Results 106 to 120 of 994
Thread: Anything goes…
-
13-10-2024, 10:24 #106
Αντε , γίνε ταβερνάκι να σε διαβάζουμε κάθε φορά που τρώμε. Όχι και αιμοσταγές! πολιτισμένα τρώω , με μαχαιροπίρουνο! Άσε που όλα είναι well done , rare και medium rare δεν αγγίζω
Τους καμμένους δεν τους ήξερα , ούτε τον Πολυχρονίδη , μη με κόψετε από το μάθημαΤους κοίταξα όμως στο yt, αν και εγω δεν ακούω καθόλου Ελληνικά.
Όντως ετσι ήμουν χτες : Inner peace inner peace, dinner please! Μια χαρά είμαι, θα το λύσω
Δεν παίζω pac man , εγώ είχα αδυναμία στα άλλα , με τους πολλους παίχτες , online , που σου τρώνε όλη τη μέρα για να είσαι καλόςΑπό το pacman βγήκε το anything goes?
- 13-10-2024, 10:38 #107
Καλημέρα σε όλη την παρέα
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση Harley
Ωραία παιδιά με πείσατε, είστε τρεις εναντίον ενός (Harley, σπουργίτι, George) και όλοι λέτε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εντάξει τότε, πείστηκα. Και αφού το thread είναι δικό μου σας το χαρίζω και σας λέω κάψτε το, κάντε το ό,τι θέλετε.. Δικό σας!Πάμε να το κάψουμε/ «κάψουμε», να ξεχαστούμε λιγάκι από τα πραγματικά μας προβλήματα. Nothing else mattress
Last edited by _Vassilis; 13-10-2024 at 11:17.
13-10-2024, 10:43 #108
13-10-2024, 10:49 #109
13-10-2024, 11:01 #110
Μα αφού είσαι αιμοσταγές, παραδέξου το. Είσαι νορμάλ κανονικό σπουργίτι εσύ που μου θες και well done κρεατάκι?? Πού πήγαν τα σπόρια και τα έντομα που είναι η φυσιολογική τροφή του σπουργιτιού?? Δεν είπα πως τρως απολίτιστα.. Είσαι ένα civilized αιμοσταγές μεταλλαγμένο σπουργίτι όμως, η αλήθεια παραμένει..
Τους καμμένους δεν τους ήξερα , ούτε τον Πολυχρονίδη , μη με κόψετε από το μάθημαΤους κοίταξα όμως στο yt, αν και εγω δεν ακούω καθόλου Ελληνικά.
Τι είδους μουσική προτιμάς?
Από το pacman βγήκε το anything goes?
Αλλά αφού τσίμπησες το δόλωμα και με ενημέρωσες πως ξέρεις τον pacman, σου αρέσει και η πίτσα κιόλας, ρώτα με να σε ενημερώσω ποια η σχέση μεταξύ αυτών των δύο. Μην googlάρεις, άσε με να διδάξω.. :P
13-10-2024, 11:14 #111
13-10-2024, 11:30 #112
1. Θα βάλω ένα βίντεο κλιπ των Depeche mode που στο ένα δείχνει πώς την πέφτει ένας άντρας με αυτοπεποίθηση στις γυναίκες, και στο άλλο πώς την πέφτει ένας που το σκέφτεται και διστάζει.
Για να δείτε τα αποτελέσματα και την διαφορά.
Ο Τζιοβάνι ας πούμε..
13-10-2024, 11:33 #113
2. Και κάποιος που το κλωθογυρίζει
13-10-2024, 12:52 #114
Αχ τώρα πάω να αγχωθώ πάλι.. Δεν τα μπορώ αυτά τα μπερδευτικά.. Harley με αφορά καθόλου το «κλωθογυρίζει»?? Πρέπει να απαντήσω?? Καλού κακού ας απαντήσω.. Δηλώνω απερίφραστα πως δεν κλωθογυρίζω τίποτα γιατί πολύ απλά δεν θέλω να την «πέσω» πουθενά. Δεν είμαι εδώ για αυτό. Είμαι απλά για την παρέα.
Αν ήθελα να την «πέσω» πάντως πουθενά πιο πολύ θα κινδύνευα να πάθω αυτό που έπαθε το 2 παρά το 1. Τέτοιος είμαι εγώ, αγχώνομαι, δεν έχω αυτοπεποίθηση νομπελίστα, δεν τα πάω καλά με τα «πεσίματα».
