Νέο συμπτώμα...άγχος ξανά...πόνος στα μάτια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 172
    Senior Member
    Επίσης από χθες νιώθω λες και σταματάει η καρδιά μου δεν ξέρω όμως αν σταματάει στα αλήθεια...πριν μήνες έκανα χολτερ για άλλο λόγο και ήταν πεντακάθαρο...τώρα είναι δυνατόν να παρουσιάζω παύσεις στην καρδιά μου? Έχω αγχωθει και για αυτό....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Noname144 View Post
    Επίσης από χθες νιώθω λες και σταματάει η καρδιά μου δεν ξέρω όμως αν σταματάει στα αλήθεια...πριν μήνες έκανα χολτερ για άλλο λόγο και ήταν πεντακάθαρο...τώρα είναι δυνατόν να παρουσιάζω παύσεις στην καρδιά μου? Έχω αγχωθει και για αυτό....
    Ειναι από τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Εντάσεις συνέχεια. Στεναχωριέσαι και μετά. Λογικό.
    Δοκίμασε τις ασκήσεις που σου είπα με την αναπνοή, θα σε ηρεμούν εκείνη την ώρα.
    Ειναι καλό που έχεις έστω τη μαμά για να συζητάς

Senior Member
    Που μπορώ να βρω αυτές τις ασκήσεις? Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ και με βοηθας

Senior Member
    Που μπορώ να βρω αυτές τις ασκήσεις? Σε ευχαριστώ πολύ που είσαι εδώ και με βοηθας
    Νομίζω σου είχα γράψει μια άσκηση δημόσια την άλλη φορά.
    Σίγουρα έχει και το διαδίκτυο. Γράψε "ασκήσεις αναπνοής για το άγχος". Αν δεν βρεις κάτι, πες μου να σου πω μια που με βοήθησε.

Banned
    https://www.youtube.com/watch?v=FV2rOb7NqGs

Ακουσε το και ακολούθησε αυτη την πρακτική Γείωσης των 5 αισθησεων και χαλαρωσης .
    Μια τακτικη που εξασκειτε καθημερινα βοηθώντας πλεον να αποσπαται το μυαλο απο της Αυτοματες Αρνητικες Σκεψεις

Ευχομαι να σε βοηθησει ,αν χρειαστεις και αλλες εδω ειμαι !

Senior Member
    Καλημέρα. Πώς είσαι;

Senior Member
    Καλησπέρα Γιώργο ήμουν καλύτερα σήμερα....τώρα όμως εδώ και μια ώρα δεν νιώθω καλά....νιώθω σαν υπόταση ζάλη τάση για λυποθυμια ναυτία και πολύ άγχος επειδή έχω αυτά τα συμπτώματα...δεν ξέρω τι έχω και τι έπαθα χίλια δυο περνάνε από το μυαλό μου....νιώθω σαν υπογλυκαιμία και τώρα νιώθω ότι θα με πιάσει και ταχυπαλμια δύσπνοια νιώθω

Senior Member
    Τι έγινε και άλλαξαν τα πράγματα? Είπες ήσουν καλύτερα.

Senior Member
    Καλησπέρα Γιώργο ήμουν καλύτερα σήμερα....τώρα όμως εδώ και μια ώρα δεν νιώθω καλά....νιώθω σαν υπόταση ζάλη τάση για λυποθυμια ναυτία και πολύ άγχος επειδή έχω αυτά τα συμπτώματα...δεν ξέρω τι έχω και τι έπαθα χίλια δυο περνάνε από το μυαλό μου....νιώθω σαν υπογλυκαιμία και τώρα νιώθω ότι θα με πιάσει και ταχυπαλμια δύσπνοια νιώθω
    Για κρίση πανικού ακούγεται αυτό. Προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι έγινε και άλλαξαν τα πράγματα? Είπες ήσουν καλύτερα.
    Δεν είχε γίνει κάτι...εντελώς ξαφνικά με έπιασε όλο αυτό...κοιμήθηκα λίγο... σήμερα ξύπνησα με ναυτία και ενοχλήσεις ... οπότε είμαι κομμάτια παλι...υπάρχει λες περίπτωση να ξανάνιωσω ηρεμία μέσα μου?

Senior Member
    Καλημέρα. Εννοείται ότι θα ξανανιωσεις ηρεμία μέσα σου. Αλλά όταν το περιβάλλον σου είναι έτσι πώς να είσαι ήρεμη? Σου έχω ξαναπεί πως και ένας ψυχίατρος ή έστω ένας ψυχολόγος θα βοηθήσει.

Αυτό τώρα που νιώθεις μπορεί να είναι απο την πίεση των καταστάσεων. Βγες λίγο έξω αν είναι καλός ο καιρός, έστω στην αυλή - στο μπαλκόνι.
    Δουλεύεις? Κάποια ασχολία έχεις που να σε βοηθάει έστω κι για λίγο να ξεφεύγεις?
    Last edited by george1520; 14-11-2024 at 09:55.

Senior Member
    Δεν είχε γίνει κάτι...εντελώς ξαφνικά με έπιασε όλο αυτό...κοιμήθηκα λίγο... σήμερα ξύπνησα με ναυτία και ενοχλήσεις ... οπότε είμαι κομμάτια παλι...υπάρχει λες περίπτωση να ξανάνιωσω ηρεμία μέσα μου?
    Καλημέρα.λιγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει αυτά τα συναισθήματα και τα νιώθουμε.εγω έχω ξεκινήσει θεραπεία κ ακόμη βιώνω κάποια από αυτά.ο Γιώργος έχει απόλυτο δίκιο το περιβάλλον είναι πολύ σημαντικό ,ζούσα σε ένα τοξικό περιβάλλον για πολλά χρόνια κ μου έχει αφήσει πολλά κατάλοιπα αλλά θα έρθει η ηρεμία να είσαι σίγουρη απλά πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου.υπαρχει κάποιος λόγος που δεν πας σε ψυχίατρο η ψυχολόγο?μήπως φοβάσαι για το παιδί σου ότι θα χρησιμοποιηθει εναντίον σου?

Senior Member
    Είναι ότι το περιβάλλον μου οι άνθρωποι γύρω μου άμα ακούνε για ψυχολόγο γενικά λένε ότι να αυτός πάει τρελάθηκε και έχω και παιδάκι και φοβάμαι μην πούνε κάτι τέτοιο μήπως με κοιτάνε περίεργα ...ξέρω ότι είναι λάθος η σκέψη αυτή..από χθες έχω ναυτία και φούσκωμα βάρος στο στομάχι μου μαζί με αδυναμία και κόπωση...δεν ξέρω τι μου συμβαίνει πάλι...δεν κοιμάμαι και καλά τα βράδυα...είμαι ζορισμενη...το μόνο που θέλω είναι να μην φοβάμαι να μην τρέμω με το κάθε τι .ας πούμε να έχω μια ναυτία και να το αντιμετωπίζω σαν κάτι αδιάφορο όπως όλος ο κόσμος να μην νιώθω όλη μέρα ότι πεθαίνω..μου λείπει η ξεγνοιασιά που ειχα ότι ήμουν μικρή που δεν φοβόμουν τίποτα δεν με αγχωνε κατι

Senior Member
    Μήπως κι εσύ έχεις τις ίδιες απόψεις με αυτούς? Εννοώ ότι δεν χρειάζεται να ξέρουν όλοι ότι πας σε ψυχολόγο.

Οταν θα πας για ύπνο, βάλε το μαξιλαρι λίγο πιο ψηλα, θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς..

Θα έρθει η μέρα που θα είσαι πάλι ήρεμη, αλλά χρειάζεσαι βοήθεια. Έστω ψυχολόγου. Ψυχολόγο πάνε οι άνθρωποι που θέλουν να βάλουν τις σκέψεις τους σε τάξη, να μάθουν μηχανισμούς για να μπορούν να ηρεμήσουν κάπως τον φόβο τους, τις ανησυχίες τους, το άγχος τους. Πάνε οι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν καλύτεροι και όχι "οι τρελοί". Παω και εγώ ψυχολόγο και είναι το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου.
    Σκέψου το..

Εγώ κοιμόμουν καθιστός όταν είχα ενοχλήσεις στο στομάχι.. Δοκίμασε το αν θες.

Senior Member
    Όχι όχι δεν έχω τις ίδιες απόψεις με εκείνους...παλιά όταν είχα συνεχόμενα επί πολύ καιρό παλινδρόμηση κοιμόμουν και εγώ καθιστή.... εντελώς καθιστή όμως..ο άνθρωπος περνάει πολλά στη ζωή του....τώρα με έπιασε λίγο ναυτία πάλι....κυκλοφορεί και γαστρεντερίτιδα αυτό τον καιρό μάλλον θα έχω....δεν ξέρω αγχωθηκα δυστυχώς πάλι...και κυρίως αγχωθηκα μην δεν μπορέσω να κοιμηθώ απόψε....ξέρω ότι ακούγονται μονίμως αγχωμενη....μόνο όταν παίζω λίγο με το παιδάκι μου ξεχνάω τα πάντα
    .

Page 4 of 12 FirstFirst ... 23456 ... LastLast