά του κουνάω από μακριά το μαντήλι.. Ξέρεις, αυτό που χόρευα, της συμπεθέρας..

Καλά και τα χαμπάρια καλά και τα μπαχάρια φίλε μου. Εγώ γενικά μέχρι να είμαι τελείως χάλια προσπαθώ να μην γκρινιάζω, οπότε καλά θα πω.. Πάρα πολύ καλά όχι, παραπατάμ παραπατάμ(ε) καλά όμως ναι..

Senior Member
    Hellooo που είναι ο tziovani oeo ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Hellooo που είναι ο tziovani oeo ??
    Ο καθηγητής μάλλον θα είναι απασχολημένος με τίποτα θαυμάστριες..

Καλώς την κι από εδώ Μια χαρά η σοκολατίτσα.. Όπως λέει και μια ψυχή αγαπημένη when coffee can´t fix it then it’s officially a job for chocolate..

Και πάλι σε ευχαριστούμε για την ωραία πρωτοβουλία και περάσαμε πολύ ομορφα. Να το επαναλάβουμε και να ´ρθείτε κι άλλοι την άλλη φορά. Ακούτε ωρέ συμφορουμίτες? Εσεις χασατε..

Εγω προλαβα πηγα σουπερμαρκετ, πηρα κι ενα δωρακι για ενα φιλο Βαγγελη που εχω και τωρα εκανα χημεια. Apparently αμα ριξεις καραμελες τικτακ σε μπουκαλακι κοκακολας εχει το ιδιο αποτελεσμα με τις μεντος.Τελος η χημεια για σημερα (και το σφουγγαρισμα επισης…)

Stay tuned for more αχρηστες πληροφοριες ημερας αλλα και random καταστροφες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    Ρε την καημένη τη Σωσώ, «εφυγε» νωρίς αυτή.. Κρίμα..

Page 43 of 66 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast

Tags for this Thread