Anything goes… - Page 62
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 62 of 66 FirstFirst ... 12526061626364 ... LastLast
Results 916 to 930 of 984
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου! Είναι μεγάλη υπόθεση και θαύμα να δίνεις ζωή! Χρόνια πολλά-πολλά και στη μανούλα μου, την καλύτερη, την πιο χαμογελαστή, την πιο όμορφή, την πιο μοναδική μανούλα που υπάρχει στον Γαλαξία κι ας της φωνάζω ώρες-ώρες!!! Έκανε το πρώτο παιδί στα 19, φοιτήτρια και μαμά μαζί, και αφιέρωσε τα νιάτα της σε εμάς! Να σημειώσω ότι ο κόσμος μετά δυσκολίας ξεχωρίζει τη μάνα από τις κόρες όταν βγαίνουμε. Βέβαια, η μεγάλη μου αδυναμία είναι ο μπαμπάς, από μικρή μου λένε το είχα αυτό! Πέρυσι στη γιορτή της μητέρας έγραψα λοιπόν στο fb: "Η μαμά μου είναι η πιο καλή μανούλα στον κόσμο!". Και μου απαντάνε από κάτω την ίδια στιγμή ο αδερφός και η αδερφή μου: "Τι λες, η δική μου είναι η καλύτερη"!!!
    Mας το λες για να ζηλεψουμε τωρα χαχαχαχα Εγω για την δικια μου δεν θα πω τπτ γτ δεν λεει

Senior Member
    Πολύ ωραίες επιλογές Κυκνάκι, το 2ο ούτε καν το ήξερα, αλλά το άκουσα τώρα! Κι ένα πολύ υποτιμημένο: Εμείς φοράμε τον χειμώνα ανοιξιάτικα. Σε λίγο κυριολεκτικά θα φοράμε τον χειμώνα ανοιξιάτικα!

Senior Member
    Πολύ ωραίες επιλογές Κυκνάκι, το 2ο ούτε καν το ήξερα, αλλά το άκουσα τώρα! Κι ένα πολύ υποτιμημένο: Εμείς φοράμε τον χειμώνα ανοιξιάτικα. Σε λίγο κυριολεκτικά θα φοράμε τον χειμώνα ανοιξιάτικα!
    Χαίρομαι που σου άρεσαν

Ωραίο και το τραγούδι που έβαλες εσύ...
    Όντως, έτσι όπως έχει αλλάξει ο καιρός αυτό βλέπω να γίνεται...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Mας το λες για να ζηλεψουμε τωρα χαχαχαχα Εγω για την δικια μου δεν θα πω τπτ γτ δεν λεει
    υπαρχουν και οι πισπιριγκες και οι δημητρες αυτου του κοσμου, που κανουν παιδια για να πεισουν την κοινωνια οτι δεν ειναι τα σκουπιδια που ειναι... ΨΟΦΟΣ και μονο σε τετοιες μανες...
    χρονια πολλα σε οσες κανουν παιδια για τους σωστους λογους. για να προσφερουν στα παιδια και οχι στο τομαρι τους.
    για να ζησουν και να ευτυχησουν τα παιδια, οχι για να τα κακοποιησουν, να τα σκοτωσουν, η να τους φορτωσουν την σκατιλα τους, τις αποτυχιες τους και να τρεχουν στους ψυχιατρους σε ολη τους την ζωη.
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

η μητροτητα δεν προκυπτει απο την γεννα και δεν ειναι αυτονοητη η "αγιοσυνη" της. προκυπτει απο την ικανοτητα να προσφερεις σε ενα παιδι αντι στον εαυτο σου και στις ελλειψεις σου
    ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προκυπτει απο την ικανοτητα να προσφερεις σε ενα παιδι αντι στον εαυτο σου και στις ελλειψεις σου[/B]...
    Τι να τα κανεις αυτα που σου προσφερει αν το κανει για να παριστανει το θυμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Τι να τα κανεις αυτα που σου προσφερει αν το κανει για να παριστανει το θυμα...
    ειναι μια απο τις περιπτωσεις που δεν μιλαμε για αληθινη προσφορα αλλα για προσπαθεια να καλυψει τις δικες της αναγκες/ ελλειψεις...
    πολλες ειναι ετσι κι απο τον "λαο" αποκαλουνται "καλες μανουλες"..

Senior Member
    Γλυκιά μου μάνα μη μου κλαις
    Μαύρα κι αν σου φορούνε
    Το ξέθωρο το σώμα μου
    Φλόγες δε το νικούνε.

Τα χελιδόνια της φωτιάς
    Θάλασσες κι αν περνούνε
    Του ριζωμού τα χώματα
    Ποτέ δε λησμονούνε

Μπράβο Κλαυδία!!!

Senior Member
    Μαύρα κι αν σου φορούνε
    Το ξέθωρο το σώμα μου
    Φλόγες δε το νικούνε.

Τα χελιδόνια της φωτιάς
    Θάλασσες κι αν περνούνε
    Του ριζωμού τα χώματα
    Ποτέ δε λησμονούνε

Μπράβο Κλαυδία!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=1qbWRl6h6to
    Μπράβο στο Ποντιάκι, το σκισε το κομμάτι..

«Του ριζωμού τα χώματα ποτέ δε λησμονούνε»

Ημέρα μνήμης αύριο..

Senior Member
    Μαύρα κι αν σου φορούνε
    Το ξέθωρο το σώμα μου
    Φλόγες δε το νικούνε.

Τα χελιδόνια της φωτιάς
    Θάλασσες κι αν περνούνε
    Του ριζωμού τα χώματα
    Ποτέ δε λησμονούνε

Μπράβο Κλαυδία!!!
    Το κορίτσι «έβαλε τα γυαλιά» σε όσους την αμφισβητούσαν και κατέκτησε αξιοπρεπώς την 6η θέση στο διαγωνισμό! Και μας έκανε περήφανους! Φωνάρα!
    Συγχαρητήρια στην Κλαυδία που δεν ξεγυμνώθηκε για να αποδείξει την αξία της και αυτό προδίδει το ήθος της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Το κορίτσι «έβαλε τα γυαλιά» σε όσους την αμφισβητούσαν και κατέκτησε αξιοπρεπώς την 6η θέση στο διαγωνισμό! Και μας έκανε περήφανους! Φωνάρα!
    Συγχαρητήρια στην Κλαυδία που δεν ξεγυμνώθηκε για να αποδείξει την αξία της και αυτό προδίδει το ήθος της.
    Συμφωνώ, είναι όντως φωνάρα κι η παρουσία της αξιοπρεπής...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member

Κανείς δεν μιλάει όμως για το τραγούδι ύμνο και για την εκρηκτική Έλενα Παπαριζου που μας έφερε την πρωτιά μια και μοναδική φορά το 2005!

Senior Member
    Ε οχι και κανείς δε μιλάει για την Ελενάρα και το number one με τον κεμεντζέ..

Αλλά και αυτό που πέτυχε η Κλαυδία ήταν μεγάλη επιτυχία. Ξεχωριστή περίπτωση αυτή η κοπέλα.. Φωνητικές δυνατοτητες, ερμηνεία, ανεση και αυτοπεποίθηση μπροστα σε πάνω από διακόσια εκατομμύρια κόσμο, δεν είναι απλό.. Όσο ψηλά και να πάει, ό,τι καλό καταφέρει της αξίζει, είναι εξαιρετική. Βέβαια φαινόταν και από μικρή, θυμηθείτε αυτό εδώ που ήταν μόλις δεκαπέντε χρονών..

Senior Member
    αυτο που πετυχε η κλαυδια με την φωναρα της, την σταση της και το ηθος της, ειναι το μεγαλυτερο επιτευγμα εξωτερικης πολιτικης της ελλαδας εδω και χρονια.. πρεπει να την κανουν πρεσβυρα της ελλαδας στο εξωτερικο να προβαλλει το αιτημα της αναγνωρισης της γεννοκτονιας των ποντιων..

Senior Member
    Παρατηρώ ότι έχω μια αδυναμία στα κίτρινα τριαντάφυλλα. Πάω στο ανθοπωλείο ανά 15νθήμερο και με το που με βλέπει η λουλουδού, μου λέει αυτομάτως "κίτρινα τριαντάφυλλα;". Πήρα και σε γλάστρα! Εσάς ποιο λουλούδι είναι η μεγάλη σας αδυναμία;

Senior Member
    Παρατηρώ ότι έχω μια αδυναμία στα κίτρινα τριαντάφυλλα. Πάω στο ανθοπωλείο ανά 15νθήμερο και με το που με βλέπει η λουλουδού, μου λέει αυτομάτως "κίτρινα τριαντάφυλλα;". Πήρα και σε γλάστρα! Εσάς ποιο λουλούδι είναι η μεγάλη σας αδυναμία;
    Η γαρδένια είναι το αγαπημένο μου λουλούδι. Μου θυμίζει τη Βασούλα μου, μια θεία συγχωρεμένη, της μανας μου θεία δηλαδη, αλλά ποτέ δεν τη λεγαμε θεία, ηταν πάντα η Βασω. Έζησε τη ζωη της σε μια γκαρσονιερα στα Κατω Πετραλωνα μαζι με το θειο μου. Τα πιο πολλα χρόνια ηταν μονη ειχε χηρέψει νωρις, ο θείος ηταν αρκετα μεγαλυτερος και αρρωστος. Όποτε ερχοταν επισκεψη να μας δει εκοβε ενα λουλούδι απο τη γλαστρα της που ειχε στο μπαλκονι και μας εφερνε μια ωραια γαρδενια σε λιγο βαμβακακι βρεγμενο και με ενα αλουμινόχαρτο τυλιγμενο γυρω γυρω απο το βαμβακι. Ποσο τον αγαπαγα αυτον τον ανθρωπο και ποσο με αγαπουσε και αυτη. Με κραταγε οταν ημουν μικρος πριν παω νηπιο κλπ οταν οι γονεις μου δουλευαν και οι δυο. Μια φορα επειδη δεν ηθελα να φυγει μετά, πηγα πηρα απο την τσαντα της και εκρυψα τα κλειδια της και δεν εβγαζα τσιμουδια. Φαγαν ολο το σπιτι να ψαχνουν τα κλειδια με τη μανα μου που εν τω μεταξυ γυρισε κι εγω δεν ελεγα τιποτα γιατι ηθελα να μεινει λιγο ακομα. Α ρε Βασούλα..

Page 62 of 66 FirstFirst ... 12526061626364 ... LastLast

Tags for this Thread