Oι πολύ όμορφες γυναίκες και άντρες δεν χρήζουν αξιοπιστίας - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 116
    Senior Member
    (…μετά την πάπια ακολουθούν τα παπάκια @ @ @ @ @)

Το 9 είναι μια μ@λ@κία αφιερωμένη στους απανταχού μ@λ@κονοσταλγούς…

(Η μ@λ@κίια ειναι υγείια και ομορφαίνει τη ζωήηη
    σου κάνει μπράατσα, ωραία φάατσα, είναι και οικονομικήηη)

https://youtu.be/bCY6sU0cC8o?si=WO3a-inBy4Qm8YnN
    Last edited by _Vassilis; 30-10-2024 at 03:27.

Senior Member
    …το 9 1/2 εβδομάδες (Yes, Μωρό μου, Yes!)

https://youtu.be/SSRXD-YCA8Y?si=nQs8s7nYcwGFXZ64

Senior Member
    ..Τώρα με τη μ@λ@κισμένη τη νοσταλγία θυμήθηκα και τη Sabrina..

«Και θα θέλεις boom boom
    Σαν τρελός να boom boom
    Κι αν μ’ αρέσει boom boom
    Ίσως και να boom boom»

https://youtu.be/WDI5bjAHWuo?si=5Dik8LwBfv3Z7HYq

(δέκα..)

Senior Member
    ..το δεκαένα είναι απότομα η μ@λ@μω γιατί με τη Sabrina πριν, φτάσαμε επικίνδυνα (εγώ αυτή τη φορά..) στο point of no return..

https://youtu.be/nU4C6-UcuuU?si=waajxJXiYWGFJ4Eg

(…αλλά σου λεω κιόλας ρε φίλε πως μόλις φύγει και το τελευταίο της δόντι εγώ θα τρέξω να μπω..)

Senior Member
    ..το δεκαδύο μου το θύμησε ένας από την κλίκα και αμέσως μου έκανε κλικ.. Της Πόπης έγινε..

https://youtu.be/DEm3c8sacl8?si=tKxlhykwlnUd3_73

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    εσυ τωρα εισαι το μπακαπ ?
    Το I got your back ήταν αλλά δεν την πρόσεξες ποτέ..

https://atlantavinylstore.com/cdn/sh...g?v=1694819250

δλδ γιατι οι αιρετικες αποψεις ειναι τρολ ?
    Οι αρχιερετικές απόψεις ποτέ δεν είναι τρολ. Πάντως σου λέω πως αν θέλεις τρολολό έχω πάθει τραλαλά..

https://youtu.be/0NEqfdgQA1k?si=TmwfmVYrGhybG2aO

(Το γούρικο το 13..)

Senior Member
    δεν υπαρχει αγαπη , υπαρχουν εμμονες , κτητικοτητα κλπ .

φυσικα ξερεις οτι εχω δικιο , αλλα δεν σε αφηνει ο φεμινισμος και ο εγωισμουλης .
    «Σ’αγαπώ πολύ πολύ». Έχω πάθει εμμονή. Θέλω να είμαι σαφής σε αυτό. Πιο Σαφέτης δε γίνεται.. Όταν σου μιλάω έχε τα μάτια σου 14..

https://youtu.be/WpB4It8kPP0?si=KkVphgPKXg4MBmrp

Senior Member
    Στο 15 σβήνω ψήσιμο με κρασί..

https://youtu.be/_sfoauWrbEA?si=tU-c0vpJQLXrIl-4

Senior Member
    περιμενουμε το βιβλιο με τις 5-6 ατοκες δοσεις!
    «Ζητάτε να σας πω μια ιστορία
    που στα (16..) βιβλία τα παλιά έχει γραφτεί»

https://youtu.be/KPqHa1ZWvPk?si=_aiBp1IjofaiXFoW

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Δεν συνεννοείται ρε Βασίλη
    «What can I say I’m just a sucker for pain
    They lookin’ at me like I’m fuckin insane»

Άντε βίβες..

