Results 1 to 5 of 5
Thread: ασμημες σκεψεις
-
23-10-2024, 02:00 #1
ασμημες σκεψεις
καλησπερα σας, Νιωθω πολυ χαμένος οσο αφορα τα εργασιακα ζητηματα...
Δυστυχως ημουν σε οικογενειακη επιχειρηση οπου ειχε μαζι με συνεργατη ο πατερας μου...για να μην τα πολυλογω διαγνωστικα με αγχωδη διαταραχη συνοδευμενη με χαμηλη αυτοεκτιμηση λογω του γεγονοτος οτι αισθανομουν πολυ πιεσμενος και γενικα οχι πολυ νορμαλ περιβαλλον(με πολυ πιεση, χωρις οικογενειακη θαλπωρη) .Πλεον εχω επιλεξει να αποστασιοποιηθω απο την επιχειρηση και να δω κατι να κανω μονος ...Αισθανομαι εκτοτε πολυ πιεσμενος και αισθανομαι οτι καμια δουλεια δεν κανει για μενα...Φοβος οτι δεν θα τα καταφερω πουθενα σε εργασιακα περιβαλλοντα και τρομερο αγχος οταν κατι ειναι να δοκιμασω για πρωτη φορα! Εχω αλλαζει δυο περιβαλλοντα εργασιας ημουν φυλακασ σε μια εταιρια οπου αισθανομουν πολυ πιεση και κακεντρεχια απο τους συναδελφους...πλεον εργαζομαι σε σουπερ μαρκετ οπου πολλες φορες με πιανει η αδυναμια του οτι δεν μπορω να διαχειριστω το αγχος μου και με πιανουν μετα μαυρες σκεψεις οτι πουθενα δεν θα τα καταφερω και χαμενος εργασιακα δηλαδη οτι τιποτα δεν θα μου αρεσει...δε θα βρω ποτε τον δρομο μου?
Εχω τρομερη ανησυχια...δεν με νοιαζει τοσο το χρηματικο οσο το ψυχικο κοστος για την εργασια.
- 23-10-2024, 13:38 #2
Καλησπέρα.οταν ηρεμήσεις κ βρεις τι είναι αυτό που θέλεις και ένα εργασιακό περιβάλλον κατάλληλο για σένα και αρχίσεις να νιώθεις παραγωγικός όλα θα φτιάξουν.φαντασου ότι εγώ είμαι σε μια δουλειά εδώ κ 17 χρόνια όπου δεν μου δίνει καμία ευχαρίστηση αλλά λόγω επαρχίας κ οικονομικού θέματος δεν είναι τόσο εύκολο να βρω κάτι που να μου αρέσει.αλλη δουλειά ναι αλλά όχι κάτι που να Μ ευχαριστεί.κι εγώ έχω διαγνωστεί με αγχωδης κατάθλιψη που είναι λίγο πιο δύσκολο να ενεργοποιηθω αλλά όσο μπορώ το παλεύω.μην απογοητευεσαι
28-10-2024, 19:43 #3
25-11-2024, 13:49 #4
Νομίζω ότι αν αισθάνεστε αυτό το άγχος αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για μια νέα δουλειά αμέσως. Δοκιμάστε να ταξιδέψετε κάπου για να έχετε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Μπορείτε να διαβάσετε βιβλία επαγγελματικού προσανατολισμού ή να παρακολουθήσετε podcast. Θέλω να καταλάβετε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να βρείτε μια δουλειά που είναι πραγματικά κατάλληλη για εσάς. Αφήστε τις προηγούμενες αποτυχίες να είναι εμπειρίες για προετοιμασία για μελλοντικές δουλειές. Προσπάθησε το καλύτερο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά μαζί σου σύντομα.
25-11-2024, 15:14 #5
Εάν έχεις την οικονομική δυνατότητα και ευχέρεια θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα πάνε κάνα ταξιδάκι να χαλαρώσεις και να σκεφτείς, τον δουλεύεις με την οικογένειά σου είναι ότι χειρότερο πιστεύω δεν μπορούν
να μπουν σαφη όρια και μπερδεύονται και τα οικογενειακά αποθημενα, εάν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι; Έχεις σπουδάσει κάτι; Έχεις κάποια εξειδίκευση κάπου ή εμπειρία; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν τη δουλειά που θέλουν απλά χρησιμοποιούν τα οικονομικά οφέλη της και γεμίζουμε μπαταρίες από άλλα πράγματα στον ελεύθερο τους χρόνο.