Anything goes… - Page 87
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 87 of 87 FirstFirst ... 3777858687
Results 1,291 to 1,305 of 1305
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Αφου δεν εδειξες οτι εισαι το χειροτερο σκατο στον κοσμο και πρεπει να υποφερεις οσο ζεις.
    Μωρέ δεν το κάνουν επίτηδες τα κοριτσάκια. Έχουν τις ανασφάλειές τους και κάπου πρέπει να εκτονωθούν. Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος του άντρα, να φταίει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Μωρέ δεν το κάνουν επίτηδες τα κοριτσάκια. Έχουν τις ανασφάλειές τους και κάπου πρέπει να εκτονωθούν. Άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος του άντρα, να φταίει.
    Εννοειται οτι φταις, καθε φορα που ειναι με τον γκομενο της βαζεις ενοχες και το χαλας.

Senior Member
    Ε, άμα σε κουράσουν πολύ πας για κανα ψαρεμα να ηρεμησεις. Η για καμια μπυρα. Η και τα δυο, συνδυαζονται ωραια τα δυο αυτα.

Αλλο αλυτο προβλημα/γριφος: ΓΙΑΤΙ εχω τόοοσα πολλα χρονια να παω για ψαρεμα? Ενω ειναι η καλυτερη ψυχοθεραπεια μου? Ιδεα δεν εχω.. Η μαλλον εχω μια μικρη ιδεα αλλα δεν μου πολυκανει η απαντηση. Ψαρευεις Αχλάδη? Θα ρθω κανα τριήμερο Βουλγαρια να παμε για τούρνες, γριβάδια, γουλιανούς και ό,τι άλλο, να λιανίσουμε πλατίκες και περκιά, ό,τι έχει. Θα κάνω και μια στάση στον ξάδερφο πάνω Μακεδονια να φορτώσω και homemade τσίπουρο και ετοιμοι για την εξορμηση. Πόσο μου χει λείψει το ψάρεμα…

Senior Member
    Μπα, δεν εχω την υπομονη.

Senior Member
    Εννοειται οτι φταις, καθε φορα που ειναι με τον γκομενο της βαζεις ενοχες και το χαλας.
    Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι όλα τα κορίτσια έτσι, ούτε τα αγόρια. Άσε με σε παρακαλώ στη ρομαντική ουτοπία μου, εγω θελω να το πιστευω, ειναι το ζωτικο μου ψευδος. Προτιμω να ζω σε ενα ομορφο παραμυθι παρα σε μια ασχημη πραγματικοτητα.

Senior Member
    Μπα, δεν εχω την υπομονη.
    Μηπως εισαι του κυνηγιου? Πολυ ελαχιστα εχω ασχοληθει, κυριως ψαρεμα. Και παλι προτιμουσα το κανονικο ψαρεμα, οχι το ψαροντουφεκο. Πρεπει να εχεις το μικροβιο αλλιως βαριεσαι, εγω το ειχα απο μικρος, δημοτικο. Μολις μου δειξε ενας γειτονας απο το χωριο πως να ψαρευω μπαλαδακια στο λιμανι, ε, αυτο ηταν, καθε απόγευμα εκει ημουνα. Ωραιες εποχες και μαλιστα τοτε υπηρχαν και ψαρια..

Senior Member
    Θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι όλα τα κορίτσια έτσι, ούτε τα αγόρια. Άσε με σε παρακαλώ στη ρομαντική ουτοπία μου, εγω θελω να το πιστευω, ειναι το ζωτικο μου ψευδος. Προτιμω να ζω σε ενα ομορφο παραμυθι παρα σε μια ασχημη πραγματικοτητα.
    Ε τοτε θα βλεπεις εχθρους παντου, γτ δεν μπορεις να ξεφυγεις απο την πραγματικοτητα...

Senior Member
    Μηπως εισαι του κυνηγιου? Πολυ ελαχιστα εχω ασχοληθει, κυριως ψαρεμα. Και παλι προτιμουσα το κανονικο ψαρεμα, οχι το ψαροντουφεκο. Πρεπει να εχεις το μικροβιο αλλιως βαριεσαι, εγω το ειχα απο μικρος, δημοτικο. Μολις μου δειξε ενας γειτονας απο το χωριο πως να ψαρευω μπαλαδακια στο λιμανι, ε, αυτο ηταν, καθε απόγευμα εκει ημουνα. Ωραιες εποχες και μαλιστα τοτε υπηρχαν και ψαρια..
    Μπα, του καναπε και του φαγητου, μαστορας σε πιτσα σε ψωμι του τοστ στα μικροκυματα αντε και καμια καρμποναρα αν δεν βαριεμαι.

Senior Member
    Ε τοτε θα βλεπεις εχθρους παντου, γτ δεν μπορεις να ξεφυγεις απο την πραγματικοτητα...
    Λες ε? Μπορεί.. Ναι η αλήθεια είναι ότι από την πραγματικότητα δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και μάλλον δεν είναι και πολυ φρόνιμο να το επιχειρήσουμε. Γυρνάει μπούμερανγκ μετά.

Ήρθε το αμαξάκι μου, ήρθε το Scania μου! Πάω να φύγω βόλτα, δεν την παλεύω άλλο εδώ. Το να νιώθει κανείς πιο πολύ «σπίτι» το αυτοκινητο παρα το κανονικο του σπιτι πως λεγεται? Μαλλον ειναι λιγο βαρια η πραγματικοτητα στο κανονικο σπιτι και εχω αναγκη να παιρνω το «τροχοσπιτάκι» μου και να ξεφευγω για λιγο αλλιως μαυρο φιδι που με εφαγε.. Ενα φορντ σαραβαλάκι ειναι η μάρκα του, αλλα το φωναζω Scania, τωρα το χει μαθει και ανταποκρίνεται.

«Φεύγω με το Scania
    Θα με βλέπεις σπάνια
    Δε με πιάνεις πουθενά
    Φεύγω τώρα κι Άντε Γεια».

Παρακαλούνται deathcore εθελοντές όπως προσέλθουν να αναλάβουν αντίστοιχη metal διασκευή.

Senior Member
    Μπα, του καναπε και του φαγητου, μαστορας σε πιτσα σε ψωμι του τοστ στα μικροκυματα αντε και καμια καρμποναρα αν δεν βαριεμαι.
    Σπιτική πίτσα??? Ξεκίνα να ψήνεις, έφτασα!

Senior Member
    Δες το φρικιο, βαλε ακουστικα

Senior Member
    Λες ε? Μπορεί.. Ναι η αλήθεια είναι ότι από την πραγματικότητα δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και μάλλον δεν είναι και πολυ φρόνιμο να το επιχειρήσουμε. Γυρνάει μπούμερανγκ μετά.
    Αφου ταυτιζεσαι με το ψεμα και οταν σε χτυπησει η πραγματηκοτητα εξαφανηζεσαι μαζι με το παραμυθι. Μετα καταθλιψη και τιποτα που λεει και η wanderer...

Senior Member
    Δες το φρικιο, βαλε ακουστικα

!!!!

What kind of sorcery is this??!?

(Απίστευτο…)

Senior Member
    Αφου ταυτιζεσαι με το ψεμα και οταν σε χτυπησει η πραγματηκοτητα εξαφανηζεσαι μαζι με το παραμυθι. Μετα καταθλιψη και τιποτα που λεει και η wanderer...
    Και μετά περνάει όλο αυτό που λέει η wanderer και ξαναέρχεσαι στα σωστά σου, στα κανονικά σου, γίνεσαι άνθρωπος πάλι. Φάση είναι και κάνει τον κύκλο της και κάποια στιγμή εκτονώνεται και τελειώνει. Μέχρι τότε σου συμβαίνουν διάφορα περίεργα σκ@τά, που σε κάνουν να νιώθεις σκ@τά και πολλές φορές να φέρεσαι και λίγο σκ@τά. Μπράβο σας που κάνετε παρέα στην κοπέλα, ε, αν καμια φορά έχει και λίγα νεύρα παραπάνω ή μπορεί να κάνει κάτι που δε βγάζει νόημα μην παρεξηγείτε, έχει να κάνει κυρίως με τη δυσκολία που βιώνει και λιγότερο με σας. Οπότε μην το παίρνετε προσωπικα. Εγώ χαίρομαι πάντως που τη βλέπω καλύτερα και το λέω αυτό εν πλήρει συνειδήσει, χωρίς να παραγνωρίζω τα πολύ δύσκολα που βιώνει, αλλά τουλάχιστον είναι εδώ, μπαίνει, γράφει, επικοινωνεί. Στο παρελθόν με είχε κατατρομάξει μην πάει και κάνει καμιά χαζαμάρα. Μόνο αν κάποιος έχει νιώσει έστω λίγο έτσι μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο, τρομαχτικό αλλά και παράξενο είναι όλο αυτό όταν σου συμβαίνει. Δεν είσαι ο συνήθης εαυτός σου, λειτουργείς διαφορετικά υπό το βάρος της τεράστιας ψυχολογικής επιβάρυνσης.

Senior Member

Page 87 of 87 FirstFirst ... 3777858687

Tags for this Thread