Anything goes… - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 67 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast
Results 106 to 120 of 994
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    …Ούτε μπαρ, ούτε ξεμπάρ, ούτε στεϊκμπάρ.. Εξοχική ταβέρνα «ο Βασίλης» και σε όποιον αρέσει. Βολευτείτε με ό,τι διαθέτει το κατάστημα. Καλή διάθεση να υπάρχει και κάτι θα βρούμε για όλους, κάπως θα τα βολέψουμε, δε θα μείνετε έτσι..Και καφεδάκια φτιάχνουμε για όσους θέλουν, και μπυρίτσα έχουμε για τα έξαλλα νιάτα που θέλουν μπαρ, και το κορίτσι που πεινάει κάτι θα του βρούμε, δε θα το αφήσουμε νηστικό. Θα φέρω και μαχαιροπήρουνα, μην ανησυχείς, είπαμε, εμείς όταν τρώμε είμαστε παριζιάνοι, δεν μας αρέσει η μπίχλα στα χέρια…

Τελικά το σπουργίτι είναι αιμοσταγές, έχει πάθει μετάλλαξη… Πρώτα τρώει τα παιδάκια, ύστερα όταν πεινάει θέλει μπριζόλα. Τι είναι αυτά βρε?? Τέτοια τρώνε τα κανονικά σπουργίτια?? Άντε, τι να σε κάνω, πάρε λίγη πρωτεΐνη γιατί πας και γυμναστήριο εσύ και τη χρειάζεσαι…
    Αντε , γίνε ταβερνάκι να σε διαβάζουμε κάθε φορά που τρώμε. Όχι και αιμοσταγές! πολιτισμένα τρώω , με μαχαιροπίρουνο! Άσε που όλα είναι well done , rare και medium rare δεν αγγίζω

Λογικά εσύ σπουργίτι πού να τους ξέρεις τους «Καμμένους στο ζέσταμα» αφού ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο μόνο όταν αλαλάζει ο γείτονας.. Για να σε βοηθήσω να τους εκτιμήσεις λίγο παραπάνω και να τους ψάξεις στο γιουτούμπ άκουσέ τους και σε μια πιο ποιοτική τους δουλειά. (Πάντως τον Πολυχρονίδη τον ξέρεις. Εγκατέλειψε λαμπρή καριέρα μουσικού και μέτρια καριέρα αθλητικού ραδιοφωνικού παραγωγού και πήγε και ξεπούλησε την ψυχούλα του για το χρήμα του Τροχού της Τύχης.. Ξεπεσμός…)

Ποιός τόλμησε να τσαντίσει το αιμοσταγές σπουργίτι? Μη μασάς εσύ.. Inner peace και keep the kung fu alive Shifu Sparrow ;-)
    Τους καμμένους δεν τους ήξερα , ούτε τον Πολυχρονίδη , μη με κόψετε από το μάθημα Τους κοίταξα όμως στο yt, αν και εγω δεν ακούω καθόλου Ελληνικά.

Όντως ετσι ήμουν χτες : Inner peace inner peace, dinner please! Μια χαρά είμαι, θα το λύσω

Φεύγω τώρα, πάω να σας κρατήσω μούτρα που δε θέτε να μάθετε για την προέλευση του AG. Ειδικά από τον George που δηλώνει και gamer δεν τον περίμενα με τίποτα τέτοιο σνομπισμό, έχασα πάσα ιδέα.. Τελικά αυτή η νέα γενιά δε θέλει να μαθαίνει πράγματα, δεν εκτιμάει τίποτα πχιά. Τς τς τς τς..
    Εσύ σπουργίτι παίζεις pac-man?
    Δεν παίζω pac man , εγώ είχα αδυναμία στα άλλα , με τους πολλους παίχτες , online , που σου τρώνε όλη τη μέρα για να είσαι καλός Από το pacman βγήκε το anything goes?

