Anything goes… - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 67 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast
Results 841 to 855 of 994
    Senior Member
    Πιστεύετε στο μάτι εδώ που τα λέμε; Δηλαδή ότι μπορεί να σας δει ή να σας μιλήσει κάποιος και να σας μεταδώσει αρνητική ενέργεια με όλα τα συνοδευτικά; Κακή διάθεση, χαμηλή ενέργεια, πονοκέφαλο, νεύρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Πιστεύετε στο μάτι εδώ που τα λέμε; Δηλαδή ότι μπορεί να σας δει ή να σας μιλήσει κάποιος και να σας μεταδώσει αρνητική ενέργεια με όλα τα συνοδευτικά; Κακή διάθεση, χαμηλή ενέργεια, πονοκέφαλο, νεύρα;

Σε καμία περίπτωση...

Senior Member
    Εγώ πιστεύω στο φρύδι. Έχω διαπιστώσει πόσο με επηρεάζει το σχήμα των φρυδιών άλλων ανθρώπων, με την κακή τους ενέργεια. Ναι, ξέρω ότι στην εποχή μας κάποι@ πιστεύουν ακόμη στο...μάτι, είναι τόσο τεράστια ανοησία.

Senior Member
    Σε γκαντέμιασα βρε Βασίλη με τη μίρλα μου! Αλλά είπαμε εσύ εκπέμπεις θετική αύρα και το γράφω πολύ σοβαρά! Είσαι εμψυχωτής. Πού θα πάει, θα φτάσουμε στη νιρβάνα! Όχι το παγωτό, την άλλη την κανονική!
    Μπαα δε φταις εσύ, μουτζωμένο με έχουν από μικρό.. Ούτε έχεις μίρλα, μην ανησυχείς, που έτσι κι αλλιώς η μίρλα δηλαδή δεν είναι τίποτα μπροστά στη μούρλα ορισμένων. Λες να είμαι ματιασμένος? Φέρτε μου αυτόν/αυτήν που με μάτιασε τώρα, να τον/την ρωτήσω με γνήσια απορία να μου πει τι μου βρήκε μπας και το βρω κι εγώ δηλαδή. Ψυχραιμία Βασίλη, το ´χεις, ήρεμες ανάσες.. Ωμμμμμ… Ωμμμμ.. Ωνσγμμ.. Χμμ.. Ας δοκιμάσουμε κάτι άλλο τότε.. Ότι πρέπει κιόλας μετά τη Νανά Μούσχουρη..

(Έφαγα και παγωτάκι, ωραίο ήταν.. Salted caramel <3 Και σκόρδο πήρα καλού κακού για το μάτι (δυο τυλιχτά με απ´ όλα..) Έχω κι εγώ τα ηρεμιστικά μου, τι να κάνω, αλλά πρέπει να συμμαζευτώ πάλι γιατί κρεπαλιάσαμε πολύ τελευταία.. )

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Εγώ πιστεύω στο φρύδι. Έχω διαπιστώσει πόσο με επηρεάζει το σχήμα των φρυδιών άλλων ανθρώπων, με την κακή τους ενέργεια. Ναι, ξέρω ότι στην εποχή μας κάποι@ πιστεύουν ακόμη στο...μάτι, είναι τόσο τεράστια ανοησία.
    Μαύρα μάτια μαύρα φρύδια κατσαρά μαύρα μαλλιά
    Ασπρο πρόσωπο σαν κρίνος και στο μάγουλο ελιά

Senior Member

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Χαχαχα! Είσαι απίθανος Βασίλη!!! Πάντα με το χιούμορ. Και έτσι πρέπει. Έλα, θα σε ξεματιάσω από απόσταση! Τηλε-ξεμάτιασμα!!!

Senior Member
    Εγώ μπορεί να είμαι απίθανος αλλά με μένα όλα είναι πιθανά. Καλά κοίτα, αυτό με το χιούμορ δεν ισχύει πάντα, άμα με πάρει ο διάολος μου κόβονται όλα μια και καλή και πέφτω κάτω, ενδιάμεση κατάσταση δεν έχει, ή του ύψους ή του βάθους.. Ευχαριστώ για το τηλεξεμάτιασμα με Κότσιρα. Άντε, μιας και φυσάει σήμερα ας αφήσω κι εγώ αυτό εδώ μπας και το πάρει ο αέρας και το ταξιδέψει σαν τον κλέφτη λίγο παραπέρα σε μια ψυχή..

Senior Member
    Χαχαχα! Είσαι απίθανος Βασίλη!!! Πάντα με το χιούμορ. Και έτσι πρέπει. Έλα, θα σε ξεματιάσω από απόσταση! Τηλε-ξεμάτιασμα!!! https://www.youtube.com/watch?v=ReKkV0qGjLQ
    ..Κι άλλη μια αεράτη τραγουδάρα.. Το καλύτερο τραγούδι των ´80s. Δεν το λέω εγώ, ο Χατζιδάκις το λέει..

Senior Member
    Χαχαχα! Είσαι απίθανος Βασίλη!!! Πάντα με το χιούμορ. Και έτσι πρέπει. Έλα, θα σε ξεματιάσω από απόσταση! Τηλε-ξεμάτιασμα!!!
    αγαπημένο τραγούδι....

Senior Member
    Αμερικαν μπαρ το κανάτε εδω μέσα με τα μουσικά βίντεο σας! Εχουμε άλλο νήμα για αυτον τον σκοπό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Αμερικαν μπαρ το κανάτε εδω μέσα με τα μουσικά βίντεο σας! Εχουμε άλλο νήμα για αυτον τον σκοπό.
    ζηλεύεις χιχι εμείς θα κάνουμε και μουσικές βραδυές

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Ναι αμέ(..ρικαν μπαρ), γιατί όχι.. Dr House στο επόμενο. Το άλλο νήμα είναι μακράν το αγαπημένο μου από το φόρουμ. Να ακούω μουσικούλα που διαλέγουν όλοι οι φίλοι. Για πάμε κι ένα quiz να σας δω ρε γατόνια τι ψάρια θα πιάσετε αλλά είναι λίγο δύσκολο, σας προειδοποιώ. Ποιο παλιό κλασικό ελληνικό και αγαπημένο κομμάτι έχει βασίσει τη μελωδία του πάνω σε αυτο εδω? Για να δούμε, ποιος/ποια έχει ζωηρό αυτάκι.. Βασανιστείτε τώρα που λέει και ο Λεπά..

https://youtu.be/AzEBH6DZJVk?si=d_e5R2c8JcoANds2

Page 57 of 67 FirstFirst ... 7475556575859 ... LastLast

Tags for this Thread