Anything goes… - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 71 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1054
    Senior Member

Προσοχή ⚠

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Το θυμαμαι αυτο με την κτηνιατρο, εδω ημουν και οντως ηταν ασχημο. Αλλα απο την αλλη ετσι κι αλλιως δευτερη γνωμη αν θελει κανεις παιρνει πηγαινοντας σε δευτερο κτηνιατρειο, δε βασιζει το τι θα κανει με το ζωακι του πανω σε κατι που διαβασε στο ιντερνετ. Θελω να πω, ας μην ειμαστε επιπολαιοι με αυτα. Τωρα για αυτον/αυτην που το εκανε αυτο, αν ηταν για να σπασει πλακα προφανως και ειναι απαραδεκτο και φυσικα κατακριτεο, αν παλι ηταν λογω καποιας ψυχοπαθολογιας απο την οποια πασχει, εκει δεν μπορω να πω κατι γιατι τοτε εχει το ακαταλογιστο.. Και παλι η τελικη ευθυνη πεφτει αφενος ατομικα σε εμας, στο τι εμπιστευομαστε δηλαδη και τι οχι και αφ ετερου στους διαχειριστες που ανηκει η σελιδα.
    Πόσοι άνθρωποι πάνε στον γιατρό και τους λέει πχ δεν έχεις κάτι και μετά έρχονται εδώ για να το συζητήσουν επειδή είναι σίγουροι ότι έχουν(έτσι νιώθουν) ? Πόσοι άλλοι άνθρωποι ενώ πάνε στο ψυχίατρο, έχουν καποιον για να συζητήσουν, έρχονται εδώ με απορίες. Για σκέψου να εμφανιστώ και να πω "Ειμαι ψυχίατρος, και ο γιατρός σου δεν στα λέει καλά, δεν ισχύουν αυτα που σου είπε." Ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Να κάνω τον γιατρό; Τον οποιονδήποτε γιατρό; Είτε ψυχίατρο, είτε κτηνίατρο;
    Κάποιος πάνω στην απελπισία του, μπορεί να πιστέψει και να αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον γιατρό του.
    Ξέρω που βρίσκομαι και ξέρω ποιους έχω απέναντι μου. Οποίος έχει όρεξη για πλάκα και να παρουσιάζει άλλη ζωή(σε κάθε λογαριασμό που φτιάχνει), ας το κάνει αλλού και όχι εδώ.Έχω μιλήσει με πολλά άτομα εδώ μέσα, υπάρχει κόσμος που πονάει, που βασανίζεται. Γιατί κάποιος να γελάει εις βάρος του -μου - σου; Να λέει ψεύτικες ιστορίες κάθε φορά;

Αυτό το θέμα δεν θα το ξανασυζητησω. Όταν καταλάβω ότι κάποιος είναι παλιό μέλος (με καινούριο προφίλ και μια ψεύτικη ιστορία), θα το γράψω από κάτω. Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θες.
    Last edited by george1520; 02-04-2025 at 17:02.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post

Προσοχή ⚠
    VPN εφαρμογές, αλλαγή ip.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πόσοι άνθρωποι πάνε στον γιατρό και τους λέει πχ δεν έχεις κάτι και μετά έρχονται εδώ για να το συζητήσουν επειδή είναι σίγουροι ότι έχουν(έτσι νιώθουν) ? Πόσοι άλλοι άνθρωποι ενώ πάνε στο ψυχίατρο, έχουν καποιον για να συζητήσουν, έρχονται εδώ με απορίες. Για σκέψου να εμφανιστώ και να πω "Ειμαι ψυχίατρος, και ο γιατρός σου δεν στα λέει καλά, δεν ισχύουν αυτα που σου είπε." Ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι αυτό; Να κάνω τον γιατρό; Τον οποιονδήποτε γιατρό; Είτε ψυχίατρο, είτε κτηνίατρο;
    Κάποιος πάνω στην απελπισία του, μπορεί να πιστέψει και να αρχίσει να κάνει δεύτερες σκέψεις για τον γιατρό του.
    Ξέρω που βρίσκομαι και ξέρω ποιους έχω απέναντι μου. Οποίος έχει όρεξη για πλάκα και να παρουσιάζει άλλη ζωή(σε κάθε λογαριασμό που φτιάχνει), ας το κάνει αλλού και όχι εδώ.Έχω μιλήσει με πολλά άτομα εδώ μέσα, υπάρχει κόσμος που πονάει, που βασανίζεται. Γιατί κάποιος να γελάει εις βάρος του -μου - σου; Να λέει ψεύτικες ιστορίες κάθε φορά;

