Anything goes… - Page 96
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 96 of 97 FirstFirst ... 468694959697 LastLast
Results 1,426 to 1,440 of 1449
    Senior Member
    Και οσοι νομιζουν οτι ηταν γκομεναρα πρεπει να την δουν χωρις μακιαζ, ασε που ηταν oριακη και εδερνε δεξια και αριστερα.
    Last edited by axl100; 08-11-2025 at 14:22.

Senior Member

Αρχιζει και ξυπναει ο κοσμος...

Senior Member

Oποιος παιζει, κακο δεν σκεφτεται...

Senior Member
    Χαίρω πολύ μεγάλε...Και εσύ αν τρυπιόσουν με ηρωίνη έτσι θα γινόσουν.
    Τα τελευταία 2 χρόνια της ζωής της είχε κόψει τα σκληρά ναρκωτικά και έπινε μόνο αλκοόλ και είχε επανέλθει σε καλή κατάσταση.
    Ακόμα και στην τελευταία συναυλία στο Βελιγράδι που ήταν λιώμα από το πιώμα είχε επανακτήσει την ομορφιά της.
    Είχε βάλει λίγα κιλά και το δέρμα της είχε ξαναγίνει σφριγηλό.
    Βέβαια το θέαμα είναι λυπητερό πάνω στην σκηνή.
    ''Μισώ την ζωή απ'την αγάπη που της έχω'' - Fernando Pessoa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Χαχαχα! Βασίλη, υπάρχουν σκυλάκια πολύ φιλικά με τις γάτες, αλλά οι γάτες είναι πολύ ακατάδεκτες. Θα το φάει ο σκύλος το χαστούκι χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα καναρίνια είναι ωραία, αρκεί να μην τα κλείνουν για μια ζωή σε ένα κλουβάκι που ίσα-ίσα τα χωράει. Οι θείοι μου στο χωριό έχουν καναρίνια και παπαγαλάκια, αλλά τους έχουν κάτι μεγάλα κλουβιά για εξωτερικούς χώρους που είναι σε μέγεθος ενός μικρού δωματίου. Έχουν βάλει και κλαδιά ελιάς που φαίνονται σαν μικρά δεντράκια. Αυτό μάλιστα. Επίσης, ένας συνάδερφος στο γραφείο το αφήνει ελεύθερο στο σπίτι και μας έδειχνε και φωτογραφίες που κάθεται στο ώμο του, πλήρως εξημερωμένο.
    Για το καναρινι ειδικα που ειναι και το πρωτο που μάλλον θα ειναι εφικτο να αποκτησω εχω σχεδιο, το χω ηδη φανταστει, δε θα ειναι σε κλουβι. Το μπαλκονακι του δωματιου μου εδω ειναι ο,τι πρεπει και εχω σκεφτει τι πατεντα θα κανω. Εχει τοιχο απο τα δυο πλαϊνα και η μονη ελευθερη πλευρα του που ειναι η μπροστινη που εχω βαλει και τεντα θα την κλεισω τελειως. Θα βαλω απο πανω εως κατω αυτο το πλαστικο που βαζουν στα καγκελα των μπαλκονιων για να μην πεσουν τα παιδακια, ε, με αυτο θα κλεισω τελειως την προσοψη ωστε να μην μπορει να πεταξει και να φυγει και ετσι ολο το μπαλκονι θα ειναι σαν ενα μεγαλο κλουβι. Θα βιδωσω και στο τοιχο καμποσα στηριγματα να μπορει να πεταει περα δωθε και να κάθεται σε αυτα και μετα θα μπορω να καθομαι εξω στην κουνιστη μου πολυθρονα να πινω το καφεδακι μου, να διαβαζω το βιβλιο μου και να το εχω παρεουλα. Εμενα δωσε μου τετοια μαστορεματα και παρε μου την ψυχη. Ηδη το σπιτι κοσκινο το εχω κανει με το τρυπανι. Οταν ημουνα μικρος στην πρωτη δημοτικου η δασκαλα μας ειχε βαλει σαν ασκηση/παιχνιδι να φτιαξουμε μια ταυτοτητα. Μας ειχε γραψει αυτη στο τετραδιο τι πρεπει να συμπληρωσουμε, ονομα, επιθετο, επαγγελμα κλπ. Στο επαγγελμα θα βαζαμε αυτο που μας αρεσε να κανουμε οταν μεγαλωσουμε. Εγω ξερεις τι εγραψα εκει? «Εφευρετης-μαστορας» , χαχαχαχαχα. Καπου ακομα μπορει να υπαρχει αυτο, τα φυλαγε η μανα κατι τετοια.. Και στο σπιτι που λες μια χαρα θα μπορω να το αφηνω, σιγα… Παπαγαλους εχουμε ετσι κι αλλιως ελευθερους πλεον, εχει γεμισει η γειτονια. Αυτα τα μικρα σε ανοιχτο πρασινο που πανε σε σμηνη των 5-6 συνηθως. Γιναμε τροπικη ζωνη… Αυτο με τη γατα και το σκυλο το πιστευω ανετα, εχεις δικιο, οντως ο καημενος ο σκυλακος μαλλον θα φαει γατισιο bullying..

Παρε γατοτράγουδο ετσι για να εχεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Yoco Choco View Post
    Χαίρω πολύ μεγάλε...Και εσύ αν τρυπιόσουν με ηρωίνη έτσι θα γινόσουν.
    Κανόνας νουμερο 8 που λεει και ο Τσινίδης το τεμέτερ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Κανόνας νουμερο 8 που λεει και ο Τσινίδης το τεμέτερ..
    κανονας δεκα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    κανονας δεκα...
    Το ξερα οτι εσυ θα εστιασεις εκει. Δεν μπορω να σου πω οτι συμφωνω ακριβως, δεν ειμαι σεξιστης σε αυτο, προτιμω να μην εμπιστευομαι κανεναν, λολ… Η τουλαχιστον οχι ετσι ευκολα, μονο ελαχιστους, βασικα καλυτερα κανεναν. Λιγο μιζερο ακουγεται, ε? Μπααα, εχεις απλα ησυχο το κεφαλι σου. Πες μας τωρα τι σου κανανε, ποια σε πειραξε και τα εχεις βαλει τοσο πολυ με τα κοριτσακια? Γιατι του λογου μας ειμαστε καλυτεροι δηλαδη? Ειμαστε υποτιθεται αξιοι εμπιστοσυνης? Η αναξιοπιστια οπως και η εμπιστοσυνη ισχυει και για τα δυο φυλα φιλε μου, δεν εχει να κανει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Το ξερα οτι εσυ θα εστιασεις εκει. Δεν μπορω να σου πω οτι συμφωνω ακριβως, δεν ειμαι σεξιστης σε αυτο, προτιμω να μην εμπιστευομαι κανεναν, λολ… Η τουλαχιστον οχι ετσι ευκολα, μονο ελαχιστους, βασικα καλυτερα κανεναν. Λιγο μιζερο ακουγεται, ε? Μπααα, εχεις απλα ησυχο το κεφαλι σου. Πες μας τωρα τι σου κανανε, ποια σε πειραξε και τα εχεις βαλει τοσο πολυ με τα κοριτσακια? Γιατι του λογου μας ειμαστε καλυτεροι δηλαδη? Ειμαστε υποτιθεται αξιοι εμπιστοσυνης? Η αναξιοπιστια οπως και η εμπιστοσυνη ισχυει και για τα δυο φυλα φιλε μου, δεν εχει να κανει..
    Δεν ειναι θεμα σεξισμου, αμα εισαι γεϊ να μην εμπιστευεσαι αντρες :Ρ

Senior Member

Αρχιζει και ξυπναει ο κοσμος...
    Μπράβο τους! Τέλειο…

Senior Member
    Δεν ειναι θεμα σεξισμου, αμα εισαι γεϊ να μην εμπιστευεσαι αντρες :Ρ
    Δεν ειμαι αλλα τι σχεση εχει αυτο? Κοιτα, δεν ημουν ετσι, αλλα μετα απο καμποσα «χαστουκια» που εφαγα, τα χειροτερα εκ των οποιων απο τους πιο κοντινους μου ανθρωπους πρεπει πλεον καποιος (ανεξαρτητως φυλου), οχι απλα να μου εμπνευσει την εμπιστοσυνη, αλλα να την κερδισει κιολας. Και πλεον αυτο με εμενα ειναι αρκετα δυσκολο να γινει. Εμπιστευομαι ομως μια χαρα τα ζωακια. Ακομα και στην ας το πουμε κακία τους εχουν μια ευθυτητα. Θα σε γρατζουνισουν στα ισια αν κατι δεν τους αρεσει. Δεν εχουν αυτο το υπουλο, το μουλωχτο, το διπροσωπο που εχουν τις πιο πολλες φορες οι ανθρωποι. Και εμπιστευομαι και το ενστικτο που εχει ενα ζωακι απεναντι σε εναν ανθρωπο, αν τον συμπαθει δηλαδη η οχι.

Senior Member
    Δλδ αφηνεις την μπριζολα στο τραπεζι οταν ειναι η γατα μεσα; χαχαχαχα

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=hw813qjiFQI

Oποιος παιζει, κακο δεν σκεφτεται...
    Ωραιο, θα το ξαναβαλω αλλη ωρα να το απολαυσω καλυτερα. Για την ωρα επειδη τα γερουνδια μου, οι «δικοι μου ανθρωποι» που ελεγα παραπανω μου επιφυλασσαν αλλη μια δυνατη μερα που εβαλαν τα δυνατα τους να μου παιξουν παλι βρωμικο παιχνιδι, λεω λιγο να χαλαρωσω ακουγοντας ινδικα χριστουγεννιατικα τραγουδια. Too early? Who cares..

Senior Member
    All I want for Christmas is Jew χαχαχαχα

Senior Member
    Δλδ αφηνεις την μπριζολα στο τραπεζι οταν ειναι η γατα μεσα; χαχαχαχα
    Οχι γιατι ποτε η γατα δεν πηγε υπουλα να με κοροϊδεψει ωστε να προσπαθησει να μου εμπνευσει τετοιου ειδους εμπιστοσυνη. Ξερω ηδη οτι η μπριζολα κινδυνευει. Αυτη τη σταση τη σεβομαι.

Page 96 of 97 FirstFirst ... 468694959697 LastLast

Tags for this Thread