Anything goes… - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 67 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Results 721 to 735 of 991
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    πρέπει να πάρουν για επιστήμονες τα ξεφτέρια πολυετών του φόρουμ george1520 και remedy, να τους αποδείξουν ακριβώς το αντίθετο
    Κανεις και συ λες και εχεις προυγουμενα μαζι τους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Λίγες μόνο ημέρες μετά το περιστατικό με τον οδηγό που έτρεχε με 206 χλμ. και τον συνέλαβε η Τροχαία, έγινε γνωστό ότι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στις 01:12 τη νύχτα όχημα έτρεχε στη λεωφόρο Συγγρού με την αδιανόητη ταχύτητα των 291 χλμ./την ώρα. Λιγο ακομα και τριακοσάριζε.... σε αστική λεωφόρο! Μαλλον ο οδηγος περασε την Συγγρου για autobahn. Ευτυχως ταυτοποιηθηκε ο δράστης και αναζητείται...
    Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Κόντρες και μεθυσμένοι παντού. Ο 60χρονος στη Θεσσαλονίκη που οδηγούσε μεθυσμένος, ενώ του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα και σκότωσε την 50χρονη μητέρα 2 παιδιών. Τις προάλλες η 22χρονη μπεκρού που σκότωσε τον ταξιτζή, ο 45χρονος μεθύστακας στα Χανιά που τον πιάνανε και τον αφήνανε ώσπου τελικά σκότωσε το παιδί! Οδηγείς μεθυσμένος; Αφαίρεση του οχήματος και να αγοράσει νέο. Οδηγείς 2η φορά μεθυσμένος; Αφαίρεση του οχήματος και απαγόρευση να είσαι ιδιοκτήτης οχήματος ή να μισθώνεις διά παντός. Κάμερες και μπλόκα παντού μπας και γίνουμε άνθρωποι. Λυπάμαι τους μεροκαματιάρηδες που ξεκινάνε ξημερώματα για τη δουλειά και πρέπει να μοιραστούν το οδόστρωμα με αυτούς που μπεκρόπιναν όλη νύχτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    ...
    Ναι, εχουμε συναντηθει, ενας αητος, ενας μπουφος/κουκουβαγια κι ενα μικρακι ελεφαντακι βρεθηκανε στο κεντρο αραξανε σε μια ταρατσα καφε και ηπιαν τις καφεδαρες τους στη λιακαδα. Σα να λεμε δηλαδη ενας αητος καθοτανε στον ηλιο και λιαζοτανε. Για τον μπουφο δεν εχει αντιστοιχο τσαμικο, αλλα ετσι κι αλλιως ο μπουφος δεν πολυαγαπαει τον ηλιο, ή μαλλον να το πω καλυτερα ο ηλιος δεν πολυαγαπαει το μπουφο. Ενα απο τα ουκ ολιγα βασανακια που εχουμε, ουφ.. Εσυ οτι θες Τζοαννα μου, μην το αφηνεις που λες σε μενα, εγω δε θα ενοχλησω παλι, η προταση οπως ειπα ειναι ανοιχτη για οποτε θες/αν θες. Στειλε μηνυμα ελευθερα και το συζηταμε εχω ανοιχτα τα ιδιωτικα μου μηνυματα, μπορεις να στειλεις και για το οτιδηποτε και για να συζητησουμε απλα αν θες. Αυτο που λεω τωρα ισχυει και για οποιονδηποτε αλλον φιλο η φιλη. Εγω Τζοαννα το φορουμ το ανακαλυψα πριν αρκετους μηνες πλεον, διαβαζα και αρκετο καιρο πριν να κανω το λογαριασμο, περνουσα μια πολυ δυσκολη φαση τοτε με καταθλιψη και διαφορα αλλα, φαση που μου στοιχισε πολυτιμα πραγματα απο τη ζωη μου. Και βρηκα στηριξη και παρηγορια απο το φορουμ. Υστερα εκανα και λογαριασμο και συμμετειχα και εγω, γνωρισα και διαφορα ατομα με τα οποια μιλαω και τολμω να πω πως επειτα απο τοσον καιρο τους θεωρω πλεον φιλους, σε καποιους ας το πω ετσι γενικα χρωσταω πααααρα πολλα δεν τους θεωρω καν φιλους αλλα οικογενεια παει για πολυ συγκεκριμενον ανθρωπο αυτο που ξερει αυτος ποιος ειναι και αυτο αρκει και με καποιους αλλους ειχα την χαρα και την τιμη να γνωριστω κιολας απο κοντα και να κανουμε παρεουλα. Οπότε εχω παρει μονο καλα πραγματα απο εδω, χωρις να λεω οτι υπαρχουν μονο καλα πραγματα στο φορουμ. Επιλεγει ομως κανεις που θελει να ριξει το βαρος και που να σταθει. Οπότε γιατι οχι, ειμαι ανοιχτος στο να γνωρισω νεο κοσμο απο εδω αφου ετσι κι αλλιως εχουμε μοιραστει τοσα πραγματα. Κατανοητο ομως και σεβαστο και αυτο που λες οτι ισως καποιοι νιωθουν οτι ετσι χανεται η δυνατοτητα να μοιραζονται καπως πιο απροσωπα διαφορα πραγματα. Γι αυτο ειπα πως δε θελω να επιμεινω η να ενοχλησω, απλα το προτεινω. Κι οχι μονο σε σενα αλλα σε ολους. Οχι δεν την εχω δει τη σειρα που λες και γενικα δεν πολυεχω δει ελληνικες σειρες, δεν μπορω αυτο το περιμενε μια εβδομαδα για να δεις το επομενο επεισοδιο. Ειμαι του netflix εγω, του στυλ παρε ολη τη σεζον μονοκομματη και κανε binge watching το Σαββατοκυριακο. Αλλα τωρα δεν εχω ουτε νετφλιξ, επομενως εχω νιετφλιξ (υπαρχουν και αυτα τα αστεια..) Χμμ επομενως μαλλον κανεις καποιο reference που δεν το ξερω αλλα κατι καταλαβα απο αυτα που ειπες μετα, απαπαααα, ρε τον μπαγασακο.. Τελικα οντως εγινε μπουρδελαδικο το θρεντ οπότε αυτο:

Last edited by _Vassilis; 04-04-2025 at 23:24.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Κανεις και συ λες και εχεις προυγουμενα μαζι τους...
    καλά ας σου έκαναν και εσένα επίθεση κάθε φορά και θα σου' λεγα εγω

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ναι, εχουμε συναντηθει, ενας αητος, ενας μπουφος/κουκουβαγια κι ενα μικρακι ελεφαντακι βρεθηκανε στο κεντρο αραξανε σε μια ταρατσα καφε και ηπιαν τις καρεδαρες τους στη λιακαδα. Σα να λεμε δηλαδη ενας αητος καθοτανε στον ηλιο και λιαζοτανε. Για τον μπουφο δεν εχει αντιστοιχο τσαμικο, αλλα ετσι κι αλλιως ο μπουφος δεν πολυαγαπαει τον ηλιο, ή μαλλον να το πω καλυτερα ο ηλιος δεν πολυαγαπαει το μπουφο. Ενα απο τα ουκ ολιγα βασανακια που εχουμε, ουφ.. Εσυ οτι θες Τζοαννα μου, μην το αφηνεις που λες σε μενα, εγω δε θα ενοχλησω παλι, η προταση οπως ειπα ειναι ανοιχτη για οποτε θες/αν θες. Στειλε μηνυμα ελευθερα και το συζηταμε εχω ανοιχτα τα ιδιωτικα μου μηνυματα, μπορεις να στειλεις και για το οτιδηποτε και για να συζητησουμε απλα αν θες. Αυτο που λεω τωρα ισχυει και για οποιονδηποτε αλλον φιλο η φιλη. Εγω Τζοαννα το φορουμ το ανακαλυψα πριν αρκετους μηνες πλεον, διαβαζα και αρκετο καιρο πριν να κανω το λογαριασμο, περνουσα μια πολυ δυσκολη φαση τοτε με καταθλιψη και διαφορα αλλα, φαση που μου στοιχισε πολυτιμα πραγματα απο τη ζωη μου. Και βρηκα στηριξη και παρηγορια απο το φορουμ. Υστερα εκανα και λογαριασμο και συμμετειχα και εγω, γνωρισα και διαφορα ατομα με τα οποια μιλαω και τολμω να πω πως επειτα απο τοσον καιρο τους θεωρω πλεον φιλους, σε καποιους ας το πω ετσι γενικα χρωσταω πααααρα πολλα δεν τους θεωρω καν φιλους αλλα οικογενεια παει για πολυ συγκεκριμενον ανθρωπο αυτο που ξερει αυτος ποιος ειναι και αυτο αρκει και με καποιους αλλους ειχα την χαρα και την τιμη να γνωριστω κιολας απο κοντα και να κανουμε παρεουλα. Οποτε εχω παρει μονο καλα πραγματα απο εδω, χωρις να λεω οτι υπαρχουν μονο καλα πραγματα στο φορουμ. Επιλεγει ομως κανεις που θελει να ριξει το βαρος και που να σταθει. Οπότε γιατι οχι, ειμαι ανοιχτος στο να γνωρισω νεο κοσμο απο εδω αφου ετσι κι αλλιως εχουμε μοιραστει τοσα πραγματα. Κατανοητο ομως και σεβαστο και αυτο που λες οτι ισως καποιοι νιωθουν οτι ετσι χανεται η δυνατοτητα να μοιραζονται καπως πιο απροσωπα διαφορα πραγματα. Γι αυτο ειπα πως δε θελω να επιμεινω η να ενοχλησω, απλα το προτεινω. Κι οχι μονο σε σενα αλλα σε ολους. Οχι δεν την εχω δει τη σειρα που λες και γενικα δεν πολυεχω δει ελληνικες σειρες, δεν μπορω αυτο το περιμενε μια εβδομαδα για να δεις το επομενο επεισοδιο. Ειμαι του netflix εγω, του στυλ παρε ολη τη σεζον μονοκομματη και κανε binge watching το Σαββατοκυριακο. Αλλα τωρα δεν εχω ουτε νετφλιξ, επομενως εχω νιετφλιξ (υπαρχουν και αυτα τα αστεια..) Χμμ επομενως μαλλον κανεις καποιο reference που δεν το ξερω αλλα κατι καταλαβα απο αυτα που ειπες μετα, απαπαααα, ρε τον μπαγασακο.. Τελικα οντως εγινε μπουρδελαδικο το θρεντ οπότε αυτο:

η καφετέρια ταράτσα ήταν άψογη...αλλά και το φαγητό μετά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Λίγες μόνο ημέρες μετά το περιστατικό με τον οδηγό που έτρεχε με 206 χλμ. και τον συνέλαβε η Τροχαία, έγινε γνωστό ότι τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στις 01:12 τη νύχτα όχημα έτρεχε στη λεωφόρο Συγγρού με την αδιανόητη ταχύτητα των 291 χλμ./την ώρα. Λιγο ακομα και τριακοσάριζε.... σε αστική λεωφόρο! Μαλλον ο οδηγος περασε την Συγγρου για autobahn. Ευτυχως ταυτοποιηθηκε ο δράστης και αναζητείται...
    Πριν πολλα πολλα χρονια ειχε σκοτωθει η γιαγια μιας φιλης στη Συγγρου, τρεχουν σαν παλαβοι.. Βεβαια στη συγκεκριμενη περιπτωση εφταιγε και η καημενη η γιαγιακα γιατι πηγε ετσι πεζη να περασει καθετα τη Συγγρου χωρις διαβαση ουτε τιποτα.. Τη Συγγρου.. Που τρεχουν με 200 και βαλε οπως λες. Ε, και την παρεσυρε ενα αυτοκινητο και αντιο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    είδα ένα βίντεο πρόσφατα στην καθημερινή φυσική όπου έλεγε πως στην επιστήμη τίποτα δεν είναι σίγουρα/απόλυτο. όλα χωράνε αμφισβίτηση.
    Γεια σου user μου Δε θυμαμαι ποιος το εχει πει, αλλα ειναι ενα ωραιο που λεει «οσο αυξανει το νησι της γνωσης τοσο μεγαλωνουν και οι ακτες που αντικρυζουν τον ωκεανο της αγνοιας».

Senior Member
    η καφετέρια ταράτσα ήταν άψογη...αλλά και το φαγητό μετά
    Εσενα αντι να δεχτεις να σε κερασουμε φαγωθηκες να πληρωσεις ακομα και τα δικα μας. Παλιοπεισματαρα… Σου χρωσταμε για επομενη φορα κερασμα αλλα θα το οργανωσουμε καπως καλυτερα απο πριν το που θα παμε (για το φαγητο το λεω)

Senior Member
    καλά ας σου έκαναν και εσένα επίθεση κάθε φορά και θα σου' λεγα εγω
    Καλα, δεν εισαι η Μαριλου χαχαχα

Senior Member
    Ρε, ξεκολλατε απο το να φαγωνεστε.. Κατσε να βρω να φερω ενα ωραιο που ειχε ποσταρει στο φεις μια φιλη ψυχιατρος..

Senior Member
    Χαχα, χαίρομαι που σε βοήθησε τόσο το συγκεκριμένο φόρουμ Βασίλη! Δεν το ήξερα ότι γίνονται και παρέες! Καλά, αν περιμένεις από εμένα να κανονίσω να συντονίσω άγνωστα σε μένα άτομα, σώθηκες... Μας βλέπω να πηγαίνουμε στο ΚΑΠΗ για συνάντηση το 2080!

Πάντως, δεν κάνω πλάκα, προσθέστε με κι εμένα σε ό,τι κανονίζετε. Αν υπάρξει καμιά συνάντηση μετά το Πάσχα, να μου πείτε. Στείλτε μήνυμα κάποιος, γιατί αποκλείεται να το διαβάσω έτσι τυχαία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Καλα, δεν εισαι η Μαριλου χαχαχα

όχι είμαι η σωσίας της Μαριλού

Senior Member
    Το βρηκα.. Αυτο εδω, διαβαστε το καλα, ειδικα εκει προς το τελος..

Γνωρίζατε ότι στην Ιλιάδα υπάρχει μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ολόκληρης της λογοτεχνίας;

Ο Έκτορας μόλις έχει πεθάνει. Τότε ο Πρίαμος μεταμφιέζεται σε ζητιάνο και προχωρά μέσα στη νύχτα για να φτάσει στη σκηνή του Αχιλλέα.
    Και τί συμβαίνει;
    Γονατίζει μπροστά στον δολοφόνο του γιού του!
    Αυτή είναι μία από τις πιο έντονες στιγμές ολόκληρης της Ιλιάδας:
    Ο Πρίαμος ένας άντρας που είναι βασιλιάς στη γη του γονατίζει και φιλά αυτά τα "τρομερά χέρια".
    Φιλάει το χέρι αυτού που σκότωσε τον γιο του!

Και αυτή η χειρονομία είναι πιο ισχυρή από χίλιες λέξεις, σε αυτή τη χειρονομία υπάρχει το παν:
    ταπεινοφροσύνη, θάρρος, ανιδιοτελής αγάπη. Και εκείνη τη στιγμή ο πόλεμος δεν είναι πλέον ένδοξος, δεν είναι πλέον ηρωικός, υπάρχει μόνο ο πόνος αυτού του πατέρα που ζητά να του επιστραφεί το σώμα του γιού του.

Και μετά ο Πρίαμος κάνει κάτι εξίσου συγκλονιστικό: μιλάει αποκαλύπτοντας την καρδιά του. "Σπλαχνισου με", λέει στον Αχιλλέα, "υπέφερα αυτό που κανένας άλλος θνητός δεν έχει υποφέρει - να φέρω στο στόμα μου το χέρι του δολοφόνου του γιου μου".

Τότε ο Αχιλλέας ο ανίκητος, ο ακλόνητος, απομακρύνει τον Πριαμο από τα γόνατα του και τον αγκαλιάζει. Και οι δύο κλαίνε μαζί.

Τί μας λέει ο Όμηρος;
    Ότι η αληθινή δύναμη δεν βρίσκεται στους μυς, τον πλούτο, ή στην εξουσία ενός ανθρώπου. Ο Πρίαμος έχει και τα δύο κι όμως γονατίζει, ο Αχιλλέας δεν φοβάται κανέναν κι όμως κλαίει.
    Η αληθινή δύναμη δεν βρίσκεται σε αυτό για το οποίο μάχεσαι, αλλά σε αυτό για το οποίο γονατίζεις.

Βρίσκεται στη λέξη που ενώνει τις καρδιές ή τις απομακρύνει, και βρίσκεται στην ταπεινοφροσύνη, γιατί το να αγαπάς και να είσαι ταπεινός είναι το ίδιο πράγμα. Και πάνω απ' όλα μας θυμίζει ότι στον πόλεμο δεν υπάρχουν νικητές ή ηττημένοι, αλλά μόνο ραγισμένες καρδιές. Πρέπει να το θυμόμαστε.

Γκουεντολίνα Μιντέι

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ρε, ξεκολλατε απο το να φαγωνεστε.. Κατσε να βρω να φερω ενα ωραιο που ειχε ποσταρει στο φεις μια φιλη ψυχιατρος..
    Να γραφτείς στον σύνδεσμο Ελλήνων διαιτητών! Είσαι ο επίσημος Pierluigi Collina του φόρουμ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Χαχα, χαίρομαι που σε βοήθησε τόσο το συγκεκριμένο φόρουμ Βασίλη! Δεν το ήξερα ότι γίνονται και παρέες! Καλά, αν περιμένεις από εμένα να κανονίσω να συντονίσω άγνωστα σε μένα άτομα, σώθηκες... Μας βλέπω να πηγαίνουμε στο ΚΑΠΗ για συνάντηση το 2080!

Πάντως, δεν κάνω πλάκα, προσθέστε με κι εμένα σε ό,τι κανονίζετε. Αν υπάρξει καμιά συνάντηση μετά το Πάσχα, να μου πείτε. Στείλτε μήνυμα κάποιος, γιατί αποκλείεται να το διαβάσω έτσι τυχαία.
    Ασε τους αλλους, και στειλε μηνυμα στο Βασιλακη οποτε θες..

Page 49 of 67 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast

Tags for this Thread