Anything goes… - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 67 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast
Results 76 to 90 of 994
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μια απορια, αν θελεις λυσε μου.
    δεν θελεις να συζητας (πιο προσωπικα) ανωνυμα δημοσια γιατι αισθανεσαι αβολα, ή ανησυχεις μηπως καποιος γνωστος διαβαζει και καταλαβει ποιος εισαι;
    Γεια σου Remedy, και για τους δυο αυτούς λόγους που είπες. Ισχύουν και τα δυο.. Δεν είναι όλα για να λέγονται δημόσια χύμα, ούτε είμαστε ακριβώς ανώνυμα εδώ, κάποιος γνωστός μπορεί να μπει και να καταλάβει εύκολα ποιος είμαι εγώ από αυτά που θα γράψω, και δεν το θέλω βέβαια αυτό. Συν του ότι έχω και αυξημένη ανάγκη σαν άνθρωπος να κρατήσω τα προσωπικά μου στη σφαίρα του ιδιωτικού. Νιώθω άβολα να εκτίθεμαι υπερβολικά δημοσίως. Παρά τα φαινόμενα του account _Vassilis, στην πραγματικότητα είμαι ένας αρκετά κλειστός και introvert χαρακτήρας.

Σπουργίτι αν ακούς, θα σου το στείλω το μήνυμα, αλλά εν τω μεταξύ έχω διάφορα που τρέχουν εδώ, πάντως όταν βρω χρόνο να το ετοιμάσω θα το στείλω για να το διαβάσεις. Δε σε ξέχασα..

Την καλημέρα μου σε όλους.

Senior Member
    what goes around comes around.

Quote Originally Posted by user View Post
    what goes around comes around.
    ? Μιλας με γρίφους

Senior Member
    -επειδή το θρεντ λέγεται anything goes
    και δεν είχα κάτι άλλο να προσθέσω, είπα να "παίξω" με τον τίτλο του θρεντ-

Senior Member
    Εγώ μιλάω με γρίφους (καθότι γέροντας..) και σας λέω ότι δεν ξέρετε από που είναι το Anything Goes.. Τέτοιος είμαι εγώ θέλω να σας παιδεύω :P Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το βρείτε και εγώ δεν το μαρτυράω.. :P

Σπουργίτι υπομονή, αργεί λίγο η απάντηση, έχεις όρεξη για βιβλίο? Ετοιμάσου να διαβάσεις το Silmarillion αλλά εγώ είμαι πιο βαρετός από τον Τόλκιν και λίγο πιο χαοτικός επίσης.. Όταν είναι έτοιμο θα το στείλω..

Quote Originally Posted by _Vassilis View Post

Σπουργίτι υπομονή, αργεί λίγο η απάντηση, έχεις όρεξη για βιβλίο? Ετοιμάσου να διαβάσεις το Silmarillion αλλά εγώ είμαι πιο βαρετός από τον Τόλκιν και λίγο πιο χαοτικός επίσης.. Όταν είναι έτοιμο θα το στείλω..
    Καλά, χαλαρά, μη πιέζεσαι

Quote Originally Posted by user View Post
    -επειδή το θρεντ λέγεται anything goes
    και δεν είχα κάτι άλλο να προσθέσω, είπα να "παίξω" με τον τίτλο του θρεντ-
    Ααα, συνήθως το χρησιμοποιούν για το κάρμα το what goes around και λεω σε ποιον το λέει η user :') χαχαχαχ

Senior Member
    Εγώ μιλάω με γρίφους (καθότι γέροντας..) και σας λέω ότι δεν ξέρετε από που είναι το Anything Goes.. Τέτοιος είμαι εγώ θέλω να σας παιδεύω :P Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το βρείτε και εγώ δεν το μαρτυράω.. :P

Όταν βγει σε ταινία, στείλε μου το λινκ να την δω

Senior Member
    Ρε τι ταινία λέτε?? Hollywood θέτε να με κάνετε?? Αφού σας είπα, κατά βάθος είμαι introvert εγώ, δεν τα μπορώ αυτά.. Εδώ ντρέπομαι που θα τα πω σε ένα απλό σπουργίτι.. Και πολύ μου είναι.. George άμα θες να δεις δραματική ταινία σχετική με το μπούφο του θρεντ, σύρε να δεις το «Στη φωλιά του Κούκου» , πάμε μαζί να τη δούμε κιόλας που θέλω κι εγώ γιατί δεν την έχω δει και λένε είναι καλή..

Ορίστε, σας βρήκα εναλλακτικό όνομα για το θρεντ να ‘χετε να παίζετε μιας που το AG δεν έχετε ιδέα από που προέρχεται.. Ελπίζω να μην είναι πιασμένο όμως…

Συμφωνώ με user και σπουργίτι, karma is a bitch.. what goes around comes around…

Senior Member
    Ρε τι ταινία λέτε?? Hollywood θέτε να με κάνετε?? Αφού σας είπα, κατά βάθος είμαι introvert εγώ, δεν τα μπορώ αυτά.. Εδώ ντρέπομαι που θα τα πω σε ένα απλό σπουργίτι.. Και πολύ μου είναι.. George άμα θες να δεις δραματική ταινία σχετική με το μπούφο του θρεντ, σύρε να δεις το «Στη φωλιά του Κούκου» , πάμε μαζί να τη δούμε κιόλας που θέλω κι εγώ γιατί δεν την έχω δει και λένε είναι καλή..

Ορίστε, σας βρήκα εναλλακτικό όνομα για το θρεντ να ‘χετε να παίζετε μιας που το AG δεν έχετε ιδέα από που προέρχεται.. Ελπίζω να μην είναι πιασμένο όμως…

Συμφωνώ με user και σπουργίτι, karma is a bitch.. what goes around comes around…
    Δεν με τραβάει ο τίτλος της ταινίας "στη φωλιά του κούκου". Προτιμώ το βιβλίο σου, να γίνει ταινία..

Senior Member
    ..Ρε τι έπαθα.. Βούκινο έγινα.. Μου θελα και θρεντ, τρομάρα μου.. Karma is a bitch indeed…

Τζώρτζ, το trailer φαίνεται promising.. Πάμε εδώ καλύτερα που θέλω να τη δω, λένε πως είναι καλή, ξανασκέψου το..

Senior Member
    ..Ρε τι έπαθα.. Βούκινο έγινα.. Μου θελα και θρεντ, τρομάρα μου.. Karma is a bitch indeed…

Τζώρτζ, το trailer φαίνεται promising.. Πάμε εδώ καλύτερα που θέλω να τη δω, λένε πως είναι καλή, ξανασκέψου το..

Εμμ... Σκέφτομαι τώρα.
    Προτιμώ το βιβλίο σου, να γίνει ταινία.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εμμ... Σκέφτομαι τώρα.
    Προτιμώ το βιβλίο σου, να γίνει ταινία.
    Μην γίνεσαι πιεστικός παιδί μοΑ , άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί όπως θέλει, όταν θέλει, αν θέλει

Σορυ που στο έχουμε κάνει λίγο καφενείο, είπες anything goes

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Μην γίνεσαι πιεστικός παιδί μοΑ , άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί όπως θέλει, όταν θέλει, αν θέλει
    Αλλιώς θα κάνει ταινία το βιβλιο του? ε παιδι μοΑ?

Page 6 of 67 FirstFirst ... 456781656 ... LastLast

Tags for this Thread