Anything goes… - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 92 of 92 FirstFirst ... 4282909192
Results 1,366 to 1,378 of 1378
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Пοια σου ελειψε Μπιλ;
    Άσε με ρε, πνίγομαι μέχρι αύριο το μεσημέρι, ουφ… Ποια μου έλειψε? Τι εννοείς? Μουσικούλα ωραία έβαλα που ακούω ενώ διαβάζω να δώσω μάθημα. Ρε μην κάνετε προεκτάσεις και άκυρες συνδέσεις με το οτιδήποτε! Ε, τώρα ποια μου λείπει άστο αυτό, γιατί εδώ μέσα ο,τι και να πεις αμφισβητείται και παρεξηγείται. Άντε να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας ειδικά κιόλας αν η εμφάνιση σου παραπέμπει σε ελέφαντα.. Αυτή που είχα και μου έφυγε, αυτή μου λείπει φίλε, αλλά καλά έκανε και έφυγε αφού έτσι το ένιωσε. Ελεύθερο άνθρωπο ήθελα δίπλα μου που να το θέλει να είναι, να νιώθει καλά, μόνο έτσι. Κι όσο κι αν μου λείπει κι όσο κι αν δε με συμφέρει, υπάρχει ένα κομμάτι μου που χαίρεται που όταν κάτι τη δυσκόλεψε έφυγε και δεν ένιωσε εγκλωβισμένη ή φυλακισμένη. Δεν την ήθελα να κάτσει εδώ και να αρρωστήσει κι αυτή μαζί μου από το άγχος της. Με τίποτα δεν το ήθελα αυτό, ώρα της καλή όπου είναι. Εχω τύψεις απέναντι της όμως. Δεν κατάφερα να νικήσω τους δαίμονες μου και την ταλαιπώρησα. Ξύπναγε τρομαγμένη τη νύχτα να δει αν αναπνέω ή αν πέθανα, λόγω των κιλών μου αυτό. Ας δει τον εαυτό της και μακάρι να είναι καλά. Λέω Βασίλη έκανες 500 λάθη αλλά έκανες κι ένα σωστό, κι ας μη σε συμφέρει που λείπει τώρα. Βρήκε το θάρρος και την άνεση να φύγει, δεν την εμπόδισε κάτι. Τωρα άσε με να συνεχίσω με το κ*λομαθημα..

Senior Member
    Αγάπη=ελευθερία φίλε μου, ελευθερία του άλλου ανθρώπου.
    Δε σκλαβώνεις τον άλλον, μόνο η δική σου καρδιά μπορεί να το πάθει αυτό, αλλά το κάνεις εκουσίως. Αυτο όμως είναι οκ, γιατί τον εαυτό μας έτσι κι αλλιώς τον διαχειριζόμαστε εμείς, τον άλλον άνθρωπο όμως όχι.

Senior Member
    Ναι μωρε, ξερω. Το τραγουδι που εβαλες ειναι για κατι που νοσταλγεις. Σιγκεντρωσου στην χαρα αυτην και ασε τα υπολοιπα να φυγουν.

Senior Member
    Ναι μωρε, ξερω. Το τραγουδι που εβαλες ειναι για κατι που νοσταλγεις. Σιγκεντρωσου στην χαρα αυτην και ασε τα υπολοιπα να φυγουν.
    Εσύ αχλάδη δε θα μας κάνεις κάποια αφιέρωση; Ένα τραγούδι που σε εκφράζει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Εσύ αχλάδη δε θα μας κάνεις κάποια αφιέρωση; Ένα τραγούδι που σε εκφράζει;
    Δεν θα σου αρεσει, Ιωαννα μου. Αλλα τωρα μου ερχεται αυτο χαχαχα

Senior Member
    Σε περιγράφει! Πάντως, σου οφείλω μια συγγνώμη, γιατί σε είχα παρεξηγήσει τον πρώτο καιρό. Σε πέρασα για τρολ μα την Παναγία.

Senior Member
    Σε περιγράφει! Πάντως, σου οφείλω μια συγγνώμη, γιατί σε είχα παρεξηγήσει τον πρώτο καιρό. Σε πέρασα για τρολ μα την Παναγία.
    [
    Οχι, δεν με εχεις παρεξιγησει καθολου. Ολοι χρειαζομαστε λιγο τρολαρσμα για να ερθουμε στην πραγματικοτητα. Δεν μου χρωστας καμια συγνωμη.

Senior Member
    Οχι, δεν με εχεις παρεξιγησει καθολου. Ολοι χρειαζομαστε λιγο τρολαρσμα για να ερθουμε στην πραγματικοτητα. Δεν μου χρωστας καμια συγνωμη.
    Σε αυτό έχεις δίκιο για το τρολάρισμα. Τη συγγνώμη στην οφείλω και στη λέω έστω και μήνες μετά.

Senior Member
    Ετσι και αλλιως δεν θυμαμαι για τι πραγμα μιλας.

Senior Member
    Ετσι και αλλιως δεν θυμαμαι για τι πραγμα μιλας.
    Που σε αποπήρα τον πρώτο καιρό, επειδή νόμιζα ότι ήσουν τρολ που είχες μπει για να ειρωνευτείς τους άλλους.

Senior Member
    Που σε αποπήρα τον πρώτο καιρό, επειδή νόμιζα ότι ήσουν τρολ που είχες μπει για να ειρωνευτείς τους άλλους.
    Ενταξει, ησουν και λιγο μαριλου στην αρχη χαχαχα

Senior Member
    Ενταξει, ησουν και λιγο μαριλου στην αρχη χαχαχα
    Χαχαχα! Εντάξει, τα λάθη μου τα δέχομαι, αρκεί να τα συνειδητοποιήσω πρώτα. Δε θέλω να αισθάνομαι ότι σε αδίκησα χωρίς να απολογηθώ γι αυτό. Μέσα από τη συζήτηση το κατάλαβα ότι άνθρωπος είσαι κι εσύ, δεν είσαι βράχος!

Senior Member
    Μην στεναχωριεσαι

Page 92 of 92 FirstFirst ... 4282909192

Tags for this Thread