Νέο συμπτώμα...άγχος ξανά...πόνος στα μάτια - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718
Results 256 to 266 of 266
    Junior Member
    Noname είσαι καλύτερα; Έκανα πάλι ταχυκαρδία για 10-15 λεπτά μέχρι να φύγει τελείως κ ο φόβος! Έχω βήχα σήμερα αλλά από πυρετό μόνο δέκατα! Έχω παρατηρήσει ότι όταν αγχώθω πολύ κ κάνω κρίση πανικού η άγχους αν κ δε τις ξεχωρίζω ότι μετά χαλαρώνω κ νυστάζω! Οι εξετάσεις στ νοσοκομείο ήτανε καλές, λέτε να μην έχω κάτι στη καρδιά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έγινε κάτι πριν? Πώς είσαι τώρα?
    Δεν είχε γίνει κάτι πιο πριν...είμαι γενικά αγχωμενη με διάφορα γεγονότα που συμβαίνουν αυτό το καιρό στην ζωή μου...όλο το απόγευμα νιώθω μια αίσθηση σαν αρρυθμίες στην καρδιά περίεργους χτύπους και μετά σταματάει...έχω αγχωθει ότι θα πάθω κάτι...είχα κάνει καρδιολογικό έλεγχο πριν μήνες ήμουν καλά...τώρα δεν ξέρω αν απέκτησα κάτι ή έχω αγχος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mommyoftwo View Post
    Noname είσαι καλύτερα; Έκανα πάλι ταχυκαρδία για 10-15 λεπτά μέχρι να φύγει τελείως κ ο φόβος! Έχω βήχα σήμερα αλλά από πυρετό μόνο δέκατα! Έχω παρατηρήσει ότι όταν αγχώθω πολύ κ κάνω κρίση πανικού η άγχους αν κ δε τις ξεχωρίζω ότι μετά χαλαρώνω κ νυστάζω! Οι εξετάσεις στ νοσοκομείο ήτανε καλές, λέτε να μην έχω κάτι στη καρδιά;
    Έτσι παθαίνω και εγώ .... μετά χαλαρώνω πολύ...βέβαια όταν είμαι σε έξαρση δεν χαλαρώνω ποτέ...πως είσαι τώρα καλύτερα?

Senior Member
    Νιώθω σαν να έχω αρρυθμία δεν ξέρω αν έχω...πριν ένιωσα λίγο πόνο...φοβάμαι μην πεθανω

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους ...ελπίζω να είστε καλά...αν θέλει κάποιος να μιλήσουμε είμαι εδώ , χρειάζομαι και εγώ λίγο κουράγιο

Senior Member
    Γειααααα.. Όλα καλά?

Senior Member
    γειαα...Ε όχι και πολύ καλά...εδώ και λίγες μέρες νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά χωρίς να έχω ταχυπαλμια.βαζω οξυμετρο λέει γύρω στους 80 παλμούς...ενώ νιώθω να έχω 120 και χτυπάει έντονα..δεν ξέρω τι να σκεφτώ...να απέκτησα καρδιολογικό πρόβλημα έτσι ξαφνικά? Να έχω αρρυθμία? τι να πω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    γειαα...Ε όχι και πολύ καλά...εδώ και λίγες μέρες νιώθω την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά χωρίς να έχω ταχυπαλμια.βαζω οξυμετρο λέει γύρω στους 80 παλμούς...ενώ νιώθω να έχω 120 και χτυπάει έντονα..δεν ξέρω τι να σκεφτώ...να απέκτησα καρδιολογικό πρόβλημα έτσι ξαφνικά? Να έχω αρρυθμία? τι να πω..
    Καλημέρα. Ποιο πιστεύεις πως θα λέει την αλήθεια? Το οξυμετρο ή οι αρνητικές σου σκέψεις?
    Έχεις παρατηρήσεις ότι συνεχώς αγχώνεσαι για κάτι άλλο; σκέψου λογικά και ήρεμα? Είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό;
    Μήπως είναι ο φόβος που τα κάνει όλα;

Senior Member
    Ναι το έχω παρατηρήσει και ξέρω ότι δεν είναι λογικό συνέχεια κάτι να έχω ...απλά με ανησυχησε το γεγονός ότι το οξυμετρο γράφει στην αρχή μόλις το ανοιγω 90 παλμοί και μέχρι στους 83 και μετά 79 και 74.ειναι φυσιολογικό να πέφτει έτσι απότομα ή έχω αρρυθμίες και το δείχνει έτσι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Ναι το έχω παρατηρήσει και ξέρω ότι δεν είναι λογικό συνέχεια κάτι να έχω ...απλά με ανησυχησε το γεγονός ότι το οξυμετρο γράφει στην αρχή μόλις το ανοιγω 90 παλμοί και μέχρι στους 83 και μετά 79 και 74.ειναι φυσιολογικό να πέφτει έτσι απότομα ή έχω αρρυθμίες και το δείχνει έτσι
    Όταν είσαι αγχωμενη, δεν μπορεί η καρδιά να είναι σε ηρεμία. Noname144 πήγαινε σε έναν ψυχολόγο να μιλήσεις, να ηρεμήσεις λίγο. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι έτσι. Εγώ δεν έχω θέμα, οπότε είμαι φορουμ να σου μιλάω. Να λέμε ό,τι θες. Αλλά η συζήτηση με οποιονδήποτε και να την κάνεις, σε ηρεμεί για λίγο. Μετά έρχεται κάτι άλλο και αρχίζουν νέες φοβίες.. Είναι κρίμα να μην ζεις τη ζωή σου και να είσαι συνέχεια φοβισμενη.. Δεν θες κι εσύ να μπορείς να πάρεις ανάσα? Να μην φοβάσαι το παραμικρό? Να κλείνεις τα μάτια και να ονειρεύεσαι και όχι να φοβάσαι το επόμενο που θα έρθει?

Senior Member
    Ξέρω τι λες ,το καταλαβαίνω απόλυτα...το ξέρω και εγώ η ίδια ότι για λίγο ηρεμώ και ξαναπάλι τα ίδια ...μια ψευδαίσθηση είναι που δίνω στον εαυτό μου...πρέπει να μάθω να διαχειριζομαι τους φόβους μου...

Page 18 of 18 FirstFirst ... 8161718