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Βασίλη, εγώ το έγραψα απολύτως αστεία για εσάς τα παιδιά!
    Καθόλου σοβαρά.
    Τώρα εσύ αποφασίζεις τι κάνεις με το θρεντ σου, εγώ απλά ξεκαθαρίζω αυτό που είπα εντελώς για πλάκα.
    Καλημέρα σε όλη την παρέα

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση Harley

Ωραία παιδιά με πείσατε, είστε τρεις εναντίον ενός (Harley, σπουργίτι, George) και όλοι λέτε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εντάξει τότε, πείστηκα. Και αφού το thread είναι δικό μου σας το χαρίζω και σας λέω κάψτε το, κάντε το ό,τι θέλετε.. Δικό σας! Πάμε να το κάψουμε/ «κάψουμε», να ξεχαστούμε λιγάκι από τα πραγματικά μας προβλήματα. Nothing else mattress

Last edited by _Vassilis; 13-10-2024 at 11:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Συμπεριφερεσαι σαν και σου κάνουμε χάρη.. Χαλάρωσε Βασιληηη
    Σου λέω ότι έστω και ακουσίως μου κάνετε μεγάααλη χάρη Τζωρτζ κι ας μην το ξέρετε.. Μου καρφιτσώνετε το χαμόγελο και το έχω πολύ ανάγκη αυτό. Είμαι ευγνώμων..

Senior Member
    Σου λέω ότι έστω και ακουσίως μου κάνετε μεγάααλη χάρη Τζωρτζ κι ας μην το ξέρετε.. Μου καρφιτσώνετε το χαμόγελο και το έχω πολύ ανάγκη αυτό. Είμαι ευγνώμων..
    Να με λες Γιώργο.. Το Τζώρτζ, μου σπάει τα νεύρα .

Ανέβαζε ό,τι θες.. Θα σε διαβάζω φίλε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Όχι και αιμοσταγές! πολιτισμένα τρώω , με μαχαιροπίρουνο! Άσε που όλα είναι well done , rare και medium rare δεν αγγίζω
    Μα αφού είσαι αιμοσταγές, παραδέξου το. Είσαι νορμάλ κανονικό σπουργίτι εσύ που μου θες και well done κρεατάκι?? Πού πήγαν τα σπόρια και τα έντομα που είναι η φυσιολογική τροφή του σπουργιτιού?? Δεν είπα πως τρως απολίτιστα.. Είσαι ένα civilized αιμοσταγές μεταλλαγμένο σπουργίτι όμως, η αλήθεια παραμένει..

Τους καμμένους δεν τους ήξερα , ούτε τον Πολυχρονίδη , μη με κόψετε από το μάθημα Τους κοίταξα όμως στο yt, αν και εγω δεν ακούω καθόλου Ελληνικά.
    Μα καλά ούτε star channel βλέπεις? Δεν έχεις πέσει έστω καταλάθος σε zapping πάνω στον τροχό της τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη??

Τι είδους μουσική προτιμάς?

Από το pacman βγήκε το anything goes?
    Με υποτιμάς.. Είμαι πιο διαβολικός.. Σας είπα δεν μπορείτε να το βρείτε από μόνοι σας.. Πρέπει να παρακαλέσετε, να με εκβιάσετε αλλιώς δεν το ξεμαρτυράω

Αλλά αφού τσίμπησες το δόλωμα και με ενημέρωσες πως ξέρεις τον pacman, σου αρέσει και η πίτσα κιόλας, ρώτα με να σε ενημερώσω ποια η σχέση μεταξύ αυτών των δύο. Μην googlάρεις, άσε με να διδάξω.. :P

Senior Member
    Να με λες Γιώργο.. Το Τζώρτζ, μου σπάει τα νεύρα .
    ΟΚ Τζωρτζ, θα σε λέω Γιώργο..

Senior Member
    1. Θα βάλω ένα βίντεο κλιπ των Depeche mode που στο ένα δείχνει πώς την πέφτει ένας άντρας με αυτοπεποίθηση στις γυναίκες, και στο άλλο πώς την πέφτει ένας που το σκέφτεται και διστάζει.
    Για να δείτε τα αποτελέσματα και την διαφορά.

