Anything goes… - Page 78
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 78 of 78 FirstFirst ... 2868767778
Results 1,156 to 1,167 of 1167
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Ναι, Βασίλη, αυτό είναι το πρόβλημα: μου αποσπά την προσοχή την ώρα της δουλειάς, αλλά πάλι τη λυπάμαι να τη διώξω κι εγώ.
    Μη σε πιανει το ψυχοπονιαρικο, ασε να τη λυπηθει κανας αλλος. Δεν το λεω με κακια για τη γυναικα, αλλα αν της δωσεις θαρρος θα μπλεξεις. Θα γινεις η «σανιδα σωτηριας» της και δε θα σε αφηνει σε ησυχια μετα. Και εχεις να δουλεψεις, να ανταποκριθεις σε υποχρεωσεις. Με ευγενεια αλλα σταθεροτητα να επιβαλλεις τα ορια σου στο χωρο της δουλειας. Και γνωμη μου ειναι ουτε στα διαλλειματα να της δινεις θαρρος. Γιατι θα το παρει αυτη αυτο το θαρρος και θα ερχεται να σε ζαλιζει την ωρα που εργαζεστε. Καλα, αυτη γιατι δε δουλευει? Ετσι ξεμπαρκη ειναι και κοβει βολτες πανω απο τα γραφεια των αλλων? Τι ειναι? Κορη αφεντικου και την ανεχονται να καθεται χωρις να δουλευει? Η μηπως ψαχνει θυματα να τους φορτωσει τη δουλεια της? Προσεξε την..

Senior Member
    Είναι η γνωστή λούφα και παραλλαγή Βασίλη αυτή! Ζωή και κότα. Δεν της αναθέτουν τίποτα γιατί τα κάνει όλα λάθος, την έχουν για να σηκώνει τηλέφωνα, να χειρίζεται την αλληλογραφία και να απαντά σε κανένα mail. Μας έχει ταράξει στην πάρλα.
    Ουφ, μιλώντας για τους αδερφούς Κατσάμπα (τους καλούς, πώς έλεγαν οι Απαράδεκτοι "την Παπαρήγα την καλή", δεν μπορώ να μη βάλω το κατάλληλο τραγούδι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Είναι η γνωστή λούφα και παραλλαγή Βασίλη αυτή! Ζωή και κότα. Δεν της αναθέτουν τίποτα γιατί τα κάνει όλα λάθος, την έχουν για να σηκώνει τηλέφωνα, να χειρίζεται την αλληλογραφία και να απαντά σε κανένα mail. Μας έχει ταράξει στην πάρλα.
    Ουφ, μιλώντας για τους αδερφούς Κατσάμπα (τους καλούς, πώς έλεγαν οι Απαράδεκτοι "την Παπαρήγα την καλή", δεν μπορώ να μη βάλω το κατάλληλο τραγούδι https://www.youtube.com/watch?v=2OXL...&start_radio=1
    Ναι, κλασικη αξια το ασμα, λιγο φασαριοζικο βεβαια, αλλα ειναι χαρακτηριστικο.

Ουουφφ.. Παμε ρε αγορι μου, ψυχραιμια, ελα να ηρεμησουμε.. Οταν ολα πανε στραβα μειωνεται η πιθανοτητα να υπαρχει κατι επιπλεον που θα παει στραβα. Ας χαλαρωσουμε λιγο..

Ιβαν? Δ´κό σ´..

Α ρε γιαγια που εισαι να φτιαξεις εκει τιποτα βαρένικα, πιροσκία, κανα μπορς, σουρβά κλπ κλπ, α ναι.. σωστα.. ειπαμε διαιτα..

Senior Member
    Μαυροματα εισαι Ιωαννα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Μαυροματα εισαι Ιωαννα;
    Αυτό τώρα τι σχέση έχει ρε Απίδη? Δε γνωρίζω τι είναι η κοπέλα και δεν με αφορά. Εβαλα το κομματι χτες που είναι αγαπημένο μου για να βοηθήσει να ηρεμήσω και επειδή το λέει ο συνονόματός της ο Ιβάν της το αφιέρωσα. Να, πάρε τώρα κι εσύ αφιέρωση για να μάθεις..

Ρε σεις? Σας απαγορεύω τουλάχιστον για σήμερα να με χολοσκάσετε, δεν μπορώ άλλο «ξύλο» λέμε, έχω πολλά..

«Τα μαύρα αχλάαααδια σουουουυυ» κλπ κλπ

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Αυτό τώρα τι σχέση έχει ρε Απίδη? Δε γνωρίζω τι είναι η κοπέλα και δεν με αφορά. Εβαλα το κομματι χτες που είναι αγαπημένο μου για να βοηθήσει να ηρεμήσω και επειδή το λέει ο συνονόματός της ο Ιβάν της το αφιέρωσα. Να, πάρε τώρα κι εσύ αφιέρωση για να μάθεις..

Ρε σεις? Σας απαγορεύω τουλάχιστον για σήμερα να με χολοσκάσετε, δεν μπορώ άλλο «ξύλο» λέμε, έχω πολλά..

«Τα μαύρα αχλάαααδια σουουουυυ» κλπ κλπ
    Εσενα ροτησα βρε Αρη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εσενα ροτησα βρε Αρη;
    Η αληθεια ειναι πως οχι.. Γιατί Άρη?

Τώρα με το προηγούμενο άσμα θυμήθηκα καθηγητή οφθαλμολογίας πριν πολλα πολλα χρονια που εκανε μια ομολογουμενως περιεργη εισαγωγη στο μαθημα του καταληγοντας στο (ρητορικο και καλα) ερωτημα γιατι να εχουμε ματια και οχι τσιπακια στη θεση τους. Και πεταγεται μια κοπελια απο το αμφιθεατρο και του λεει «γιατι τοτε το τραγουδι θα πρεπε να λεει « Τα μαυρα τσίιιιπια σου» Σειστηκε το αμφιθεατρο. Καλη ηταν αυτη, πλακα ειχε, αλλα τη φοβομουν και λιγο, ειχε ενα σκιαχτικό βλεμμα σαν το Lee Van Cleef τον παλιο ηθοποιο απο τα western, και το υποστηριζε επαξια και βαση χαρακτηρα.

Senior Member
    Μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια
    ένα στρατό κάνεις κομμάτια
    μέση θηλιά για κολασμένους
    ένα φιλί κι είμαι χαμένος

Να χαρείς, να χαρείς
    να χαρείς τα μάτια σου
    Δεν αντέχω να πεθαίνω
    μπρος τα σκαλοπάτια σου

Senior Member
    Το πατριωτακι μου ο Λεμπεσης ο Γιαννης, ο «θειος» Γιαννης λεει πως οταν η βραδια δεν παει καλα και δεν εχουν κεφι οι θαμωνες για τραγουδι και χορο, ριχνει ενα «σωσιβιο» απο τον πατριαρχη του ρεμπετικου και το κεφι αποκαθισταται αμεσως. Για παμε..

Senior Member

Senior Member
    Το αγαπημενο μου απο τον πατριαρχη του ρεμπετικου..

Senior Member
    ..κι ενα αγαπημενο απο τον κυριο Γιαννη..

Θελω πολυ να παω να τον δω ενα βραδυ εκει στο μαγαζι που εμφανιζεται στην Καλλιθεα. Πηγα πριν λιγους μηνες ενα απογευμα και εφαγα εξαιρετικη Ποντιακη κουζινα απο τα παιδια, με τον ιδιοκτητη μονο συγγενεις που δε βγηκαμε και θελω να ξαναπαω και για το φαΐ αλλα και για να απολαυσω τον ετερο πατριωτη τον κυριο Γιαννη απο την Ευβοια. Παλια οταν ειχε και το μουστακι ιδιος ενας θειος μου ηταν.

Page 78 of 78 FirstFirst ... 2868767778

Tags for this Thread