Anything goes… - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 61 of 67 FirstFirst ... 11515960616263 ... LastLast
Results 901 to 915 of 994
    Senior Member

Senior Member
    Araets..

Senior Member
    Μέρες που είναι, ας κάνουμε ένα υποθέμα με αγαπημένα μας τραγούδια από Γιουροβίζιον. Και μην πείτε sieben-sieben-ein-null-ein-zwei-drei. Λέω το δικό μου:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Μέρες που είναι, ας κάνουμε ένα υποθέμα με αγαπημένα μας τραγούδια από Γιουροβίζιον. Και μην πείτε sieben-sieben-ein-null-ein-zwei-drei. Λέω το δικό μου:
    Κομματάρα και άξιζε δικαιωματικά καλύτερη θέση!

Senior Member
    Tο παλικαρι δεν εχει παει στην Γιουροβιζιον, αλλα με την αγαπη του για την μουσικη δινει χαρα σε οποιον τον ακουει

Senior Member
    Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανάδες..

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=5z7aB-YHv-E
    Ωραία ιδέα Τζοάννα :-)

Εμένα μου αρέσουν διάφορα αλλά μιας κι έχει σχέση και με τη σημερινή γιορτή ας βάλω αυτό εδώ:

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Tο παλικαρι δεν εχει παει στην Γιουροβιζιον, αλλα με την αγαπη του για την μουσικη δινει χαρα σε οποιον τον ακουει
    https://www.youtube.com/watch?v=Jb7CrqOQJoI
    Πολύ καλός!

Με το κομμάτι που παίζει εδώ θυμήθηκα τη Budapest Gypsy Symphony Orchestra. Τους είχα δει πριν μερικά χρόνια στο Ηρώδειο. Ο ήχος από 100 Τσιγγάνους βιρτουόζους μουσικούς να παίζουν ελεύθεροι από παρτιτούρες και πως αυτό συνδυάζεται σε ένα οργανικό σύνολο είναι σκέτη μαγεία, δεν περιγράφεται με λόγια, πρέπει να το ζήσει κανείς live, ούτε από το video μπορεί να αποτυπωθεί επαρκώς.. Ας βάλω αυτό εδώ το βιντεο που παίζουν το dve gitary, πολύ πολύ ιδιαίτερο κομμάτι για μένα για λόγους που.. τέλος πάντων άσε να ξέρω εγώ καλύτερα το γιατί..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανάδες..

οχι σε ολες. μονο σε αυτες που δεν εκδικουνται τα παιδια τους.
    οι αλλες να πανε να κοιταχτουν αντι να σπερνουν παιδια για να τα σκοτωσουν.
    εχει αποδειχθει πολλακις πλεον, οτι το να εισαι καλη μανα, δεν ειναι ενστικτο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι σε ολες. μονο σε αυτες που δεν εκδικουνται τα παιδια τους.
    οι αλλες να πανε να κοιταχτουν αντι να σπερνουν παιδια για να τα σκοτωσουν.
    εχει αποδειχθει πολλακις πλεον, οτι το να εισαι καλη μανα, δεν ειναι ενστικτο...
    Για να το λες κάποιο λόγο θα έχεις..

Καλημέρα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Για να το λες κάποιο λόγο θα έχεις..

Καλημέρα..
    τοις πασι γνωστο λογο!
    καλημερα και σε σενα.

Senior Member
    Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου! Είναι μεγάλη υπόθεση και θαύμα να δίνεις ζωή! Χρόνια πολλά-πολλά και στη μανούλα μου, την καλύτερη, την πιο χαμογελαστή, την πιο όμορφή, την πιο μοναδική μανούλα που υπάρχει στον Γαλαξία κι ας της φωνάζω ώρες-ώρες!!! Έκανε το πρώτο παιδί στα 19, φοιτήτρια και μαμά μαζί, και αφιέρωσε τα νιάτα της σε εμάς! Να σημειώσω ότι ο κόσμος μετά δυσκολίας ξεχωρίζει τη μάνα από τις κόρες όταν βγαίνουμε. Βέβαια, η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο μπαμπάς, από μικρή μου λένε το είχα αυτό! Πέρυσι στη γιορτή της μητέρας έγραψα λοιπόν στο fb: "Η μαμά μου είναι η πιο καλή μανούλα στον κόσμο!". Και μου απαντάνε από κάτω την ίδια στιγμή ο αδερφός και η αδερφή μου: "Τι λες, η δική μου είναι η καλύτερη"!!!

Senior Member
    Εν τω μεταξύ είδατε τι έγινε στα ΕΛΤΑ της Καλαμάτας με μια παλιόγρια που φώναζε επειδή κάποιοι φιλότιμοι άνθρωποι έδωσαν προτεραιότητα σε μια έγκυο; Είμαστε κακός λαός, και το πιο ντροπιαστικό είναι ότι αυτή η άθλια συμπεριφορά απέναντι σε μια έγκυο γυναίκα, προήλθε από γυναίκα! Οι άντρες έσπευσαν να υπερασπιστούν την έγκυο! Κατάντια. Παιδιά, θερμή παράκληση, επειδή έχει χαθεί το φιλότιμο: όπου στεκόμαστε σε ουρές και βλέπουμε εγκύους, ΑΜΕΑ ή ανθρώπους 80+, ας κάνουμε ένα βηματάκι πίσω κι ας τους δώσουμε προτεραιότητα, περιμένουμε που περιμένουμε, δε θα πάθουμε κάτι αν αργήσουμε 10'. Κανονικά, πρέπει να το απαιτούν και οι ίδιοι από τον υπάλληλο.

Senior Member
    Εγώ έχω δύο αγαπημένα κομμάτια από την Eurovision... Αυτό:

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Κι αυτό:

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 61 of 67 FirstFirst ... 11515960616263 ... LastLast

Tags for this Thread