Results 91 to 105 of 116
-
30-10-2024, 18:12 #91
φυσικα οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι μη συμβατος ! θα στο εξηγησω . εσυ μας λες και ολοι εδω μεσα , οτι γραφω παπατζες ! οτι μου λειπει το σεξ , οτι δεν εχω κανει σεξ , οτι με εχουν πληγωσει , οτι ειχα αγαπησει κλπ κλπ κλπ . ΜΠΟΥΡΔΕΣ και μιλαμε για γιουχου μπουρδες ! στο σχεσιακο κομματι , σεξ , κλπ εχω μπει απο πιτσιρικας . εχω νγωρισει παμπολες γυναικες πασης φυσεως και για αυτο ειμαι παντα ντιρεκτ του δε ποιντ στα θεματα σχεσεων . και οι ιδιοι οι νηματιγραφοι κομμενταρουν σε μπολικα ...οτι εχω δικιο και ετσι ειναι . αρα η' λεω μπουρδες ειμαι δλδ απαρτος η΄ ειμαι με νομπελ και γραφω αληθειες , αρα εχω παει με μπολικο πληθυσμο γυναικειο . ( αγορακια δεν μ αρεσουν ) . παμε τωρα στο ζητημα της αγαπης . επειδη λοιπον εχω πληγωθει οπως λες , εσυ και τοσοι αλλοι θα πρεπει να ημουν αρνητικος να γνωριζω κοσμο ( γυναικες ) και να μ αρεσουν ολα τα κολαν που κυκλοφορουν εξω . θα ειχα κλειστει στον εαυτο μου , εφοσον ημουν πληγωμενος και θα περναγα την ωρα κλαιγοντας εδω μεσα η΄στην ψυχολογο μου . ουτε το ενα κανω , ουτε το αλλο . παμε λοιπον στο ζητημα αγκαπηςςςςςςςςςςςςς ....επειδη λοιπον απο πιτσιρκας οπως εχω αναφερει ειμαι στην γυρα ....εχω δει τοσα που οχι μονο αγαπη δεν υπαρχει , υπαρχει το αντιθετο ...ΜΙΣΟΣ . η αγαπη ειναι μια ψευδαισθηση που επιθυμουν καποιοι να μας πεισουν οτι υπαρχει . παραμυθακια . αγαπη υπαρχει μονο της γυναικας προς το παιδι της . κρατα το αυτο ! οποτε ως νομπελιστας και υπερψαγμενος δεν περιμενω απο κανενα ακαουντ εδω μεσα η΄εξω να μου μαθει την αλφα βητα . δεν παιζει . ειναι νομοτελειακο !!! υπαρχει αλληλεξαρτηση , καλυψη αναγκων δεδομενης στιγμης , εμμονη , κτητικοτητα , συντροφικοτητα και ελεγχος ! και ολα αυτα σε δεδομενες στιγμες !!!!!!! γιατι η αγαπη προυποθετει πραγματα !!! η σχεση δεν προυποθετει τπτ .
αρα λοιπον επειδη ειμαι φωτεινο και εμπειρο μυαλο σου ξαναγραφω , δεν υπαρχει . και οσοι λενε οτι υπαρχει ειναι αρχοντομαλκες η΄ τα παιρνουν για να πουλανε αγαπες και βιβλια .....
- 30-10-2024, 18:52 #92
Γιατί να την πούμε «αντίθετη» κι όχι απλά «διαφορετική» την άλλη άποψη? Και γιατί να είναι «μη συμβατή» με εμάς έστω και μια άποψη που είναι εντελώς αντίθετη? Μήπως γινόμαστε πολύ απόλυτοι? Είναι καλό να είμαστε τόσο απόλυτοι? Είναι για καλό μας σε αυτή τη ζωή? Ο Δαρβίνος υποδεικνύει ότι δεν νικάει πάντα ο δυνατότερος, αλλιώς οι δεινόσαυροι δε θα είχαν εξαφανιστεί ποτέ. Επιβιώνει ο πιο προσαρμοστικός (το χταπόδι πχ..)
(Food for thought..)
αγαπη υπαρχει μονο της γυναικας προς το παιδι της .
(…Άρα ούτε (ξερωγώ..) του σκυλιού προς το αφεντικό του, ούτε αυτό, ε? )
30-10-2024, 19:18 #93
δεν συμφωνω μαζι σου . δεν εισαι συμβατος ! τι δεν καταλαβαινουμε ? απολυτος ναι , οπως στα μαθηματικα . ξερεις υπαρχουν συναρτησεις , χωρις τα μαθηματικα δεν θα ησουν εδω να γραφεις . το χαπι για να βγει γινονται με πειραματα , παρατηρηση , δοση , δεν πανε αν σε αγαπαει ο ψυχιατρος και ο ψυχολογος . απλα , κυνικα . και η εξελιξη μαθηματικη ειναι . χημικες ενωσεις !!!
ο σκυλος σε αγαπαει επειδη του δινεις φαγητο , ανοιξε του την πορτα να φυγει . ειναι αιχμαλωτος . εκτος αν μενεις σε επαρχια και εχει χωρο εξω . εγω δεν αιχμαλωτιζω ζωα , ουτε τα ευνουχιζω . ολες οι γκομενες που εχουν σκυλους μεσα στο διαμερισμα ειναι red flag και φυσικα τρωνε πορτα . εκτος αν ειναι επαρχια με σπιτακι εξω κλπ . κανενα ζωο μεσα στο σπιτι . κανενα ! γι αυτο δεν εισαι συμβατος !
30-10-2024, 19:45 #94
Τώρα αρχίσαμε να βρίσκουμε μερικά κοινά εμείς οι δυο :)
Αγαπάς τα μαθηματικά που τα αγαπώ και εγώ (άλλο θεμα το ότι τα έχω ξεχάσει.. αλλά αγαπώ τη λογική των μαθηματικών). Η διαφωνία μου εδώ είναι ότι τα μαθηματικά εσύ τα θεωρείς ότι είναι απόλυτα ενώ εγώ πιστεύω το ακριβώς αντίθετο. Τα θεωρώ πολύ ευπροσάρμοστα. Αυτό το «έστω ότι..». Η αρχική παραδοχή που κάνουμε δηλαδή πριν να διατυπώσουμε ένα μαθηματικό πρόβλημα. Άσε τα επόμενα που είναι οι συνεπαγωγές, αυτές ναι, ασφαλώς και είναι απόλυτες και είναι πολύ όμορφο αυτό. Σε πάνε μόνες τους από ένα σημείο α στο β μετά στο γ και ουτω καθ εξης…
Εγώ δεν εχω σκυλο, δεν ειχα ποτε μου κατοικιδιο, το παραδειγμα το ελεγα γιατι νομιζα οτι εσυ εχεις σκυλο, ετσι καταλαβα απο κατι που ειχες γραψει, μπορει να υποθετω λαθος. Χιλιες φορες μαζι σου σε αυτο που λες για τον εγκλωβισμο των σκυλων μεσα σε ενα διαμερισμα, κι εγω το πιστευω αυτο, ειδικα οι μεγαλες ρατσες υποφερουν και ειναι εγκληματικο να εχεις πχ ενα ovcharka κλεισμενο σε ενα δυαρακι στου Ζωγραφου με δυο βολτες τη μερα μονο..Δως του ενα βουνο να τρεχει αυτουνου.. Αλλα τα σκασμενα ρε συ tziovani δε σε αγαπανε μονο επειδη τους δινεις το φαΐ. Σε αγαπάνε επειδη σε αγαπανε, επειδη εισαι το αφεντικο τους.. Μερικοι που ειναι μαλ@κες μεχρι και ξυλο μπορεί να τους δινουνε και ο σκυλακος και παλι εκει.. μονο αγαπη εχει να δωσει.. Ειδικα τα παλιοσκασμενα τα σκυλια (σε σχεση με αλλο κατοικιδιο..) μονο τιγκα στην αγαπη σε κανουν…
(Τελικα μονο τοσο αντεξες, αρχισες να μου μιλας, σε τουμπαρισα κι εσενανε.. :p Το ηξερα οτι θα σε τουμπαρω τελικα.. Thank you :) )
30-10-2024, 20:18 #95
Εγώ θυμάμαι ότι την χελώνα την πήρες από το δρόμο και την έβαλες σπίτι σου.
Ε αν αφήσεις ένα σκύλο στο δρόμο επειδή θεωρείς ότι το αιχμαλωτίζεις τότε το πιο πιθανόν είναι να το πατήσει αυτοκίνητο ή να πεθάνει από ασιτία κι πολλά αλλα.
Οι γυναίκες που έχουν σκύλο στο διαμέρισμα σίγουρα δεν θα διάλεγαν εσένα, οπότε χαλάρωσε.Last edited by george1520; 30-10-2024 at 20:43.
