Anything goes… - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 67 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast
Results 91 to 105 of 994
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αλλιώς θα κάνει ταινία το βιβλιο του? ε παιδι μοΑ?
    4η φορά που του το λες , θα ξεκινήσω να τις μετράω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    4η φορά που του το λες , θα ξεκινήσω να τις μετράω
    Τον πειράζω Σπουργίτακι.. Να χαλαρώσει..

Senior Member
    Σπουργίτι σας ευχαριστώ που μου κάνετε καφενείο το θρεντ, μου αρέσει αυτό, αλλά έχω και λίγες τύψεις για το γενικότερο spam που γίνεται στο φόρουμ λόγω του «καφενείου».. Αυτό… Η Harley πιο πάνω έχει δίκιο…

George σε ακούω.. Άσε με να το σκεφτώ και να υπερβώ τη ντροπή μου πρώτα.. Θα δούμε.. Δεν υπόσχομαι.. Υπόσχομαι να το σκεφτώ όμως…

Αλλά εσείς οι υπόλοιποι αν ακούτε κλείσαμε τώρα, εντάξει?? (please..)

Πάτε παίξτε κάνα game στον υπολογιστή, είναι κάτι παλιά που είναι αειθαλή και επίκαιρα κιόλας και εμπνέουν ονόματα θρεντ σε φόρουμ… :P

Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Σπουργίτι σας ευχαριστώ που μου κάνετε καφενείο το θρεντ, μου αρέσει αυτό, αλλά έχω και λίγες τύψεις για το γενικότερο spam που γίνεται στο φόρουμ λόγω του «καφενείου».. Αυτό… Η Harley πιο πάνω έχει δίκιο…
    Καλά , γι αυτό μην έχεις τύψεις. Δεν τίθεται θεμα "σπαμ " στο φόρουμ ... Το φόρουμ μετα βίας κρατιέται ζωντανό, δεν βλεπεις που δεν γράφει κανεις?

Καφενείο εννοώ οτι γράφουμε και άσχετα και όχι μονο για σενα , αλλά οταν λεμε για σενα αγχώνεσαι

Η Χάρλει δεν δαγκώνει , είναι δικιά μας

Senior Member

George σε ακούω.. Άσε με να το σκεφτώ και να υπερβώ τη ντροπή μου πρώτα.. Θα δούμε.. Δεν υπόσχομαι.. Υπόσχομαι να το σκεφτώ όμως…

Αλλά εσείς οι υπόλοιποι αν ακούτε κλείσαμε τώρα, εντάξει?? (please..)

Πάτε παίξτε κάνα game στον υπολογιστή, είναι κάτι παλιά που είναι αειθαλή και επίκαιρα κιόλας και εμπνέουν ονόματα θρεντ σε φόρουμ… :P
    Βασίλη, αν σε έκανα να νιώσεις άβολα ή γενικά κάποιο αρνητικό συναίσθημα... Απολογούμαι.
    Το θέμα εδώ είναι δικό σου, μην νιώθεις τυψεις. Μπορείς να το κάνεις και μπαρ.

. Μπορείς να το κάνεις και μπαρ.
    Steak bar προτείνω να το κάνουμε γιατί πεινάω.

Με τσάτισαν και σήμερα , πρέπει να βρω δραστηριότητες που να είμαι πιο ζεν , σε καμιά ερημιά , με ωτοασπίδες ιδανικά για να μην ακούω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Steak bar προτείνω να το κάνουμε γιατί πεινάω.

Με τσάτισαν και σήμερα , πρέπει να βρω δραστηριότητες που να είμαι πιο ζεν , σε καμιά ερημιά , με ωτοασπίδες ιδανικά για να μην ακούω
    Ποιοι?. .

Senior Member
    Σπουργίτι και τύψεις έχω και άγχος, αυτό που είπε η Harley μεταξύ αστείου και σοβαρού είναι αλήθεια. Το forum έχει κι άλλα θέματα που είναι βαριά και σοβαρά, δεν μπορεί εγώ να μονοπωλώ το activity stream με το AG μου.. Υπάρχουν κι άλλοι που θέλουν να γράψουν και να μείνουν τα γραπτά τους λίγο παραπάνω εκεί. Παίδες ας αυτοπεριοριστούμε λιγο plz. Παρότι περνάω τέλεια και σας το λέω και σας ευχαριστώ κιόλας. Τελικά δε σας νοιάζει καθόλου να μάθετε από πούθε είναι το AG, ε? Καλά.. Δεν επιμένω…

Τζώρτζ μην απολογείσαι αδερφέ, είσαι πολύ διακριτικός και το ξέρεις. Δεν με έκανες να νιώσω ποτέ ασχημα, ίσα ίσα που με έχεις βοηθήσει με την καλή σου διάθεση και σου το λέω.. Ισχύουν αυτά που σου είπα. Θα δω, θα το σκεφτώ. Οι άλλοι γιόκ, όποιος πρόλαβε πρόλαβε…

