Anything goes… - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 92 FirstFirst ... 418189909192 LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 1368
    Senior Member
    Τι καλό πράγμα η μουσικούλα..

Senior Member
    Μια παντρεμένη αγαπώ
    Θεός να τη φωτίσει μωρό μου
    Τον άντρα της ν' απαρνηθεί
    Κι εμένα ν' αγαπήσει
    Τον άντρα της ν' απαρνηθεί
    Κι εμένα ν' αγαπήσειιιι

Ρόδο μου και μαντιρίνι
    ό,τι πεις εσύ θα γίνειιιιιι
    ό,τι πεις εσύ θα γίνει
    ρόδο μου και μανταρίνιιιι

Μικρός-μικρός σ' αγάπησααα
    μεγάλος δε σε πήρα
    Μα έχει ο καιρός γυρίσματααααα
    και θα σε πάρω χήρα!
    Έχει ο καιρός γυρίσματα
    και θα σε πάρω χήραααα!

Φιλεντέμ φιλεντέμ φιλεντέμ
    Φιλεντέμ φιλεντέμ ω κι αμάν αμάν
    Φιλεντέμ φιλεντέμ φιλεντέμ
    Φιλεντέμ φιλεντέμ ω κι αμάν αμάν

Senior Member
    Ποτέ δε θα πειράξω τα ζώα τα καημένα,
    μην τάχα, σαν κι εμένα, κι εκείνα δεν πονούν?
    Θα τα χαϊδεύω πάντα, προστάτης τους θα γίνω,
    ποτέ δε θα τ’ αφήσω, στους δρόμους να πεινούν.
    Σαν δεν μιλούν κι εκείνα κι ο λόγος αν τους λείπει, μήπως δεν νιώθουν λύπη, δε νιώθουν και χαρά?
    Μήπως καρδιά δεν έχουν, στα στήθη τους κρυμμένη, που τη χαρά προσμένει κι αγάπη λαχταρά?
    Ακόμη κι όταν βλέπω πως τα παιδεύουν άλλοι, εγώ θα τρέχω πάλι, με θάρρος σταθερό,
    θα προσπαθώ με χάδια, τον πόνο τους να γιάνω κι ότι μπορώ θα κάνω να τα παρηγορώ.

" Αγαπώ τα ζώα" Ιωάννης Πολέμης.(1862-- 1924)

4 Οκτωβρίου 2025.

"Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων" σήμερα.

Senior Member
    Γιορτάζει δηλαδή ο γατούληθ μου και δεν του είπα τα χρόνια πολλά!!! Ασυγχώρητο, αλλά όλη μέρα κοιμόταν, πότε να του τα πω;

Senior Member
    Εγώ είμαι σε ενα καφέ γιατί σπίτι δεν έχω ησυχια να διαβασω, στο ενα μου χέρι έχω μια Τεκίλα (το όνομα της γατας του ιδιοκτήτη.. ) που εχει βάλει το κεφαλάκι της στη χούφτα μου και κοιμάται, οπότε απαγορεύεται όπως καταλαβαίνεις να κουνηθω και με το άλλο χέρι προσπαθω να διαβάσω τα PowerPoint των παραδόσεων. Αμα κλείσει αυτός και φύγει θα του πω κλείδωσε με και άσε με εδω, δεν πειράζει, αλλα υποθέτω θα την πάρει μαζί του. Σνιφ...

Senior Member
    Ιδού η Τεκίλα. Όπως βλέπεις ήταν μέρα ακομα και νυχτωθηκαμε εδω. Καφε πήρα όταν ηρθα, μπύρα του είπα να φέρει τώρα...

https://ibb.co/wZ1HckrJ

Senior Member
    Πως το λένε εσένα το αφεντικό σου? Χρόνια του πολλά, να το χαίρεσαι.. Καλα, άστο το πως το λενε , άκυρο, πες πως δε ρώτησα.. Το μυαλό μου ειναι λιγο κουκουρουκου, μην παρεξηγείς..

Senior Member
    Ενα σακουλάκι με δύο κιλά ηρεμιστικό. Λεξοτεκίλ συγκεκριμένα..

https://ibb.co/MycLy1Gh

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Πως το λένε εσένα το αφεντικό σου? Χρόνια του πολλά, να το χαίρεσαι.. Καλα, άστο το πως το λενε , άκυρο, πες πως δε ρώτησα.. Το μυαλό μου ειναι λιγο κουκουρουκου, μην παρεξηγείς..
    Τσαμπίκο τον λέω! Από φοιτήτρια είχα όνειρο να έχω έναν αρσενικό γάτο, αλλά ήταν υπερευαίσθητοι και ζωηροί οι γάτοι της γειτονιάς. Κάτι η γρίπη, κάτι τα αυτοκίνητα. Άσε... Αυτόν τον έχω 2 χρόνια τώρα, το πρωί τον βάζω σπίτι, το βράδυ στην αυλή. Ο φόβος και ο τρόμος της κτηνιάτρου! Πολύ ζωηρός, αλλά ευτυχώς δε φεύγει. Τη μαμά του τη στειρώσαμε μαζί με άλλες αδεσποτούλες στη γειτονιά. Αλλά ευτυχώς τα γατάκια της τα πήραμε σε σπίτια.

Senior Member
    Μάλιστα, Ροδίτης λοιπόν ο γάτος.. Ειναι μια φίλη από τον Αρχάγγελο. Ε, να τον χαιρεσαι τον ζωηρουλη σου και να ναι πάντα γερός. Εδώ εχει κι άλλον έναν γατο ο άνθρωπος, το Γκρινιάρη, αλλα αυτός δεν πλησιάζει ξένους, εξ ου και το όνομα,ειναι λιγο γκρινιάρης. Η Τεκίλα όμως ειναι πρόβατο μόνο που αντί για μπεεε γουργουριζει..

Senior Member
    Ε, ναι οι θηλυκές είναι αλλιώς. Ο Τσαμπίκος είναι Χιώτης, δε θέλω τέτοια! Η αδερφή μου τη γάτα τους τη λένε Μαστίχα! Η εναλλακτική ήταν Τριαντάφυλλος, να έχουμε Μαστίχα-Τριαντάφυλλο, στην οικοδομή, αλλά δεν του ταίριαζε.

Senior Member
    Ααα οκ, το Τσαμπίκος με παρέπεμψε στη Ρόδο. Ωραια λοιπόν, Χιωτης ο Τσαμπίκος. Ωραίο το Μαστίχα! Και το Τριαντάφυλλος ωραίο, θα ταίριαζε με τη Μαστίχα. Εχω ιστορία με έναν Τριαντάφυλλο αλλά τώρα βαριέμαι να κάτσω να τη γράψω, άλλη φορά. Τώρα που είπα τριαντάφυλλο, ας κάνουμε και λίγο διαφήμιση, όταν αξίζει χαλάλι. Αμα παίρνεις τσίχλες να δοκιμάσεις άμα τη βρεις τη μαστίχα ΕΛΜΑ με γεύση τριαντάφυλλο. Είναι πολύ ωραία αλλά είναι λίγο σπάνια. Συνήθως τη βρίσκω σε κάνα περίπτερο που τη φέρνει και όπου τη βρω του τελειώνω το στοκ. Ας αφιερώσουμε έναν Χιώτη στο Χιώτη σου έτσι για τα χρόνια πολλά

Senior Member
    On second thoughts, δε νυστάζω ακόμα οπότε ας κάτσω να τη γράψω τώρα. Ο αδερφός του οδοντιάτρου μου είναι μοναχός. Εχει πολύ πλάκα ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πολύ χιούμορ κι ας είναι μοναχός. Καθόταν λοιπόν ο πατήρ Συμεών τάχα περίλυπος και κούναγε το κεφάλι του και μας έλεγε «μα είχα τόσο ωραίο όνομα κατά κόσμον, Τριαντάφυλλος! Και τώρα με βγάλανε Συμεών.. Τς τς τς..

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    [video=youtube_share;uSjAn4sytlg]https://youtu.be/uSjAn4sytlg?si=8MSwo0BrtbTEGMt4
    Пοια σου ελειψε Μπιλ;

Page 91 of 92 FirstFirst ... 418189909192 LastLast

Tags for this Thread