Anything goes… - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 68 FirstFirst ... 1858666768
Results 1,006 to 1,019 of 1019
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Πάνω στο πώς πρέπει να αντιδράμε στα τοξικά άτομα στη ζωή μας. Στη ζωή μας, όχι στο φόρουμ, στο fb, ή στο X, ή στο Insta με άγνωστα άτομα που ευτυχώς δε θα συναντήσουμε ποτέ. Τα πραγματικά προβλήματα είναι στη ζωή:
    Middle fingers up, put them hands high
    Wave it in his face, tell him, boy bye (sorry)
    Tell him, boy bye (sorry) boy bye
    Middle fingers up, I ain't thinking 'bout you
    Υπογραφή
    Η βασική μέτοχος του πλειοψηφικού πακέτου
    https://www.youtube.com/watch?v=Qxsm...&start_radio=1
    Δε βαριεσαι, αφου πηρα φορα ας διαφωνησω και με το μεγαλομετοχο.. Πρωτη διαφωνια, η λεξη «τοξικα ατομα». Δε μου αρεσει και δε θα την ελεγα ευκολα ωστε να χαρακτηρισω τον αλλον. Ειπα πριν οτι εχω δυο ηλικιωμενους γονεις που ανετα, ανετοτατα θα μπορουσες να τους πεις «τοξικα ατομα» και να ειναι και ηπιος ο χαρακτηρισμος, αλλα δε θελω, δε με συμφερει κιολας αυτο. Αν αυριο μεθαυριο μου τα σκασει κι εμενα η τοξικοτητα θα ηθελα να μου πουν οι αλλοι ξουτ, παλιοτοξικιέ ή θα ηταν ευχης εργον να μπορεσει καποιος να αντεξει να ειναι κοντα μου? Το να κανω wave το middle finger μου στη μαπα του παλιοτοξικου φανερωνει απλα τη δικη μου τοξικη συνιστωσα, ασχετα απο το τι ειναι ο αλλος. Η σωστη αντιμετωπιση, η πραγματικα δυνατη αντιμετωπιση ειναι να μη σε συρει καν ο αλλος σε ολο αυτο. Αγωνας ειναι, δεν ειναι καθολου ευκολο. Ξερεις τι δυσκολο ειναι να τρως παγωτακι ενω σου επιτιθενται? Αυτο ομως ειναι η σωστη αντιμετωπιση αν οντως πρεσβευει κανεις αυτο που λεω και η δυναμη ειναι αν καταφερεις να συρεις εσυ τον αλλον εστω λιγο προς το παγωτακι και οχι να σε συρει αυτος στις σφαιρες. Βεβαια ο αλλος μπορει να ειναι αμετακινητος να θελει να ζει στα χαρακωματα αλλα το ιδιο αμετακινητος μπορεις να γινεις και εσυ αν θες να το προσπαθησεις. Μη σου ακουγονται μαζοχιστικα αυτα που λεω, στο ιντερνετ ειναι ευκολο να κανεις skip πολλα, αλλα στην κανονικη ζωη? Αμα σου το φυλαει να ζεις μεσα σε ενα φουγαρο? Και να ειναι δικοι σου ανθρωποι που ουτε να τους επιτεθεις θες αλλα ουτε και να τους εγκαταλειψεις γιατι εχουν την απολυτη αναγκη σου? Εκει τι κανεις? Εδω σε θελω.. Πολλες φορες εχω πει α ρε ζωη, λιγη ηρεμια σου ζητησα κι εσυ τι μου εδωσες, αλλα θελω να συνεχίσω να το προσπαθω και οτι καταφερω. Να το συνεχισουμε λοιπον με τραγουδακια που λες κι εσυ αλλα ακομη καλυτερα απο το middle finger της Beyoncé που μπορει (και δικαιως) να εκληφθει ως σποντα, καλυτερα να το παμε λιγο περισσοτερο προς μανουσακια και λιανοχορταρουδια το ζητημα, εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου και η προταση μου. Ενταξει κυριε Ιβαν? By the way αν ημουν μεγαλομετοχος εγω μαλλον θα ημουν ο Μαρινακης, μου εχουν πει οτι μοιαζω κιολας, στις διαστασεις παντως σιγουρα. Ο Ολυμπιακός μόνο μου λειπει και η Νοτιγχαμ Φορεστ. Και καμποσα επιπλεον ψηφια στον τραπεζικο λογαριασμο..

Αγαπημενο μπιτάκι απο τα παλια. Δικο σου

Senior Member
    Έχω την πλειοψηφία των μετοχών του φόρουμ. Και να διαφωνεί το μειοψηφικό πακέτο, ο μεγαλομέτοχος αποφασίζει για τις μεταγραφές της σεζόν στην ΠΑΕ! Είσαι ένας και είμαι χίλιοι!
    Σοβαρά τώρα, το αστείο είναι ότι δε διαφωνώ μαζί σου σε ό,τι έγραψες εκτός από ένα: Δε θα σου βγει ποτέ τοξικότητα. Κι αν σου βγει θυμός, πιο πολύ ξέσπασμα θα είναι, παρά στοιχείο του χαρακτήρα σου. Αλλά αυτό φαίνεται Βασίλη. Φαίνεται το τοξικό άτομο που είναι σαν την κυρα-Φιλιώ από το Κωνσταντίνου και Ελένης τύπου "Εγώ είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος. Λέω τι θα έλεγε μια πιο πονηρεμένη" και τους κάνει όλους μύλο. Και φαίνεται το άτομο που καυγαδίζει μια στις τόσες επειδή έχει έρθει στα όριά του, όπως ο Γιάννης από τους απαράδεκτους όταν του έσπαγε τα νεύρα η Δήμητρα. Το middle finger up in his face που λέει και η λατρευτή Beyonce, μεταφορικά. Το ζουμί είναι "I ain't thinking 'bout you".

Όσο δυνατός κι αν είσαι
    όσο αν αντέχεις κι αν κρατάς
    Άνθρωπος είσαι, άνθρωπος είσαι
    άνθρωπος είσαι και λυγάς!

Senior Member
    Ο Αριστείδης δουλεύει σε μια εταιρία δημοσκοπήσεων. Κάνει μια δημοσκόπηση πρόθεσης ψήφου στον δρόμο σε τυχαίο δείγμα. Στο τέλος πρέπει να καταγράψει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά, ώστε να είναι αξιόπιστη η έρευνά του.

Ένας περαστικός τού λέει ότι έχει 3 παιδιά. Ο Αριστείδης ρωτά την ηλικία τους και ο περαστικός τού απαντά ότι το γινόμενο είναι 36.

Ο Αριστείδης του λέει ότι αδυνατεί να υπολογίσει την ηλικία τους. Ο περαστικός τού λέει ότι αν προσθέσει τις ηλικίες τους, το άθροισμα ισούται με τον αριθμό διεύθυνσης του κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς πίσω του. Ο Αριστείδης κοίταξε τον αριθμό του κτιρίου, αλλά δεν τα κατάφερε να βρει τις ηλικίες τους. Ο περαστικός τού είπε ότι πρέπει να φύγει, γιατί πρέπει να πάει να πάρει το μεγαλύτερο παιδί του από το μπαλέτο.

Πόσων ετών είναι τα 3 παιδιά;

Ναι παίξετε τίμια και χωρίς AI.

Senior Member
    Ωχ, την πατησα τωρα, κατσε.. Αυτο θελει χαρτι και μολυβι και γνωσεις που εχω ξεχασει πλεον. Αλλα θα απασχοληθω και θα σου πω αν εβγαλα ακρη. Εσυ το δικο μου που εβαλα πιο πανω το βρηκες? Θελει ομως καποιες καλες γνωσεις στα μαθηματικα αλλιως δεν θα το καταλαβεις.
    Last edited by _Vassilis; 18-06-2025 at 18:07.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ωχ, την πατησα τωρα, κατσε.. Αυτο θελει χαρτι και μολυβι και γνωσεις που εχω ξεχασει πλεον. Αλλα θα απασχοληθω και θα σου πω αν εβγαλα ακρη. Εσυ το δικο μου που εβαλα πιο πανω το βρηκες? Θελει ομως καποιες καλες γνωσεις στα μαθηματικα αλλιως δεν θα το καταλαβεις.
    Το πόσα μηδενικά σού λείπουν για να αγοράσεις Ολυμπιακό και Νοτιγχαμ Φορεστ. Ή το πόσο δύσκολο είναι να τρώμε παγωτό (καϊμάκι με κεράσι), ενώ βαλλόμεθα πανταχόθεν; Κοίτα, αυτά δεν είναι προβλήματα. Μόνο μη μας σκάσουν τίποτα πυρηνικά από Ιράν-Ισραήλ στη μάπα, ή μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σαν τους Γαλάτες.

