Results 1,171 to 1,178 of 1178
Thread: Anything goes…
-
17-07-2025, 16:25 #1171
Ναι ρε φίλε! Ναι!!! Επιτέλους και ένα καλό νέο! Γ@μ* τον ηδη γ@μ***νο της γης μου τον άξονα, ναιιιιιιιιι!!!
Έχουμε μεγάλο αγώνα μπροστά μας, αυτό δε χωράει συζήτηση, και άγχος πολύ επίσης, αλλά τα καλά νέα είναι ότι για την ώρα καταφέραμε να παραμείνουμε «ζωντανοί» (στη σχολή αναφέρομαι..)
- 17-07-2025, 16:29 #1172
..και μιας και θυμήθηκα την Πρωτοψάλτη βάζω και μια άλλη τραγουδάρα της.
18-07-2025, 05:13 #1173
20-07-2025, 18:06 #1174
Χαρούμενη παγκόσμια ημέρα παγωτού!
Τώρα σε λίγο που θα πέσει ο ήλιος και η πολλή ζέστη λεω να βγω να το γιορτάσω. Άντε, ας κάνουμε και λίγη διαφήμιση, την αξίζει. Ο Γαλυφιανάκης εκτός από πολύ ωραίο γαλακτομπούρεκο έχει και πολύ ωραία παγωτά. Τις προάλλες είχα πάρει σορμπέ μάνγκο και φράουλα και ηταν καταπληκτικό, πολύ ωραίο σε γεύση και αρωματικό. Cheers..
20-07-2025, 18:12 #1175
21-07-2025, 03:38 #1176
Αφιερωμένο σε μια «μάνα». Σε μια «μανα» που δεν μας χωνεψε ποτε της και που εβαλε στοχο ζωης να (ξε)χωρισει δυο παιδια που αγαπηθηκαν πολυ στα 18-19 τους και εγιναν μια ψυχη. Σε μια μανα που το παιδι της δεν το αγαπησε ποτε, ουτε και το σεβαστηκε, γιατι η αγαπη ξεκιναει απο το σεβασμο, κατι ξενο στην κοσμοθεωρια της. Γι αυτην το παιδι της ηταν απλα ενα «αξεσουαρ» για να το χειριστει καταλληλα ωστε να πετυχει τις ηλιθι3ς ματαιοδοξιες της χωρις ποτε να το υπολογισει. Οταν τα δυο παιδια κανονιζαν να παντρευτουν γιατι ειχε ερθει ο καιρος μετα απο 6 χρονια, τοτε η «μανα» πηρε τηλεφωνο την ξενη τη γυναικα, την αλλη μανα και της ειπε «βαλε εσυ μια τρικλοποδια στο παιδι σου να βαλω και εγω μια στο δικο μου να μη γινει ποτε αυτος ο γαμος». Γιατι more Ιιι πρόστυχη? Ειχες κανενα δικαιωμα να το πεις αυτο? Ειτε συμφωνουσες με το γαμο ειτε οχι? Κι οταν ολο αυτο εφτασε στα αυτια μας ετρεξες σαν τον ασβο να προφτασεις να συκοφαντησεις την αλλη τη γυναικα οτι αυτη το ειπε, να προλαβεις να βγεις απο πανω, να καλυψεις τα σκ@τ@ της ψυχης σου. Η αλλη μπορει να εχει 1000 στραβα και πρωτος εγω τα λεω, αλλα τοσο σαπισμενη ψυχη δεν εχει, τοσο υπουλη και μουλωχτη. Μια παλια παροιμια λεει «εχ3σ3 η αλεπου στον κ*λ0 της αρκουδας και ετρεξε να φωναξει «Ε! Κοιταξτε! Η αρκουδα χ3στηκ3!» Αλλα εσυ δεν εισαι αλεπου εισαι κουναβι προστυχοψυχη.. ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ more Ιιι η κορη σου, πρωτα αυτη μας ερωτευτηκε και μετα το παθαμε εμεις. Τοσα χρονια παλιοαυνανισμ3νη δεν μπορουσες να μας κανεις τιποτα, ουτε μια γρατζουνια, μονο τη γλοιωδη τη δηθεν αγαπη σου ταχα μας εδειχνες, υποτιμωντας και τη νοημοσυνη μας. Καραδοκουσες με υπομονη, περιμενες εικοσιτοσα χρονια ποτε θα ολοκληρωσεις το πανουργο σχεδιο σου. Κι οταν ο Βασιλης χτυπηθηκε απο δεκα μεριες και βγηκε για λιγο νοκ αουτ, ο μπουμπουνακος μου πανικοβληθηκε γιατι εχασε για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια το στηριγμα του και εκανε «Ουααα! Θελω τη μαμααα μουουου!» κι εσυ βοθροψυχη ειπες στα μουλωχτα «να η ευκαιρια μου!» Να ξεκολλησεις την καρδια της απο εμενα ηξερες οτι δεν μπορουσες οποτε σκεφτηκες αλλο, πιο πανουργο σχεδιο. Ειπες να την πανικοβαλλεις, να την φοβερισεις, να την τρομοκρατησεις, χρησιμοποιωντας τα πολλα προβληματα μου ως επιχειρημα. «Αυτος δεν προκειται να καταφερει τιποτα και σε λιγα χρονια θα εισαι απλα η νοσηλευτρια του, αυτο θες απο τη ζωη σου?» Ετσι πηγες ειπες, και φρικαρες ενα ηδη φρικαρισμενο (απο τη δικη μου κατασταση) κοριτσι, ενα κοριτσι που δεν το νοιαστηκες ποτε σου. Ο μονος ανθρωπος που σεβαστηκε σε αυτο τον κοσμο την κορη σου ημουν εγω και το ξερεις πολυ καλα. Εσυ ομως δε χωνεψες ποτε «το φοιτητη», ηθελες να της βρεις «τον καριεριστα» και δεν τη ρωτησες ποτε ρε συ, πηγες και λειτουργησες πισω απο την πλατη της. Cha cha της κορης σου πηγες να γινεις, ομως το κοριτσι μου δεν ηταν Τατιανα σαν τα μουτρα σου. Εσυ εισαι Τατιανα πρωτα στην προστυχη ψυχη σου και υστερα και στο σωμα σου γιατι κι εκει χειροτερες τατιανιες εχεις κανει κι απο τις κανονικες Τατιανες και το ξερεις. Και μετα αφου τα εκανες ολα αυτα στα μουλωχτα σαν το τρωκτικο, αφου ολοκληρωσες το δολιο σχεδιο σου, φορεσες τα καλα σου και πηγες στην εκκλησια να κανεις τους μεγαλους τους σταυρους. Μεχρι κι ο Ιουδας καλυτερος απο εσενα ηταν. Δεν προδωσε το παιδι του και το εκανε για τα χρηματα, για ενα υλικο αγαθο. Εσυ προδωσες το ιδιο σου το παιδι για τη ματαιοδοξια της προστυχης ψυχης σου. Αυτα ολα που εσυ η ιδια δεν καταφερες στη ζωη σου ειπες να τα καταφερεις μεσω του «αξεσουαρ». Σαπια.. Ο Θεος που (δεν) πιστευεις να σου ανταποδωσει το καλο που μας εκανες. Οταν το κοριτσι μου οντας σε αθλια κατασταση θελησε να φυγει, να γλιτωσει απο τα προβληματα που εσυ ομως του τα φουσκωσες στο μυαλο του, ουτε να μας κοιταξει στα ματια δεν μπορουσε. Επνιξε ενα κλαμα, βουρκωσε και ψελλισε ενα «συγγνωμη αγαπη μου» και το βαλε στα ποδια. Οχι κοριτσι μου, οχι εσυ συγγνωμη, εγω συγγνωμη για τα προβληματα μου που μας εφεραν εδω. Αν δεν υπηρχαν αυτα (γιατι κι εγω δεν ειμαι τελειος) τοτε ΚΑΝΕΙΣ, ουτε ο διαολος ο ιδιος δε θα μπορουσε να μας ξεχωρισει και να μας ξεκολλησει! Εμεις σου δωσαμε αυτο που με επιτακτικο τροπο απαιτησες και καλα εκανες, ησουν ελευθερος ανθρωπος και μονο ετσι σε ηθελα/θελω κοντα μου. Ζητησες το διαζυγιο και το πηρες, ετσι κι αλλιως θα το επαιρνες. Εγω ομως διαζυγιο δεν πηρα, ουτε και σκοπευω να παρω απο εσενα. Οχι γιατι δεν μπορω, οχι γιατι δυσκολευομαι να το ξεπερασω, εχει πανω απο χρονο πλεον, αλλα γιατι ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΩ. Στη ζωη του Βασιλη εγω κανω κουμαντο. Λοιπον μπουμπουνακο, «παντα μες την αγκαλια μου θα σαι» που λεει και το τραγουδακι, παντα δικη σου θα ειναι αυτη η αγκαλια γιατι εγω οταν τη χαρισα ηταν για παντα και αυτο δε θα αλλαξει. Εσυ κανε οτι βλακειες καταλαβαινεις εκει εξω, κοιτα να προσεχεις ομως γιατι εισαι και παλιομπουμπουνας και η αυτογνωσια ειναι υπερ μας, προσεχε γιατι με εχεις πεθανει στο αγχος. Κι αν ποτε χρειαστεις οτιδηποτε ξέρεις που θα βρεις την αγκαλια σου (δικια σου ειναι) να σε περιμενει ορθανοιχτη. Το ξερεις αυτο. Το ελπιζω. Γιατι εισαι και παλιομπουμπουνας οπως προειπα. Σορρυ που λιγο ξεσπασαμε στη μανα σου αλλα εχει κανει πολλα και το ξερεις. Και εχω 1000 δικια και επισης το ξερεις. Τα αδικα μου τα ξερω και αυτα και τυπτομαι, σε κουρασαν/τρομαξαν τα προβληματα μου, αλλα δεν το ηθελα. Να εισαι καλα οπου κι αν εισαι, μονο αυτο ευχομαι..
Last edited by _Vassilis; 21-07-2025 at 04:20.
21-07-2025, 03:51 #1177
Καλη φαση..
21-07-2025, 04:22 #1178
Tags for this Thread
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....