(17..)

https://youtu.be/uPzE4dQpbaM?si=JqrMau87Ru5wgq4Z

Senior Member

Cool

…και αφού το spam εξελίχτηκε σε «ακατάλληλο κάτω των 18», λέω να σας αφήσω με ακριβώς 18 minions...

Άντε και τα μυαλά στα κάγκελα..

Γειά σου tziovani παιχταρά μου! :)

(Σε όλους εσάς τους υπόλοιπους της κλίκας, ΟΥΤΕ γειά.. :p)

https://youtu.be/8Ys2-8sH3Gg?si=GBC4-S8bW_7Ps7Ml
    Last edited by _Vassilis; 30-10-2024 at 03:55.

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ε, δεν το εννοώ το dangerous έτσι ακριβώς αλλά οκ.

Κοίτα , no hard feelings. Επειδή τυχαίνει να διαβάζω τον Τζιοβάνι και πριν απο χρόνο+ , δεν έγραφε έτσι. Ναι μεν διαφωνούσε, υπήρχε ωστόσο μια λογική συνέχεια στη σκέψη ή έστω δεν έγραφε πάντα τα δικά του, ανεξάρτητα απο το τι του λένε. Οπότε επιμένω στο ότι ειδικά τώρα, τρολλάρει.

Απο εκεί και πέρα, εννοείται να τον κάνεις φίλο σου και να επιμείνεις και να προσπαθήσεις όσο θες. Δεν είμαι αντίθετη σ αυτό. Για μενα μιλησα, εσύ, μεγάλο αγόρι είσαι κάνεις ότι θέλεις! Δεν σε υποτιμάω καθόλου ;)

Το ξερω το song of durin ναι. Και η ιστορία με το ζεστό νερό λύθηκε. Τώρα ασχολούμαι με πιο ποταπά ζητήματα ανθρωπίνων σχέσεων.

μα φυσικα θα διαφωνησω . αυτο ελειπε κιολας να συμφωνουμε ολοι με ολους και ολα . αυτο ειναι ολοκληρωτισμος , κακο πραγμα . μαζικοποιηση συνειδησης ! φυσικα υπαρχει λογικοτατη σκεψη και δεν συμφωνω καθολου με καθημερινα κλισε και καταστασεις . ειμαι εναντιον του πολιτικου ορθολογισμου των σοσιαλ μιντια οπου ολοι , συμφωνουν μεταξυ τους και δημιουργουν τασεις !!!!! επειδη λοιπον η συγρονη προπαγανδα ( στοχευμενη ) πατα στο ακορεστο sharing χωρις καμια μα καμια σκεψη , απλα μιμιτισμος , ειμαστε εμεις οι νομπελιστες , οι αιρετικοι , οι κυνικοι οι οποιοι κανουμε την διαφορα !!!! σκεπτικιστες !!! ειναι τοσο απλο !!!

τωρα αποδειξτε μου οτι υπαρχει ΛΟΒ ΛΟΒ ΛΟΒ , περα απο τις καρδουλες , το λικε , το share , τις δηλωσεις αγαπης , συννεφακια , ρομαντισμοι και ολες αυτες τις σαχλες δηλωσεις αγαπη μου . ειναι ξεκαθαρα κυνικο το νοημα ! ....δεν υπαρχει τπτ απο ολα αυτα ! τπτ . υπαρχει αλληλεξαρτηση , εμμονη , κτητικοτητα , ουχι συντροφικοτητα και γενικα εχουν μπερδεψει ολοι την παρεα με αγαπη και το σεξ με τον ερωτα , τον ερωτα με την αγαπη και τις ορμες και τα ενστικτα τα οποια ειναι ΚΥΡΙΑΡΧΑ !!!

ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ !!!

ξεκαθαρα οι σχεσεις ειναι σχεσεις συμφεροντος !!! ειτε σεξουαλικης φυσεως , ειτε φιλικης !!! εκμεταλλευση και αναλογα το ισχυρο κομματι στο διπολο της σχεσης εχουμε το αποτελεσμα ! φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις , μειοψηφικα παντα ! αλλα μην πουλαμε το κλισε αγαπη μου και μετα πεφτουμε στα πατωματα γιατι εμετουλης .

