Νέο συμπτώμα...άγχος ξανά...πόνος στα μάτια - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 25 FirstFirst ... 1422232425 LastLast
Results 346 to 360 of 367
    Senior Member
    Εγώ τον τελευταίο μηνα ξυπνάω στις 6 το πρωί και τις τελευταίες μέρες έχω πολύ άστατο ύπνο. Κάτι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Βλέπω όμως όνειρα τα θυμάμαι. Απλά σήμερα επειδή δεν δουλέψαμε ήθελα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω αργά για να μη νιώθω έτσι.
    Βιώνω σίγουρα πολύ άγχος, αποπραγματοποιση,αποπραγμ? ?τοποιση και ίσως κατάθλιψη αν και σε κάποιες φάσεις δε νιώθω την κατάθλιψη που απορώ και επειδή υπάρχει το άγχος και η ανησυχία φοβάμαι μήπως έχω και διπολική με γρήγορες εναλλαγές μικτή; Δεν ξέρω κι εγώ τι. Πάντως φαίνεται να είμαι σε έναν άσχημο φαύλο κύκλο και προσπαθώ να κάνω υπομονή μέχρι 8/4 να με δεις ένας νέος ψυχίατρος γιατί μέχρι τώρα νευρολόγος με έβλεπε.
    Πφφφ το θέμα είναι ότι αυτο το παθαίνω κατά καιρούς φοβάμαι μήπως είναι διπολική , μήπως χάσω τον έλεγχο του εαυτού μου μήπως κάνω πράγματα πέραν του χαρακτήρα μου .. το παραμικρό το ερμηνεύω αρνητικά. Έχω γεμίσει το μυαλό με αρνητικά σενάρια, κάνω μυρικασμό σκέφτομαι πως θα ζω έτσι, αναδρομές στο παρελθόν.
    Χθες πήγα για ταινία με την κοπέλα μου και είχα μια περίεργη ανησυχία κι εγώ σκεφτόμουν ότι είναι υπερδιέγερση και ότι έχω υπομανια και το συνδύαζω στο μυαλό μου με τον κακής ποιότητας ύπνο και την πρόωρη αφύπνιση κάθε πρωί.
    Μια βοήθεια ρε παιδιά..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Iwsif95 View Post
    Μια βοήθεια ρε παιδιά..
    Μεχρι να παρεις συνταγογραφημενη φαρμακευτική αγωγή, δοκιμασε σκευασματα μελατονινης κτλ. Ειναι πολυ αποτελεσματικα για τον υπνο.

Ναι έτσι αισθάνομαι... Σα να μ κόβεται η ανάσα στο λαιμό
    Ξέρεις κάτι; αν μπω σε διαδικασία να τρέχω πάλι σε γιατρούς νομίζω πως τροφοδοτω αυτό που μου συμβαίνει
    Σα να το ταΐζω...
    Να πάω για σπόρο μέτρηση χωρίς συμπτώματα;;; δν έχω βήχα
    Δεν έχω πόνο στο στήθος
    Δν έχω πυρετό
    Δεν πέρασα λοίμωξη
    Μέτα με φοβίζει η γαστροσκοπηση
    Κ αν έχω κάτι σοβαρότερο από λαρυυγγοφαυργγικη παλλινδρομηση;;;;
    Ίσως μέσα μου δουλεύουν όλη νύχτα αυτά καθώς κοιμάμαι κ συμβαίνει αυτό

Senior Member
    Kαλημερα.και εγώ θα έλεγα ότι αν δεν έχεις άλλα συμπτώματα μην κάνεις σπιρομετρηση....γενικά πως είσαι καλύτερα? Εγώ έχω από χθες μια αίσθηση ότι λες και είναι πρισμενος ο λαιμός μου εσωτερικα και ότι με δυσκολεύει σαν ανάσα και λίγη ναυτία....το οξυμετρο λέει 99 οξυγόνο....δεν ξέρω τι να πω...επίσης κρυώνω πολύ από χθες χωρίς να έχω ούτε δέκατα ούτε πυρετό...απλά κρυώνω έτσι χωρίς λόγο και αιτία...δεν ξέρω γιατί μας πιάνουν όλα αυτά....είναι τόσο κουραστικό!!

Senior Member
    Είναι κανείς εδώ? Δεν είμαι καλά έχω δύσπνοια ζάλη τρέμουλο ταχυπαλμια...νιώθω ότι θα λυποθυμησω.ειναι κάνεις εδω

Είμαι εγώ εδώ πως είσαι;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lunar View Post
    Είμαι εγώ εδώ πως είσαι;;;
    Σ ευχαριστώ για την απάντηση σου...στα ξαφνικά με έπιασε δύσπνοια με ταχυπαλμια και τρέμουλο αδυναμία.....έχω 40 λεπτά τώρα που είμαι έτσι....κάνω βόλτες μπας και ηρεμήσω ..αλλά νιώθω ότι θα μου κοπεί η ανάσα και φοβαμαι

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είναι κρίση πανικού ή αν παθαίνω κάποιο καρδιακό ή αν έχω πρόβλημα με το αναπνευστικό μου...φοβάμαι πολύ...νιώθω περίεργα σαν ότι θα μου κοπεί η ανάσα...ότι έχω μια περίεργη αλλιοτιμη δύσπνοια...φοβάμαι πολύ

Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Δεν ξέρω αν είναι κρίση πανικού ή αν παθαίνω κάποιο καρδιακό ή αν έχω πρόβλημα με το αναπνευστικό μου...φοβάμαι πολύ...νιώθω περίεργα σαν ότι θα μου κοπεί η ανάσα...ότι έχω μια περίεργη αλλιοτιμη δύσπνοια...φοβάμαι πολύ
    Σε καταλαβαίνω το έχω περάσει ξέρω ακριβώς τι περνάς αυτή την στιγμή. Πρώτη ερώτηση , έχεις κάνει εξετάσεις να δεις ότι όλα οκ ;
    Δεύτερη ερώτηση , αν έχεις κάνει και είναι όλα καλά, είναι κάποιος μαζί σου τώρα; η είσαι μόνη σου ;
    Επίσης το πιο πιθανό είναι να παθαινεις μια γερή κρίση αγχους και πανικου . Όλα είναι καλά. Το ξέρω ότι δεν το καταλαβαίνεις τώρα. Βγες έξω να είσαι με κόσμο και αν γίνει κάτι κάποιος θα σε βοηθήσει αλλά σε διαβεβαιώ δεν θα γίνει τίποτα. Το ξερεις ότι δεν θα γίνει. Το μυαλό σου παιζει τώρα με καταπιεσμενα συναισθήματα.

Senior Member
    Έχω κάνει άπειρες εξετάσεις...δεν έχω τίποτα γενικά.και καρδιολογικής έχω κάνει..ευτυχώς τώρα δεν είμαι μόνη μου αλλά δεν μου πέρασε 100%...ένα 30% μου πέρασε....τώρα νιώθω σαν να έχω χαμηλό σάκχαρο.εφαγα αλλά δεν μου έχει περάσει...αισθάνομαι κουρασμένη μετά από όλο αυτό

Senior Member
    Η κριση πανικου προκαλει αισθηση λιποθυμιας ή οτι δεν μπορεις να αναπνευσεις... Αλλα δεν διαρκει πολύ.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους...θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει συμβεί σε κάποιον να του έρχεται συνέχεια μέσα στην μέρα η αίσθηση ότι θέλει να χασμουρηθει χωρίς να νυστάζει ή να θέλει να παίρνει συνεχεια μια βαθια ανάσα? Το έχει πάθει κανείς τι είναι αυτό?

Senior Member
    Γιατί όταν ξεκινάει μια σωματική ενόχληση ξεκινάει παράλληλα άλλες διακόσιες ενοχλήσεις? Δεν μπορώ αυτό ποτέ να το καταλάβω...είμαι πολύ αγχωμενη γιατί πάλι άρχισαν να μου εμφανίζονται διάφορες σωματικές ενοχλήσεις με αποκορύφωμα ένα πρόβλημα με τα μάτια μου.φοβαμαι πάρα πολύ και από χθες το μυαλό μου πάει σε καρκίνο ή εγκεφαλικό....περνάει κανείς την ίδια φάση?

Senior Member
    Γιατί όταν ξεκινάει μια σωματική ενόχληση ξεκινάει παράλληλα άλλες διακόσιες ενοχλήσεις? Δεν μπορώ αυτό ποτέ να το καταλάβω...είμαι πολύ αγχωμενη γιατί πάλι άρχισαν να μου εμφανίζονται διάφορες σωματικές ενοχλήσεις με αποκορύφωμα ένα πρόβλημα με τα μάτια μου.φοβαμαι πάρα πολύ και από χθες το μυαλό μου πάει σε καρκίνο ή εγκεφαλικό....περνάει κανείς την ίδια φάση?
    Γιατί αυτόματα πείθεις τον εαυτό σου ότι έχεις κάτι σοβαρό οπότε μετά αρχίζουν πολλαπλά συμπτώματα.. και από εκεί να καταλάβεις: Αν ξαφνικά από μια ενόχληση αυτόματα παρουσιάζονται και άλλες τότε δεν είναι κάτι οργανικό αλλά ψυχολογικό.

Senior Member
    Δηλαδή με πιάνουν σωματικές ενοχλήσεις διαφορετικές μεταξύ τους.... μακάρι να μην έχω όντως κατι

Page 24 of 25 FirstFirst ... 1422232425 LastLast