Oι πολύ όμορφες γυναίκες και άντρες δεν χρήζουν αξιοπιστίας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 116
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Γιώργο το κέφι έφτιαξε καθόλου? Έχω καιρό να κάνω σεξ.. :p
    Τι συνδυασμός είναι αυτός? Τι σχέση έχει αν έφτιαξε το δικό μου κέφι με το γεγονός ότι έχεις να κάνεις καιρό σεξ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι συνδυασμός είναι αυτός? Τι σχέση έχει αν έφτιαξε το δικό μου κέφι με το γεγονός ότι έχεις να κάνεις καιρό σεξ?
    Οκ κατάλαβα, παίρνω το καλάμι μου και πάω για ψάρεμα…

Τζοβάνηη, έχεις να μου κάνεις πάσα καμία που δεν τη θες εσύ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by htfyugyff View Post
    Καταλαβαίνω ότι πολλοί θα δυσαρεστηθούν αλλά οι κοινωνίες έχουν έτσι γαλουχήσει τα δύο φύλα ώστε η εμφάνιση να παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο. Οι γυναίκες φυσικά δεν είναι αξιόπιστες και είναι περισσότερο ίσως επιρρεπείς στην απιστία από τους άντρες ακριβώς γιατί χρησιμοποιούν ως όπλο την εμφάνισή τους, και περισσότερο αυτές που είναι πιο εμφανίσιμες. Ειδικότερα σήμερα με τον άκρατο σεξουαλισμό, η ηθικοί φραγμοί έχουν οπισθοχωρήσει. Αυτό βέβαια έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες. Πολύ περισσότερο τώρα που η γυναίκα έχει χειραφετηθεί, μια απιστία, ένα διαζύγιο, για ανούσιες αφορμές ή απλά για εκτόνωση καθίσταται ρουτίνα. Και ο γάμος και ότι αυτό συνεπάγεται, όπως απόκτηση παιδιών, κοινωνικά προνόμια, είναι συνήθως για το φαίνεσθαι. Καθώς η αληθινή αγάπη και η θέληση για την διατήρησή της είναι ψιλά γράμματα.
    Γυναίκες και άντρες είναι εταίρες και ζιγκολό, που παίζουν παιχνιδάκια με την σεξουαλική τους ενέργεια για να κρύψουν την θλίψη τους. Αν φυσικά υπάρχει και μια οικονομική άνεση, εκεί η ελευθεριότητα γίνεται σχεδόν δόγμα. Ένα τίποτα του τίποτα.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι οι λιγότερο εμφανίσιμες γυναίκες και άντρες είναι οπωσδήποτε αξιόπιστοι. Ούτως ή άλλως οι άντρες δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμοι για να χειραγωγούν και οι γυναίκες που δεν είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμες, κάποιες εξ αυτών, νομίζουν ότι το σεξ είναι πανάκεια.
    Η αλήθεια σε αντίθεση με το τι πιστεύουν οι πολλοί όσο περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες έχει μια γυναίκα ή ένας άντρας τόσο λιγότερο έχει την ικανότητα να δεθεί συναισθηματικά με έναν άνθρωπο, γιατί απλούστατα έχει ψυχικά αλλοτριωθεί.
    Οι εξαιρέσεις υπάρχουν και απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
    Σε αρκετά συμφωνούμε, σε αρκετά διαφωνούμε. Η επιρρέπεια στην απιστία κατ’ εμέ πιο πολύ είναι θέμα προσωπικού χαρακτήρα παρά φύλου ή εξωτερικής εμφάνισης/ομορφιάς.

Senior Member
    Οκ κατάλαβα, παίρνω το καλάμι μου και πάω για ψάρεμα…

Τζοβάνηη, έχεις να μου κάνεις πάσα καμία που δεν τη θες εσύ?
    Είχα βάλει το αυτοκόλλητο με ανοιχτό το στομα αλλά δεν το εμφανισε και το έσβησα.

Ή με μένα ή με κάποια τυχαία δηλαδή?