τωρα αν οι εκπροσωποι του μεσαιωνικου συντηρητικου φεμινισμου δεν κατανοουν ( δεν μπορουν να κατανοησουν ) ειναι δλδ πνευματικα και εγκεφαλικα υποδιαιστεροι , δεν φταιμε εμεις τα φωτεινα και Open μυαλα !

φυσικα και εχω απολυτο δικαιο γιατι δεν εχω καμια παρωπιδα πανω στο κεφαλι μου , ουτε πουλαω αγαπες και βιβλια , αναρτησεις ψυχολογιας , χωρις ατοκες δοσεις !

υγ, και γι αυτο φυσικα δεχομαι επιθεσεις απο συγκεκριμενα ακαουντ

Senior Member
    μα φυσικα θα διαφωνησω . αυτο ελειπε κιολας να συμφωνουμε ολοι με ολους και ολα . αυτο ειναι ολοκληρωτισμος , κακο πραγμα . μαζικοποιηση συνειδησης ! φυσικα υπαρχει λογικοτατη σκεψη και δεν συμφωνω καθολου με καθημερινα κλισε και καταστασεις . ειμαι εναντιον του πολιτικου ορθολογισμου των σοσιαλ μιντια οπου ολοι , συμφωνουν μεταξυ τους και δημιουργουν τασεις !!!!! επειδη λοιπον η συγρονη προπαγανδα ( στοχευμενη ) πατα στο ακορεστο sharing χωρις καμια μα καμια σκεψη , απλα μιμιτισμος , ειμαστε εμεις οι νομπελιστες , οι αιρετικοι , οι κυνικοι οι οποιοι κανουμε την διαφορα !!!! σκεπτικιστες !!! ειναι τοσο απλο !!!

τωρα αποδειξτε μου οτι υπαρχει ΛΟΒ ΛΟΒ ΛΟΒ , περα απο τις καρδουλες , το λικε , το share , τις δηλωσεις αγαπης , συννεφακια , ρομαντισμοι και ολες αυτες τις σαχλες δηλωσεις αγαπη μου . ειναι ξεκαθαρα κυνικο το νοημα ! ....δεν υπαρχει τπτ απο ολα αυτα ! τπτ . υπαρχει αλληλεξαρτηση , εμμονη , κτητικοτητα , ουχι συντροφικοτητα και γενικα εχουν μπερδεψει ολοι την παρεα με αγαπη και το σεξ με τον ερωτα , τον ερωτα με την αγαπη και τις ορμες και τα ενστικτα τα οποια ειναι ΚΥΡΙΑΡΧΑ !!!

ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΞ !!!

ξεκαθαρα οι σχεσεις ειναι σχεσεις συμφεροντος !!! ειτε σεξουαλικης φυσεως , ειτε φιλικης !!! εκμεταλλευση και αναλογα το ισχυρο κομματι στο διπολο της σχεσης εχουμε το αποτελεσμα ! φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις , μειοψηφικα παντα ! αλλα μην πουλαμε το κλισε αγαπη μου και μετα πεφτουμε στα πατωματα γιατι εμετουλης .

τωρα αν οι εκπροσωποι του μεσαιωνικου συντηρητικου φεμινισμου δεν κατανοουν ( δεν μπορουν να κατανοησουν ) ειναι δλδ πνευματικα και εγκεφαλικα υποδιαιστεροι , δεν φταιμε εμεις τα φωτεινα και Open μυαλα !

φυσικα και εχω απολυτο δικαιο γιατι δεν εχω καμια παρωπιδα πανω στο κεφαλι μου , ουτε πουλαω αγαπες και βιβλια , αναρτησεις ψυχολογιας , χωρις ατοκες δοσεις !

υγ, και γι αυτο φυσικα δεχομαι επιθεσεις απο συγκεκριμενα ακαουντ
    Αυτό που λες τη γνώμη σου και μετά λες ότι έχεις και δίκιο.. Να το κοιτάξεις.