Αυτό το θέμα δεν θα το ξανασυζητησω. Όταν καταλάβω ότι κάποιος είναι παλιό μέλος (με καινούριο προφίλ και μια ψεύτικη ιστορία), θα το γράψω από κάτω. Εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θες.
    Δε διαφωνουμε, στο επαναλαμβανω, χρησιμο ειναι αυτο που λες, και οι διαχειριστες προφανως λογω ογκου δημοσιευσεων και λιγοστων ανθρωπων (υποθετω εδω..) πως να μπορεσουν να τα παρακολουθησουν ολα αμα καποιος δεν τους αναφερει κατι, οποτε καλο ειναι αυτο που λες, ολοι μας πρεπει να το κανουμε. Κι εγω αν δω κατι που το κρινω απαραδεκτο θα κανω αναφορα , οπως εχω χρησιμοποιησει το κουμπακι της αναφορας στο παρελθον περισσοτερες απο μια φορες οταν εκρινα οτι επρεπε. Αλλα οταν δεν κρινω κατι τετοιο και οταν δεν ξερω κατι ή δεν ειμαι τοσο απολυτα σιγουρος για κατι ποιον πειραζω να πω ενα γεια σε καποιον που μου συστηνεται και να τον κανω να νιωσει ευπροσδεκτος? Ειτε ειναι ειτε δεν ειναι ρε Γιωργο. Πες μια καλημερα λεει κι ας πεσει και κατω.. Σε αυτο πιστευω εχεις λιγο αδικο απεναντι μου, δεν εκανα κατι κακο.

Senior Member
    Δε διαφωνουμε, στο επαναλαμβανω, χρησιμο ειναι αυτο που λες, και οι διαχειριστες προφανως λογω ογκου δημοσιευσεων και λιγοστων ανθρωπων (υποθετω εδω..) πως να μπορεσουν να τα παρακολουθησουν ολα αμα καποιος δεν τους αναφερει κατι, οποτε καλο ειναι αυτο που λες, ολοι μας πρεπει να το κανουμε. Κι εγω αν δω κατι που το κρινω απαραδεκτο θα κανω αναφορα , οπως εχω χρησιμοποιησει το κουμπακι της αναφορας στο παρελθον περισσοτερες απο μια φορες οταν εκρινα οτι επρεπε. Αλλα οταν δεν κρινω κατι τετοιο και οταν δεν ξερω κατι ή δεν ειμαι τοσο απολυτα σιγουρος για κατι ποιον πειραζω να πω ενα γεια σε καποιον που μου συστηνεται και να τον κανω να νιωσει ευπροσδεκτος? Ειτε ειναι ειτε δεν ειναι ρε Γιωργο. Πες μια καλημερα λεει κι ας πεσει και κατω.. Σε αυτο πιστευω εχεις λιγο αδικο απεναντι μου, δεν εκανα κατι κακο.
    Βασίλη.. Να γίνει η συζήτηση μέσω email. Δεν θέλω να βλέπουν οι άλλοι ότι έχουμε και καβγαδάκια. Επειδή μας ζηλεύουν έγινε όλο αυτό. Μην δουν ζευγάρι αγαπημένο

**Και καλημέρα τους λέω. Και γράφω στα θέματα που ανοίγουν. Δεν τους θεωρώ κακούς ανθρώπους.. Αλλά όταν είμαι σίγουρος ότι είναι παλιό μέλος, το γράφω. Αυταααααα

Senior Member
    Ο,τι θες πες μου, εγω δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω για την ωρα, απλα επειδη ειναι να λειψω ισως το δω πολυ αργα ή αυριο.

Να πω κατι προσωπικο με αφορμη κατι που ειπες. Δεν ειναι ακριβως οτι «θελω να τα χω καλα με ολους» απλα με αυτους που διαφωνω δε θα κατσω εδω και να διαφωνησω. Δε θελω εξτρα περιττες διαφωνιες στη ζωη μου, ηδη εχω αρκετες αναγκαστικες στην καθημερινοτητα μου απο τις οποιες δεν μπορω και να ξεφυγω ενω πολυ θα το ηθελα. Δεν μπαινω εδω προσπαθωντας να βρω ακομα περισσοτερες, εδω μπαινω προσπαθωντας να χαλαρωσω, να ξεχαστω, να βοηθηθω και γιατι οχι, αν μπορω να βοηθησω και καποιον, αυτο με κανει να νιωθω κι εμενα καλυτερα.

Μας ζηλευουν, πρεπει να κανουμε κανενα ξεματιασμα γρηγορα.. Το κεφαλι ποναει ακομα ή περασε?

Senior Member
    Hi guys, τι γίνεται; Βασίλη όλα καλά ελπίζω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Reply with quote
    Reply with quote
    Reply with quote
    Reply with quote
    Reply with quote
    Reply with quote…

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Hi guys, τι γίνεται; Βασίλη όλα καλά ελπίζω.
    Καλώς την Εγω γενικα αμα τα πραγματα δεν ειναι σκατα λεω οτι ειναι καλα ωστε να το πιστεψω κιολας.. Οποτε καλα. Ελπιζω κι εσυ καλα

Senior Member
    Ο,τι θες πες μου, εγω δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω για την ωρα, απλα επειδη ειναι να λειψω ισως το δω πολυ αργα ή αυριο.

Να πω κατι προσωπικο με αφορμη κατι που ειπες. Δεν ειναι ακριβως οτι «θελω να τα χω καλα με ολους» απλα με αυτους που διαφωνω δε θα κατσω εδω και να διαφωνησω. Δε θελω εξτρα περιττες διαφωνιες στη ζωη μου, ηδη εχω αρκετες αναγκαστικες στην καθημερινοτητα μου απο τις οποιες δεν μπορω και να ξεφυγω ενω πολυ θα το ηθελα. Δεν μπαινω εδω προσπαθωντας να βρω ακομα περισσοτερες, εδω μπαινω προσπαθωντας να χαλαρωσω, να ξεχαστω, να βοηθηθω και γιατι οχι, αν μπορω να βοηθησω και καποιον, αυτο με κανει να νιωθω κι εμενα καλυτερα.

Μας ζηλευουν, πρεπει να κανουμε κανενα ξεματιασμα γρηγορα.. Το κεφαλι ποναει ακομα ή περασε?
    Ε αν σε επηρεάζει τόσο πολύ το φόρουμ, καλά κάνεις. Εγώ ό,τι γίνεται, γίνεται όσο είμαι μέσα, δεν θα χαλαστω. Η ζωή μας είναι έξω από εδω.

Όσο για τον πονοκέφαλο, πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω για να μου περάσεις.
    Καλά να περάσεις.

Senior Member
    Είπαμε, εσύ έχεις γούστο, υπάρχουν αρκετά κοινά..
    Πρέπει να οργανώσουμε βραδιά παλιάς καλής χιλιοειδωμένης ελληνικής ταινίας να αράξουμε στον καναπέ με καλτσούλα και διχαλωτή σαγιονάρα (μέχρι να αποφασίσει ο καιρός τι θέλει να κάνει..) και τίποτα για να μασουλάμε..

Να σου πω λιγο, εγώ τώρα βαριέμαι μετά από τόσον καιρό να λέμε για εκείνα τα παλιά που σε ήθελα. Εν ολίγοις, εχουν γίνει διάφορα στο παρελθόν και πιο παλιά απο εμένα με κόσμο που έμπαινε από διάφορους λογαριασμούς και εκανε διάφορα και μπλα μπλα μπλα βαρέθηκα ήδη.. Ενταξει, κατανοώ οτι αυτο εχει κανει ορισμενα παιδια εδω να εχουν μια παραπανω ευαισθησια πανω σε αυτο το ζητημα και να αντιμετωπιζουν οποιον μπαινει με μια καποια (δικαιολογημενη εν πολλοις..) επιφυλακτικοτητα. Αλλα ρε παιδια υπαρχει και νεος κοσμος που ερχεται, ας μην τους παιρνουμε απο τα μούτρα ολους.. Εγω γενικα βαριεμαι να ασχοληθω με αυτο το κομματι, χωρις βεβαια να λεω οτι ειναι και σωστο οσοι το κανουν για να σπανε πλακα κιολας σε βαρος των υπολοιπων. Προτιμω να μιλαω στον αλλον οπως μου συστηνεται και το τι πιστευω ή δεν πιστευω το κραταω για μενα. Αν με ρωτουσες λοιπον θα σου ελεγα οτι δεν πιστευω οτι εισαι καποιο παλιο μελος κλπ κλπ οπως σου ελεγαν καποιοι αλλοι φιλοι εδω. Αλλα δε θα πω αυτο. Θα σου πω οτι δε με νοιαζει ακομα κι αν ησουν. Επειδη μου αρεσουν και τα μαθηματικα, η λογικη των μαθηματικων δηλαδη, «εστω οτι» η Joanna8 εχει αλλους 7 επιπλεον κρυφους λογαριασμους και μπλα μπλα μπλα.. Εγω λοιπον θα της πω τοτε να φτιαξει κι αλλον ενα για να ειναι γατα εννιαψυχη. So what? Μας κανεις, αυτο εχει σημασια, εχεις ωραιο γουστο και τραγουδας και ωραια Αραξε λοιπον και μη χολοσκας με το τι νομιζει ο καθενας..

Να είσαι καλά Βασίλη. Έχω απαντήσει σε αυτό το θέμα ότι δεν ισχύει. Βλέπω ότι το κάνουν και με άλλους χρήστες, λασπώνουν και κατηγορούν από δω κι από κει, φέρνοντας τον άλλο σε πολύ δυσάρεστη θέση, γιατί από την άλλη πλευρά της οθόνης, προσπαθεί να αναπλάσει από το μηδέν ένα ιστορικό τσακωμών και διενέξεων μεταξύ παλαιότερων μελών, για τα οποία δεν έχει ιδέα.

Έκανα λογαριασμό πρώτη φορά στα 36 μου χρόνια, όταν μου συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο, γιατί τότε ένιωσα την ανάγκη. Έψαχνα ένα φόρουμ αυτοβελτίωσης να εκφραστώ, ήταν το πρώτο που μου έβγαλε η google και μπήκα. Είδα βέβαια ότι υπήρχαν άνθρωποι με πολύ σοβαρά προβλήματα και στην αρχή ένιωσα ότι θα μου πουν κάτι τύπου "άσε μας καημένη, δεν είναι προβλήματα αυτά". Εγώ δυσκολεύομαι στις σχέσεις τις ερωτικές και το έχω πει. Ενώ έχω φίλους, δυσκολεύομαι να καταλάβω και να κατανοήσω τον σύντροφο, ίσως γιατί έχω πρότυπο τη δική μου οικογένεια, που όμως είναι άλλης γενιάς άνθρωποι. Μέχρι εδώ μπορώ να πω για το κομμάτι των σχέσεών μου, το ξέρω σκασίλα σας (χαχαχα).

Είναι πολύ άσχημο να πιάνουν μέλη του φόρουμ και να κατηγορούν έναν άνθρωπο που δεν τους έφταιξε σε τίποτα, ούτε είχε λογαριασμό/ούς, γιατί στην ουσία τον βάζουν στο λούκι να αποδείξει ότι "δεν είναι ελέφαντας" και είναι πολύ τοξικό όλο αυτό, όμως πλέον δεν τους ξεσυνερίζομαι, ούτε απαντάω. Γνωρίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ σημαντικά προβλήματα, και ΙΣΩΣ είναι τα προβλήματα που "μιλάνε", όχι οι ίδιοι, μια ανάγκη να ξεσπάσουν κάπου, οπότε είναι και ζήτημα προσωπικού πολιτισμού να μη δίνουμε συνέχεια.

Συγγνώμη μόνο που αργώ να δω τις αφιερώσεις σου, και γενικά τα άλλα μηνύματα σε reply. Ωραία αφιέρωσή BTW αν και οι λογαριασμοί μας είναι ψευδώνυμοι. Το 8 πάντως έχει να κάνει με το τελευταίο ψηφίο της χρονολογίας γέννησής μου.
    Κατά τα άλλα, συμφωνώ, να αρχίσουμε ένα θρεντ με θέμα κινηματογράφο, ατάκες και τραγούδια! Καλό μήνα με υγεία!
    Last edited by Joanna8; 02-04-2025 at 19:45.

Senior Member
    Και για να επανέλθουμε στο anything goes, ποιος τη σκέφτηκε αυτή την παπαριά με την αλλαγή ώρας; Ούτε που συνειδητοποιώ πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και αυτό μου συμβαίνει μόνο με τη θερινή ώρα! Πάμε και μια θεά Μπέλλου για τη θερινή ώρα:
    Περνούν οι νύχτες,
    τα δευτερόλεπτα βαριά
    στους λεπτοδείκτες,
    ζητώντας κάτι,
    που να μη γίνεται ουρλιαχτό,
    κι οφθαλμαπάτη.

Senior Member
    Η Μπέλλου είναι αγαπημένη μου! Τι φωνή, ανατριχιάζεις ρε παιδί μου..

Εγώ γενικά μιλάω στον άλλον όπως αυτός μου συστήνεται. Ξεκινάω καλόπιστα και λέω ας δεχτώ αυτό που μου λέει ο άλλος, ας μην το αμφισβητήσω. Τώρα, άμα υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό, ας βγει παρακάτω και θα το δούμε τότε.. Αυτά τα λέω και λίγο γενικά, μην το πάρεις ότι τα λέω σώνει και καλά τώρα για σένα. Την αφορμή παίρνω απλά και το γενικεύω, το κάνω αυτό σαν χαρακτήρας συχνά. Αυτό που ήθελα να πω σε εσένα προσωπικά είναι να μη χαλιέσαι τόσο πολύ από το τι πιστεύει ο καθένας. Εσύ ξέρεις ποιος άνθρωπος είσαι και ποιος δεν είσαι, αυτό αρκεί. Αν εμένα έρθει τώρα κάποιος και μου πει δεν είσαι ο Βασίλης, είσαι ο τάδε παλιός λογαριασμός, θα του απαντήσω μια φορά και θα του πω όχι, αυτό δεν ισχύει. Θα του απαντήσω και δεύτερη και θα του πω ότι αυτός είναι ο μοναδικός λογαριασμός μου και ότι δεν έχω άλλον (που είναι και η αλήθεια). Ε, την τρίτη φορά δε θα ασχοληθώ να τον πείσω, θα του πω «είναι η γνώμη σου, έχεις δικαίωμα στη γνώμη σου, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, πίστευε εσύ ότι νομίζεις». Γενικά (και ας το γενικεύσω ακόμα περισσότερο) μεγαλώνοντας το έχω πάθει λίγο αυτό, παλιά δεν ήμουν έτσι. Θα καθόμουν εκεί μέχρι τελικής πτώσεως και θα πάσχιζα μέχρι να πείσω τον άλλον που επιμένει σε κάτι λάθος ότι δεν είναι έτσι. Τώρα άμα ο άλλος βλέπω ότι είναι απόλυτος και ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσω παραπάνω να του αλλάξω γνώμη ότι ξερωγώ αυτή τη στιγμή έξω δε χιονίζει, δεν θα επιμείνω πλέον άλλο, δε σπαταλώ την ενέργεια.. Και πάλι τονίζω και υπογραμμίζω ότι αυτό που λέω είναι προσωπικό και δεν έχει να κάνει ούτε με σένα ούτε με κανέναν άλλον από εδώ μέσα. Αν θες να σου πω και την αφετηρία, είναι πολύ δικοί μου άνθρωποι με τους οποίους τα ζω καθημερινά αυτά και που αποφάσισα πως δεν έχει πλέον κανένα νόημα να προσπαθώ να τους αλλάξω γνώμη για μένα ή για διάφορα άλλα ζητήματα. Όπως σωστά επισήμανες υπάρχουν περιπτώσεις που αυτό που λέει ο άλλος για εμάς έχει να κάνει πιο πολύ με εκείνον παρά με εμάς.

Ας το συνεχίσω με Τσιτσάνη εγώ τώρα, το ´χει πει και η Μπέλλου το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά θέλω να βάλω τώρα το βιντεάκι αυτό που το ερμηνεύει ο ίδιος ο τρισμέγιστος ο Τσιτσάνης. Αυτό το τραγούδι και η συγκεκριμένη κιόλας ερμηνεία πατάει πολύ ευαίσθητες χορδές μέσα μου λόγω προσωπικών βιωμάτων και καταστάσεων. Η ξενιτιά, η πραγματική ξενιτιά πρέπει να είναι κάτι πολύ δύσκολο, δεν μπορώ να πω ότι το έχω ζήσει ώστε να έχω γνώμη και άποψη πάνω σε αυτό. Πάντως οι αποστάσεις, όσο μεγάλες και να είναι γεφυρώνονται κάπως γιατί με τη δύναμη της σκέψης και της καρδιάς μπορείς να ταξιδέψεις σε ένα ξένο μέρος αλλά στην πραγματικότητα να συνεχίσεις να ζεις αλλού, εκεί που αγαπάς. Την πραγματική δυσκολία λοιπόν δεν τη βάζουν οι χιλιομετρικές αποστάσεις αλλά διάφορα άλλα προβλήματα και καταστάσεις. Που πολλές φορές κιόλας είναι και μη αναστρέψιμες και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο, το χάσμα μπορεί να είναι αγεφύρωτο. Μπορείς να ζεις μαζί με κάποιον άλλον αλλά η κατάστασή του να είναι τέτοια που να βρίσκεται στην ξενιτιά της ψυχικής ασθένειας και να έχει φύγει για πολύ πολύ μακριά χρόνια τώρα.. Και αυτό να είναι κάτι οριστικό που δε γίνεται πλέον να αλλάξει. Να μην μπορείς να τον φτάσεις τόσο μακριά που έχει πάει. Μόνο η αγάπη μπορεί να γίνει όχημα και να φτάσει κάποιον που ζει στην ξενιτιά της τρέλας. Αλλά ποιος τολμά να πει ότι αγαπά αρκετά ώστε να το καταφέρνει πάντοτε αυτό.. Ας το προσπαθούμε τουλάχιστον κι όπου φτάσουμε, αγώνας είναι.. Αφού λοιπόν το πήγαμε με αφιερώσεις, για σένα ρε μάνα είναι αυτό εδώ, για σένα και για μένα. Εξω τώρα δε χιονίζει. Στην ψυχούλα σου είναι το χιόνι γιατί χιόνιζε ασταμάτητα επί δεκαετίες μέχρι που καλύφθηκαν όλα κάτω από ένα αβάσταχτο βάρος και κάποια στιγμή έσπασες.. Τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι πάνω σε αυτό, δυστυχώς.. Θα προσπαθήσουμε να σου κάνουμε απλά παρεούλα έτσι σαν ψευτοπαρηγοριά μεχρι το τέλος, το όποιο τέλος, και του όποιου το τέλος, γιατί ούτε και αυτό το ξέρουμε σίγουρα, το με τι σειρά φεύγουν οι άνθρωποι δηλαδή, τίποτα και για κανέναν δεν είναι βέβαιο..

Το μυστικό της ευτυχίας δεν ξέρω ποιο είναι, πολλοί έχουν ψάξει για να το βρούνε και δεν τα κατάφεραν, ξέρω όμως ποιο είναι το μυστικό για να μη ζήσεις δυστυχισμένος την υπόλοιπη ζωή σου. Δεν είναι καν κάτι μυστικό, είναι κάτι ολοφάνερο που σε κοιτάει από ψηλά , από το ύψος που πρέπει να σκαρφαλώσεις και εσύ άμα θέλεις να το συναντήσεις. Είναι κορυφή που πρέπει να κυνηγάς και να ανυψώσεις τον εαυτό σου ώστε να την κατακτήσεις. Είναι η ικανότητα και η δυνατότητα να αγωνίζεσαι και να ξεπερνάς τις αναπόφευκτες δυσκολίες της ζωής αλλά και να δέχεσαι αυτά που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξουν και να ζεις μαζί με αυτά, όσο σκληρό ή πικρό και να σου ακούγεται αυτό. Αν χτίζεις πάνω από το κεφάλι σου όνειρα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος κάποια στιγμή τα τούβλα να πέσουν πάνω σου και να σε πλακώσουν και αυτό δε θα είναι όνειρο.. Αν όμως συνεχίσεις να είσαι προσηλωμένος και να πατάς στη γη τότε ακόμη κι αν χρειάζεται να θάψεις τα όνειρά σου στα σκατά της ζωής σου μπορεί στο μέλλον να φυτρώσουν από εκεί λουλούδια που τώρα δεν είσαι σε θέση ούτε να τα φανταστείς, ούτε καν να τα υποψιαστείς.. Στη ζωή και την επιβίωση δεν νικάει ο πιο δυνατός αλλιώς δε θα είχαν εξαφανιστεί οι δεινόσαυροι. Νικάει ο πιο προσαρμοστικός. Προσαρμοστικός είναι αυτός που έχει την ικανότητα να δέχεται και να αποδέχεται όλα αυτά που θα του φέρει η ζωή. Μόνο έτσι μπορείς να συνεχίσεις, κολυμπώντας, αλλιώς θα βουλιάξεις στο βούρκο των ανεκπλήρωτων προσδοκιών σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Και για να επανέλθουμε στο anything goes, ποιος τη σκέφτηκε αυτή την παπαριά με την αλλαγή ώρας; Ούτε που συνειδητοποιώ πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και αυτό μου συμβαίνει μόνο με τη θερινή ώρα! Πάμε και μια θεά Μπέλλου για τη θερινή ώρα:
    Περνούν οι νύχτες,
    τα δευτερόλεπτα βαριά
    στους λεπτοδείκτες,
    ζητώντας κάτι,
    που να μη γίνεται ουρλιαχτό,
    κι οφθαλμαπάτη.
    @ Joanna (αλλά και γενικότερα μιλώντας..)

Senior Member
    Το θυμαμαι αυτο με την κτηνιατρο, εδω ημουν και οντως ηταν ασχημο. Αλλα απο την αλλη ετσι κι αλλιως δευτερη γνωμη αν θελει κανεις παιρνει πηγαινοντας σε δευτερο κτηνιατρειο, δε βασιζει το τι θα κανει με το ζωακι του πανω σε κατι που διαβασε στο ιντερνετ. Θελω να πω, ας μην ειμαστε επιπολαιοι με αυτα. Τωρα για αυτον/αυτην που το εκανε αυτο, αν ηταν για να σπασει πλακα προφανως και ειναι απαραδεκτο και φυσικα κατακριτεο, αν παλι ηταν λογω καποιας ψυχοπαθολογιας απο την οποια πασχει, εκει δεν μπορω να πω κατι γιατι τοτε εχει το ακαταλογιστο.. Και παλι η τελικη ευθυνη πεφτει αφενος ατομικα σε εμας, στο τι εμπιστευομαστε δηλαδη και τι οχι και αφ ετερου στους διαχειριστες που ανηκει η σελιδα.
    δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα, γιατι δεν εχουν ολες οι ψυχοπαθολογιες το ακαταλογιστο.
    πολλες ψυχοπαθολογιες, εχουν κανονικο καταλογισμο ευθυνης. διαφορετικα ολοι οι δολοφονοι με διαταραχες θα στελνονταν στα ψυχιατρεια και οχι στις φυλακες...
    το συγκεκριμενο προφιλ που παριστανε τον γιατρο (ισως απο καποιο απωθημενο σπουδων που δεν μπορεσε να κανει, ή ο,τι αλλο), που δεν σταματαει να μπαινει εδω, τα τελευταια 10 χρονια, σιγουρα απο κατι πασχει, αλλα κατα την γνωμη μου εχει μια χαρα καταλογισμο και μια χαρα συνειδητοτητα... απο παρθενοπιπιαση πασχει... και γι αυτο αλλαζει προφιλ. μολις καταλαβει οτι την καταλαβαμε, οποτε γνωριζουμε και το αληθινο προβλημα που απλα δεν θελει ουτε να συζηταει ουτε να παραδεχτει, απλα αλλαζει προφιλ και κανει την αθωα τουριστρια που μπηκε για γνωριμιες....

υ.γ. επισης, το οτι ο κατοχος του ζωου ειναι τελικα υπευθυνος για το απο που παιρνει πληροφοριες και τι αποφασεις παιρνει δεν δινει σε καποιον βαρεμενο απο κομπλεξ- μη- ιατρου το δικαιωμα να παιξει με την ψυχικη του ηρεμια και ενω εχει το ζορι του που φοβαται για το ζωο του, να του προκαλεσει στα καλα καθουμενα τεραστιο στρεςς οτι εχει κανει μοιραιο λαθος, ή και να τον βαλει στον κοπο και το εξοδο να βρει δευτερο αληθινο κτηνιατρο, ενω ηδη εχει εμπιστευθει τον πρωτο...
    Last edited by Remedy; 03-04-2025 at 10:13.

Page 46 of 71 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast

Tags for this Thread