30-10-2024, 21:52 #96
καμια χελωνα δεν υπαρχει μεσα στο σπιτι . η χελωνα ειναι σε τεραστιο χωρο εξωτερικο χωρο , με την ανεση της . δεν εχει επικοινωνια με κανεναν ,παρα μονο με την φυση οπως της αρμοζει . μπολικο ηλιο , φαγητο που προσφερει η φυση , σκαβει οπου θελει και ριχνει κατι υπνους , ειναι πληρως ενσωματωμενη στο περιβαλλον , χωρις αυτοκινητα και μηχανες και ανθρωπινη παρουσια . λιαζεται και ειναι οκ ...και φυσικα εχει μεγαλωσει ...
παμε τωρα στους σκυλους , αν εσυ και ολες οι γκομενοστορυ φιλοζωες που παρατανε σκυλια καθε καλοκαιρι στην επαρχια , η΄ τα εχουν μεσα στο διαμερισμα για <<χαδακια >> με κονσερβες , τοτε ειμαι εγω λαθος που δεν εχω ακομα αιχμαλωτισει σκυλο ,να τον ευνοχισω κιολας .
δεν με νοιαζουν καν οι φιλοζωες , οσες μου το εχουν αναφερει στο πρωτο date , εχουν παρει απαντηση , πληρωνω τους καφεδες και το ταξι και δρομο .
30-10-2024, 23:06 #97
Εγώ καλά το ‘χω καταλάβει ότι εχεις και καλα στοιχεία εσυ.. :)
Όσον αφορά τα σκυλάκια παρτο λίγο πιο ήρεμα αδερφέ μου το θέμα απέναντι στο Γιώργο γιατι υπάρχει σοβαρότατο ζήτημα υγείας με τα ζωάκια του .. Please αδερφέ μου..
Επίσης δε σου είπε ότι μένει σε διαμέρισμα, ουτε σου είπε πως θα παρατήσει ενα ζωάκι που δεν έχει μάθει να ζει μονο του από μικρό και θα το εγκαταλείψει και θα φυγει.. Κι εγω συμφωνώ με αυτο ότι ειναι τραγικό όσοι το κάνουν. Ενα ζώο συντροφιάς ειναι δέσμευση ζωής.
31-10-2024, 00:40 #98
τα ζωα δεν εχουν καμια δουλεια να μενουν μαζι με τους ανθρωπους . με ολες αυτες τις αηδιες στα τικ τοκ , που τα κουρευουν , κανουν βιντεακια για προβολες και φιλοζωια της αρπαχτης . το ζωο πρεπει να ειναι στο περιβαλλον του . να πηδαει ο σκυλος - σκυλες και ο γατος - γατες . τα εχετε ευνουχισει ολα . κοβεται τα πουλια και τις μητρες εν ονοματι της φιλοζωης και παραμυθια . αυτα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ !!! το ζωο το εχεις απεξω ...αν βρεχει του εχεις σπιτακι , και του βαζεις ενα νερο και ενα φαι ...τπτ αλλο ....αηδιες τωρα λουρακι και βολτα . γκομενοπαγιδα τωρα για τις χαζογκομενες ! εγω μια χαρα γκομενες βγαζω και χωρις γατοσκυλα ...απλα στα 10 date τα 9 τρωνε ακυρο λογω ζωου . αυτο τον μηνα εχουν φαει 2 ακυρα ! ειμαι καθετος !
31-10-2024, 02:02 #99
31-10-2024, 02:10 #100
31-10-2024, 03:18 #101
31-10-2024, 08:07 #102
31-10-2024, 08:21 #103
…«θα κολαστώ..καταλαβαίνετε..» :p
https://youtu.be/nim8DBup2nE?si=Gehvh523MNzRKb0DLast edited by _Vassilis; 31-10-2024 at 08:45.
31-10-2024, 09:02 #104
Άμα είναι κι έχεις «σκύλο», έχεις σκύλο, πάει, τέλος..
Δεν πα να ‘ναι και σκυλόψαρο το παλιοσκασμένο..
https://youtu.be/I0INzbh587o?si=daL1mZ8Lr0gwSpmP
31-10-2024, 09:20 #105
..το συγκεκριμένο σκυλί έγινε και celebrity…
https://youtu.be/dsJ8Oj3vTCg?si=tSKonbCbjvNTzow2