Anything goes… - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 67 of 75 FirstFirst ... 17576566676869 ... LastLast
Results 991 to 1,005 of 1121
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Εγώ είμαι κλασσικιά! Μου αρέσει το παρφέ σοκολάτα! Κι ένα μπισκοτάκι δώρο :Ρ
    Και parfait είσαι και classy-κι-ά(λλα πολλά..) <3

Ωραίο το παρφέ.. Επίσης νοσταλγική γεύση από τα παλιά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Καϊμάκι, η γεύση των παιδικών μας χρόνων! Εχτές συγκεκριμένα πήρα κυπελλάκι με καϊμάκι και ferrero, άμα είχα και λίγο βύσσινο γλυκό από αυτά που έφτιαχνε η συγχωρεμένη η γιαγιά θα ταν τέλειο.. Και κανα langue de chat μπισκοτάκι από πάνω, τα θυμάσαι αυτά? Το γλυκό βύσσινο της γιαγιάς άλλη πάλι γεύση των παιδικών χρόνων. Έπαιρνες ένα μεγάλο ποτήρι, το γέμιζες παγωμένο νερό, έβαζες δυο τρεις μεγάλες κουταλιές, ανακάτευες και έτοιμη η σπιτική βυσσινάδα. Και μετά στο τέλος έτρωγες με το κουτάλι τα βύσσινα που είχαν μείνει στο ποτήρι σου και πήγαινες για κόντρες με τους φίλους σου με τα ποδήλατα..

Αλλά το αγαπημένο μου παγωτό Τζοάννα είναι το παγωτό μηχανής, ξέρεις, αυτό το μαλακό που βγαίνει στριφογυριστά. Όποτε κατεβαίναμε με τη μάνα στο κέντρο για ψώνια απαραίτητη στάση στον Κρίνο στην Αιόλου για τους φημισμένους λουκουμάδες του και για παγωτάκι μηχανής ανάμικτο.

Άσχετο, τώρα που είπες κεράσι, πήρα προχτές κάτι κεράσια από τη λαϊκή. Δώδεκα ευρώ το κιλό! Μετά γύρισα σπίτι και διπλοτσέκαρα την κλειδαριά για να μην έρθει ο κλέφτης και τα πάρει. Τι κακό είναι αυτό.. Είναι ωραία τα άτιμα αλλά δε νομίζω να ξαναπάρω, next time άλλος «κεράσει» που λέει και το ανέκδοτο..

Βασίλη, βάλε τα κεράσια σε τραπεζική θυρίδα! Εμάς ένας συνάδελφος είναι από Έδεσσα και τα φέρνει με το τελάρο! Ω, ναι, το παγωτό της μηχανής και ό,τι θες από πάνω για διακόσμηση: τρούφα, σιρόπι, αποξηραμένα φρούτα, ζαχαρωτά... Τι μου θύμισες. Θα πήγαινα τώρα σε ένα chillbox για ένα κρεμώδες παγωτό τιραμισού!
    Επίσης, κατάρα στην έβγα που απέσυρε το κυπελάκι καϊμάκι με κεράσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Εγώ είμαι κλασσικιά! Μου αρέσει το παρφέ σοκολάτα! Κι ένα μπισκοτάκι δώρο :Ρ
    Παρφέ νιρβάνα με ξηρούς καρπούς!!! Όνειρο!

Senior Member
    Χρόνια πολλά στους πατεράδες όλου του κόσμου, χρόνια πολλά και στον μπαμπά μου! Το τραγούδι που μου τραγουδούσε όταν ήμουν μικρή:

Senior Member
    Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Ποτέ μην τα βάζεις μ’ έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει εκ πείρας.
    Σωστό! Υπάρχει και σε παραλλαγμένη βερσιόν που μου αρέσει εμένα:

_ Σοφέ γέροντα ποιο είναι το μυστικό της παντοτινής ευτυχίας?
    _ Να μη διαφωνείς με ηλίθιους.
    _ Α, εδώ κάνεις λάθος.
    _ Ναι… Έχεις δίκιο.

Αλλά άστα τώρα αυτά και πες ποιος σε πείραξε?

Edit >>> Άστο, νομίζω κατάλαβα. Πάμε παρακάτω Τζοάννα, κάποιοι άνθρωποι για κάποιους λόγους είναι λίγο πιο κοντά στη διαφωνία και τον καυγά. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια εξηγηση, δε σημαίνει ότι το κάνουν από κακία. Είναι έτσι η ψυχολογία τους. Εμένα ο πατέρας ας πούμε μιας που τον θυμήθηκα κιόλας από όταν ήταν μικρος ήταν καπετάν φασαριας. Μια φορά ήταν μαζί με τον ένα αδερφό του (το νονο μου το συγχωρεμένο) και κυνηγούσαν κάτι άλλους που τους είχαν κάνει κατι για να παίξουν ξύλο. Τελικά οι άλλοι ήταν πιο γρήγοροι και τους ξέφυγαν, οπότε γυρνάει στον αδερφό του και του λέει στενοχωρεμένος.. «Να πάρει, έτοιμο καυγά χάσαμε..» Ακόμα έτσι είναι και κοντεύει τα ογδόντα. Εγώ πάλι είμαι το εντελώς αντίθετο, υποφέρω στον καυγά, δεν ειμαι καλά.
    Last edited by _Vassilis; 17-06-2025 at 19:47.

Senior Member
    Χρόνια πολλά στους πατεράδες όλου του κόσμου, χρόνια πολλά και στον μπαμπά μου! Το τραγούδι που μου τραγουδούσε όταν ήμουν μικρή:
    Γιόρταζαν ε? Ε, άντε, χρόνια τους πολλά. Χρόνια Πολλα και στο δικό μου το γερούνδιο τότε, είναι λίγο ψυχοβγάλτης, βασικά πολύ, αλλα τι να τον κάνουμε.. Ας είναι καλά..

Να χαίρεστε τους μπαμπάδες σας.

Senior Member
    Γιόρταζαν ε? Ε, άντε, χρόνια τους πολλά. Χρόνια Πολλα και στο δικό μου το γερούνδιο τότε, είναι λίγο ψυχοβγάλτης, βασικά πολύ, αλλα τι να τον κάνουμε.. Ας είναι καλά..

Να χαίρεστε τους μπαμπάδες σας.

Χαχαχα! Καλό Βασίλη! Λοιπόν, χρόνια πολλά και στη Λίτσα Πατέρα!
    Στα χίλια σχόλια του θρεντ σου Βασίλη κερνάς σαμπάνια! Κοντεύουμε! Ελάτε αδέρφια, βάλτε και οι άλλοι ένα χεράκι να ξεπεράσουμε τα χίλια.
    Και μετά θα σου λέμε να τα δεκαχιλιάσεις!

Senior Member
    Σωστό! Υπάρχει και σε παραλλαγμένη βερσιόν που μου αρέσει εμένα:

_ Σοφέ γέροντα ποιο είναι το μυστικό της παντοτινής ευτυχίας?
    _ Να μη διαφωνείς με ηλίθιους.
    _ Α, εδώ κάνεις λάθος.
    _ Ναι… Έχεις δίκιο.

Αλλά άστα τώρα αυτά και πες ποιος σε πείραξε?

Edit >>> Άστο, νομίζω κατάλαβα. Πάμε παρακάτω Τζοάννα, κάποιοι άνθρωποι για κάποιους λόγους είναι λίγο πιο κοντά στη διαφωνία και τον καυγά. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια εξηγηση, δε σημαίνει ότι το κάνουν από κακία. Είναι έτσι η ψυχολογία τους. Εμένα ο πατέρας ας πούμε μιας που τον θυμήθηκα κιόλας από όταν ήταν μικρος ήταν καπετάν φασαριας. Μια φορά ήταν μαζί με τον ένα αδερφό του (το νονο μου το συγχωρεμένο) και κυνηγούσαν κάτι άλλους που τους είχαν κάνει κατι για να παίξουν ξύλο. Τελικά οι άλλοι ήταν πιο γρήγοροι και τους ξέφυγαν, οπότε γυρνάει στον αδερφό του και του λέει στενοχωρεμένος.. «Να πάρει, έτοιμο καυγά χάσαμε..» Ακόμα έτσι είναι και κοντεύει τα ογδόντα. Εγώ πάλι είμαι το εντελώς αντίθετο, υποφέρω στον καυγά, δεν ειμαι καλά.
    Ωραίος ο σοφός γέροντας! Κι αφού είμεθα φιλήσυχα ανθρωπάκια, άστους να ξύνονται μόνοι τους στη γκλίτσα του τσοπάνη. Εμείς το χαβά μας! Τραγούδι και πάλι τραγούδι!

Senior Member
    Πότε φτάσαμε τα χίλια! Χαμπάρι δεν πήρα.. Σαμπάνια θέλει ο λαός? Σαμπάνια.. Στην υγειά σου Τζοάννα!

Senior Member
    Κι έναν Μιχαλάρα λόγω του χιλιάρικου..

Senior Member
    Και εις ανώτερα, Βασίλη! Και ως τα 100.000 να τα λέμε στο θρεντ σου!

Senior Member
    Πήγα είδα πρόσφατα το Karate kid: Legends. Δεν έλεγε και πολλά.. Ενταξει, για τους φανς του είδους περνάει ευχάριστα μιάμιση ώρα υποθέτω, αλλά μέχρι εκεί, δεν ήταν κάτι το τόσο εξαιρετικό. Απ´ την άλλη η σειρα στο Netflix, το Cobra Kai ήταν πολύ καλή και τη συνιστώ γενικότερα, όχι μόνο για τους λατρεις των πολεμικών τεχνών.

«Αχ και να ´μουν ο Μιγιάγκι..»

Senior Member
    Πάνω στο πώς πρέπει να αντιδράμε στα τοξικά άτομα στη ζωή μας. Στη ζωή μας, όχι στο φόρουμ, στο fb, ή στο X, ή στο Insta με άγνωστα άτομα που ευτυχώς δε θα συναντήσουμε ποτέ. Τα πραγματικά προβλήματα είναι στη ζωή:
    Middle fingers up, put them hands high
    Wave it in his face, tell him, boy bye (sorry)
    Tell him, boy bye (sorry) boy bye
    Middle fingers up, I ain't thinking 'bout you
    Υπογραφή
    Η βασική μέτοχος του πλειοψηφικού πακέτου

Senior Member
    Πάνω στο πώς πρέπει να αντιδράμε στα τοξικά άτομα στη ζωή μας. Στη ζωή μας, όχι στο φόρουμ, στο fb, ή στο X, ή στο Insta με άγνωστα άτομα που ευτυχώς δε θα συναντήσουμε ποτέ. Τα πραγματικά προβλήματα είναι στη ζωή:
    Middle fingers up, put them hands high
    Wave it in his face, tell him, boy bye (sorry)
    Tell him, boy bye (sorry) boy bye
    Middle fingers up, I ain't thinking 'bout you
    Υπογραφή
    Η βασική μέτοχος του πλειοψηφικού πακέτου
    Α, εδω ηταν η Beyoncé, κατσε να το βαλω να το ακουσω κι επιστρεφω..

Page 67 of 75 FirstFirst ... 17576566676869 ... LastLast

Tags for this Thread