Anything goes… - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 66 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast
Results 61 to 75 of 984
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, από τον υπολογιστή μπαίνω... Τα κάνω ροζ από το κουμπί δίπλα από το μέγεθος της γραμματοσειράς, εκεί που έχει ένα Α... Αν το πατήσεις σου βγάζει χρώματα...
    Κάθε φορά που γράφεις το αλλάζεις ή έχει επιλογή να είναι πάντα με χρώμα?

Senior Member
    Εδώ είστε όλοι πουλάκια μου? Είδατε που η φωλιά του μπούφου έμεινε αδειανή και ήρθατε να μου κάνετε όλοι παρέα? Καλά κάνατε.. Να είστε καλά.. Η παρεούλα σας είναι πολύτιμη παρηγοριά..

Σπουργίτι άνετα τη βγάζω με νταμπλινγκ και νουντλς κάθε μέρα αλλά θέλω και μπόλικο τυράκι εγώ.. Είμαι μπούφος αλλά περί ορέξεως ποντίκι.. Σπουργίτι δεν έχω αρνητίλα ούτε κόλλημα με την ηλικία, απλά σου λέω πόσο/πως νιώθω.. Γίνανε πολλά τα τελευταία δυο χρόνια, ταλαιπωρήθηκα αρκετά κι έτρεχα και στους ψυχοτέτοιους και με κάνανε ακόμα χειρότερα από ότι ήμουνα.. Με σακάτεψαν.. Με ένα πήγα με δέκα έφυγα.. Και μετά πέταξε και το πουλάκι από τη φωλιά μου, πάει έφυγε και μέσα σε έξι μήνες γέρασα πρόωρα, αλήθεια όμως… Σπουργιτάκι εσυ δεν ξέρεις από πραγματικά ωχωχωχ ούτε από ωπαλά.. Εχθές ήσουν στο γυμναστήριο και μάλλον το παράκανες και λίγο θα πιάστηκες. Αλήθεια τι κάνει ένα σπουργίτι στο γυμναστήριο? Peck deck με τα φτεράκια του? Διάδρομο με τα ποδαράκια του? Καντο μου λίγο εικόνα αυτό. :P Άμα μου ρθει η όρεξη για κωμωδία θα τα δω τα rings of power αλλά δεν σπεύδω κιόλας μη και χάσω το αριστούργημα, εκτός κι αν πρόκειται για αριστούργημα κωμωδίας, οπότε αλλάζει το πράγμα… Σπουργιτάκι και Τζώρτζ εσείς είστε μπουμπούκια (ειδικά ο Τζωρτζ είναι και έξαλλο νιάτο αφού ακούω κιόλας ότι τινάζει και τη φράντζα..) Δεν καταλαβαίνετε από μαρασμούς και τέτοια, είναι «ξένη γη» για εσάς και μακάρι σας εύχομαι πάντα έτσι να παραμείνει. Όταν έχεις ζήσει πάνω από τη μισή σου ζωή με κάποιον που του έχεις χαρίσει όλη σου τη ζωή και ξαφνικά αυτός ο κάποιος πετάξει και φυγει, τότε γίνεσαι όπως είμαι εγώ τώρα που νιώθω τον Attik.. Εσείς απλά ακούστε ένα ωραίο τραγουδακι (που ήσασταν κι αγέννητα τότε) με την ευχή του γερομπούφου να μη χρειαστεί να το νιώσετε ποτέ στη ζωή σας, στο πετσί σας.. Σπουργίτι τώρα που το θυμήθηκα πως είσαι και γιατρός, για πες γιατρέ μου, αναλαμβάνεις και μπούφους με ψυχολογικά? Γιατί εγώ από τους ψυχοτετοιους και τις ζημιές που κάνουν σκιάχτηκα και φοβάμαι να ξαναπάω.. Ψάχνομαι σε άλλες εναλλακτικές ειδικότητες πλέον.. Να ξέρω άμα είναι να σε έχω στα υπόψιν.. :P

Ναι, όντως, πάλι καλά...
    Απλώς με ζορίζει ο πόνος και με περιορίζει, δεν μπορώ να κάνω κάποια πράγματα και θέλει προσεχτικές κινήσεις είπε ο γιατρός... Αλλά αφού άντεξα το σπάσιμο, θα το αντέξω κι αυτό...
    Το 'χεις. Θέλει την υπομονή του και αυτό αλλά θα φτιάξει.
    Κρέμασε κανένα σκόρδο, να μην ερχονται ολα πάνω σου

Quote Originally Posted by _Vassilis View Post

Και μετά πέταξε και το πουλάκι από τη φωλιά μου, πάει έφυγε και μέσα σε έξι μήνες γέρασα πρόωρα, αλήθεια όμως…
    Ήμουν σε δίλημμα , να ρωτήσω τι έχεις περάσει απο θέμα υγείας ή να ρωτήσω για το ερωτικό. Τελικά θα ρωτήσω για αυτό , αν δεν θέλεις να απαντησεις βέβαια αγνόησε το.
    Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης? Την κυνήγησες ή δεν επιδέχεται κυνήγι η κατάσταση?