Δεν έχω ολοκληρώσει απαντήσεις, θα επανέλθω με μεταμεσονύχτιο spam γιατί τώρα είμαι λίγο απασχολημένος. Κανονίστε να παίζετε ήσυχα όσο θα λείπω… Να αφήνετε και τα άλλα παιδάκια να παίζουν από δίπλα, όχι μόνο εσείς.. :P

Senior Member
    …Ούτε μπαρ, ούτε ξεμπάρ, ούτε στεϊκμπάρ.. Εξοχική ταβέρνα «ο Βασίλης» και σε όποιον αρέσει. Βολευτείτε με ό,τι διαθέτει το κατάστημα. Καλή διάθεση να υπάρχει και κάτι θα βρούμε για όλους, κάπως θα τα βολέψουμε, δε θα μείνετε έτσι..Και καφεδάκια φτιάχνουμε για όσους θέλουν, και μπυρίτσα έχουμε για τα έξαλλα νιάτα που θέλουν μπαρ, και το κορίτσι που πεινάει κάτι θα του βρούμε, δε θα το αφήσουμε νηστικό. Θα φέρω και μαχαιροπήρουνα, μην ανησυχείς, είπαμε, εμείς όταν τρώμε είμαστε παριζιάνοι, δεν μας αρέσει η μπίχλα στα χέρια…

Τελικά το σπουργίτι είναι αιμοσταγές, έχει πάθει μετάλλαξη… Πρώτα τρώει τα παιδάκια, ύστερα όταν πεινάει θέλει μπριζόλα. Τι είναι αυτά βρε?? Τέτοια τρώνε τα κανονικά σπουργίτια?? Άντε, τι να σε κάνω, πάρε λίγη πρωτεΐνη γιατί πας και γυμναστήριο εσύ και τη χρειάζεσαι… (George προφέσσορα είδες πως πάει κι έρχεται το διαλυτικό?? Τζιτζί με έκανες, θένκιου!)

https://www.youtube.com/watch?v=Ckbz...zrXOus65zrE%3D

Λογικά εσύ σπουργίτι πού να τους ξέρεις τους «Καμμένους στο ζέσταμα» αφού ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο μόνο όταν αλαλάζει ο γείτονας.. Για να σε βοηθήσω να τους εκτιμήσεις λίγο παραπάνω και να τους ψάξεις στο γιουτούμπ άκουσέ τους και σε μια πιο ποιοτική τους δουλειά. (Πάντως τον Πολυχρονίδη τον ξέρεις. Εγκατέλειψε λαμπρή καριέρα μουσικού και μέτρια καριέρα αθλητικού ραδιοφωνικού παραγωγού και πήγε και ξεπούλησε την ψυχούλα του για το χρήμα του Τροχού της Τύχης.. Ξεπεσμός…)

(Τώρα καταλάβατε γιατί χρειαζόμουν δικό μου θρεντ? Δεν μπορώ να καταστρέφω το θρεντ Μουσική βάζοντας τέτοια, δεν είν’ σωστό.. Αλλά κάπως έπρεπε κι εγώ να τα διαδώσω αυτά, τι να κάνω, να τα κρατήσω κρυφά? Αμαρτία..)

Ποιός τόλμησε να τσαντίσει το αιμοσταγές σπουργίτι? Μη μασάς εσύ.. Inner peace και keep the kung fu alive Shifu Sparrow ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=8lAK...BwYW5kYQ%3D%3D

Τώρα που είπα Sparrow θυμήθηκα τον Jack Sparrow. Με βοηθάει με τη δίαιτα αυτός, με κρατάει απασχολημένο όταν πεινάω για να μην ξεσπάω στο φαΐ ( <<< όλο δικό σου Τζώρτζ, αφιερωμένο.. Διαλυτικά ΚΑΙ τόνος.. πςςςςςςςς ζωγραφίζω πάλι..)

https://www.youtube.com/watch?v=51Py...FjayBzcGFycm93

Μα φυσικά και να γράφετε και άσχετα σπουργίτι, ΜΟΝΟ άσχετα για την ακρίβεια, γι αυτό είναι το θρεντ, όχι για να ασχολούμαστε με τα προσωπικά του κάθε αγχώδους ντροπαλού άσχετου…

Φεύγω τώρα, πάω να σας κρατήσω μούτρα που δε θέτε να μάθετε για την προέλευση του AG. Ειδικά από τον George που δηλώνει και gamer δεν τον περίμενα με τίποτα τέτοιο σνομπισμό, έχασα πάσα ιδέα.. Τελικά αυτή η νέα γενιά δε θέλει να μαθαίνει πράγματα, δεν εκτιμάει τίποτα πχιά. Τς τς τς τς..
    Εσύ σπουργίτι παίζεις pac-man?

