Results 1 to 15 of 52
Thread: Κοινωνικές υποχρεώσεις
-
07-10-2024, 14:23 #1
Κοινωνικές υποχρεώσεις
Το Σάββατο με έχει καλέσει ένας πολύ στενός φίλος και συνάδελφος από το γραφείο στα γενέθλιά του. Το θέμα είναι ότι σίγουρα θα είναι κι ο πρώην μου εκεί. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του, τον θεωρώ έναν ευγενικό και αξιοπρεπή άνθρωπο. Όταν τον βλέπω έξω τον χαιρετάω, μιλάμε, Σουηδία όλα. Επίσης, είμαι αλλού, οριστικά και αμετάκλητα.
Μου είναι πολύ συμπαθής ο άνθρωπος που κάνει το πάρτι. Η γυναίκα του με είχε βοηθήσει πολύ στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου καριέρας και της είμαι πολύ ευγνώμων. Όσες φορές τους έχω καλέσει εγώ σπίτι μου, δεν έχουν λείψει ποτέ. Θα νιώσω όμως λίγο άβολα, δε μου βγαίνει. Εσείς τι θα κάνατε; Πηγαίνετε ή βρίσκετε μια δικαιολογία και τι δικαιολογία;
- 07-10-2024, 15:11 #2
Δλδ εσύ τώρα βάζεις ένα θέμα για να πείσεις τον εαυτό σου , ότι οριστικά κ αμετάκλητα είσαι ""άλλου"" . Γράφεις μπόλικες σάλτσες για τον φίλο/συνάδελφο, για την γυναίκα του κλπ .και εγώ σαν Μέγας νομπελίστας που είμαι , γιατί δεν πας στην μάζωξη ντυμένη σέξυ με το αμόρε σου ( γράφεις είσαι άλλου) αφού είσαι κ σουηδέζα όπως γράφεις . Εγώ προσωπικά που πηγαίνω είτε ζευγαρωμενος είτε εργένης δεν κοιτάω αν είναι πρώην εκεί γιατί απλά δεν νιώθω ""άβολα" . Άρα απαντώ...φυσικά και πηγαίνω εκτός αν είμαι εκτός , δλδ Παρίσι ,Λονδίνο , Τζακάρτα κλπ
07-10-2024, 15:23 #3
Το αμόρε μου έτσι κι αλλιώς δε θα το έπαιρνα στο συγκεκριμένο πάρτι, μόνη μου θα πάω, αν πάω. Δε θέλω ούτε να κάνω μόστρα, ούτε ζήλια-ψώρα στον άλλο, ιδίως από τη στιγμή που ξέρω ότι δεν έχει προχωρήσει στη ζωή του ακόμα και είχε και μια επαγγελματική ατυχία πρόσφατα. Είναι θέμα ενσυναίσθησης και πολιτισμού προς τον άλλο άνθρωπο, είστε δεν είστε μαζί.
07-10-2024, 15:49 #4
Και ποιος μίλησε για ζήλεια κ ψωρα και Μιστρά ? Αστειοτητες γραφείς . Είσαι η' δεν είσαι με νέο αμόρε ? Τον σέβεσαι ? Η' μάλλον ντρέπεσε για το νέο αμόρε ? Ενσυναίσθηση Αλ καρτ και μπολιτισμος της ασχετοσυνης . Δλδ να μην στεναχωρησουμε τον πρώην ( ατυχουλης κ χωρίς αμόρε ) αλλά το νέο αμόρε ας το αφήσουμε σπιτάκι μην αρχίζουν τις ερωτήσεις . Αν ήμουν το νέο αμόρε θα σε είχα στείλει στον ατυχουλη βέβαια . Άρα συμπέρασμα, αυτά τα σουηδεζικα είναι λίγο μπαναλιτε για μένα . Ψιτ μιλάς σε Ανδρα γητευτη , οπότε άσε τα σάπια ! Πες την αλήθεια για μια φορά στην ζωή σου ...έχεις συναισθήματα για τον πρώην ? Πώς χωρίσατε ? Το νέο αμόρε είναι 10αρι η' σχεσακι - σεξακι τσιροτο ? Έχω Νόμπελ , λέγε
07-10-2024, 16:03 #5
Στη θεση σου θα έκανα μια συζήτηση με τον νυν , να μου πει αν νιώθει αυτός άβολα που θα είμαι στον ιδιο χώρο με πρώην.
Αν δεν είναι οκ, θα τον έπαιρνα μαζί να δει ότι δεν τρέχει κάτι
Δεν είναι ζήλεια ψώρα στον πρώην , δε θα φασωθείτε μπροστά του, αλλά δε θα βάλουμε τα συναισθήματα του πρώην πάνω απο τα συναισθήματα του νυν.
Κατα τα άλλα, εννοείται να πας. Τι άβολα νιώθεις εσύ? Αφου λες έχετε τυπική/καλή/σουηδική σχέση.
Υ.Γ. ρε Τζιοβάνι από τα μούτρα τη πήρες τη κοπέλα. Χαλάρωσε.
07-10-2024, 16:12 #6
07-10-2024, 16:12 #7
Τζιοβάνι μου, εγώ που δεν είμαι της πιάτσας σαν εσένα, θα σου πω ότι η ζωή είναι ένα διαγώνισμα που όλοι πηγαίνουμε αδιάβαστοι, αλλά τη χειρότερη επίδοση την έχετε εσείς που πιστεύετε ότι δεν είστε χθεσινοί. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου, άρα εσύ θα πήγαινες, αυτή είναι η ουσία που με ενδιαφέρει. Τα άλλα που λες είναι αδιάφορες πληροφορίες, αλλά επίτρεψέ μου να σου πω με όλο τον σεβασμό ότι μας κρύβεις πολλά που θα ήθελες να ομολογήσεις και δεν μπορείς για λόγους δικούς σου.
07-10-2024, 16:18 #8
07-10-2024, 16:20 #9
07-10-2024, 16:21 #10
Αδιάφορο είναι το θεματακι σου κ τετρημενο . Εσύ κρύβεις το νέο αμόρε γιατί άραγε κ μας πουλάς σουηδιλικι. Θα είχες πάρει πόδι . Τα αλεπουδιστικα στα αγοράκια πρώην κ νυν που μασάνε ταραμά . Εδώ μιλάς με Νόμπελ ! Υγ. Το Σάββατο μωρό μου με έχουν καλέσει οι συνάδελφοι σε μάζωξη , θα είναι κ η πρώην μου εκεί μόνη της ,δεν πιστεύω να σε πειράζει να πάω μόνος μου ? Ίσως αργήσουμε ...κάτσε σπίτι θα σου έχω και γεμιστά που σου αρέσουν , Πιες μια μπυριτσα και θα έρθω ....
07-10-2024, 16:41 #11
Σ' ευχαριστώ Σπουργίτι. Επειδή είναι πάρα πολύ πρόσφατη η σχέση μου, δε συζούμε και ούτε το έχουμε συζητήσει. Δε θα τον έπαιρνα μαζί μου έτσι κι αλλιώς από ευγένεια προς τον πρώην, και επειδή δε θέλω να βρω αφορμή το πάρτι του φίλου μου να τον παρουσιάσω για πρώτη φορά, θέλω λίγο χρόνο να περάσω αποκλειστικά μαζί του. Μόνο οι φίλοι μέσω των οποίων γνωριστήκαμε το ξέρουν και σίγουρα θα είναι κι αυτοί εκεί.
07-10-2024, 20:18 #12
συμφωνώ με σπουργίτι
εγώ αυτό που θα έκανα πάλι είναι να πήγαινα νωρίς κι αν αισθανόμουν πολύ άβολα θα προφασιζόμουν μια υποχρέωση και θα έφευγα.
07-10-2024, 20:34 #13
εγω παλι δεν καταλαβαινω πως ο πολυ κοντινος σου φιλος που κανει το καλεσμα, που ειναι και κολλητος και συνεργατης, αρα σε ξερει καλα, δεν ξερει αν σε ενοχλει η οχι η συνυπαρξη με τον πρωην, κι αν δεν το ξερει, γιατι δεν σε ρωτησε, κι αν δεν σε ρωτησε επειδη δεν το σκεφτηκε (!!), γιατι δεν του το λες εσυ οτι δεν αισθανεσαι ανετα, αν τελικα θελεις να τον αποφυγεις...
που ειναι το προβλημα;;; σκεψου αν θες η δεν θες να πας και πες το στον φιλο. δεν προκειται να παρεξηγηθει. κι απο μονος του επρεπε να το σκεφτει..
07-10-2024, 20:49 #14
Μωράκι μου , το Σάββατο με έχει καλέσει ο αφεντικουλης , θα γίνει σούπερ κατάσταση με συναδέλφους , φίλους , θα φάμε ,θα πιούμε θα χορέψουμε ,θα βάλουμε τα καλά μας , θα ένα και η πρώην μου εκεί που σου έλεγα , αλλά δεν θέλω να έρθεις μαζί μου γιατί σε έχω για σχέση τσιροτο , να πηδιομαστε και να βγαίνουμε τα δυο μας . Οπότε αποφάσισα να γράψω εδώ να πάρω γνώμες γιατί ντρέπομαι για σένα ,γιατί με καλύπτεις σε κάποια ζητήματα αλλά όχι στα εργασιακά , είσαι μια ονλυφανς ....
Πηδιομαστε καλά αλλά όχι να σε γνωρίσει ο κύκλος μου ...είπαμε ...σιγά σιγά να γνωριστούμε ..να βρεις και μια αξιοπρεπή δουλειά , αλλιώς πως θα σε παρουσιάσω εγώ ένας καριεριστας .
Υγ. Απορώ ακόμα πως δεν σε έχει σουτάρει , καλός μλκς και αυτός , όπως ο πρώην
07-10-2024, 21:25 #15
"Ζευγαρωμενος"? Τι είσαι? Πίθηκος? Μου βγάζει για ζώα αυτή η λέξη.
Το σκεπτικό του καθηγητή με Νόμπελ, Τζοβάνι, το βρίσκω λογικό. Για να νιώθεις άβολα ενώ λες ότι είσαι αλλού οριστικά, ίσως κάτι σημαινει. Όταν χωρίζεις και ο άλλος δεν σε ελκύει πλέον ερωτικά, δεν θα έπρεπε η παρουσία του να σε κάνει να νιώθεις άβολα. Ειδικά όταν λες πως έχετε και "σουηδική σχέση".
Ε αν έχεις σκοπό να πας, καλό ειναι να ενημερώσεις και τον άνθρωπο που έχεις τώρα σχέση, ότι θα είναι και ο πρώην εκεί.