Senior Member
    Ο Αριστείδης δουλεύει σε μια εταιρία δημοσκοπήσεων. Κάνει μια δημοσκόπηση πρόθεσης ψήφου στον δρόμο σε τυχαίο δείγμα. Στο τέλος πρέπει να καταγράψει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά, ώστε να είναι αξιόπιστη η έρευνά του.

Ένας περαστικός τού λέει ότι έχει 3 παιδιά. Ο Αριστείδης ρωτά την ηλικία τους και ο περαστικός τού απαντά ότι το γινόμενο είναι 36.

Ο Αριστείδης του λέει ότι αδυνατεί να υπολογίσει την ηλικία τους. Ο περαστικός τού λέει ότι αν προσθέσει τις ηλικίες τους, το άθροισμα ισούται με τον αριθμό διεύθυνσης του κτιρίου που βρίσκεται ακριβώς πίσω του. Ο Αριστείδης κοίταξε τον αριθμό του κτιρίου, αλλά δεν τα κατάφερε να βρει τις ηλικίες τους. Ο περαστικός τού είπε ότι πρέπει να φύγει, γιατί πρέπει να πάει να πάρει το μεγαλύτερο παιδί του από το μπαλέτο.

Πόσων ετών είναι τα 3 παιδιά;

Ναι παίξετε τίμια και χωρίς AI.
    Τωρα αυτο οπως σου ειπα το να το μετατρεψεις σε μαθηματικο προβλημα θελει καποιες γνωσεις που πλεον τις εχω ξεχασει. Αλλα με random δοκιμες νομιζω οτι βρηκα καποιες ηλικιες που ταιριαζουν. Ας μην το γραψω όμως δημοσια και το καψω για αλλους αν τυχον οντως το βρηκα.

Senior Member
    Το πόσα μηδενικά σού λείπουν για να αγοράσεις Ολυμπιακό και Νοτιγχαμ Φορεστ. Ή το πόσο δύσκολο είναι να τρώμε παγωτό (καϊμάκι με κεράσι), ενώ βαλλόμεθα πανταχόθεν; Κοίτα, αυτά δεν είναι προβλήματα. Μόνο μη μας σκάσουν τίποτα πυρηνικά από Ιράν-Ισραήλ στη μάπα, ή μη μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σαν τους Γαλάτες.
    Ναι οντως, αυτα ειναι τα πραγματικα προβληματα..

Κατσε να σου φερω κι εγω ενα να χεις να παιζεις και θα σου στειλω σε μηνυμα αυτο που σκεφτηκα για το δικο σου.

Senior Member
    There ‘s a woman in a boat, on a lake, wearing a coat. If you want to know her name, it’s in the riddle I just wrote.

What is the woman’s name?

Senior Member
    There ‘s a woman in a boat, on a lake, wearing a coat. If you want to know her name, it’s in the riddle I just wrote.

Ελένη, Μαρία, Ιωάννα, Δήμητρα; Μου κάνει κάτι σε Kale, από το lake, σαν αναγραμματισμός;

Αχ, αυτό μου θυμίζει λίγο το conjuring με τις κασέτες που μπερδεύτηκαν και έδωσαν τη λύση στο μυστήριο: I am given and I am taken. I was there at your first breath, But you didn't ask for me. But I will follow you till your death. Τι είναι;

Senior Member
    Μήπως πρέπει να το διαβάσω από το τέλος προς την αρχή; Προσπαθώ να βρω τη μέθοδο. Μόνο το Ema βγάζει νόημα. Από n-ame ανάποδα.

Senior Member
    Νομιζω ξεχασες τον αριθμο του κτιριου, Ιωαννα. Εγω που δεν εχω βγαλει ουτε λυκειο, θα σας πω πως ειναι 2,3 και 6 η 1,6,6, η 1, 4, 9 χωρις μολιβια και χαρτια.

Senior Member
    Μήπως πρέπει να το διαβάσω από το τέλος προς την αρχή; Προσπαθώ να βρω τη μέθοδο. Μόνο το Ema βγάζει νόημα. Από n-ame ανάποδα.
    «Βασανίσου» που λέει και ο Λεπά

Εγω τωρα παω σε κατι δουλειες, θα μπω μετα παλι, αμα θελεις να το παρει το ποταμι και εσυ και οποιος αλλος δηλαδη πειτε μου να στειλω την απαντηση σε μηνυμα. Αλλα ειναι ευκολο και αμα το γκουγκλαρετε.

Θα ασχοληθω μετα και με το θειο Αριστειδη..

Senior Member

Lana? : p

10chars

Senior Member

... and her name is Οld Goat :P

Page 68 of 68 FirstFirst ... 1858666768

Tags for this Thread