Ο Τζιοβάνι ας πούμε..

Senior Member
    2. Και κάποιος που το κλωθογυρίζει

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    2. Και κάποιος που το κλωθογυρίζει

Αχ τώρα πάω να αγχωθώ πάλι.. Δεν τα μπορώ αυτά τα μπερδευτικά.. Harley με αφορά καθόλου το «κλωθογυρίζει»?? Πρέπει να απαντήσω?? Καλού κακού ας απαντήσω.. Δηλώνω απερίφραστα πως δεν κλωθογυρίζω τίποτα γιατί πολύ απλά δεν θέλω να την «πέσω» πουθενά. Δεν είμαι εδώ για αυτό. Είμαι απλά για την παρέα.

Αν ήθελα να την «πέσω» πάντως πουθενά πιο πολύ θα κινδύνευα να πάθω αυτό που έπαθε το 2 παρά το 1. Τέτοιος είμαι εγώ, αγχώνομαι, δεν έχω αυτοπεποίθηση νομπελίστα, δεν τα πάω καλά με τα «πεσίματα».

Μα αφού είσαι αιμοσταγές, παραδέξου το. Είσαι νορμάλ κανονικό σπουργίτι εσύ που μου θες και well done κρεατάκι?? Πού πήγαν τα σπόρια και τα έντομα που είναι η φυσιολογική τροφή του σπουργιτιού?? Δεν είπα πως τρως απολίτιστα.. Είσαι ένα civilized αιμοσταγές μεταλλαγμένο σπουργίτι όμως, η αλήθεια παραμένει..
    Χαχα πλησιάζεις τον Τόλκιν σε φαντασία, λίγο θες

Μα καλά ούτε star channel βλέπεις? Δεν έχεις πέσει έστω καταλάθος σε zapping πάνω στον τροχό της τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη??

Τι είδους μουσική προτιμάς?
    Όχι, δεν βλέπω τηλεόραση ποτέ/ δεν έχω τηλεόραση σπίτι
    Προτιμώ τα ξένα , όλο το ρεπερτόριο ανάλογα τη διάθεση. Από soundtrack ταινιών, κλασσική μουσική, αφρικανική μουσική, τα ποπ που είναι της μόδας, λάτιν, ροκ, ραπ... Μόνο heavy metal έχω πολλά χρονια να ακούσω.

Εσύ φαντάζομαι ελληνικά ? Νομίζω μόνο ελληνικά είδα να ανεβάζεις εδώ.

Αλλά αφού τσίμπησες το δόλωμα και με ενημέρωσες πως ξέρεις τον pacman, σου αρέσει και η πίτσα κιόλας, ρώτα με να σε ενημερώσω ποια η σχέση μεταξύ αυτών των δύο. Μην googlάρεις, άσε με να διδάξω.. :P
    Για δίδαξε, τι σχεση έχει η πίτσα με το πακμαν? Τι γκέιμς παίζεις εκτός από πακμαν? Pc ή playstation? Μην πεις xbox θα μαλώσουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Προτιμώ τα ξένα , όλο το ρεπερτόριο ανάλογα τη διάθεση. Από soundtrack ταινιών, κλασσική μουσική, αφρικανική μουσική, τα ποπ που είναι της μόδας, λάτιν, ροκ, ραπ... Μόνο heavy metal έχω πολλά χρονια να ακούσω.

Εσύ φαντάζομαι ελληνικά ? Νομίζω μόνο ελληνικά είδα να ανεβάζεις εδώ.
    Είναι λίγο ό,τι ναναι το μουσικό μου γούστο. Δεν αποφασίζω εγώ, ό,τι κάθεται καλά στο αυτί μου και ανάλογα με τη διάθεση της κάθε στιγμής το ακούω απενοχοποιημένα. Κάπως προσπάθησα να υπογραμμίσω πιο πάνω κάποια πράγματα για να έχεις μια ιδέα. Ανεβάζω και συχνά στο θρεντ μουσική, μπορείς και εκεί να δεις πράγματα που μου αρέσουν ή με εκφράζουν. Συνήθως δεν εστιάζω πολύ στο κομμάτι των στίχων, απλά το αυτί μου ακούει τη μουσική, γι αυτό κιόλας μου αρέσουν πιο πολύ τα instrumental.

Για δίδαξε, τι σχεση έχει η πίτσα με το πακμαν?
    https://www.finedininglovers.com/art...ow-story-begun

Τι γκέιμς παίζεις εκτός από πακμαν? Pc ή playstation? Μην πεις xbox θα μαλώσουμε
    Δεν έχω PlayStation, ούτε Xbox, αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε pc, έχω ξεμείνει με το tablet. Αυτή τη φάση το μόνο που έχω available για να χαλαρώνω είναι το Plants vs Zombies (το παλιό, το original, το game of the year 2009, όχι το sequel, αν δεν το ξέρεις ψάξτο, αξίζει..) Αφού ακούς και pop να σου κάνω spoil και να βάλω το soundtrack του τέλους του παιχνιδιού).

Πολύ πολύ παλιά είχα το SNES και αργότερα είχα το PC. Συνεχίζω τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε νέο μήνυμα σε λίγο…

Senior Member
    Το αγαπημένο μου παιχνίδι που έπαιζα επί αρκετά χρόνια στο pc είναι το Worms Armageddon που είχε βγει το 1999. Έχει μια ολοζώντανη community 25 χρόνια μετά και λόγω της επετείου κυκλοφόρησε κιόλας πρόσφατα και το anniversary edition. Ας βάλω το καινούριο trailer εδώ να το δείτε.

Από εκεί είναι εμπνευσμένο και το Anything Goes, έτσι λέγεται το βασικό κανάλι που γίνονται host τα online παιχνίδια. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά ποιοι παίζουν εκεί αυτή τη στιγμή που το διαβάζετε μπείτε εδώ:

https://snoop.wormnet.net/

Βασικά να το εξηγήσω λίγο και για αυτούς που ίσως δεν παίζουν παιχνίδια.. Το θέμα δεν είναι τόσο το απλό βασικό παιχνίδι. Το θέμα είναι πως με τα χρόνια ο κόσμος το πήρε αυτό και με τις δυνατότητες που αυτό παρέχει δημιούργησε νέους κανόνες και πλέον υπάρχει ολόκληρη σειρά διαφορετικών παιχνιδιών. Κάτι σαν την τράπουλα που με τα ίδια βασικά χαρτιά έχουν δημιουργηθεί πλήθος διαφορετικών κανόνων και άρα παιχνιδιών. Είναι μια ολόκληρη κατηγορία από μόνο του.

Έπαιζα κι εγώ αρκετά χρόνια εκεί, ήμουνα ένα noob κι εγώ, και τώρα που είπα noob θα ήταν παράλειψη να μην σας συστήσω έναν legend του παιχνιδιού, τον Cueshark (aka John) που έχει συνθέσει τον ύμνο των απανταχού noobs ever..
    Την καλλιτεχνάρα μπορείτε να τη δείτε/ακούσετε εδώ και μπορείτε να την εκτιμήσετε (στίχοι/μουσική/ερμηνεία όλα δικά του), δεν ξέρω όμως αν μπορείτε να εκτιμήσετε επαρκώς το level της κωμωδίας γιατί αναφέρεται σε ειδικές κατηγορίες παιχνιδιών εντός του παιχνιδιού που δεν τις ξέρετε. Πάντως το link είναι αυτό:

https://m.youtube.com/watch?v=0v7hvoXyUxI

Πάω να κρυφτώ τώρα να πλαντάξω με την ησυχία μου από τη νοσταλγία…

Senior Member
    Το αγαπημένο μου παιχνίδι που έπαιζα επί αρκετά χρόνια στο pc είναι το Worms Armageddon που είχε βγει το 1999. Έχει μια ολοζώντανη community 25 χρόνια μετά και λόγω της επετείου κυκλοφόρησε κιόλας πρόσφατα και το anniversary edition. Ας βάλω το καινούριο trailer εδώ να το δείτε.

Από εκεί είναι εμπνευσμένο και το Anything Goes, έτσι λέγεται το βασικό κανάλι που γίνονται host τα online παιχνίδια. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά ποιοι παίζουν εκεί αυτή τη στιγμή που το διαβάζετε μπείτε εδώ:

https://snoop.wormnet.net/

Βασικά να το εξηγήσω λίγο και για αυτούς που ίσως δεν παίζουν παιχνίδια.. Το θέμα δεν είναι τόσο το απλό βασικό παιχνίδι. Το θέμα είναι πως με τα χρόνια ο κόσμος το πήρε αυτό και με τις δυνατότητες που αυτό παρέχει δημιούργησε νέους κανόνες και πλέον υπάρχει ολόκληρη σειρά διαφορετικών παιχνιδιών. Κάτι σαν την τράπουλα που με τα ίδια βασικά χαρτιά έχουν δημιουργηθεί πλήθος διαφορετικών κανόνων και άρα παιχνιδιών. Είναι μια ολόκληρη κατηγορία από μόνο του.

Έπαιζα κι εγώ αρκετά χρόνια εκεί, ήμουνα ένα noob κι εγώ, και τώρα που είπα noob θα ήταν παράλειψη να μην σας συστήσω έναν legend του παιχνιδιού, τον Cueshark (aka John) που έχει συνθέσει τον ύμνο των απανταχού noobs ever..
    Την καλλιτεχνάρα μπορείτε να τη δείτε/ακούσετε εδώ και μπορείτε να την εκτιμήσετε (στίχοι/μουσική/ερμηνεία όλα δικά του), δεν ξέρω όμως αν μπορείτε να εκτιμήσετε επαρκώς το level της κωμωδίας γιατί αναφέρεται σε ειδικές κατηγορίες παιχνιδιών εντός του παιχνιδιού που δεν τις ξέρετε. Πάντως το link είναι αυτό:

https://m.youtube.com/watch?v=0v7hvoXyUxI

Πάω να κρυφτώ τώρα να πλαντάξω με την ησυχία μου από τη νοσταλγία…
    Κατέβασε το steam στο pc. Να σου πω ένα παιχνίδι με ζόμπι να παίζουμε online.. Αν δεν σου αρέσουν τα ζόμπι να παίξουμε gta, call of duty.. Ή metal slug.

Senior Member
    Κατέβασε το steam στο pc. Να σου πω ένα παιχνίδι με ζόμπι να παίζουμε online.. Αν δεν σου αρέσουν τα ζόμπι να παίξουμε gta, call of duty.. Ή metal slug.
    Σε ευχαριστώ Γιώργο Αυτή τη στιγμή δεν έχω pc είμαι μόνο με ένα tablet. Την κρατάω την πρόταση σου για όταν/αν μπορέσω να αποκτήσω pc. Ακουστά τα έχω τα παιχνίδια που λες αλλά δεν τα έχω παίξει. Εκτός από ένα αρχαίο gta που ούτε καν θυμάμαι να σου πω ποιο ήταν…

Senior Member
    Σε ευχαριστώ Γιώργο Αυτή τη στιγμή δεν έχω pc είμαι μόνο με ένα tablet. Την κρατάω την πρόταση σου για όταν/αν μπορέσω να αποκτήσω pc. Ακουστά τα έχω τα παιχνίδια που λες αλλά δεν τα έχω παίξει. Εκτός από ένα αρχαίο gta που ούτε καν θυμάμαι να σου πω πιο ήταν…
    Μπορούμε να παίξουμε brawl stars.

Δεν θυμάμαι να σε έχω ξανά ρωτήσει, μπορεί ναι.. Είσαι παλιό μέλος εδώ στο φόρουμ?

Page 8 of 67 FirstFirst ... 6789101858 ... LastLast

Tags for this Thread