Senior Member
    Είχα βάλει το αυτοκόλλητο με ανοιχτό το στομα αλλά δεν το εμφανισε και το έσβησα.

Ή με μένα ή με κάποια τυχαία δηλαδή?
    ΜΟΝΟ με σένα, τα άλλα τα κάνω για να ζηλέψεις..

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ...θελω σχεση λεει ....δλδ ? με σχεση εχει συνεχομενο σεξ , ενω με μη σχεση εχει διακοπτομενο ....ανοιγουμε το μυαλο μας και σπαμε ταμπου και στερεοτυπα . το ξερω ειναι αιρετικα ολα αυτα, αλλα παρτε το μπλε χαπι (ματριξ ) και δειτε την αληθεια , οτι εισαστε δεσμιοι των συναισθηματων σας !!!!! ενω ολα ειναι λογικα !!!!
    καλε τι αιρετικα; που ζεις; ολοι οι αγαμητοι λιγουρηδες απο το 70 και δωθε, τα ιδια με σενα λενε.
    εσυ δεν τα ειχες ακουσει; νομιζες οτι τα σκεφτηκες μονος σου;

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλε τι αιρετικα; που ζεις; ολοι οι αγαμητοι λιγουρηδες απο το 70 και δωθε, τα ιδια με σενα λενε.
    εσυ δεν τα ειχες ακουσει; νομιζες οτι τα σκεφτηκες μονος σου;

α καλα , δλδ πρωτα ερχεται το συναισθημα (αγαπη ) , να γνωριστουμε καλα να αγαπηθουμε και μετα απο 4-5 μηνες να κανουμε ενα τρικουβερτο σεξακι μην χασουμε το συναισθημα . δλδ εμενα θα μου πρηζονται τα γεννητικα ( οποιος εχει ανδρικο μοριο καταλαβαινει ) ωσπου να με αγαπησεις . αυτα τα λενε τα βιβλια μαλλον της ψυχολογιας ( ουουουοαχαχαχαχα ) . πλακα εχεται εδω μεσα ! δεν υπαρχουν σαυναισθηματα ! υπαρχουν ΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΑ στο σεξ και στα ερωτικα . υπαρχει το ξεσκισμα , ανταλλαγη υγρων και κ*αυλας . ΣΕΞ . τωρα τα υπολοιπα περι λιγουρηδων και αυτα λενε , δεν εχω τετοιες καταβολες ! αδερφια ΑΝΔΡΕΣ για να π*δηξεται πρωτα πρεπει να πατε λουλουδια κατω απο το μπαλκονι της ιουλιεττας αλλιως εισαστε λιγουρια .

Banned
    Καθαροαιμε καθηγητή, πώς κάνουμε αποσύνδεση από τα συναισθήματα?
    ρε γιωργακη για να π'ηδηξεις εσυ , πρεπει πρωτα να αγαπησεις ? για να ξερω τι βαθμο θα σου βαλω

Banned
    Βρε άσε τη δική μου την όραση και κοίτα μήπως και ξεκινήσεις να βλέπεις τίποτα εσύ. Τι πρέπει να κάνω για να με προσέχεις όταν μιλάω? Να βάλω «στριγκάρα» ή τακούνι δετό? Βυζάρες και μπουτάρες σου λέω πως έχω ήδη..

Σου απαντώ.. Δε σου λέω, και εγώ άνθρωπος είμαι, μπορεί να αιχμαλωτιστεί η προσοχή μου από κάτι άλλο εκτός από τη «σχεσάρα μου». Στιγμιαία μπορεί να συμβεί και αυτό. Και τα συναισθήματα έχουν και «ορμές» και «ορμόνες». Αλλά αλλού είναι το θέμα. ΕΠΙΛΕΓΩ να προσπαθήσω να μην το κάνω αυτό. Κουμάντο στα μάτια μου θέλω να κάνει το πάνω κεφάλι, όχι το κάτω. Σου λέω ότι το προσπαθώ. Δε σου λέω ότι πιάνει πάντα. Πάντως κι εκεί ακόμα έχουμε διαφορετικό γούστο. Τα δετά και τα κορδόνια και τα στριγκάκια μου θυμίζουν το ρολό κοτόπουλο και το γυρνάω σε πείνα. Εγώ την άλλη θέλω να την φαντασιώνομαι χαλαρή και sexy, χωρίς τα πολλά πολλά φτιασίδια και τα μέικ απ που με κουράζουν, να έχει τα μαλλιά της λυτά μετά από το μπάνιο, να φοράει τις πιτζαμούλες της που είναι και άνετες και εύκολα μπορεί να τις ξεφορτωθεί για να κάνουμε και όλα τα υπόλοιπα. Με κορδόνια και κόμπους ασχολούμαι στο άλλο μου το χόμπι, το ψάρεμα.. Αλλά εσύ από ψάρεμα δεν ξέρεις γιατί πηδάς συνέχεια. Εμείς όλοι οι άλλοι «δεν αυτό που δεν αυτό, τουλάχιστον πάμε για κανα ψάρεμα που και που…»

(Την έλλειψη σεξ την αντέχω, το ψάρεμα μου λείπει πολύ, πρέπει να κανονίσω να πάω καμιά μέρα..)

γκομενα εισαι ρε φιλη ? το ειχα καταλαβει ! καλα μπορει να εισαι και τρανς , γκευ γουατεβερ ! εγω σαν ανδρας που ειμαι αυτα τα ενστικτα εχω .

Senior Member
    ρε γιωργακη για να π'ηδηξεις εσυ , πρεπει πρωτα να αγαπησεις ? για να ξερω τι βαθμο θα σου βαλω
    Ρε Τζοβανακη όχι δεν χρειάζεται πρώτα να αγαπάω για να πηδηξω. Άλλο ρώτησα ομως.. Πώς κάνουμε αποσύνδεση?

Senior Member
    α καλα , δλδ πρωτα ερχεται το συναισθημα (αγαπη ) , να γνωριστουμε καλα να αγαπηθουμε και μετα απο 4-5 μηνες να κανουμε ενα τρικουβερτο σεξακι μην χασουμε το συναισθημα . δλδ εμενα θα μου πρηζονται τα γεννητικα ( οποιος εχει ανδρικο μοριο καταλαβαινει ) ωσπου να με αγαπησεις . αυτα τα λενε τα βιβλια μαλλον της ψυχολογιας ( ουουουοαχαχαχαχα ) . πλακα εχεται εδω μεσα ! δεν υπαρχουν σαυναισθηματα ! υπαρχουν ΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΑ στο σεξ και στα ερωτικα . υπαρχει το ξεσκισμα , ανταλλαγη υγρων και κ*αυλας . ΣΕΞ . τωρα τα υπολοιπα περι λιγουρηδων και αυτα λενε , δεν εχω τετοιες καταβολες ! αδερφια ΑΝΔΡΕΣ για να π*δηξεται πρωτα πρεπει να πατε λουλουδια κατω απο το μπαλκονι της ιουλιεττας αλλιως εισαστε λιγουρια .
    οχι ρε ασχετε και κοινωνικα αγραμματε...
    απλα, υπαρχουν γνωριμιες που θελεις μονο για σεξ και γνωριμιες που θελεις για σεξ και αλλα πραγματα μαζι.
    εσυ αν εχεις/ θελεις μονο τις πρωτες, εισαι μονοδιαστατος και βαρετος και πιθανοτατα αγαμητος γι αυτο λυσσας ετσι.
    οι ολοκληρωμενοι ανθρωποι εχουν και συναισθηματα, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ... ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ..

Senior Member
    οσο για το ποιο ερχεται πρωτο, θεωρω οτι σε ενηλικες που εχουν σεξουαλικη ζωη, το σεξ ερχεται πρωτο, χρονικα. τα συνιασθηματα αργουν περισσοτερο να αναπτυχθουν. αλλα το οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, μονο συναισθηματικα αναπηρος το λεει..

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οσο για το ποιο ερχεται πρωτο, θεωρω οτι σε ενηλικες που εχουν σεξουαλικη ζωη, το σεξ ερχεται πρωτο, χρονικα. τα συνιασθηματα αργουν περισσοτερο να αναπτυχθουν. αλλα το οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, μονο συναισθηματικα αναπηρος το λεει..
    Α, συμφωνείς κ εδώ . Όταν θα υπάρξει αποποινικοποίηση του Σεξ θα συμφωνήσεις κ στο υπόλοιπο. Πάμε τώρα σε αυτά που με ""κατηγορείς" . Τα συναισθήματα είναι κτητικα , δλδ κάποιος/α θέλει να αγαπηθεί , να συντροφεύθει , να αισθανθεί ...μικροαστικά κ στερεοτυπικά πρότυπα του ρομαντισμού άλλων εποχών . Να επενδύσουν στο συναίσθημα δλδ ....σε αγαπώ με αγαπάς κ συναφή χαζόμαρες δέσμιοι μιας ουχί αγάπης . Αυτά υπάρχουν μόνο στα βιβλία . Το λέει κ η λέξη ...ΣΧΕΣΗ δλδ σχετιζεσαι . Ανταλλαγή ! Τώρα τι ανταλάσσει ο καθένας το βλέπουμε γενικά . Με λίγα λόγια δεν υπάρχουν συναισθήματα αλλα ανταλλαγή . Δίνεις κ παίρνεις . Παίρνεις κ δίνεις ! Κ αφού λοιπόν η Ρόουζ αγαπούσε τόσο πολύ τον Ντι Κάπριο γιατί δεν έδινε αυτή την θέση της στην σανίδα ( σωτηρίας ) ? Μάλλον ήταν συναισθήματικα αναπηρη να πνίγει μαζί του η' να δώσει την θέση της . Άρα γυρίζουμε στα ένστικτα ( της επιβίωσης) εδώ ...που όπως έχω γράψει οδηγεί την ζωή του ΑΝΘΡΏΠΟΥ. ορμές κ ένστικτα . Αγάπη η' συνήθεια ?
    Υγ. Άρα πρώτα η ορμή σεξουαλική όπως συμφωνήσες κ μετά το ένστικτο αντί της αγάπης .
    Υγ2. Είναι δύσκολο να συμφωνήσεις με έναν Νομπελίστα γιατί απλά ακόμα σε διδάσκει !!!

Senior Member
    γκομενα εισαι ρε φιλη ? το ειχα καταλαβει ! καλα μπορει να εισαι και τρανς , γκευ γουατεβερ ! εγω σαν ανδρας που ειμαι αυτα τα ενστικτα εχω .
    Εγώ δεν είμαι άντρας. Είμαι xy. Είμαι caryola για αυτό και σου απαντάω με καρυότυπο. Τις μυρίζεσαι εσύ από μακριά αυτές..

Ρε σου λέμε.. Αυτό είναι το πρόβλημα με σένα, το «το είχα καταλάβει».. Έχεις τυφλωθεί λέμε, δε βλέπεις μπροστά σου, δε χαμπαριάζεις τίποτα, ηρέμησε, φαν σου είμαστε, όχι εχθροί σου… Απλά είμαστε λίγο διαφορετικοί.. Τελικά θα περάσεις να μας πεις κανά γειά από δίπλα ή τζάμπα σε περιμένω.. Φέρε και όλο το αρσενικό πακέτο άμα είναι.. Τεσπα, κάνε ό,τι θες..

Senior Member
    Ρε Τζοβανακη όχι δεν χρειάζεται πρώτα να αγαπάω για να πηδηξω. Άλλο ρώτησα ομως.. Πώς κάνουμε αποσύνδεση?
    Δεν έχει παρει χαμπάρι τι ρωτας, άστον…

Τζοβάνι άμα εχεις άρρωστο σκυλάκο στο σπίτι πως ξεχνιεσαι από αυτο? Πάλι πας για σεξ? Αυτό είναι το φάρμακο?

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast