Oι πολύ όμορφες γυναίκες και άντρες δεν χρήζουν αξιοπιστίας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 116
    Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ρε Τζοβανακη όχι δεν χρειάζεται πρώτα να αγαπάω για να πηδηξω. Άλλο ρώτησα ομως.. Πώς κάνουμε αποσύνδεση?
    Βγάλε την λοβοτομή που έχεις στο κεφάλι σου ! Θέλει δουλειά βέβαια, δεν τα δίνει αυτά έτοιμα η φύση ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Βγάλε την λοβοτομή που έχεις στο κεφάλι σου ! Θέλει δουλειά βέβαια, δεν τα δίνει αυτά έτοιμα η φύση ....
    Άκου Τζοβανακη. Θα στο πω μια φορά. Άντρας που μιλάει τόσο πολύ για τη σεξουαλικη του ζωή, δείχνει άντρα στερημενο. Ο χορτασμενος δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Ααα και το Νόμπελ που έχεις δώσει στον εαυτό σου, στο έδωσε μια φορά ο έλις (μέσα στα πολλά άλλα που είπε) αλλά κράτησες μόνο αυτό..

Banned
    Άκου Τζοβανακη. Θα στο πω μια φορά. Άντρας που μιλάει τόσο πολύ για τη σεξουαλικη του ζωή, δείχνει άντρα στερημενο. Ο χορτασμενος δεν έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Ααα και το Νόμπελ που έχεις δώσει στον εαυτό σου, στο έδωσε μια φορά ο έλις (μέσα στα πολλά άλλα που είπε) αλλά κράτησες μόνο αυτό..
    γωγακη , μην με διαβαζεις και μην μπαινεις σφηνα σε οτι απαντω . εσεις η κλικα εδω μεσα ξεκινησατε το πεσιμο σε μενα και οχι εγω σε εσας . δεν εχω ασχοληθει ποτε μαζι σας , μονο και οταν απευθυνοσαστε σε μενα . καλα κανεις και γουταρεις να εισαι ο ευνουχος του καθε ακαουντ εδω μεσα , μεινε με την κλικα σου και μην ασχολεισαι μαζι ,πρωτος οπως δεν εχω ασχοληθει ΠΟΤΕ πρωτος μαζι σου . το νομπελ ειναι δικο μου και μην ασχολεισε μαζι του ! τα υπολοιπα που που προσαπτεις εσυ και η κλικα σου , κρατα τα για το κεφαλι σου/ΣΑΣ , χεζμενους σας εχω . μπορω να γινω πολυ επιθετικος , κοφτο !

Senior Member
    γωγακη , μην με διαβαζεις και μην μπαινεις σφηνα σε οτι απαντω . εσεις η κλικα εδω μεσα ξεκινησατε το πεσιμο σε μενα και οχι εγω σε εσας . δεν εχω ασχοληθει ποτε μαζι σας , μονο και οταν απευθυνοσαστε σε μενα . καλα κανεις και γουταρεις να εισαι ο ευνουχος του καθε ακαουντ εδω μεσα , μεινε με την κλικα σου και μην ασχολεισαι μαζι ,πρωτος οπως δεν εχω ασχοληθει ΠΟΤΕ πρωτος μαζι σου . το νομπελ ειναι δικο μου και μην ασχολεισε μαζι του ! τα υπολοιπα που που προσαπτεις εσυ και η κλικα σου , κρατα τα για το κεφαλι σου/ΣΑΣ , χεζμενους σας εχω . μπορω να γινω πολυ επιθετικος , κοφτο !
    Τζοβανακη, μου απάντησες ειρωνικά και υποτιμητικά ενώ σου έκανα μια απλή ερώτηση. Τώρα αν δεν αντέχεις την πραγματικότητα, είναι θέμα που πρέπει να διαχειριστείς εσύ. Και δεν θα ασχοληθώ περισσότερο. Δεν με ενδιαφέρει να σε κάνω να καταλάβεις πως όταν μιλάς μόνο για το πόσο σεξ κάνεις το μόνο που δείχνεις στους γύρω σου είναι ότι δεν κάνεις σεξ ή δεν κάνεις όσο θα ήθελες.
    Και μη με απειλείς ότι θα γίνεις επιθετικός επειδή αυτά εμένα με ανάβουν. Τζοβανακη.

Senior Member
    μην με διαβαζεις και μην μπαινεις σφηνα σε οτι απαντω . εσεις η κλικα εδω μεσα ξεκινησατε το πεσιμο σε μενα και οχι εγω σε εσας
    Εγώ επειδή είμαι γνωστό άσχολ και μου αρέσει να ασχολούμαι με τους χομπίστες όπως σου προείπα, σου λέω ναι, ασχολήθηκα μαζί σου πρώτος. Και συνεχίζω να ασχολούμαι γιατί έχω πράγματα να πάρω.

Πάλι λες κλίκες. Ποιες κλίκες βρε άνθρωπε? Που τις είδες τις κλίκες? Φίλοι σου πάμε να γίνουμε και δε μας θες. Δικαίωμά σου βέβαια αυτό. Πάντως εγώ δε σου την έπεσα ποτέ. Αν είναι να την πέσω κάπου προτιμώ τα χιχι τα κοριτσάκια, όχι τα χιψι τα αγοράκια. Τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ δεν τα πειράζω καν, τα αφήνω να με διδάξουν, έχω πράγματα να πάρω. Αλλά κι εσύ έχεις πράγματα που μπορείς να πάρεις από τους άλλους. Μην το θεωρείς «πέσιμο» όταν συνομιλούν μαζί σου. Μην είσαι τόσο ΑΠΟΛΥΤΟΣ στο να μην ακούς κι όλο λες «whatever». Αρκεί που είσαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ στην κρεβατοκάμαρα.. :)

Σου λέω ότι εγώ θα κάνω βήματα πίσω και δε σε ξαναενοχλώ. Ότι ήταν να πω το ήπια..

Senior Member
    Και μη με απειλείς ότι θα γίνεις επιθετικός επειδή αυτά εμένα με ανάβουν. Τζοβανακη.
    Εγώ πάλι αναστατώνομαι όταν εσύ ανάβεις.. :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Εγώ πάλι αναστατώνομαι όταν εσύ ανάβεις.. :p
    Όσο άναψα άναψα. Ήταν της στιγμής. Σου έδωσα κάτι. Έστω αυτό το λίγο.. Τώρα τρώω σουβλάκια..

Senior Member
    Όσο άναψα άναψα. Ήταν της στιγμής. Σου έδωσα κάτι. Έστω αυτό το λίγο.. Τώρα τρώω σουβλάκια..
    Ρε μπρο πεινάω, φέρε και κατά δω κανένα, μην είσαι μοναχοφάης..
    Με σαλατούλα την έβγαλα σήμερα. Εκεί μετά τις 12 προβλέπεται να γουρουνιάσω πάλι στο ψυγείο.. Με ξέρω πλέον..

Banned
    τα εχετε μαζι εσεις οι δυο . σας ευχομαι βιον ανθσπαρτον !

Senior Member
    Ευχαριστούμε! :)

Εγώ βέβαια προσπαθώ να τον «ψήσω» να μου προξενέψει τη γειτόνισσά του με το ένα δόντι. Μόλις φύγει και το τελευταίο δόντι της τέλεια θα πάω να τα περάσω μαζί της. Αυτά όσον αφορά εμένα.

Τον Γιώργη τώρα τον θέλουν και πολλοί και (κυρίως..) πολλές..

Αρχηγέ μου Τζιοβάνη χαλάρωσε, στην τσίτα είσαι.. Βάλε εκεί καμιά θαυμάστρια να σου κάνει λίγο μασάζ πριν περάσετε κατευθείαν στο άλλο..

Senior Member
    Α, συμφωνείς κ εδώ . Όταν θα υπάρξει αποποινικοποίηση του Σεξ θα συμφωνήσεις κ στο υπόλοιπο. Πάμε τώρα σε αυτά που με ""κατηγορείς" . Τα συναισθήματα είναι κτητικα , δλδ κάποιος/α θέλει να αγαπηθεί , να συντροφεύθει , να αισθανθεί ...μικροαστικά κ στερεοτυπικά πρότυπα του ρομαντισμού άλλων εποχών . Να επενδύσουν στο συναίσθημα δλδ ....σε αγαπώ με αγαπάς κ συναφή χαζόμαρες δέσμιοι μιας ουχί αγάπης . Αυτά υπάρχουν μόνο στα βιβλία . Το λέει κ η λέξη ...ΣΧΕΣΗ δλδ σχετιζεσαι . Ανταλλαγή ! Τώρα τι ανταλάσσει ο καθένας το βλέπουμε γενικά . Με λίγα λόγια δεν υπάρχουν συναισθήματα αλλα ανταλλαγή . Δίνεις κ παίρνεις . Παίρνεις κ δίνεις ! Κ αφού λοιπόν η Ρόουζ αγαπούσε τόσο πολύ τον Ντι Κάπριο γιατί δεν έδινε αυτή την θέση της στην σανίδα ( σωτηρίας ) ? Μάλλον ήταν συναισθήματικα αναπηρη να πνίγει μαζί του η' να δώσει την θέση της . Άρα γυρίζουμε στα ένστικτα ( της επιβίωσης) εδώ ...που όπως έχω γράψει οδηγεί την ζωή του ΑΝΘΡΏΠΟΥ. ορμές κ ένστικτα . Αγάπη η' συνήθεια ?
    Υγ. Άρα πρώτα η ορμή σεξουαλική όπως συμφωνήσες κ μετά το ένστικτο αντί της αγάπης .
    Υγ2. Είναι δύσκολο να συμφωνήσεις με έναν Νομπελίστα γιατί απλά ακόμα σε διδάσκει !!!
    τρικυμια εν κρανιω, και δεν ειρωνευομαι...
    πραγματικα θα επρεπε να σου απανταω σε καθε σειρα ξεχωριστα για να σου πω ποσες διαστρεβλωσεις εχεις κανει μεσα σε 10 γραμμες.

οχι, καθολου δεν συμφωνησαμε, ουτε στο αρχικο.
    εσυ ελεγες οτι συναισθηματα δεν υπαρχουν , υπαρχει μονο το σεξ και αν δεν παμε με αυτην την επιλογη, η αλλη θα ηταν να βγαινουμε 5 μηνες μπας και αγαπησουμε και κανουμε καποτες και τον ερωτα.
    ασπρο # μαυρο δηλαδη, οπως ακριβως ειναι και η αδιεξοδη σκεψη σου.
    εγω ειπα, οτι ως ενηλικοι και μη παρθενοι (οσοι ειμαστε), αν κανουμε μια ωραια γνωριμια, θα κανουμε σεξ και σιγουρα πιο γρηγορα απ οτι θα αγαπησουμε, γιατι τα συναισθηματα θελουν χρονο. δεν ειπα οθυτε οτι δεν υπαρχουν, ουτε οτι θα παμε παρακατω, γιατι θελουμε παντα μονο σεξ.
    εχεις προβλημα , ειμαι σιγουρη και προσπαθεις να το καμουφλαρεις παριστανοντας τον σαβουρογαμικο σε ελλειψη νιμου...
    παω στοιχημα οτι πολλοι σε εχουν στειλει για ψυχοθεραπεια και δεν μπορεις, γιαυτο και τους κοροιδευεις συνεχως τους Ψ. επειδη δεν μπορεσαν ουτε αυτοι να σου λυσουν τα προβληματα..

μπορω να γραψω 2 σελιδες αν απαντουσα σε ολα τα σημεια, σου ειπα ειναι λαθος ολα. γραμμη- γραμμη. αλλα βαριεμαι. και δεν θα εχει και αποτελεσμα. εσυ εχεις τα αυτια σου κλειστα. ακους μονο τις φωνες σου.
    στην ηλικια σου, καλα ειναι να δινεις πιο πολλα απο σεξ, γιατι σε λιγο το καλο σεξ θα σε εγκαταλειψει. τοτε, τι θα δινεις; κακο σεξ; ποια θα κατσει;

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τρικυμια εν κρανιω, και δεν ειρωνευομαι...
    πραγματικα θα επρεπε να σου απανταω σε καθε σειρα ξεχωριστα για να σου πω ποσες διαστρεβλωσεις εχεις κανει μεσα σε 10 γραμμες.

οχι, καθολου δεν συμφωνησαμε, ουτε στο αρχικο.
    εσυ ελεγες οτι συναισθηματα δεν υπαρχουν , υπαρχει μονο το σεξ και αν δεν παμε με αυτην την επιλογη, η αλλη θα ηταν να βγαινουμε 5 μηνες μπας και αγαπησουμε και κανουμε καποτες και τον ερωτα.
    ασπρο # μαυρο δηλαδη, οπως ακριβως ειναι και η αδιεξοδη σκεψη σου.
    εγω ειπα, οτι ως ενηλικοι και μη παρθενοι (οσοι ειμαστε), αν κανουμε μια ωραια γνωριμια, θα κανουμε σεξ και σιγουρα πιο γρηγορα απ οτι θα αγαπησουμε, γιατι τα συναισθηματα θελουν χρονο. δεν ειπα οθυτε οτι δεν υπαρχουν, ουτε οτι θα παμε παρακατω, γιατι θελουμε παντα μονο σεξ.
    εχεις προβλημα , ειμαι σιγουρη και προσπαθεις να το καμουφλαρεις παριστανοντας τον σαβουρογαμικο σε ελλειψη νιμου...
    παω στοιχημα οτι πολλοι σε εχουν στειλει για ψυχοθεραπεια και δεν μπορεις, γιαυτο και τους κοροιδευεις συνεχως τους Ψ. επειδη δεν μπορεσαν ουτε αυτοι να σου λυσουν τα προβληματα..

μπορω να γραψω 2 σελιδες αν απαντουσα σε ολα τα σημεια, σου ειπα ειναι λαθος ολα. γραμμη- γραμμη. αλλα βαριεμαι. και δεν θα εχει και αποτελεσμα. εσυ εχεις τα αυτια σου κλειστα. ακους μονο τις φωνες σου.
    στην ηλικια σου, καλα ειναι να δινεις πιο πολλα απο σεξ, γιατι σε λιγο το καλο σεξ θα σε εγκαταλειψει. τοτε, τι θα δινεις; κακο σεξ; ποια θα κατσει;

μολις επεστρεψα απο την εξοδο μου ( και ανοιξα υπλογιστη γιατι το φονι μου δεν βοηθαει) , ας παρουμε το ζητημα που ετεθει απο τον νηματαγραφο . σε αυτο το θεμα λοιπον απαντησα οτι δεν υπαρχουν συναισθηματα , παρα μονο ορμες ( σεξουαλικες ορμες ) και ενστικτα !!!! δλδ βλεπω μια απεναντι μου και δεν σκεφτομαι ...αχχχχ τζιοβανι βλεπεις μια ωραια κοπελα την αγαπας οποτε προχωρας . αυτα τα εκανα στο δημοτικο που ολα ειναι παιδικα ! παμε τωρα στους ενηλικες ....βλεπω λοιπον την αλλη τιγκα κουκλαρισμενη , με τα μπικινι της ( αν ειμαι στην παραλια ) , αν ειμαι για καφε με το κολαν της και το μπουστο και αν ειμαι σε εξοδο με το φορεμα της ξερω γω τι φοραει η καθεμια . εκεινη την στιγμη λοιπον μου κανει το ΚΛΙΚ και τις κανω το ΚΛΙΚ , δλδ κ%%λωνουμε και οι δυο με την παρτη μας ...εμενα μου σηκωνετε και της κοπελας αρχιζει η τρυπα και υγραινεται ! ΤΙ ΠΙΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ! αφου ανταλλασουμε μερικα πραγματα , συζητηση ξερω γω ..μιλαμε και αυτο προχωραει και την επομενη μερα , και την μεθεπομενη και βγαινουμε . ξυρισμενη γραμμη μπικινι αυτη , ξυρισμενο πεος και ορχεις εγω ....και βγαινουμε για το τελικο ΜΑΤΣ ...εκεινη την στιγμη λοιπον πανω στα σεξυ της , εγω θα απαγγειλω ποιημα για την αγαπη , για το μελλον , για την φιλοσοφια , τον φεμινισμο , την παιλαιστινη , την ακριβεια , τον πληθωρισμο ....και θα με αγαπησει επιτοπου και θα μου πει ...ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥ . ετσι θα εχω ανεβει στα ματια της ως Ανδρας καλλιεργημενος , θα μιλησουμε για τα εξαρχεια , τον κομμουνισμο , την κοινωνικη επανασταση και την παντειο και την ψυχολογο μου που ειναι πολυ καλη , και γενικα θα με αγαπησει αρκετα εκεινη την στιγμη και θα της τον καρφωσω στα ορθια . ΡΕ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ? οκ ,δεχομαι τα ψυχιατρικα θεματα και τα χαπια σαφεστατα , τα ψυχιατρικα θεματα το οποια φυσικα υφιστανται και τα ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ οχι τα πσυχολογκικα ομως . επειδη ειμαι αδιεξοδος λοιπον , φαλλοκρατης , τρικυμιας , μισογυνης , θα σκεφτω την τελευταια αναρτηση στο ινσταγκραμ πιασιρικι και θα της πω .....δεν ειμαι ετοιμος ακομα να στον χωσω , πρεπει να αγαπηθουμε πρωτα .......συνοπτικα στο εζω ξαναγραψει εισαι και η ιδια/ος θυμα και βασανιζεσαι . δικος σου θεμα . παμε τωρα μετα τις ορμες και τα ενστικτα .....στις αγαπες ....αυτα τα ρομαντικα της πρωτης λυκειου , να τα κοψεις εισαι μεγαλος ανθρωπος να πιστυεις σε αγαπες και λουλουδια . πιστεψε σε συντροφικοτητα , αλλα οχι να μας λες οτι αγαπας κιολας . η συντροφικοτητα δεν ειναι συναισθημα , ειναι αλληλεξαρτηση ! εγω δεν εχω αγαπησει ποτε , γιατι απλα δεν υπαρχει αγαπη ...αυτα ειναι για το χολυγουντ . σοβαρεψου , μεγαλος ανθρωπος !