Οποίος έχει αντίθετη άποψη από την δική σου, το βαφτίζεις επίθεση επειδή δεν μπορεί το μυαλό σου να καταλάβει, ότι μπορεί μια άλλη άποψη να είναι και η σωστή. Και όχι η δική σου. Δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία να επεξεργαστείς την άλλη άποψη.

Όσο για το ότι δεν αγάπησες ποτέ (δεν μιλάω μόνο στο ερωτικό τομέα), εμένα μου βγάζεις για άνθρωπο που έχει πληγωθεί τόσο πολύ από κάποιον που αγαπούσε που προσπαθεί να πεισει τους άλλους ότι δεν είναι σημαντική η αγαπη. Αλλιώς δεν θα την ακουμπούσες καν, επειδή δεν θα σε ενδιέφερε να πείσεις κανέναν.. Σεξ δεν ξέρω αν έχεις κάνει ποτέ, αλλά σίγουρα δεν είσαι ικανοποιημένος από αυτό. Και φαίνεται από μακριά. Όσες ιστορίες και να λες. Φαίνεται.

Senior Member
    Καλημερίζω την «Αιώνια λιακάδα» (ενός φωτεινού “open mind” μυαλού…)

Τι κάνεις αρχηγέ μου? Κοιμήθηκες καλά χτες? Ή σε ενοχλούσαν τα μπουζούκια? Το ακάουντ που σου την πέφτει μιλάει.. Κι όπως ξέρεις το γενικό κανόνα που ισχύει για όλα τα γκομενάκια καθηγητά μου, όσο εσύ τα φτύνεις τόσο αυτά κολλάνε..
    Έχω φάει γερό σκάλωμα μαζί σου λέμε.. Όπως βλέπεις το ακάουντ μου έχει παυλώσει με την πάρτη σου.. Εσύ ούτε γειά δε μας λες? Καλάαααα… :)

Senior Member
    ..Καθηγητά μου σου βάζω πρόχειρο διαγώνισμα για να σε δω τι ψάρια πιάνεις:

(Για να διευκολύνω κιόλας τον κάθετο ορίζοντα που έχεις ας την κάνω την ερώτηση «πολλαπλής επιλογής»..)

Το ακάουντ «σπουργίτι» είναι:

α) «Ο»
    β) «Η»
    γ) «Το»
    δ) κανένα από τα παραπάνω
    ε) γουατέβερ απ’ τα παραπάνω
    στ) γουατέβερ γιατί δεν ξέρω
    ζ) γουατέβερ γιατί δε με νοιάζει να ξέρω
    η) γουατέβερ γιατί δε με νοιάζει, τελεία.

Άμα δώσεις λευκή κόλλα θα σε διώξω από την έδρα του καθηγητή και θα σε βάλω να κάτσεις απέναντι στο θρανίο για να τα ξαναδιαβάσεις..

(Η ίδια ερώτηση θα μπορούσε να αφορά και το ακάουντ «Remedy».. Απλά έπιασα δυο τυχαία παραδείγματα ακάουντ που συνομιλούν μαζί σου (εσύ βέβαια λες ότι σου επιτίθενται..)

Το δικό μου το παβλιάρικο το ακάουντ άστο. Ή μάλλον όχι, μην το αφήσεις.. Εμένα που με κατατάσσεις? Σου την πέφτω για καυγά? Σου επιτίθεμαι? Σου την πέφτω φιλικά? Σου την πέφτω ερωτικά? Σε βλέπω καθαρά σεξουαλικά? Δε θες να μου απαντήσεις γιατί νιώθεις ότι σε ενοχλώ? Δε θες να μου απαντήσεις για να με κάνεις να κολλήσω κι άλλο? Μήπως το παράκανα με το μαγείρεμα και κάηκες? Μήπως το παράκανα γενικότερα και σε βραχυκύκλωσα? Μήπως με φοβάσαι? Αλήθεια τα ρωτάω αυτά. :)
    Last edited by _Vassilis; 30-10-2024 at 13:04.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast