Anything goes… - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 67 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 994
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Κολλητέ , πέρασα να πω γειά

May the force be with you
    https://gifdb.com/images/high/master...xssxj434l.webp

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Δεν το χω ξανά ακούσει..

Καλησπέρα AXBAX.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Γεια σου ΑΧΒΑΧ

Σε νιώθω.. Βασικά για το nickname το λέω, αλλά τα αχ βαχ πάνε παρέα και με «ζιβανία» υποθέτω..

Ρε σεις, θα με κάνετε να πάω να βρω να αγοράσω για να τη δοκιμάσω να δω πως είναι… Τσίπουρο με άλλο όνομα λογικά θα είναι στο περίπου…

Γιώργη, τόσον καιρό είσαι εδώ πέρα και άλλος πρόλαβε και κέρασε τη ζιβανία…
    Εσύ είσαι εδώ μόνο με το «σκουλουκούιν» σου έξω από το «βρακούιν» σου όλη την ώρα αλλά από ποτάκι δεν κέρασες τίποτα ακόμα.. Ου ρε..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν το χω ξανά ακούσει..

Καλησπέρα AXBAX.
    Μετεξεταστέος… Μην πεις τίποτα..

Και έχει και πολύ ωραία μελωδία το συγκεκριμένο…

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Μετεξεταστέος… Μην πεις τίποτα..

Και έχει και πολύ ωραία μελωδία το συγκεκριμένο…
    Δεν ακούω κυπριακά τραγούδια. Μου θυμίζουν γάμους και πανηγύρια, όπου δεν πάω σε κανένα από τα δυο. Αντε να πάω κανένα πανηγύρι να αγοράσω κανένα βρακι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Καλα δεν με πολυνοιαζει για τους διασημους. Ελεγα απλα οτι την εχουν κανει romanticize καπως. Μεχρι και οι τικ τοκερ με τα 100 views. Απλα θελω να ζησω εκει χαχα
    Είναι ωραία αν πεις θα πάω για διακοπές, ή εστω για να ζήσεις για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα… Αν είναι να μείνεις κι άλλο θα σου λείψουν τα καλά που έχει το σπίτι σου στο χωριό και θα θες να επιστρέψεις.. Αλλά εγώ δε θα φεύγω πλέον από εκεί. Θα χω βγάλει ρίζες στον κήπο και εγώ, σαν τα δέντρα.. Ας πρόσεχες..

Senior Member
    Δεν ακούω κυπριακά τραγούδια. Μου θυμίζουν γάμους και πανηγύρια, όπου δεν πάω σε κανένα από τα δυο. Αντε να πάω κανένα πανηγύρι να αγοράσω κανένα βρακι
    Δεν πας σε πανηγύρια?? Και μου το παίζεις ότι σου αρέσει και το Εφάκι?? Χάνω πάσα ιδέα τώρα.. Τς.. τς..τς..τς…

Senior Member
    Είναι ωραία αν πεις θα πάω για διακοπές, ή εστω για να ζήσεις για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα… Αν είναι να μείνεις κι άλλο θα σου λείψουν τα καλά που έχει το σπίτι σου στο χωριό και θα θες να επιστρέψεις.. Αλλά εγώ δε θα φεύγω πλέον από εκεί. Θα χω βγάλει ρίζες στον κήπο και εγώ, σαν τα δέντρα.. Ας πρόσεχες..
    Καταλαβαινω οτι ειναι κουραστικη αλλα τις ευκαιριες που σου προσφερει δεν τις βρισκεις πουθενα αλλου (στην Ελλαδα παντα, δεν μιλαω για εξωτερικο). Ετσι κι αλλιως δεν μενουμε πλεον στο χωριο και το σπιτι ηταν νοικιασμενο. Αλλα για καλη σου τυχη μολις ξενοικιαστηκε χαχα.

Senior Member
    Δεν πας σε πανηγύρια?? Και μου το παίζεις ότι σου αρέσει και το Εφάκι?? Χάνω πάσα ιδέα τώρα.. Τς.. τς..τς..τς…
    Αλλο το Εφακι..

Senior Member
    Πως γινεται να μην πηγαινεις σε γλεντια και πανηγυρια; Ουσα Κρητικια δεν το καταλαβαινω καθολου χαχα (πηγαινω με ξαδερφια μου, δεν εχω αλλη παρεα για γλεντια δυστυχως)

Senior Member
    Μου θυμίζουν γάμους και πανηγύρια, όπου δεν πάω σε κανένα από τα δυο.
    Σε τιμωρώ επιτόπου με αυτό. Παίζει ΚΑΙ σε γάμους ΚΑΙ σε πανηγύρια. Και το λέει και το Εφάκι στα νιάτα του. Έτσι για να δεις ότι δε μιλάει μόνο την Οξφόρδη, να την εκτιμήσεις λίγο καλύτερα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Πως γινεται να μην πηγαινεις σε γλεντια και πανηγυρια; Ουσα Κρητικια δεν το καταλαβαινω καθολου χαχα (πηγαινω με ξαδερφια μου, δεν εχω αλλη παρεα για γλεντια δυστυχως)
    Άστον αυτόν είναι αντιτουριστικός λέμε, πάμε εμείς στο πανηγύρι.. Φέρε και το αγόρι σου να σου κάνει παρέα εσένα και τον μπαμπά σου να κάνει παρέα σε μένα..

Senior Member
    Σε τιμωρώ επιτόπου με αυτό. Παίζει ΚΑΙ σε γάμους ΚΑΙ σε πανηγύρια. Και το λέει και το Εφάκι στα νιάτα του. Έτσι για να δεις ότι δε μιλάει μόνο την Οξφόρδη, να την εκτιμήσεις λίγο καλύτερα..

Τα αγγλικά τα λέει καλύτερα. Δεν ακούω πλέον ξένους τραγουδιστές με όλα αυτά τα σκανδαλα. Μόνο Εφακι.

Senior Member
    Άστον αυτόν είναι αντιτουριστικός λέμε, πάμε εμείς στο πανηγύρι.. Φέρε και το αγόρι σου να σου κάνει παρέα εσένα και τον μπαμπά σου να κάνει παρέα σε μένα..
    Χαχα. Ευτυχώς που δεν είπες την μαμά.
    Αν δεν έκανα παραγγελία βράκια από το temu, θα ερχόμουν κι εγώ. Έχουν ανέβει οι τιμές στα βρακια στα πανηγύρια. Ίσως σταματήσω να φοράω και βρακι..

Senior Member
    Χαχα. Ευτυχώς που δεν είπες την μαμά.
    Ρε εισαι καλά που θα λεγα τετοιο πράγμα? Εκεί είναι far west, δεν παιζουν με αυτά. Καουμπόηδες είναι άντρες / γυναίκες. Ούτε κέρασμα δεν τολμάς να αρνηθείς, απαγορεύεται..

Page 30 of 67 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast

Tags for this Thread