Banned
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ευχαριστούμε! :)

Εγώ βέβαια προσπαθώ να τον «ψήσω» να μου προξενέψει τη γειτόνισσά του με το ένα δόντι. Μόλις φύγει και το τελευταίο δόντι της τέλεια θα πάω να τα περάσω μαζί της. Αυτά όσον αφορά εμένα.

Τον Γιώργη τώρα τον θέλουν και πολλοί και (κυρίως..) πολλές..

Αρχηγέ μου Τζιοβάνη χαλάρωσε, στην τσίτα είσαι.. Βάλε εκεί καμιά θαυμάστρια να σου κάνει λίγο μασάζ πριν περάσετε κατευθείαν στο άλλο..

δεν ειναι κακο δυο αγορια να ερθουν πιο κοντα εδω μεσα ! δηλωνω ξεκαθαρα στρεητ , ανδρας και αρσενικο . αν τα βρειτε μεταξυ σας δεν υπαρχει ζητημα . οταν λοιπον ημουν πιτσιρικας , την μυκονο την ειχα πρωινο . ξερεις τι αγκαλιασμενες π*σες εχω δει ? οταν ακομα το καμινγκ αουτ δεν υφισταται σαν εννοια . η΄λεσβις ? η΄τρανς ? αυτα τα λοατκι και πλας ειναι μαλκιες και πολιτικς ορθοτητες . πανηγυριτζιδικα . γι αυτο λοιπον εχω νομπελ γιατι αυτα που βλεπεις τωρα εσυ εγω τα εχω δει πολλα χρονια και ειναι στραγγαλακι με πεψι κολα για μενα . και φυσικα αποποινικοποιημενα .

Senior Member
    δεν ειναι κακο δυο αγορια να ερθουν πιο κοντα εδω μεσα ! δηλωνω ξεκαθαρα στρεητ , ανδρας και αρσενικο . αν τα βρειτε μεταξυ σας δεν υπαρχει ζητημα . οταν λοιπον ημουν πιτσιρικας , την μυκονο την ειχα πρωινο . ξερεις τι αγκαλιασμενες π*σες εχω δει ? οταν ακομα το καμινγκ αουτ δεν υφισταται σαν εννοια . η΄λεσβις ? η΄τρανς ? αυτα τα λοατκι και πλας ειναι μαλκιες και πολιτικς ορθοτητες . πανηγυριτζιδικα . γι αυτο λοιπον εχω νομπελ γιατι αυτα που βλεπεις τωρα εσυ εγω τα εχω δει πολλα χρονια και ειναι στραγγαλακι με πεψι κολα για μενα . και φυσικα αποποινικοποιημενα .
    Ρε θα με σκάσεις λέμε εσύ.. Άιντε να δούμε τι θα καταλάβεις μετά..

Senior Member
    εγω δεν εχω αγαπησει ποτε
    Ξεκίνα να αγαπάς το σκυλάκο σου που σε λατρεύει και βλέπουμε για παρακάτω…

(Επίσης αυτό με την ξυρισμένη ντικπίκ ήταν λίγο too much information.. Δε χρειαζόταν…)

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast