Anything goes… - Page 74
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 74 of 75 FirstFirst ... 246472737475 LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 1118
    Senior Member
    Θερινό ηλιοστάσιο σήμερα. Η μεγαλύτερη μέρα του έτους.

Λευκονόη, μη ρωτάς, δεν κάνει να ξέρεις
    ποιο τέλος όρισαν οι θεοί για τη ζωή τη δική μου και τη δική σου·
    και μη ζητάς τ’ άστρα μελετώντας να τό βρεις.
    Πόσο είναι προτιμότερο να δείχνεις υπομονή σ’ ό,τι συμβεί!
    Χειμώνες περισσότερους αν μας χρωστά ο Δίας
    ή αν αυτόν μάς χάρισε στερνό, που σπάει το κύμα το τυρρηνικό
    στ’ αντικρινά τα βράχια, δείξε τη φρονιμάδα σου,
    στράγγιζε τα κρασιά σου·

κι αφού η ζωή είναι λίγη, κλάδευε τη μακρινή ελπίδα.
    Όσο μιλάμε, θα ’χει πετάξει πια ο φθονερός ο χρόνος.
    Απόλαυσε το σήμερα και δείξε ‑όσο το δυνατόν‑
    λιγότερη εμπιστοσύνη στο αύριο.
    Οράτιος, Ωδές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Και για να χαλαρώσουμε λίγο, ποια είναι η αγαπημένη σας πίτσα;
    Εμένα η μαργαρίτα με έξτρα τυρί και ντομάτα, χωρίς αλλαντικά, μανιτάρια και πιπεριές. Απλά και δωρικά.
    Μμμ, κοντά είμαστε. Εγώ συνήθως παίρνω με τυρί κίτρινο, τυρί φέτα, ντομάτα, πιπεριά πράσινη. Αλλά πριν λίγο χτύπησα μια σπέσιαλ. Μλκια μου γιατί πρέπει να μαζευτώ, έχω αρχίσει πάλι και τρώω πολύ αλλά τελοσπαντων ας πούμε το ότι πήρα μια μόνο και όχι δυο, κάτι ειναι και αυτο. Η καλύτερη πίτσα που έχει βραβευτεί κιόλας ειναι του Αλέξανδρου, του γιού του κυρ Σωτήρη εδώ πιο κάτω. Ανανεώσαν και τον κατάλογο απο οτι ειδα.

Senior Member
    Αν είναι η πιτσαρία που φαντάζομαι, είναι λίγο μακριά για μένα! Αλλά θα την έχω υπόψιν.

Πάω να δω ένα επεισόδιο από το Κωνσταντίνου και Ελένης να ξαλεγκράρω γιατί με σύγχισε ένας ασβός. Λέω να δω το αγαπημένο μου: Φόνος στο Βυζάντιο:

Η νύχτα άπλωσε τα μαύρα της πέπλα πάνω από την ωραιότερη πόλη που δημιουργήθηκε ανά τους αιώνες, την Κωνσταντινούπολη. Στο καπηλειό κοντά εις τον ιππόδρομο μεθοκοπούσε όχλος αδειάζοντας αδιάκοπα κανάτες με οίνο, που σέρβιραν χυδαίες γκαρσόνες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Αν είναι η πιτσαρία που φαντάζομαι, είναι λίγο μακριά για μένα! Αλλά θα την έχω υπόψιν.

Πάω να δω ένα επεισόδιο από το Κωνσταντίνου και Ελένης να ξαλεγκράρω γιατί με σύγχισε ένα κουνάβι που δρα υπόγεια και επιδίδεται σε πισώπλατα μαχαιρώματα και παίρνουν φωτιά τα ντιεμάδικα. Λέω να δω το αγαπημένο μου: Φόνος στο Βυζάντιο:

Η νύχτα άπλωσε τα μαύρα της πέπλα πάνω από την ωραιότερη πόλη που δημιουργήθηκε ανά τους αιώνες, την Κωνσταντινούπολη. Στο καπηλειό κοντά εις τον ιππόδρομο μεθοκοπούσε όχλος αδειάζοντας αδιάκοπα κανάτες με οίνο, που σέρβιραν χυδαίες γκαρσόνες.
    Δεν ξερω ποια φανταζεσαι, εγω για μια μικρη συνοικιακη λεω εδω που μενω στην Αγια Παρασκευη, δεν ειναι αλυσιδα, η τουλαχιστον δεν το ξερω αμα εχει και αλλου. Πιστευω θα σκεφτηκες κατι αλλο. Ειναι λιγο american style βεβαια η συγκεκριμενη, δεν ειναι italian που προτιμουν πολλοι.

Senior Member
    Και η Ελένη του αντιγύρισε "δε μας χέζεις ρε Νταλάρα; (βυζαντινός τροβαδούρος)". Αχαχαχα, πεθαίνω στα γέλια κάθε φορά που το βλέπω... Γιατί ρε παιδιά όλοι απέφευγαν το μυθιστόρημα του Κατακουζηνού; Εγώ ένα τέτοιο βιβλίο σίγουρα θα το αγόραζα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Δεν ξερω ποια φανταζεσαι, εγω για μια μικρη συνοικιακη λεω εδω που μενω στην Αγια Παρασκευη, δεν ειναι αλυσιδα, η τουλαχιστον δεν το ξερω αμα εχει και αλλου. Πιστευω θα σκεφτηκες κατι αλλο. Ειναι λιγο american style βεβαια η συγκεκριμενη, δεν ειναι italian που προτιμουν πολλοι.
    Fun fact
    Η Ιταλικη πιτσα ειναι μυθος. Η πιτσα εγινε γνωστη πρωτα στην Αμερικη, ενω στην Ιταλια εφτιαχναν πιτσα μονο στην Νεαπολη, λιγα εστιατορια. Η διαδωση εγινε απο το Hollywood.

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Fun fact
    Η Ιταλικη πιτσα ειναι μυθος. Η πιτσα εγινε γνωστη πρωτα στην Αμερικη, ενω στην Ιταλια εφτιαχναν πιτσα μονο στην Νεαπολη, λιγα εστιατορια. Η διαδωση εγινε απο το Hollywood.

Fan fact
    είναι Νάπολη (Naples) κι όχι Νεάπολη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    Fan fact
    είναι Νάπολη (Naples) κι όχι Νεάπολη.
    Παρθενόπη – Η αρχαιότερη ονομασία, από τον 8ο αιώνα π.Χ., εμπνευσμένη από τη Σειρήνα Παρθενόπη της ελληνικής μυθολογίας.

Παλαιά Πόλις – Όταν η αποίκηση επεκτάθηκε, αυτό το όνομα χρησιμοποιήθηκε για να διαχωρίσει τον παλιό οικισμό.

Νεάπολις – Περίπου το 600 π.Χ., δημιουργήθηκε νέα πόλη κοντά στην παλαιά, και το όνομα αυτό («Νέα Πόλη») επικράτησε.

Senior Member
    Πρεπει να κόψω το βραδυνό και την πρωινή φίλε, πήρα κιλάκια πάλι, πρέπει να συμμαζευτώ. Θα γίνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Πρεπει να κόψω το βραδυνό και την πρωινή φίλε, πήρα κιλάκια πάλι, πρέπει να συμμαζευτώ. Θα γίνει.
    Aααυτα ειναι...Ζωαρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αχ.. λάδιιι

Senior Member
    Three wheel three wheel rockin’ youuu ouuuuuuuuuu.

Senior Member
    Αφιερωμενο στη χοντροκεφαλαρα του φορουμ. Οποιος εχει χοντροκεφαλαρα ας χοντρομυγιαστει κι ας αυτοαναφλεχθει μεχρι να γινει καρβουνο και ησυχασουμε ολοι μας επιτελους.

Senior Member
    Tag χοντροκεφαλο φορουμ

Page 74 of 75 FirstFirst ... 246472737475 LastLast

Tags for this Thread