(Ορίστε.. Ένα spam και καλό.. Μόνο τέτοιες χορταστικές μερίδες σερβίρει το δικό μου μαγαζί.. Όχι θα παίζουμε.. )

Senior Member
    Δεν σχολίασα αυτά που έγραψες επειδή έλεγες και ξανά έλεγες ότι υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα, να μην γράφουμε συνέχεια εδώ και να αυτοπεριοριστούμε.

Senior Member
    Δεν σχολίασα αυτά που έγραψες επειδή έλεγες και ξανά έλεγες ότι υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα, να μην γράφουμε συνέχεια εδώ και να αυτοπεριοριστούμε.
    Τζώρτζ, σαν απλή προτροπή πάρε αυτό που είπα, είναι λόγω δικής μου ανησυχίας.. Βασικά αγχώνομαι (επειδή το άρχισα εγώ κιόλας το thread) να μη μονοπωλεί το AG συνεχώς το activity stream και εκτοπίζει τους άλλους, για αυτό το είπα, δε σας λογοκρίνω ούτε σας περιορίζω από το να γράψετε ό,τι θέλετε/όσο θέλετε. Ίσα ίσα που όπως σας είπα μου κρατάτε μια χαρά παρέα.. Αλλά πρέπει να προσέχουμε και για τα υπόλοιπα threads, για αυτό λέω ό,τι λέω.. Είμαι και νεότερο μέλος στο φόρουμ και ανησυχώ να μην το παρακάνω… Εσείς οι πιο παλιοί εδώ ξέρετε καλύτερα.. Αν είναι πείτε μου να μην ανησυχώ άδικα..

Senior Member
    Τζώρτζ, σαν απλή προτροπή πάρε αυτό που είπα, είναι λόγω δικής μου ανησυχίας.. Βασικά αγχώνομαι (επειδή το άρχισα εγώ κιόλας το thread) να μη μονοπωλεί το AG συνεχώς το activity stream και εκτοπίζει τους άλλους, για αυτό το είπα, δε σας λογοκρίνω ούτε σας περιορίζω από το να γράψετε ό,τι θέλετε/όσο θέλετε. Ίσα ίσα που όπως σας είπα μου κρατάτε μια χαρά παρέα.. Αλλά πρέπει να προσέχουμε και για τα υπόλοιπα threads, για αυτό λέω ό,τι λέω.. Είμαι και νεότερο μέλος στο φόρουμ και ανησυχώ να μην το παρακάνω… Εσείς οι πιο παλιοί εδώ ξέρετε καλύτερα.. Αν είναι πείτε μου να μην ανησυχώ άδικα..
    Σου έχω πει κι πιο πάνω πως το θέμα εδώ είναι δικό σου. Ε αν θες να γίνονται χαλαρές συζητήσεις, είναι οκ. Δεν επιρρεαζει κανέναν..

Senior Member
    Σου έχω πει κι πιο πάνω πως το θέμα εδώ είναι δικό σου. Ε αν θες να γίνονται χαλαρές συζητήσεις, είναι οκ. Δεν επιρρεαζει κανέναν..
    OK παλιέ, αφού λες ότι δεν επηρεάζει άλλους τότε σε πιστεύω και παύω να ανησυχώ… Το δικό μου θέμα χάρισμά σας, πάρτε το, κάφτε το, κάντε το ό,τι θέλετε, χαρά μου.. Και σας ευχαριστώ κιόλας που συμμετέχετε εδώ και ασχολείστε, τιμή μου…

Senior Member
    Σπουργίτι και τύψεις έχω και άγχος, αυτό που είπε η Harley μεταξύ αστείου και σοβαρού είναι αλήθεια.
    Βασίλη, εγώ το έγραψα απολύτως αστεία για εσάς τα παιδιά!
    Καθόλου σοβαρά.
    Τώρα εσύ αποφασίζεις τι κάνεις με το θρεντ σου, εγώ απλά ξεκαθαρίζω αυτό που είπα εντελώς για πλάκα.

Senior Member
    OK παλιέ, αφού λες ότι δεν επηρεάζει άλλους τότε σε πιστεύω και παύω να ανησυχώ… Το δικό μου θέμα χάρισμά σας, πάρτε το, κάφτε το, κάντε το ό,τι θέλετε, χαρά μου.. Και σας ευχαριστώ κιόλας που συμμετέχετε εδώ και ασχολείστε, τιμή μου…
    Συμπεριφερεσαι σαν και σου κάνουμε χάρη.. Χαλάρωσε Βασιληηη

Page 7 of 67 FirstFirst ... 567891757 ... LastLast

Tags for this Thread