Anything goes… - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 67 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast
Results 811 to 825 of 1005
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Μεγάλη Παρασκευή!!! Ε, ναι ρε φίλοι, ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
    Είσαι το αντίστοιχο countdown που έχουν τα jumbo πριν τα Χριστούγεννα αλλά εσύ είσαι για το Πάσχα.. Σε λιγάκι αρχίζει η ξεκούραση..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Είσαι το αντίστοιχο countdown που έχουν τα jumbo πριν τα Χριστούγεννα αλλά εσύ είσαι για το Πάσχα.. Σε λιγάκι αρχίζει η ξεκούραση..
    Τι σε λιγάκι;;; Σχόλασα από τη 13:00! Αυτά είναι! Μία βδομαδούλα αραλίκι, βολτούλες, γιορτές. Αυτή είναι ζωάρα φίλε μου Βασίλη!!! Αγαπώ όλο τον κόσμο σήμερα και για μια εβδομάδα, ακόμα και αυτούς που δε σταματάνε στις διαβάσεις πεζών! Χαλάλι τους

Senior Member
    thessalonian είναι άλλο η οδήγηση σε ράλλυ που είναι ένα σπορ και άλλο η οδήγηση με βάση τν Κ.Ο.Κ.
    όσο γι' αυτό που είπες για τις γυναίκες στη formula, έχεις σκεφτεί οτι μπορεί απλά να θέλουν να το κρατήσουν σαν ανδροκρατούμενο σπορ?
    όπως και να' χει σχετικά με το αν τα ατυχήματα προκαλούνται απο άντρες ή γυναίκες σου παραθέτω ένα άρθρο του 2025 ( γενικά αν το ψάξεις στο ιντερνετ όλοι το ίδιο γράφουν) :

Έρευνες δείχνουν ότι οι άνδρες έχουν 3 φορές περισσότερες πιθανότητες από τις γυναίκες να παραβιάσουν τους νόμους οδικής κυκλοφορίας και να εμπλακούν σε ατυχήματα. Τείνουν επίσης να δημιουργούν πιο επικίνδυνες καταστάσεις στο δρόμο και έχουν διπλάσιες πιθανότητες να οδηγήσουν υπό την επήρεια. Οι άνδρες έχουν σχεδόν το ένα τρίτο περισσότερες πιθανότητες να λάβουν ποινή φυλάκισης για αλόγιστη οδήγηση σε σχέση με τις γυναίκες. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον Anton Kazun, Επίκουρο Καθηγητή στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών Επιστημών (HSE), και τον Mikhail Belov, έναν βοηθό ερευνητή.

Senior Member
    Εντάξει, οι πιλότοι της formula 1 βγάζουν εκατομμύρια και θέλει να έχεις και πολλά προσόντα για να γίνεις: να είσαι σε άρτια φυσική κατάσταση, να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά, να είσαι νέος σε ηλικία, να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις μηχανικής. Δεν μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε πιλότος. Ζήτημα να μπορεί το 0,01% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ας μην τους συγκρίνουμε με τον κάθε μεθύστακα που την είδε Χάμιλτον στην Ποσειδώνος.

Senior Member
    Εντάξει, οι πιλότοι της formula 1 βγάζουν εκατομμύρια και θέλει να έχεις και πολλά προσόντα για να γίνεις: να είσαι σε άρτια φυσική κατάσταση, να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά, να είσαι νέος σε ηλικία, να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις μηχανικής. Δεν μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε πιλότος. Ζήτημα να μπορεί το 0,01% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ας μην τους συγκρίνουμε με τον κάθε μεθύστακα που την είδε Χάμιλτον στην Ποσειδώνος.

χαχαχαχ ναι δίκιο έχεις :-)

Senior Member
    Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!

Αν τσουγκρίσετε το αυγό σας και σας το σπάσουν θα υποστείτε ναρκισσιστικό πλήγμα.

Αν σπάσετε το αυγό του άλλου μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι δεν ελέγχετε την επιθετικότητά σας.

Αν δεν τσουγκρίσετε αυγά θα έχετε εμφανίσει συμπεριφορά αποφυγής.

Καλές ενοχές και καλά να περάσετε..

Senior Member
    Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα σε όλους! Το ποτήρι αν σηκωθεί, φίλους κι εχθρούς κερνάει! Πολύ φαΐ σήμερα, ειδικά κρέας. Κάποια δεν τα αγγίξαμε καν. Το βράδυ πάλι. Το αβγό μου Βασίλη είναι χιλιοσπασμένο από όλες τις μεριές. Αβγά χήνας έφερε ο μπαμπάς! Τα δίνουμε στα πιτσιρίκια και σπάνε όλα τα αβγά των μεγάλων. Να 'χα τον ενθουσιασμό τους. Αυτά είναι!!!

Υ.Γ: είναι υπέροχο να δέχεσαι και να δίνεις ευχές σε ανθρώπους που δεν ξέρεις καν ποιοι είναι, δεν ξέρεις πώς είναι, αλλά τους έχεις διαβάσει μέσα από ένα φόρουμ και έχετε μοιραστεί πράγματα και καταστάσεις μαζί. Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα.

Senior Member
    Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!

Αν τσουγκρίσετε το αυγό σας και σας το σπάσουν θα υποστείτε ναρκισσιστικό πλήγμα.

Αν σπάσετε το αυγό του άλλου μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι δεν ελέγχετε την επιθετικότητά σας.

Αν δεν τσουγκρίσετε αυγά θα έχετε εμφανίσει συμπεριφορά αποφυγής.

Καλές ενοχές και καλά να περάσετε..
    Δεν συνέβη τίποτα από αυτά.. καλό Πάσχα με υγεία!

Senior Member
    Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα σε όλους! Το ποτήρι αν σηκωθεί, φίλους κι εχθρούς κερνάει! Πολύ φαΐ σήμερα, ειδικά κρέας. Κάποια δεν τα αγγίξαμε καν. Το βράδυ πάλι. Το αβγό μου Βασίλη είναι χιλιοσπασμένο από όλες τις μεριές. Αβγά χήνας έφερε ο μπαμπάς! Τα δίνουμε στα πιτσιρίκια και σπάνε όλα τα αβγά των μεγάλων. Να 'χα τον ενθουσιασμό τους. Αυτά είναι!!!

Υ.Γ: είναι υπέροχο να δέχεσαι και να δίνεις ευχές σε ανθρώπους που δεν ξέρεις καν ποιοι είναι, δεν ξέρεις πώς είναι, αλλά τους έχεις διαβάσει μέσα από ένα φόρουμ και έχετε μοιραστεί πράγματα και καταστάσεις μαζί. Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα.
    Ε καλά τώρα «δεν ξέρουμε ποιοι είναι..» Εδώ έχουμε πει τα εσώψυχά μας, ξένοι είμαστε? Σιγά.. Ένα διπλό τζάμι μας χωρίζει (οι δυο οθόνες..) και ό,τι ώρα θέλουμε (άμα θέλουμε) το διώχνουμε και αυτό.

Εγώ όταν ήμουνα μικρός μου είχε μάθει ο μπαμπάς ένα κόλπο και έβαζα κάποιες μέρες πριν το αυγό μου μέσα σε αλάτι για να σκληρύνει και μετά τους τα ‘σπαγα ολονών (pun intended) Και μια άλλη χρονιά είχα πάρει από τα ραπτικά της μάνας το ξύλινο αυγό για το μαντάρισμα και τους τα έκανα μαντάρα. Το έβαψα κόκκινο με τις τέμπερες που είχαμε για τη ζωγραφική στο σχολείο και τους τα ξανάσπασα ολονών..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Δεν συνέβη τίποτα από αυτά.. καλό Πάσχα με υγεία!
    Επίσης! Χρόνια Πολλά με υγεία ουράνιο τόξο..

Senior Member

Υ.Γ: είναι υπέροχο να δέχεσαι και να δίνεις ευχές σε ανθρώπους που δεν ξέρεις καν ποιοι είναι, δεν ξέρεις πώς είναι, αλλά τους έχεις διαβάσει μέσα από ένα φόρουμ και έχετε μοιραστεί πράγματα και καταστάσεις μαζί. Να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα.https://www.youtube.com/watch?v=a7qWdABoCWo
    ΚΑΙ Τσαλιγοπούλου βλέπω.. Φωνάρα και κουκλάρα.. Τα κοινά συνεχίζονται, η λίστα μεγαλώνει..

Αυτό είναι το αγαπημένο μου από τα δικά της. Συμφωνώ με Παναγιώτη Γιαννάκη..

Senior Member
    By the way έχω homemade τσιπουράκι από συγγενή Με γλυκάνισο, έτσι το φτιάχνουν δυτική Μακεδονία..

Senior Member
    Ε καλά τώρα «δεν ξέρουμε ποιοι είναι..» Εδώ έχουμε πει τα εσώψυχά μας, ξένοι είμαστε? Σιγά.. Ένα διπλό τζάμι μας χωρίζει (οι δυο οθόνες..) και ό,τι ώρα θέλουμε (άμα θέλουμε) το διώχνουμε και αυτό.

Εγώ όταν ήμουνα μικρός μου είχε μάθει ο μπαμπάς ένα κόλπο και έβαζα κάποιες μέρες πριν το αυγό μου μέσα σε αλάτι για να σκληρύνει και μετά τους τα ‘σπαγα ολονών (pun intended) Και μια άλλη χρονιά είχα πάρει από τα ραπτικά της μάνας το ξύλινο αυγό για το μαντάρισμα και τους τα έκανα μαντάρα. Το έβαψα κόκκινο με τις τέμπερες που είχαμε για τη ζωγραφική στο σχολείο και τους τα ξανάσπασα ολονών..
    Βασίλη, αυτό με το ξύλινο αυγό το έκανα κι εγώ μικρή... Πλάκα είχε
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Χρόνια πολλά κι από 'μενα σε όλους!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Βασίλη, αυτό με το ξύλινο αυγό το έκανα κι εγώ μικρή... Πλάκα είχε
    Πηγαίναμε στο χωριό για Πάσχα τότε, ωραία χρόνια, καιρό έχω να πάω για Πάσχα εκεί και κοντεύω να ξεχάσω τίνος είμαι εγώ.. Χρόνια πολλά με υγεία ροζ κύκνε

(Λαρτζ και έξτρα λαρτζ λέει.. Χαχαχαχαχαχαχα Hold my κοκορέτσι..)

Page 55 of 67 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast

Tags for this Thread