Θελω και εγω μια συναντηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Originally posted by nvincible4EVER
    να παρω ντεπον πειτε μου !!
    οχι!
    νερο οσο θες !
    και παγωμενο ακομα καλυτερα...

Senior Member
    πηραα τηλ παλι ο γραμματεεας της ο Δημητρης μου ειπε οτι ειναι 100% σιγουρος οτι επειδη ειναι φυτικα δεν αλληλεπιδρα ουτε με το αντικαταθλιπτικο ουτε με το ντεπον.να μην φοβαμαι καθολου.το ειπε με ειληκρινια τον πυστευω αλλα ειπε οτι θα ρωτησει και την γιατρο και θα με παρει τηλ να μου το επιβεβαιωσει.

Senior Member
    εχω φοβια με τα φαρμακα !!!στης 2 πηρα το φυτικο ηρεμιστικο και φοβαμαι μετα τοσες ωρες να παρω ντεπον.γαμω την αγαμια μου λολ
    τα εχω συχαθει τα φαρμακα δεν θελω να περνω ουτε ντεπον!

Originally posted by sunset
    Originally posted by πανος12345
    ειναι 3 ωρες π πηρα θα εχει διαλιθει πλεον.δεν ζαλιζομε κρηση ελαφρια θα ελεγα,
    σου επιπα να πιεις νερο γιατιαν οντως ειχες παρει ασυμβατα μεταξυ τους χαπια , τονροθα διευκολυνε το στομαχι σου να τα αποβαλει..τωρα εσυ ξερεις για την επομενη φορα !
    Εγω πχ μολις πηρα ενα χαπι κοντα σεολα τα αλλα για το προστατη που γραφει να αποφευγω το αλκοολ και πινω μπυρα!
    αν δω τα σκουρα θα πιω ακομα μια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    χαχαχαχαχαχα
    μηπως σε πειραξε οντως η μπυρα και δν εβγαλα ακρη σε αυτο το πσοτ σου?:!
    οχι !
    απλα δεν παρακολουθησεςισως το θεμα απο την αρχη!
    τι κανουμε οταν πιουμε πολλα χαπια μαζι και ζαλιζομαστε ?
    αν δεν υπαρει αντιστοιχη συνταγη γιατρου για να τον παρουμε τηλεφωνο να του εξηγησουμε τι μας συμβαινει , πινουμ τον αγλεορα σε νερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τονερο θα μας αναγκασει να τα αποβαλουμε ολα μαζι απο το στομαχι μας και θα μας περασει ο πονοκεφαλος που ισως να οφειλεται απλα στο γεγονος οτι μπλεξαμε τις π....ς με τις βουρτσες !

Senior Member
    αμα σου ζητησω εσενα ποτε βουρτσα να μου γραψεις

εχω φοβια με τα φαρμακα !!!στης 2 πηρα το φυτικο ηρεμιστικο και φοβαμαι μετα τοσες ωρες να παρω ντεπον.γαμω την αγαμια μου λολ
    τα εχω συχαθει τα φαρμακα δεν θελω να περνω ουτε ντεπον!
    καλυτερα να γ...ς τον φιλο σου παρα το στομαχι σου!
    διαλεξε ποιο ιατρικη θες να εμπιστευθεις .
    οχι ομως ολες μαζι και κυριως , οχι νεα φαρμακα για να περασουν οι παρενεργειες που δημιουργησαν τα προηγουμενα!
    δες λιγο τηλεοραση κανε λιγο ΤΣΑΤ , ακουσε λιγο μουσικη , πιεςενα κανταρι νερο αλλα μην παρεις αλλα φαρμακα πριν σου περασει ο πονοκεφαλος!

Originally posted by Empneustns
    αμα σου ζητησω εσενα ποτε βουρτσα να μου γραψεις
    για κουρεα με περασες ?

Senior Member
    einai san na ειπιες στις 2 το μεσημερι ενα τιλιο ενα ροφημα τελοσπαντων.και τι νομιζεις οτι ειναι το ντεπον παιδι μου???????τι ειναι να αλληλεπιδρασει?αντικαταθλ� �πτικο με αντιφλεγμονωδες?

Senior Member
    Το ντεπον με τιποτα δεν αλληλεπιδρα. Η βαλεριανα σε μεγαλες δοσεις αλληλεπιδρα με ζαναξ και βενζοδιαζεπινες καθως και με αλκοολ εντεινωντας τη δράση τους. Αλλα σε μεγαλες δοσεις και αν τα παρεις μαζι ή σε συντομο χρονικο διαστημα.

Senior Member
    entaksi eimai mia xara tora :P

Senior Member
    den ksanaperno to fytiko.8a sinexiso to xanax kamia ebdomada kai 8a rotiso ton giatro p 8a kliso aurio radeuoy,

Senior Member
    giati den milate?kaneis den mou eipe oti ksexasa ena \"i\" sto nickname mou lol.

eisai kalitera?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    nai arketa.piga bolta me to mikro kai hremisa.pira kai to depon.mallon kriosa.

exei iwseis,na prosexetekai egw me pireto eimai
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast