Oι πολύ όμορφες γυναίκες και άντρες δεν χρήζουν αξιοπιστίας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 116
    Member

Oι πολύ όμορφες γυναίκες και άντρες δεν χρήζουν αξιοπιστίας

Καταλαβαίνω ότι πολλοί θα δυσαρεστηθούν αλλά οι κοινωνίες έχουν έτσι γαλουχήσει τα δύο φύλα ώστε η εμφάνιση να παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο. Οι γυναίκες φυσικά δεν είναι αξιόπιστες και είναι περισσότερο ίσως επιρρεπείς στην απιστία από τους άντρες ακριβώς γιατί χρησιμοποιούν ως όπλο την εμφάνισή τους, και περισσότερο αυτές που είναι πιο εμφανίσιμες. Ειδικότερα σήμερα με τον άκρατο σεξουαλισμό, η ηθικοί φραγμοί έχουν οπισθοχωρήσει. Αυτό βέβαια έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες. Πολύ περισσότερο τώρα που η γυναίκα έχει χειραφετηθεί, μια απιστία, ένα διαζύγιο, για ανούσιες αφορμές ή απλά για εκτόνωση καθίσταται ρουτίνα. Και ο γάμος και ότι αυτό συνεπάγεται, όπως απόκτηση παιδιών, κοινωνικά προνόμια, είναι συνήθως για το φαίνεσθαι. Καθώς η αληθινή αγάπη και η θέληση για την διατήρησή της είναι ψιλά γράμματα.
    Γυναίκες και άντρες είναι εταίρες και ζιγκολό, που παίζουν παιχνιδάκια με την σεξουαλική τους ενέργεια για να κρύψουν την θλίψη τους. Αν φυσικά υπάρχει και μια οικονομική άνεση, εκεί η ελευθεριότητα γίνεται σχεδόν δόγμα. Ένα τίποτα του τίποτα.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι οι λιγότερο εμφανίσιμες γυναίκες και άντρες είναι οπωσδήποτε αξιόπιστοι. Ούτως ή άλλως οι άντρες δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμοι για να χειραγωγούν και οι γυναίκες που δεν είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμες, κάποιες εξ αυτών, νομίζουν ότι το σεξ είναι πανάκεια.
    Η αλήθεια σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι πολλοί όσο περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες έχει μια γυναίκα ή ένας άντρας τόσο λιγότερο έχει την ικανότητα να δεθεί συναισθηματικά με έναν άνθρωπο, γιατί απλούστατα έχει ψυχικά αλλοτριωθεί.
    Οι εξαιρέσεις υπάρχουν και απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Senior Member
    Καταρχάς τι ηλικία έχεις, αν μου επιτρέπεις; Γιατί οι απόψεις αυτές παραπέμπουν κάπως σε γενιά boomer ή early X, κάπου 50-70.
    Μιλάς με αφορμή ατομικά σου δύσκολα βιώματα ή έχεις φτιάξει έναν γενικό κανόνα μέσα στο μυαλό σου και πού βασίζεται; Σε στατιστικές μελέτες, σε κοινωνιολογικές έρευνες, δημοσκοπήσεις, σε τι;
    Πολύ πεσιμιστική θεωρία. Δείχνει άνθρωπο που τα βλέπει όλα μαύρα γύρω του. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Senior Member
    η αξιοπιστία είναι υποκειμενική έννοια..με μεταφυσικές προεκτάσεις
    ακριβώς γιατί έχει ως ρίζα και συνθετικό τη λέξη πίστη
    μπορεί κάποιος που για κάποιον άλλον είναι πλήρως αξιόπιστος για κάποιον άλλον να είναι πλήρως αναξιόπιστος...
    όταν θέλουμε να προβλέψουμε και να προκαταβάλουμε τις κινήσεις και τις συμπεριφορές των ανθρώπων και αυτή η πρόβλεψη πέφτει μέσα τότε λέμε ότι ο άλλος είναι αξιόπιστος...
    όταν άλλα περιμένουμε και άλλα κάνει τότε τον λέμε αναξιόπιστο...

τώρα oi όμορφες και oi όμορφoi προφανώς έχουν αβαντάζ σε αυτή τη ζωή...φαινομενικά τουλάχιστον
    αλλά πόνος υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους...τώρα βέβαια διαφέρει στην ένταση και στο χρόνο...

η ομορφιά είναι και αυτή μια δύναμη και όποιος έχει τη δύναμη τουλάχιστον προσώρας υπερισχύει των άλλων...

Senior Member
    ντοστογιέφσκι είπε πως η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο...

«Η ομορφιά μού δίνει μιαν αίσθηση πληρότητας, μέτρου, ειρήνευσης και παλλόμενης θρησκευτικής ταύτισης με την Πανουσία της ζωής (…) η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο»

όσο η ομορφιά παραμένει σε επίπεδα φυσικής ο κόσμος δεν σώζεται...

σημασία βέβαια δεν έχει μόνο αν σωθεί η καταστραφεί ο κόσμος αλλά και...ποια θα είναι η κατάσταση του κόσμου αν σωθεί...γιατί και τώρα ο κόσμος δεν είναι κλινικά νεκρός αλλά στην ουσία φυτοζωεί

Banned
    Quote Originally Posted by htfyugyff View Post
    Καταλαβαίνω ότι πολλοί θα δυσαρεστηθούν αλλά οι κοινωνίες έχουν έτσι γαλουχήσει τα δύο φύλα ώστε η εμφάνιση να παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο. Οι γυναίκες φυσικά δεν είναι αξιόπιστες και είναι περισσότερο ίσως επιρρεπείς στην απιστία από τους άντρες ακριβώς γιατί χρησιμοποιούν ως όπλο την εμφάνισή τους, και περισσότερο αυτές που είναι πιο εμφανίσιμες. Ειδικότερα σήμερα με τον άκρατο σεξουαλισμό, η ηθικοί φραγμοί έχουν οπισθοχωρήσει. Αυτό βέβαια έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες. Πολύ περισσότερο τώρα που η γυναίκα έχει χειραφετηθεί, μια απιστία, ένα διαζύγιο, για ανούσιες αφορμές ή απλά για εκτόνωση καθίσταται ρουτίνα. Και ο γάμος και ότι αυτό συνεπάγεται, όπως απόκτηση παιδιών, κοινωνικά προνόμια, είναι συνήθως για το φαίνεσθαι. Καθώς η αληθινή αγάπη και η θέληση για την διατήρησή της είναι ψιλά γράμματα.
    Γυναίκες και άντρες είναι εταίρες και ζιγκολό, που παίζουν παιχνιδάκια με την σεξουαλική τους ενέργεια για να κρύψουν την θλίψη τους. Αν φυσικά υπάρχει και μια οικονομική άνεση, εκεί η ελευθεριότητα γίνεται σχεδόν δόγμα. Ένα τίποτα του τίποτα.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι οι λιγότερο εμφανίσιμες γυναίκες και άντρες είναι οπωσδήποτε αξιόπιστοι. Ούτως ή άλλως οι άντρες δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμοι για να χειραγωγούν και οι γυναίκες που δεν είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμες, κάποιες εξ αυτών, νομίζουν ότι το σεξ είναι πανάκεια.
    Η αλήθεια σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι πολλοί όσο περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες έχει μια γυναίκα ή ένας άντρας τόσο λιγότερο έχει την ικανότητα να δεθεί συναισθηματικά με έναν άνθρωπο, γιατί απλούστατα έχει ψυχικά αλλοτριωθεί.
    Οι εξαιρέσεις υπάρχουν και απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

ωπα περιμενε , εγω πχ θελω να αλλοτριωνομαι συχνα πυκνα σεξουαλικα , σεξιστικα . τι συναισθηματα και αηδιες ? αυτα τα λενε κατι πσυχολογκες να σου παιρνουν τα λεφτα . το ζητημα ειναι ατελειωτο σεξ και αλλαγη παρτενερ . δλδ ας πουμε αν οι γυναικες δεν ειχαν επανασταησει σεξουαλικα θα ειχαμε γινει μονιμοι θαμωνες στα κοκκινα φωτακια και την παλαμη . εγω πιστευω οι σχεσεις πρεπει να ειναι ξεκαθαρα σεξουαλικες , με διαστροφες και κινκυ καταστασεις . τι μονιμοτητες και μπουρδες . βεβαια να τονισω ειμαι καθαροαιρμο ΑΡΣΕΝΙΚΟ και μ αρεσουν οι αλλαγες για αυτο εχω και περγαμηνες . δεν υπαρχουν συναισθηματα , μονο ορμονες . τα συναισθηματα ειναι για τους ανασφαλης και το καταφυγιο των αδυνατων . αν ειναι δυνατον τωρα να μην μ αρεσουν οι γυναικες και να δεθω μια μια <<συναισθηματικα >> ....τι σαχλαμαρες ειναι αυτες .

Senior Member
    ρε τζοβανι, κατι εχει το νερο εκει που μενεις, δεν εξηγειται αλλιως...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ρε τζοβανι, κατι εχει το νερο εκει που μενεις, δεν εξηγειται αλλιως...
    γιατι καλε , τι ειπα ? συναισθηματα δεν υπαρχουν . αν ειναι δυνατον τωρα μεσα σε τοσα δις ανθρωπων ξαφνικα αγαπηθηκαν δυο και το σεξουαλικο περασε σε δευτερη μοιρα . σεξουαλικα καλεσματα ειναι ολα . τα υπολοιπα ειναι για παιδικα παραμυθακια στο νηπιο . ξεκαθαρα η φυση του ανθρωπου ειναι σεξουαλικη , σεξιστικη μεταξυ αρσενικου και θηλυκου , δλδ ο σκυλος μου οταν βλεπει μια αλλη θηλυκια και παει να την μυρισει σκεφτεται οτι εχει συναισθημα εκεινη την στιγμη που τον οδηγει . ΜΠΟΥΡΔΕΣ !! παραμυθια ! βλεπει ενα ωραιο κομματι που το εγειρει το εγκεφαλικο του κυταρο για doggy style ! τα ιδια με τις χελωνες , τους γατους , τα αλογα . το ΣΕΞ οδηγει . δλδ τοσσσσσσσοοοοιιιιιιιιιιι που εχουν αγαπηθει , εχουν υπογραψει συμφωνητικα ερωτα , παντοτυνης αγαπης και αφοσιωσης ( συναισθηματικης γαρ ) ....ΞΑΦΝΙΚΑ πλακωνονται στα δικαστηρια και στα μπουζουκια ( τι σου κανα και πινεις ) ας ειμαστε ειλικρινεις ....ηρθαμε στον κοσμο για σεξ πρωτο και μετα ολα τα αλλα ....βεβαια το γυναικειο φυλο ακομα ( αν και εχει κανει βηματα επαναστατικα ) ακομα ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ το σεξ ...θελω σχεση λεει ....δλδ ? με σχεση εχει συνεχομενο σεξ , ενω με μη σχεση εχει διακοπτομενο ....ανοιγουμε το μυαλο μας και σπαμε ταμπου και στερεοτυπα . το ξερω ειναι αιρετικα ολα αυτα, αλλα παρτε το μπλε χαπι (ματριξ ) και δειτε την αληθεια , οτι εισαστε δεσμιοι των συναισθηματων σας !!!!! ενω ολα ειναι λογικα !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ωπα περιμενε , εγω πχ θελω να αλλοτριωνομαι συχνα πυκνα σεξουαλικα , σεξιστικα . τι συναισθηματα και αηδιες ? αυτα τα λενε κατι πσυχολογκες να σου παιρνουν τα λεφτα . το ζητημα ειναι ατελειωτο σεξ και αλλαγη παρτενερ . δλδ ας πουμε αν οι γυναικες δεν ειχαν επανασταησει σεξουαλικα θα ειχαμε γινει μονιμοι θαμωνες στα κοκκινα φωτακια και την παλαμη . εγω πιστευω οι σχεσεις πρεπει να ειναι ξεκαθαρα σεξουαλικες , με διαστροφες και κινκυ καταστασεις . τι μονιμοτητες και μπουρδες . βεβαια να τονισω ειμαι καθαροαιρμο ΑΡΣΕΝΙΚΟ και μ αρεσουν οι αλλαγες για αυτο εχω και περγαμηνες . δεν υπαρχουν συναισθηματα , μονο ορμονες . τα συναισθηματα ειναι για τους ανασφαλης και το καταφυγιο των αδυνατων . αν ειναι δυνατον τωρα να μην μ αρεσουν οι γυναικες και να δεθω μια μια <<συναισθηματικα >> ....τι σαχλαμαρες ειναι αυτες .
    Ρε «καθαρόαιμε»… Χαλάρωσε λιγάκι.. Κατούρα και λίγο ρε αδερφέ, ξες καθόλου τι είναι τούτο? Ή πρέπει να σου το διδάξουν γιατί εσύ το όπλο το χεις μόνο για να πυροβολάς?

Εναλλάκτη των παρτενέρ που τους αλλάζεις τα φώτα συχνά πυκνά, άκου με.. Δεν υπάρχουν ορμόνες. Μόνο συναισθήματα. Τα συναισθήματα όμως δεν είναι «παίξε γέλασε», δεν είναι για τους δειλούς, θέλουν να έχεις ΚΟΧΟΝΕΣ (με άλφα κεφαλαίο..) είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, για να μπορείς να τα αντέξεις.

Περγαμηνογαμάτε μου, το sexercise ειναι το εύκολο, το βρίσκει κανείς πανεύκολα παντού κι ας μην έχει και τα δικά σου τα γαλόνια.. Το θέμα είναι να μπορέσεις να βρεις το καλύτερο exercise από όλα που εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι καν που βρίσκεται, δεν έχεις ιδέα καν ότι υπάρχει αυτό που λέω τώρα.. Τρέχεις και το ψάχνεις γύρω γύρω συνεχώς κι αυτό σου ξεφεύγει γιατί δε βρίσκεται εκεί που ψάχνεις για να το βρεις.. Εγώ μια μικρή γεύση από τα δικά σου έχω πάρει στη ζωή μου και τα ξέρω, εσύ όμως δεν έχεις πάρει καμία γεύση από αυτά που λέω εγώ τώρα, γιατί αγνοείς πλήρως την ύπαρξή τους. Δεν τα ξέρεις αυτά που λέω. Τυφλώθηκες από το πολύ το ηλεκτροσόκ και το βλέμμα σου δεν ατένισε ποτέ παρακάτω, σε συνεπήρε το ηλεκτρικό ρεύμα και παρέμεινες να κυνηγάς εκεί…
    Στο ψάρεμα λέμε πως «η καλύτερη θάλασσα είναι η θάλασσα που ξέρεις». Ξες γιατί? Γιατί εκεί ξέρεις και το πως να ψαρέψεις ώστε να βγάλεις τον καλό το μεζέ. Ό,τι κατάλαβες… Λάθος το κατάλαβες και πάλι… «Θάλασσα» είναι να κάνεις focus κάπου συγκεκριμένα. Όχι να γυρνοβολάς με βλέμμα απλανές γύρω γύρω. Ξέρεις τι καλό exercise έχει αυτό που λέω? Από ένα σημείο και μετά μπαίνει στον αυτόματο πιλότο και συνεννοείσαι με κλειστά τα μάτια με τον άλλον. Τον ξέρεις και σε ξέρει απέξω κι ανακατωτά. Δε χρειάζεται να κάνεις ή να του πεις τίποτα. Σκέψου το..

Κίνκυ τρελιάρη μου σε ενημερώνω σιγά σιγά και τρυφερά πως και η Ζωή που τα χετε τοσον καιρό, η μακροχρόνια σχέση σου δηλαδή (και η δικιά σου και όλων) είναι διεστραμμένο γκομενάκι κι αυτή και έχει και παράξενη αίσθηση του τι εστί χιούμορ. Ξεκίνα από τώρα να συμβιβάζεσαι με την ιδέα της συχνοουρίας μη σου ρθει αργότερα απότομο όλο αυτό και ταραχτείς..

«Χομπίστα» μου, το δικό μου χόμπι ξες ποιο είναι? Οι χομπίστες σαν εσένα. Το να προσπαθήσω να τους δείξω τι χάνουν τόσον καιρό και πόσο έξω πέφτουν που νομίζουν ότι ξέρουν.. Δεν επηρεάζομαι από την αποτυχία να πείσω, απολαμβάνω την ίδια τη διαδικασία, την προσπάθεια. Αλλά βαριέμαι να συνεχίσω να την επιμείνω. Έχω άλλωστε κι άλλες δουλειές να κάνω. Τα λέω μια φορά κι όποιος θέλει να τα ακούσει ας τα ακούσει. Όποιος θέλει να μείνει με την περγαμηνή στο χέρι ας κάνει ότι θέλει, χάρισμά του και το βραβείο νόμπελ και το μυθιστόρημα.. Εχώ χατίρια δε μ’ αρέσει να χαλάω..

Τα φιλιά μου από το μέτωπο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    γιατι καλε , τι ειπα ? συναισθηματα δεν υπαρχουν . αν ειναι δυνατον τωρα μεσα σε τοσα δις ανθρωπων ξαφνικα αγαπηθηκαν δυο και το σεξουαλικο περασε σε δευτερη μοιρα . σεξουαλικα καλεσματα ειναι ολα . τα υπολοιπα ειναι για παιδικα παραμυθακια στο νηπιο . ξεκαθαρα η φυση του ανθρωπου ειναι σεξουαλικη , σεξιστικη μεταξυ αρσενικου και θηλυκου , δλδ ο σκυλος μου οταν βλεπει μια αλλη θηλυκια και παει να την μυρισει σκεφτεται οτι εχει συναισθημα εκεινη την στιγμη που τον οδηγει . ΜΠΟΥΡΔΕΣ !! παραμυθια ! βλεπει ενα ωραιο κομματι που το εγειρει το εγκεφαλικο του κυταρο για doggy style ! τα ιδια με τις χελωνες , τους γατους , τα αλογα . το ΣΕΞ οδηγει . δλδ τοσσσσσσσοοοοιιιιιιιιιιι που εχουν αγαπηθει , εχουν υπογραψει συμφωνητικα ερωτα , παντοτυνης αγαπης και αφοσιωσης ( συναισθηματικης γαρ ) ....ΞΑΦΝΙΚΑ πλακωνονται στα δικαστηρια και στα μπουζουκια ( τι σου κανα και πινεις ) ας ειμαστε ειλικρινεις ....ηρθαμε στον κοσμο για σεξ πρωτο και μετα ολα τα αλλα ....βεβαια το γυναικειο φυλο ακομα ( αν και εχει κανει βηματα επαναστατικα ) ακομα ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ το σεξ ...θελω σχεση λεει ....δλδ ? με σχεση εχει συνεχομενο σεξ , ενω με μη σχεση εχει διακοπτομενο ....ανοιγουμε το μυαλο μας και σπαμε ταμπου και στερεοτυπα . το ξερω ειναι αιρετικα ολα αυτα, αλλα παρτε το μπλε χαπι (ματριξ ) και δειτε την αληθεια , οτι εισαστε δεσμιοι των συναισθηματων σας !!!!! ενω ολα ειναι λογικα !!!!
    Ο σκύλος σου εκτός από doggy style έχει και πολύ πολύ συναίσθημα. Διδάξου από αυτό.

«Με σχέση έχει συνεχόμενο σεξ», άκου τον εαυτό σου τι είπε εδώ.. Εσύ δηλαδή ποτέ δεν έμεινες ρέστος? Πάντα είχες τις φαν σου πρόχειρες? Πάσο τότε… Θα σου πω όμως πως δεν είναι μόνο «συνεχόμενο» αλλά και ποιοτικότερο.. Και στην τελική δεν είναι μόνο το σεξ. Έχει κι άλλα πράγματα μέσα το «γλυκό».

Banned
    καλως το βασιλακη το pet !

βασιλακη παρε το μπλου πιλ που δινει ο μορφεας , μπας και ξεστραβωθεις ! κατσε και περιμενε το << συναισθημα >> να πηδηξεις !

υγ. απλα και συνοπτικα , γιατι τα αρσενικα ξερουν να δινουν απαντηση γρηγορη γιατι απλα εχουν περγαμηνες ! ας ξεσκονισω τα νομπελ μου !

Senior Member
    Να, μόλις «πήδηξα». Χοροπηδάω στο δωμάτιο τώρα από τη χαρά μου ξανά και ξανά επειδή απάντησες. Αλήθεια. Δεν ειρωνεύομαι. Η Σπουργίτη σου έχει πει κάτι σωστό. Δεν ξέρω αν την κατάλαβες ή αν την πίστεψες κιόλας. Άλλο οι όποιες διαφωνίες που μπορεί να έχει κανείς μαζί σου, αλλά τις μισές αντιπάθειες εδώ τις έχεις αποφασίσει μόνος σου.

Σου λέω πως από εμάς τους δυο εσύ έχεις κάνει σεξ πιο πρόσφατα από μένα. Κανόνισε να βγεις εσύ αυτός που έχει τα περισσότερα νεύρα… Μόνο αυτό σου λέω…

Banned
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Να, μόλις «πήδηξα». Χοροπηδάω στο δωμάτιο τώρα από τη χαρά μου ξανά και ξανά επειδή απάντησες. Αλήθεια. Δεν ειρωνεύομαι. Η Σπουργίτη σου έχει πει κάτι σωστό. Δεν ξέρω αν την κατάλαβες ή αν την πίστεψες κιόλας. Άλλο οι όποιες διαφωνίες που μπορεί να έχει κανείς μαζί σου, αλλά τις μισές αντιπάθειες εδώ τις έχεις αποφασίσει μόνος σου.

Σου λέω πως από εμάς τους δυο εσύ έχεις κάνει σεξ πιο πρόσφατα από μένα. Κανόνισε να βγεις εσύ αυτός που έχει τα περισσότερα νεύρα… Μόνο αυτό σου λέω…

θα σου απαντησω καπως αλλιως .....εισαι με την ""σχεσαρα"" σου που την υπεραγαπας και σε υπεραγαπα ...μπαινεις μεσα στο μαγαζι και βλεπεις μια αλλη η οποια ειναι του γουστου σου και παρα πολυ καυλωτικη γυναικα σε σχεση με την ¨¨σχεσαρα ¨¨ σου ....εκεινη την στιγμη λογω συναισθηματος θα πεις ! ΒΑΣΙΛΗ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ τις βυζαρες απεναντι και το μπουτι μεχρι την μεση , το μακρυ μαυρο μαλλι ισιο και τα τακουνια δετα μεχρι το γονατο , γιατι σε οδηγει το συναισθημα και την στριγκαρα μεχρι το στηθος .....

δεν υπαρχουν συναισθηματα , ...τα συναισθηματα ειναι εφευρεση για να χειραγωγουν τις ορμες !
    ΞΥΠΝΑΤΕ !!! μην γινοσαστε σαντουιτς στην πσυχολογκια

δεν θυμαμαι τι ειχε γραψει το σπουργιτι γουατεβερ ! παρε το μπλου πιλ (μορφεας ) ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΟΥ ! και θα δεις

Senior Member
    Καθαροαιμε καθηγητή, πώς κάνουμε αποσύνδεση από τα συναισθήματα?

Senior Member
    Βρε άσε τη δική μου την όραση και κοίτα μήπως και ξεκινήσεις να βλέπεις τίποτα εσύ. Τι πρέπει να κάνω για να με προσέχεις όταν μιλάω? Να βάλω «στριγκάρα» ή τακούνι δετό? Βυζάρες και μπουτάρες σου λέω πως έχω ήδη..

Σου απαντώ.. Δε σου λέω, και εγώ άνθρωπος είμαι, μπορεί να αιχμαλωτιστεί η προσοχή μου από κάτι άλλο εκτός από τη «σχεσάρα μου». Στιγμιαία μπορεί να συμβεί και αυτό. Και τα συναισθήματα έχουν και «ορμές» και «ορμόνες». Αλλά αλλού είναι το θέμα. ΕΠΙΛΕΓΩ να προσπαθήσω να μην το κάνω αυτό. Κουμάντο στα μάτια μου θέλω να κάνει το πάνω κεφάλι, όχι το κάτω. Σου λέω ότι το προσπαθώ. Δε σου λέω ότι πιάνει πάντα. Πάντως κι εκεί ακόμα έχουμε διαφορετικό γούστο. Τα δετά και τα κορδόνια και τα στριγκάκια μου θυμίζουν το ρολό κοτόπουλο και το γυρνάω σε πείνα. Εγώ την άλλη θέλω να την φαντασιώνομαι χαλαρή και sexy, χωρίς τα πολλά πολλά φτιασίδια και τα μέικ απ που με κουράζουν, να έχει τα μαλλιά της λυτά μετά από το μπάνιο, να φοράει τις πιτζαμούλες της που είναι και άνετες και εύκολα μπορεί να τις ξεφορτωθεί για να κάνουμε και όλα τα υπόλοιπα. Με κορδόνια και κόμπους ασχολούμαι στο άλλο μου το χόμπι, το ψάρεμα.. Αλλά εσύ από ψάρεμα δεν ξέρεις γιατί πηδάς συνέχεια. Εμείς όλοι οι άλλοι «δεν αυτό που δεν αυτό, τουλάχιστον πάμε για κανα ψάρεμα που και που…»

(Την έλλειψη σεξ την αντέχω, το ψάρεμα μου λείπει πολύ, πρέπει να κανονίσω να πάω καμιά μέρα..)

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καθαροαιμε καθηγητή, πώς κάνουμε αποσύνδεση από τα συναισθήματα?
    Γιώργο το κέφι έφτιαξε καθόλου? Έχω καιρό να κάνω σεξ.. :p

Page 1 of 8 123 ... LastLast