Στο γυμναστήριο κάνω τα πάντα εκτός από διάδρομο, με τον οποίο είμαστε μαλωμένοι. το νικνέιμ είναι λίγο παραπλανητικό, ενα τσικ

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κάθε φορά που γράφεις το αλλάζεις ή έχει επιλογή να είναι πάντα με χρώμα?
    Επιλέγεις το χρώμα κάθε φορά που γράφεις αλλά είναι πολύ εύκολο και γρήγορο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Επιλέγεις το χρώμα κάθε φορά που γράφεις αλλά είναι πολύ εύκολο και γρήγορο...
    Είναι λίγο σπαστικό κάθε φορά να επιλέγεις το χρώμα. Και εσυ επιλέγεις και bold.

Senior Member
    όχι μπολντ, ιτάλικ. αυτό είναι μπολντ.

καλησπέρα σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    όχι μπολντ, ιτάλικ. αυτό είναι μπολντ.

καλησπέρα σας
    Έχεις δίκιο. Καλησπέρα και καλή βραδιά

Senior Member
    ΡΕ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ;;;

Kίτρινο για να τυφλώνεται ο αναγνώστης!

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    ΡΕ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ;;;

Kίτρινο για να τυφλώνεται ο αναγνώστης!
    Το άσπρο νομίζω καλύτερο : Καλησπέρα HarleyQuinn

Ωραίο.. Δεν φαίνεται. Εκτός κι αν κάνεις μαυρο το φόντο πίσω.

Senior Member
    Βεβεαίως και αυτό είναι πολύ καλό χρώμα! Αλλά το θέμα είναι η συμπεριφορά σας σπουργίτι, τζωρτζ, έλις, βασίλη, τι το κάνατε εδώ μέσα;;;; 'Εχετε ξεφύγει ρεεε!!! χα χα

Senior Member
    Βεβεαίως και αυτό είναι πολύ καλό χρώμα! Αλλά το θέμα είναι η συμπεριφορά σας σπουργίτι, τζωρτζ, έλις, βασίλη, τι το κάνατε εδώ μέσα;;;; 'Εχετε ξεφύγει ρεεε!!! χα χα
    Υπέροχο χρώμα.
    Μία χαρά είμαστε. Το φορουμ σέρνεται. Λέμε χαζομάρες να κινείται λίγο παραπάνω.

Senior Member
    Μπα, δεν έχουμε ξεφύγει, έτσι είναι το φυσικό μας..

Καλώς τηνε και τη βασίλισσα Harley, σε ευχαριστώ που πέρασες από εδώ

Ενταξει, αφού αποφασίσατε να γίνει το θρεντ ουράνιο τόξο, τότε αυτό:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ήμουν σε δίλημμα , να ρωτήσω τι έχεις περάσει απο θέμα υγείας ή να ρωτήσω για το ερωτικό. Τελικά θα ρωτήσω για αυτό , αν δεν θέλεις να απαντησεις βέβαια αγνόησε το.
    Δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης? Την κυνήγησες ή δεν επιδέχεται κυνήγι η κατάσταση?
    Γιατί δίλημμα, αφού σου είπα ότι μπορείς να με ρωτήσεις ο,τι θέλεις Θέλω όμως να απαντήσω σε pm δεν τα λέω δημόσια, ήδη πολλά είπα… Έχω την άδεια σου να σου απαντήσω σε pm?

Γιατί δίλημμα, αφού σου είπα ότι μπορείς να με ρωτήσεις ο,τι θέλεις Θέλω όμως να απαντήσω σε pm δεν τα λέω δημόσια, ήδη πολλά είπα… Έχω την άδεια σου να σου απαντήσω σε pm?
    Στείλε να αναλύσουμε τα ερωτικά μας , αν δώσεις τσάι θα δώσω

Senior Member
    μια απορια, αν θελεις λυσε μου.
    δεν θελεις να συζητας (πιο προσωπικα) ανωνυμα δημοσια γιατι αισθανεσαι αβολα, ή ανησυχεις μηπως καποιος γνωστος διαβαζει και καταλαβει ποιος εισαι;

Page 5 of 66 FirstFirst ... 345671555 ... LastLast

Tags for this Thread