Anything goes… - Page 59
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 59 of 67 FirstFirst ... 9495758596061 ... LastLast
Results 871 to 885 of 994
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Κύκνεεε πονάει το χέρι μου, έλα να κάνουμε παρέα να πούμε τον πόνο μας.. Το δικό σου χέρι πως είναι?
    Κουράγιο και θα περάσει... Κι εμένα με πονάει περισσότερο σήμερα (δεν ξέρω γιατί) αλλά θα πάω πάλι φυσικοθεραπεία και θ' ανακουφιστώ...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ας βάλω ακόμα ένα του Κότσιρα αφού αρέσει στην παρέα:

"Κάθε σκοτάδι σβήνει απ' το χάδι σου"... Το έχω νιώσει αυτό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Περαστικά Βασίλη!!! Ωχ, βρε τόση δύναμη έχει το κακό μάτι και έπαθες όλα αυτά. Λοιπόν, ωραίο αυτό του Duke Ellington , το κλέβω να το λέω κι εγώ! Αγαπημένος ο Στελάρας! Ζιγκουάλα, ζιγκουάλα, ζιγκουάλα.
    Ευχαριστώ! Αστα, σαν το βλάκα την έπαθα.. Περπάταγα, κρατούσα κι ένα γατί αγκαλιά και δεν κοίταζα μπροστά μου και σκόνταψα. Κάνω ένα τετραπλό τόλουπ και μια πιρουέτα flying camel και πάρτον κάτω, ενώ η φωνή του Αλέξη Κωστάλα μέσα στο κεφάλι μου έλεγε «Κρίμαα.. Κρίμαα..» Τώρα που το σκέφτομαι αυτή μάλλον ήταν νέα πιρουέτα, λέω να την ονομάσω flying cat. Το καημένο το γατούλι τα είδε όλα, έβγαλε μια φωνή, ή που τραγούδαγε το I believe I can fly, ή που με έβριζε, μάλλον το δεύτερο.. Δε νομίζω να με ξαναπλησιάσει σύντομα.. Αμα δεν έχεις δει την ταινία με το Χρήστο Μάστορα να πας να τη δεις τώρα που ανοίγουν και τα θερινά. Και εγώ που δεν είμαι φαν του Μάστορα μου άρεσε εδώ αρκετά, έπαιξε ωραία. Και η κοπέλα που έκανε τη Μαρινέλλα νέα καταπληκτική. Βασικα και μόνο για τα τραγούδια που ακούγονται στην ταινία αξίζει να τη δει κανείς. Μια απορία ρε παιδιά.. Τι είναι η Ζιγκουάλα και σε τι διαφέρει από τη Μαντουβάλα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ας βάλω ακόμα ένα του Κότσιρα αφού αρέσει στην παρέα:

"Κάθε σκοτάδι σβήνει απ' το χάδι σου"... Το έχω νιώσει αυτό...
    Αχ βρε κύκνε..

Senior Member
    Ευχαριστώ! Αστα, σαν το βλάκα την έπαθα.. Περπάταγα, κρατούσα κι ένα γατί αγκαλιά και δεν κοίταζα μπροστά μου και σκόνταψα. Κάνω ένα τετραπλό τόλουπ και μια πιρουέτα flying camel και πάρτον κάτω, ενώ η φωνή του Αλέξη Κωστάλα μέσα στο κεφάλι μου έλεγε «Κρίμαα.. Κρίμαα..» Τώρα που το σκέφτομαι αυτή μάλλον ήταν νέα πιρουέτα, λέω να την ονομάσω flying cat. Το καημένο το γατούλι τα είδε όλα, έβγαλε μια φωνή, ή που τραγούδαγε το I believe I can fly, ή που με έβριζε, μάλλον το δεύτερο.. Δε νομίζω να με ξαναπλησιάσει σύντομα.. Αμα δεν έχεις δει την ταινία με το Χρήστο Μάστορα να πας να τη δεις τώρα που ανοίγουν και τα θερινά. Και εγώ που δεν είμαι φαν του Μάστορα μου άρεσε εδώ αρκετά, έπαιξε ωραία. Και η κοπέλα που έκανε τη Μαρινέλλα νέα καταπληκτική. Βασικα και μόνο για τα τραγούδια που ακούγονται στην ταινία αξίζει να τη δει κανείς. Μια απορία ρε παιδιά.. Τι είναι η Ζιγκουάλα και σε τι διαφέρει από τη Μαντουβάλα?
    Βασίλη, η γάτα είναι καλά τουλάχιστον; Λοιπόν, εγώ δεν το ξέρω το quiz που έβαλες. Το ξέρει όμως η google. Δεν παίζω τίμια. Λοιπόν η Μαντουβάλα ή Μουμτάζ Γεχάν Μπεγκούμ Ντεχλαβί, ήταν μια πανέμορφη Ινδή ηθοποιός που την είδε ο Καζαντζίδης σε μια ταινία του 1959 και του άρεσε πάρα πολύ. Πήρε λοιπόν ένα τραγούδι από την ταινία "Ο αλήτης της Βομβάης" και το προσάρμοσε στα ελληνικά.

Η Ζιγκουάλα τώρα ήταν μια Σουηδή τσιγγάνα που έγινε και βιβλίο και ταινία. Το όνομά της ήταν Σινγκοάλα, αλλά επειδή δεν ήταν τόσο μουσικά εύηχο, το έκανε Ζιγκουάλα και η Μαρινέλλα έκανε τις δεύτερες.

Υ.Γ.: Σιδερένιος Βασίλη!
    Last edited by Joanna8; 30-04-2025 at 17:40.

Senior Member
    Κι άλλο ένα αγαπημένο που το έχω συνδέσει με εκείνη την εποχή στο σχολείο και το άκουγα εκείνο τον καιρό. Αφού σου αρέσει και η Αρβανιτάκη δικό σου, χάρισμά σου

Το ακούω σταθερά εδώ και κανα χρόνο!

Senior Member
    Όσο δυνατός κι αν είσαι
    Όσο αν αντέχεις κι αν κρατάς
    Άνθρωπος είσαι άνθρωπος είσαι
    Άνθρωπος είσαι και λυγάς
    Άνθρωπος είσαι άνθρωπος είσαι
    Άνθρωπος είσαι και λυγάς
    λάι-λάι-λάι, λάι-λάι-λάι-λάι-λάι

Senior Member
    Έτσι και ξαναπεταχτεί μπροστά μου είδηση για την εγκυμοσύνη της Άριελ Κωνσταντινίδη, θα τη σπάσω την οθόνη, μα τον θεό. Αν είναι δυνατόν και έλεος πια με τα κουτσομπολίστικα sites.

Senior Member
    Έτσι και ξαναπεταχτεί μπροστά μου είδηση για την εγκυμοσύνη της Άριελ Κωνσταντινίδη, θα τη σπάσω την οθόνη, μα τον θεό. Αν είναι δυνατόν και έλεος πια με τα κουτσομπολίστικα sites.
    Εσυ φταις που ξερεις ποια ειναι χαχαχα

Senior Member
    η αλήθεια είναι οτι ούτε και εγώ ήξερα ποια είναι, αλλά το λένε παντού, θες δεν θες θα το δεις. Εμένα πάντως μου άρεσε η συνέντευξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εσυ φταις που ξερεις ποια ειναι χαχαχα
    Είναι η Αννέτα Μακρή η χρηματίστρια από το Κωνσταντίνου και Ελένης στο πασχαλινό επεισόδιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    η αλήθεια είναι οτι ούτε και εγώ ήξερα ποια είναι, αλλά το λένε παντού, θες δεν θες θα το δεις. Εμένα πάντως μου άρεσε η συνέντευξη.
    Μπράβο της και μαγκιά της. Αλλά πετάγονται μπροστά μου άρθρα τύπου "τι άρωμα φοράει", "τι διατροφή κάνει", "τι δήλωσε για τον πατέρα του παιδιού της". Πετάγονται ξαφνικά μπροστά σου αυτά τα άρθρα, επειδή οι ιδιοκτήτες τους πληρώνουν προώθηση. Αφήσανε και τη Χρυσή με τον πρίγκιπα.

Senior Member
    ναι το έχουν παρακάνει..

Senior Member
    Είναι η Αννέτα Μακρή η χρηματίστρια από το Κωνσταντίνου και Ελένης στο πασχαλινό επεισόδιο.
    Δεν μου αρεσε ποτέ σαν σειρα.

Senior Member
    Μπράβο της και μαγκιά της. Αλλά πετάγονται μπροστά μου άρθρα τύπου "τι άρωμα φοράει", "τι διατροφή κάνει", "τι δήλωσε για τον πατέρα του παιδιού της". Πετάγονται ξαφνικά μπροστά σου αυτά τα άρθρα, επειδή οι ιδιοκτήτες τους πληρώνουν προώθηση. Αφήσανε και τη Χρυσή με τον πρίγκιπα.
    Υπαρχουν τοσα πολλα πραγματα στο ιντερνετ, γτ κολλας σε ενα σαιτ που δεν σου αρεσει;

Page 59 of 67 FirstFirst ... 9495758596061 ... LastLast

Tags for this Thread