Νέο συμπτώμα...άγχος ξανά...πόνος στα μάτια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 22 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 321
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Νιώθω ότι θα σταματήσει η καρδιά μου...ότι θα λυποθυμησω....το έχει νιώσει κανείς....έχω έντονο άγχος .νιώθω ότι θα πεθανω
    Που είσαι τώρα? Τι σου αρέσει να κάνεις γενικά? Κάτι που να σε χαλαρώνει? Να ακούς μουσική? Να συζητάς? Τι θα σε ηρεμουσε αυτή την στιγμή? Εγώ άκουγα μουσική όταν ένιωθα έτσι.
    Δεν πεθαίνεις από αυτό. Το είχα πάθει πολλές φορές και ακόμη είμαι ζωντανός. Νομίζω.

Αν θες μπορείς να μας πει τι σε αναστάτωσε

Senior Member
    Δεν με αναστάτωσε κάτι συγκεκριμένο....έχω καθημερινή λεκτική βία...είμαι σε μόνιμο άγχος.....οι σωματικές ενοχλήσεις τις νιώθω αληθινές λες και έχω κάτι σοβαρό σωματικο πρόβλημα....δεν ξέρω αν αντέχω άλλο... νομίζω θα πεθάνω

Senior Member
    Δεν με αναστάτωσε κάτι συγκεκριμένο....έχω καθημερινή λεκτική βία...είμαι σε μόνιμο άγχος.....οι σωματικές ενοχλήσεις τις νιώθω αληθινές λες και έχω κάτι σοβαρό σωματικο πρόβλημα....δεν ξέρω αν αντέχω άλλο... νομίζω θα πεθάνω
    Θες λίγο να συζητήσουμε αυτό που περνάς? Μπορεί να σε βοηθήσει.

Δεν θα πεθάνεις. Όλα καλά θα πάνε

Senior Member
    Ο άντρας μου μου μιλάει πολύ άσχημα δεν με ακούει ποτέ.ακουω υποτιμητικά λόγια που πονάνε ....κάθε μέρα καβγάδες και έχω και μικρό παιδάκι...αυτή τη στιγμή κλαίω δεν αντέχω άλλο αυτό τον άνθρωπο.

Senior Member
    Είμαι πολύ δυστιχισμενη

Senior Member
    Ο άντρας μου μου μιλάει πολύ άσχημα δεν με ακούει ποτέ.ακουω υποτιμητικά λόγια που πονάνε ....κάθε μέρα καβγάδες και έχω και μικρό παιδάκι...αυτή τη στιγμή κλαίω δεν αντέχω άλλο αυτό τον άνθρωπο.
    Έχεις σκεφτεί να χωρίσεις? Δουλεύεις? Ποιοι είναι οι λόγοι που μαλώνετε συνήθως?

Senior Member
    Είμαι πολύ δυστιχισμενη
    Λυπάμαι που νιώθεις έτσι.. Κάνε κουράγιο.. Να σκεφτείς ήρεμα και ψύχραιμα, όχι βεβιασμένες σπασμωδικές αποφάσεις της στιγμής για κάτι τόσο σοβαρό όπως η ζωή σου και η ζωή του παιδιού σου.. Σου εύχομαι να έχεις περισσότερο «νερό» από τη «φωτιά» που έρχεται πάνω σου.. Ψυχραιμία και υπομονή.. Δε θα είναι για πάντα έτσι τα πράγματα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχεις σκεφτεί να χωρίσεις? Δουλεύεις? Ποιοι είναι οι λόγοι που μαλώνετε συνήθως?
    Με κατηγορεί και κακολογεί για οοοολα.δεν υπάρχει κάτι καλό που να κάνω εγώ...όλα αρνητικά τα βλέπει.....αυτή τη στιγμή έχω πάθει κρίση πανικού έχω πολύ άγχος...νιώθω ότι θα τρελαθώ ...νιώθω σαν μουδιάζουν τα πόδια μου.εψω αγχωθει πολύ....δεν είμαι καθόλου καλά ..έχω πολύ στεναχώρια μέσα μου και ενοχλήσεις έντονες σωματικές...φοβάμαι μην τρελάθηκα ή μην τρελαθώ από την πολύ πίεση....

Senior Member
    Δεν θα τρελαθείς. Απλα κουράζεσαι. Και είναι λογικό
    Οικονομικά πως εισαι? Δουλεύεις?

Έγινε κάτι πριν γράψεις αυτό το μήνυμα? Ή χθες? Με τον άντρα σου εννοώ. Τι νιώθεις τώρα?

Banned
    ο αντρας σου ανεκαθεν ειναι ετσι και εσυ απλα τωρα κουραστηκες ή εγινε κατι και αλλαξε;
    μιλας για κατι πολυσοβαρο και λυπαμαι πραγματικα γι αυτο που νιωθεις .
    Ο χωρισμος δυστυχώς ειναι η καραμελα στο στομα μερικων που δεν εχουν καταφερει ποτε να μπουν μεα σε μια σχεση και δουν τι συμβαινει με τον ιδιο τους τον εαυτο ..
    Συμπεριφορα αποφυγης που μετεπειτα σε κανει να οδηγθεις παλι σε μια επιλογη λαθους συντροφου .
    Αν δεν καταλαβεις γιατι τον επελεξες πως θα προχωρησεις ;

Αν δεν κταλαβεις οτι ησουν απο την αρχη με ενα κακοποιητικο συντροφο ή αν δεχτηκα μετα κακοποιηση ,δεν θα σε βοηθησει ουτε να τον αντιμετωπισεις αλλα ουτε και να χωρισεις χωρις να αισθανεσαι εσυ η ιδια παλι ενοχες .

καμια φορα μπαινουμε σε κακοποιητικες σχεσεις γιατι αυτη νομιζουμ εειναι η ¨αγαπη ¨

αληθεια τα χεις συζητησει ποτε ολα αυτα με καποιον να καταλαβεις γιατι δεχεσαι κατ τετοιο και νιωθεις δυστυχησμενη ;

Οταν καποιος μας κακοποιει περισσοτερο θυμωμενοι ειμαστε απεναντι του και δεν του το επιτρεπουμε .Δεν κανουμε την δικη του πραξη δικη μας ωστε να στεναχωριομαστε .Αυτος ευθυνεται οχι εσυ .

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    ο αντρας σου ανεκαθεν ειναι ετσι και εσυ απλα τωρα κουραστηκες ή εγινε κατι και αλλαξε;
    μιλας για κατι πολυσοβαρο και λυπαμαι πραγματικα γι αυτο που νιωθεις .
    Ο χωρισμος δυστυχώς ειναι η καραμελα στο στομα μερικων που δεν εχουν καταφερει ποτε να μπουν μεα σε μια σχεση και δουν τι συμβαινει με τον ιδιο τους τον εαυτο ..
    Συμπεριφορα αποφυγης που μετεπειτα σε κανει να οδηγθεις παλι σε μια επιλογη λαθους συντροφου .
    Αν δεν καταλαβεις γιατι τον επελεξες πως θα προχωρησεις ;

Αν δεν κταλαβεις οτι ησουν απο την αρχη με ενα κακοποιητικο συντροφο ή αν δεχτηκα μετα κακοποιηση ,δεν θα σε βοηθησει ουτε να τον αντιμετωπισεις αλλα ουτε και να χωρισεις χωρις να αισθανεσαι εσυ η ιδια παλι ενοχες .

καμια φορα μπαινουμε σε κακοποιητικες σχεσεις γιατι αυτη νομιζουμ εειναι η ¨αγαπη ¨

αληθεια τα χεις συζητησει ποτε ολα αυτα με καποιον να καταλαβεις γιατι δεχεσαι κατ τετοιο και νιωθεις δυστυχησμενη ;

Οταν καποιος μας κακοποιει περισσοτερο θυμωμενοι ειμαστε απεναντι του και δεν του το επιτρεπουμε .Δεν κανουμε την δικη του πραξη δικη μας ωστε να στεναχωριομαστε .Αυτος ευθυνεται οχι εσυ .
    Όχι δεν ήτανε έτσι Ο σύζυγος ...η συμπεριφορά του πριν τον γάμο ήταν άριστη και ειμασταν χρόνια μαζί....μετά το γάμο όλα άλλαξαν...άλλος άνθρωπος...έχω συζητήσει μαζί του το πώς νιώθω άπειρες φορές παρατάμε και ναι καλά είναι οι εκφράσεις που ακούω από εκείνον όταν συζητάμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν θα τρελαθείς. Απλα κουράζεσαι. Και είναι λογικό
    Οικονομικά πως εισαι? Δουλεύεις?

Έγινε κάτι πριν γράψεις αυτό το μήνυμα? Ή χθες? Με τον άντρα σου εννοώ. Τι νιώθεις τώρα?
    Είχαμε έντονους καυγάδες αυτές τις μέρες.νιώθω έντονο στρες και θλίψη..και αίσθηση ότι δεν θα ξανάνιωσω ποτέ χαρά...να σε ρωτήσω κάτι...έχεις νιώσει ποτέ όταν κλείνεις τα μάτια σου να κοιμηθείς μια αίσθηση σαν να γυρίζει το σώμα σου.? Καινούργιο αυτό και έχω αγχωθει πολυ

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους...έχει νιώσει κανείς ποτέ όταν κλείνει τα μάτια του μια αίσθηση ότι γυρίζει το σώμα του? Μόλις ανοίγει τα μάτια να σταματάει αυτό

Senior Member
    Είχαμε έντονους καυγάδες αυτές τις μέρες.νιώθω έντονο στρες και θλίψη..και αίσθηση ότι δεν θα ξανάνιωσω ποτέ χαρά...να σε ρωτήσω κάτι...έχεις νιώσει ποτέ όταν κλείνεις τα μάτια σου να κοιμηθείς μια αίσθηση σαν να γυρίζει το σώμα σου.? Καινούργιο αυτό και έχω αγχωθει πολυ
    Θα ξανανιωσεις χαρά. Ε αν μαλώνετε συνέχεια είναι λογικό να νιώθεις έτσι.

Ναι μου έχει τύχει. Μετά από κάτι έντονο είτε άγχος, είτε καβγα να είμαι έτσι. Συγκεκριμένα ένιωθα ότι με κλειστά μάτια ένιωθα ότι γύριζαν όλα ενώ με ανοιχτά ήμουν οκ.
    Κάνε ασκήσεις με την αναπνοή. Θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Έχεις κάποιο δικό σου άτομο να συζητάς? Φίλους?

Senior Member
    Μόνο την μητέρα μου έχω... αλλά δεν θέλω να την στεναχωρώ συνέχεια...φίλους δυστυχώς δεν έχω..ύπνος μου λείπει πολύ...θέλω να κοιμηθώ ένα βράδυ με ηρεμία χωρίς έγνοια....μακάρι να ένιωθα λίγη χαρά και ηρεμία

Page 3 of 22 FirstFirst 1234513 ... LastLast