Brainzaps/Μυοκλονιες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 3 of 3

Brainzaps/Μυοκλονιες

Καλησπέρα boys and girls!

Υπάρχει άνθρωπος εδω μεσα που να βιώνει το εξής?
    Σχεδόν κάθε μερα οταν πέφτω για ύπνο (μεσημεριανό η βραδινό) τν ωρα που.... πως να το περιγράψω.. οταν περναω τα σύνορα μεταξύ απο ξύπνιος προς ύπνος συμβαίνει το εξής ΤΙΝΑΖΟΜΑΙ μια νιώθω ενα περίεργο αισθημα στο κεφάλι σαν ρευμα/σφίξιμο άλλη φορα νιώθω οτι πέφτω απότομα και αλλα πολλά αυτο μπορεί να συμβεί 5 με 6 φορες με αποτέλεσμα να χάνω τν ύπνο μου! Πραγματικά υποφέρω! Πως μπορώ να σταματήσω αυτή τν Μ@λακια?

Senior Member
    Να πας στον ντοκτορα και να του πεις σχισε γιατρέ τσι συνταγές και αμέ στη δουλειά για τη δική μου πάθηση δε γράφουνε τα χαρτιά σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Castiel View Post
    Καλησπέρα boys and girls!

Υπάρχει άνθρωπος εδω μεσα που να βιώνει το εξής?
    Σχεδόν κάθε μερα οταν πέφτω για ύπνο (μεσημεριανό η βραδινό) τν ωρα που.... πως να το περιγράψω.. οταν περναω τα σύνορα μεταξύ απο ξύπνιος προς ύπνος συμβαίνει το εξής ΤΙΝΑΖΟΜΑΙ μια νιώθω ενα περίεργο αισθημα στο κεφάλι σαν ρευμα/σφίξιμο άλλη φορα νιώθω οτι πέφτω απότομα και αλλα πολλά αυτο μπορεί να συμβεί 5 με 6 φορες με αποτέλεσμα να χάνω τν ύπνο μου! Πραγματικά υποφέρω! Πως μπορώ να σταματήσω αυτή τν Μ@λακια?
    Όλοι όσοι βιώνουν κάποια διαταραχή έχουν περάσει από αυτό το στάδιο.εμενα όταν μου πρωτοεμφανίστηκε είχα γίνει ζόμπι.με το πέρασμα κ τη δράση της αγωγής άρχισα να έχω φυσιολογικό ύπνο.