13-10-2024, 13:11 #115
Χαχα πλησιάζεις τον Τόλκιν σε φαντασία, λίγο θες
Όχι, δεν βλέπω τηλεόραση ποτέ/ δεν έχω τηλεόραση σπίτι
Προτιμώ τα ξένα , όλο το ρεπερτόριο ανάλογα τη διάθεση. Από soundtrack ταινιών, κλασσική μουσική, αφρικανική μουσική, τα ποπ που είναι της μόδας, λάτιν, ροκ, ραπ... Μόνο heavy metal έχω πολλά χρονια να ακούσω.
Εσύ φαντάζομαι ελληνικά ? Νομίζω μόνο ελληνικά είδα να ανεβάζεις εδώ.
Για δίδαξε, τι σχεση έχει η πίτσα με το πακμαν? Τι γκέιμς παίζεις εκτός από πακμαν? Pc ή playstation? Μην πεις xbox θα μαλώσουμε
13-10-2024, 14:19 #116
Είναι λίγο ό,τι ναναι το μουσικό μου γούστο. Δεν αποφασίζω εγώ, ό,τι κάθεται καλά στο αυτί μου και ανάλογα με τη διάθεση της κάθε στιγμής το ακούω απενοχοποιημένα. Κάπως προσπάθησα να υπογραμμίσω πιο πάνω κάποια πράγματα για να έχεις μια ιδέα. Ανεβάζω και συχνά στο θρεντ μουσική, μπορείς και εκεί να δεις πράγματα που μου αρέσουν ή με εκφράζουν. Συνήθως δεν εστιάζω πολύ στο κομμάτι των στίχων, απλά το αυτί μου ακούει τη μουσική, γι αυτό κιόλας μου αρέσουν πιο πολύ τα instrumental.
Για δίδαξε, τι σχεση έχει η πίτσα με το πακμαν?
Τι γκέιμς παίζεις εκτός από πακμαν? Pc ή playstation? Μην πεις xbox θα μαλώσουμε
Πολύ πολύ παλιά είχα το SNES και αργότερα είχα το PC. Συνεχίζω τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις σε νέο μήνυμα σε λίγο…
13-10-2024, 15:05 #117
Το αγαπημένο μου παιχνίδι που έπαιζα επί αρκετά χρόνια στο pc είναι το Worms Armageddon που είχε βγει το 1999. Έχει μια ολοζώντανη community 25 χρόνια μετά και λόγω της επετείου κυκλοφόρησε κιόλας πρόσφατα και το anniversary edition. Ας βάλω το καινούριο trailer εδώ να το δείτε.
Από εκεί είναι εμπνευσμένο και το Anything Goes, έτσι λέγεται το βασικό κανάλι που γίνονται host τα online παιχνίδια. Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά ποιοι παίζουν εκεί αυτή τη στιγμή που το διαβάζετε μπείτε εδώ:
https://snoop.wormnet.net/
Βασικά να το εξηγήσω λίγο και για αυτούς που ίσως δεν παίζουν παιχνίδια.. Το θέμα δεν είναι τόσο το απλό βασικό παιχνίδι. Το θέμα είναι πως με τα χρόνια ο κόσμος το πήρε αυτό και με τις δυνατότητες που αυτό παρέχει δημιούργησε νέους κανόνες και πλέον υπάρχει ολόκληρη σειρά διαφορετικών παιχνιδιών. Κάτι σαν την τράπουλα που με τα ίδια βασικά χαρτιά έχουν δημιουργηθεί πλήθος διαφορετικών κανόνων και άρα παιχνιδιών. Είναι μια ολόκληρη κατηγορία από μόνο του.
Έπαιζα κι εγώ αρκετά χρόνια εκεί, ήμουνα ένα noob κι εγώ, και τώρα που είπα noob θα ήταν παράλειψη να μην σας συστήσω έναν legend του παιχνιδιού, τον Cueshark (aka John) που έχει συνθέσει τον ύμνο των απανταχού noobs ever..
Την καλλιτεχνάρα μπορείτε να τη δείτε/ακούσετε εδώ και μπορείτε να την εκτιμήσετε (στίχοι/μουσική/ερμηνεία όλα δικά του), δεν ξέρω όμως αν μπορείτε να εκτιμήσετε επαρκώς το level της κωμωδίας γιατί αναφέρεται σε ειδικές κατηγορίες παιχνιδιών εντός του παιχνιδιού που δεν τις ξέρετε. Πάντως το link είναι αυτό:
https://m.youtube.com/watch?v=0v7hvoXyUxI
Πάω να κρυφτώ τώρα να πλαντάξω με την ησυχία μου από τη νοσταλγία…
13-10-2024, 15:16 #118
13-10-2024, 15:53 #119
13-10-2024, 15:56 #120
Tags for this Thread
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια