Anything goes… - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 66 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast
Results 181 to 195 of 984
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Νομίζω έχει να κάνει με το "πρεπει" και όχι στο ότι θέλω να αποφύγω κάτι.. Ότι αναγκάζομαι να κάνω κάτι.
    Δε θες να σε αναγκάζει το ξυπνητήρι δηλαδή. Μάλλον έχεις πιεστεί στο παρελθόν με το να σε αναγκάζουν για πράγματα και τώρα σου βγαίνει σαν αντίδραση αυτό. Λειτουργείς καλύτερα όντας ελεύθερος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Δε θες να σε αναγκάζει το ξυπνητήρι δηλαδή. Μάλλον έχεις πιεστεί στο παρελθόν με το να σε αναγκάζουν για πράγματα και τώρα σου βγαίνει σαν αντίδραση αυτό. Λειτουργείς καλύτερα όντας ελεύθερος..
    Ναι. Μεγάλωσα μέσα σε μια φούσκα που λεγόταν "πρέπει". Αλλά τι πρέπει τι δεν πρέπει στιγμη δεν σκέφτηκα, εγώ μέχρι θανάτου σε ερωτεύτηκα.

Senior Member
    Η ζωή είναι μικρή φίλε.. Αν της χαμογελάσεις, θα σου χαμογελάσει..
    *δεν ζήτησα να μου πεις τίποτα δημοσίως για την πρώην.

Έχεις κανένα χομπι?
    Μωρέ στη ζωή θέλω μια χαρά να χαμογελάσω, αλλά προς το παρόν μου κάνει καψώνια..

Στη Ζωή / Μαρία / Ελένη / add random name δεν ενδιαφέρομαι να χαμογελάσω αυτή τη στιγμή. Ίσως ούτε και αργότερα. Αλλά σου λέω πως νιώθω τώρα.

Current hobby η ενασχόληση με το φόρουμ, να ακούω λίγο μουσική που μου είχε λείψει γιατί όταν ήμουν στα πιο κάτω μου ούτε μουσική μπορούσα να ακούσω, εμμ.. Αυτά. Δεν υπάρχει και χρόνος/δυνατότητα για άλλα. Όταν διαβάσεις το κείμενο μου θα καταλάβεις.

Senior Member
    Ναι. Μεγάλωσα μέσα σε μια φούσκα που λεγόταν "πρέπει". Αλλά τι πρέπει τι δεν πρέπει στιγμη δεν σκέφτηκα, εγώ μέχρι θανάτου σε ερωτεύτηκα.
    Είσαι ωραίος ρε φίλε. Έχεις ωραίο χιούμορ. Μεταβολίζεις τον προσωπικό πόνο και παράγεις αστεία. Είσαι γενναίος που το κάνεις αυτό.

Για πες λοιπόν, ερωτεύτηκες? Καλά να τα πάθεις..

Senior Member
    Μωρέ στη ζωή θέλω μια χαρά να χαμογελάσω, αλλά προς το παρόν μου κάνει καψώνια..

Στη Ζωή / Μαρία / Ελένη / add random name δεν ενδιαφέρομαι να χαμογελάσω αυτή τη στιγμή. Ίσως ούτε και αργότερα. Αλλά σου λέω πως νιώθω τώρα.

Current hobby η ενασχόληση με το φόρουμ, να ακούω λίγο μουσική που μου είχε λείψει γιατί όταν ήμουν στα πιο κάτω μου ούτε μουσική μπορούσα να ακούσω, εμμ.. Αυτά. Δεν υπάρχει και χρόνος/δυνατότητα για άλλα. Όταν διαβάσεις το κείμενο μου θα καταλάβεις.
    Είναι δύσκολο γκομενακι η ζωή.

Εσύ τελικά τι έφαγες?

Senior Member
    Είναι δύσκολο γκομενακι η ζωή.

Εσύ τελικά τι έφαγες?
    Πήρα λίγο ψωμάκι με τυράκι..

Γκομενάκι είναι ε? Ξέρω και ‘γώ? Τι να πω.. Εμένα πάντως μου έχει αλλάξει τα φώτα τώρα τελευταία ειδικά. Το ενθαρρυντικό είναι ότι κάπως σα να ξεκινάω να αντέχω λίγο καλύτερα… Μάλλον συνηθίζω τα νέα δεδομένα, δεν ξέρω, μη λέω μεγάλες κουβέντες, αύριο μπορεί να είμαι στα πατώματα πάλι. Αυτά που λέω δεν αφορούν αναγκαστικά την πρώην, εχουν συμπέσει κι άλλα προβλήματα, κι άλλα νέα δεδομένα… Δε βαριέσαι.. Αντέχουμε..

Senior Member
    Το άκουσα το τραγουδάκι. Ωραίο. Και τα κατάλαβα σχεδόν όλα εκτός από κάνα δυο άγνωστες λέξεις. Είμαι όντως καλός ή μου βάζεις εύκολα? Για βάλε τα δυνατά σου να μου βρεις κανένα πιο δύσκολο στα κυπριακά να εκτιμήσω τη διαφορά..

Senior Member
    Το άκουσα το τραγουδάκι. Ωραίο. Και τα κατάλαβα σχεδόν όλα εκτός από κάνα δυο άγνωστες λέξεις. Είμαι όντως καλός ή μου βάζεις εύκολα? Για βάλε τα δυνατά σου να μου βρεις κανένα πιο δύσκολο στα κυπριακά να εκτιμήσω τη διαφορά..
    Καλημέρα Βασίλη. Αποκοιμήθηκα σορρυ.
    Το τραγούδι έχει δύσκολες λέξεις, αλλά όχι πολλές. Δεν ξέρω αν είσαι όντως καλός, θα δούμε την Παρασκευή που θα σου κάνω το τεστ.
    Δεν ξερω και πολλά κυπριακά τραγούδια για να βρω κιόλας αυτό με το πιο δύσκολο λεξιλόγιο. Αν μου έρθει θα στο βάλω.
    Ενα ωραίο (εύκολο)

Senior Member
    Ακόμη ένα εύκολο, αλλά μαρεσει.

Είπες μου πως η αγάπη μας για πάντα έννα ζήσει
    Τζι η νύχτα υποσχέθηκεν να μεν το μαρτυρήσει

Εκράτουν σε τζι εκράτας με τζι έτρεμα μέ σε χάσω
    Μα ο ήλιος του μεσομερκού ζητά να σε ξεχάσω.

Senior Member
    Υπάρχει και το τραγούδι της Βίσσης το "τσουλες" στα κυπριακά

Αυτα...

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο, αυτή την στιγμή. Ο εγκέφαλος μου θέλει διακοπές

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    θα γινει οτι θα το αλλαξεις και θα πλενεσαι παλι με ζεστο νερο...
    Ελα βρε! Πως δεν το σκέφτηκα ?!
    Δεν συντονίζονται σπιτονοικοκύρης, υδραυλικός και κατάστημα με θερμοσίφωνο. Θα μου το φτιάξουν σε 2-3 εβδομάδες. Είχα μια ελπίδα να βρω πιο σύντομα κάποια λύση, αλλα μιεχ

Ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ

Εσείς καμιά καταστροφή ? Καμιά ζημιά ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ελα βρε! Πως δεν το σκέφτηκα ?!
    Δεν συντονίζονται σπιτονοικοκύρης, υδραυλικός και κατάστημα με θερμοσίφωνο. Θα μου το φτιάξουν σε 2-3 εβδομάδες. Είχα μια ελπίδα να βρω πιο σύντομα κάποια λύση, αλλα μιεχ

Ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ

Εσείς καμιά καταστροφή ? Καμιά ζημιά ?
    οαλα καλα. μην μας γλωσσοτρως.
    πολυ βολικη εισαι.
    εγω θα το εκανα μονη μου, θα εστελνα ενα μειλ (που εχει ισχυ αποδειξης αν δεν το ξερεις) στον ιδιοκτητη, που θα ελεγε, επειδη με ενημερωσατε οτι το νωριτερο που μπορει να γινει ο θερμοσιφωνας ειναι τοτε και εχει ηδη κλονιστει η υγεια μου απο τα κρυα μπανια, ειμαι αναγκασμενη να το κανω με δικα μου εξοδα που θ τα κρατησω απο τα επομενα ενοικια. οριστε η αποδειξη (με αποδειξη γινονται αυτα) και στειλτους ολους να ψαχνουν υδραυλικους και θερμοσιφωνα...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οαλα καλα. μην μας γλωσσοτρως.
    πολυ βολικη εισαι.
    εγω θα το εκανα μονη μου, θα εστελνα ενα μειλ (που εχει ισχυ αποδειξης αν δεν το ξερεις) στον ιδιοκτητη, που θα ελεγε, επειδη με ενημερωσατε οτι το νωριτερο που μπορει να γινει ο θερμοσιφωνας ειναι τοτε και εχει ηδη κλονιστει η υγεια μου απο τα κρυα μπανια, ειμαι αναγκασμενη να το κανω με δικα μου εξοδα που θ τα κρατησω απο τα επομενα ενοικια. οριστε η αποδειξη (με αποδειξη γινονται αυτα) και στειλτους ολους να ψαχνουν υδραυλικους και θερμοσιφωνα...
    Ιξάκτλι, γι αυτό είπα χτες να δω τι θα γίνει, γιατί πήγα να δω τιμές και ενημέρωσα ότι θελω να το αναλάβω και να στείλω την απόδειξη. Ο ιδιοκτήτης είναι λίγο για βίντεο "χειρότεροι γείτονες" στη Γωγούλα και άρχισε τα μα μου. Ισχύει ότι πολύ καλούλα είμαι μαζί του και δεν λειτουργεί με το καλό

Όπως κ να έχει, θενκς θα το λύσω

Senior Member
    Καλημέρα Βασίλη. Αποκοιμήθηκα σορρυ.
    Μην ανησυχείς.. Σε συγχωρώ αγάπη μου, προσπάθησα να κάνω ησυχία μέχρι να με πάρει και εμένα ο ύπνος.. Δε σε ξύπνησα, ε?

Τα άκουσα και τα τραγουδάκια. Ξεχωρίζω τον «έρωτα το γητευτή» πολύ ωραίο.. Και το κορίτσι που το τραγουδάει φωνάρα… Φτού φτού..

Γιώργο μου το αφιερώνεις το κομμάτι? Παρακαλώ? Σου ζητάω να τα φτιάξουμε.. Κρυφά από τη γυναίκα σου εννοώ, θα είμαστε παράνομο ζευγαράκι εμείς, κανείς άλλος δε θα ξέρει για τον έρωτα μας.. Αν με απορρίψεις κάντο τρυφερά, μην πληγωθώ..

Senior Member
    Αν μου έρθει θα στο βάλω.
    Μην παίζεις με την καρδιά μου.. Μην τάζεις..

Page 13 of 66 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast

Tags for this Thread