Anything goes… - Page 52
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 52 of 66 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast
Results 766 to 780 of 984
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Ναι το θυμαμαι! Φοιτητης ημανε… 2003, και το 2004 ειχε ριξει πολυ πραμα πριν τα χριστουγεννα αν θυμαμαι καλα. Ή μηπως ητανε το 2001; Παππους νιντζα, δε θυμαμαι καλα.
    Επανηλθε ο αστείος.. πετάγεται σαν φάντασμα εντωμεταξύ. Σαν να παρακολουθεί μέσα από σκιές και όταν κάτι νιώθει ότι τον αφορά εμφανίζεται. Νιντζοτέρας!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Επανηλθε ο αστείος.. πετάγεται σαν φάντασμα εντωμεταξύ. Σαν να παρακολουθεί μέσα από σκιές και όταν κάτι νιώθει ότι τον αφορά εμφανίζεται. Νιντζοτέρας!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Λολζ
    Ναι, ειμαι ενα νιντζοτερατίνι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Λολζ
    Ναι, ειμαι ενα νιντζοτερατίνι.
    Τρομακτικό αλλά και γοητευτικό ταυτόχρονα θα έλεγα.

Χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το ξερω οτι θα μου πεις οτι κανεις "πλακιτσα", αλλα αυτα τα υπονοουμενα μεταξυ αγνωστων, ακομα και σαν πλακιτσα, ειναι αηδιαστικα. και μαλιστα ειναι πιο αηδιαστικα οταν τα χρησιμοποιεις απο σποντα "δεν το ειπα εγω, ο αλλος το ειπε κι εγω κανω πλακα". παρα οταν το λεει ο αλλος σοβαρα, ακομα κι αν φαει μπαν (αν και δεν το εφαγε γι αυτο το μπαν)...
    δεν θεωρω αστειακια τα λιγουρικα πεσιματα/ σχολια.
    βεβαια, υπαρχουν παντα τα πριβε μηνυματα οπου σε οποια/ οποιον τα δεχεται, μπορει οποιος θελει, να τα στελνει.
    Remedyyy why so serious? Ωρες ωρες σκεφτομαι οτι πιο ευκολα θα σε επειθε κανεις για ομαδικο σεξ παρα να σε καταφερει να γελασεις εστω λιγο.. Ποια λιγουρικα πεσιματα/σχολια μπρε, εγω ουτε για υπνο δεν μπορω να την πεσω (εχω προβλημα με τις φασεις rem/non rem του υπνου ) Αυτα ολα τα κανω για να ζηλεψει λιγο ο Γιωργος.. που με τσεχασε.. Και λιγο για να γελασουμε.. Στα πριβε μηνυματα ειμαι σοβαρο αγορι, δεν κανω τετοια, οπως και στη ζωη μου γενικοτερα. Οπως σωστα επισημανες αγνωστοι ειμαστε (αυτο διορθωνεται..) δεν με ξερεις κι ετσι μπορει να πεφτεις εξω. Τελοσπάντων.. Καλημερέντες… (πεινασα τωρα, θελω γλυκο)

Senior Member
    μας επεισες...

υ.γ. οσο για τα γελια, πιστευω οτι εχουμε διαφορετικη αισθηση του χιουμορ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post

Σημερα το πρωι (ξημερώματα). Οδός Επταπυργίου.

Καλο Πασχα παιδια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μας επεισες...

υ.γ. οσο για τα γελια, πιστευω οτι εχουμε διαφορετικη αισθηση του χιουμορ...
    Ουφ, θα με σκασεις εσυ..

Senior Member
    Πασχα με χιονια εχουν συμβει μονο στα πιο ορεινα χωρια της Βορειας Ελλάδας, εντος του Απρίλη. Π.χ. στο Σελι Ημαθιας στα 1500 μέτρα υψομετρο, και στο Πισοδέρι της Φλώρινας στα 1450 μέτρα...

Senior Member
    Το Βικτωριανής εποχής Λονδίνο (1868) με πληθυσμο περιπου 1 εκατομμύριο... Η μόνη ρεαλιστική αναπαράσταση της πόλης μεσω ενός video game (Assassin's Creed Syndicate)!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Πασχα με χιονια εχουν συμβει μονο στα πιο ορεινα χωρια της Βορειας Ελλάδας, εντος του Απρίλη. Π.χ. στο Σελι Ημαθιας στα 1500 μέτρα υψομετρο, και στο Πισοδέρι της Φλώρινας στα 1450 μέτρα...

μου έχει λείψει το Πάσχα στο χωριό...πφφ φέτος Πάσχα στην Αθήνα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    μου έχει λείψει το Πάσχα στο χωριό...πφφ φέτος Πάσχα στην Αθήνα
    Εχω χρόνια να παω στο χωριο και κοντευω να ξεχασω τινος ειμαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εχω χρόνια να παω στο χωριο και κοντευω να ξεχασω τινος ειμαι..

και εγώ και μου λείπει αυτή η ξενοιασιά στο χωριό...έχω ωραίες αναμνήσεις

Senior Member
    Καημό το 'χω, μια φορά στη ζωή μου να σταματήσει γυναίκα οδηγός και να με αφήσει να περάσω από διάβαση πεζών! Οι άνδρες οδηγοί έχουν χίλια άλλα κακά, αλλά τουλάχιστον θα βρεθεί ένα 30% που θα σταματήσει. Επίσης, έχουν μια παραπάνω κατανόηση στα καρότσια με μωρά, το παρατηρώ όταν βγαίνω βόλτα με την αδερφή μου. Οι γυναίκες οδηγοί ούτε αυτό δε σέβονται.

Senior Member
    Πότε έφτασε μεγαλοβδομάδα ούτε που το κατάλαβα! Πρέπει οπωσδήποτε να πάω αύριο να ψωνίσω για τη βαφτιστήρα μου, το καλό μου, το αστέρι μου, την ανιψούλα μου, το καλύτερο παιδί στον Γαλαξία! Θα της πάρω λαμπάδα-υπερπαραγωγή!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Πότε έφτασε μεγαλοβδομάδα ούτε που το κατάλαβα! Πρέπει οπωσδήποτε να πάω αύριο να ψωνίσω για τη βαφτιστήρα μου, το καλό μου, το αστέρι μου, την ανιψούλα μου, το καλύτερο παιδί στον Γαλαξία! Θα της πάρω λαμπάδα-υπερπαραγωγή!
    Χμμ με κινδυνο να ακουστω σεξιστης τεινω να συμφωνησω, οντως εχω παρατηρησει οτι πολλες φορες οι γυναικες οδηγοι δε σταματανε, ουτε σε διασταυρωση σε αφηνουν ευκολα να περασεις. Ειναι μια στατιστικη παρατηρηση αυτο, δε λεω οτι ολες ειναι ετσι, ουτε οτι ολοι οι αντρες οδηγουν σωστα. Ισως να εχουν λιγο παραπανω αγχος στο τιμονι και να παιζει καποιο ρολο και αυτο, δεν ξερω..

Να το χαιρεσαι το βαφτιστηρι και να χαιρεται και αυτο την κιμπαρισσα τη νονα του

Page 52 of 66 FirstFirst ... 242505152535462 ... LastLast

Tags for this Thread