Δεν με θέλει κανένας άντρας! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    το σεξ ειναι κυριαρχο στις ανθρωπινες σχεσεις . αρα τι να αναλυσω ? το σεξ ειναι η κινηριος δυναμη του πλανητη . σε ολα τα θηλαστικα !!!! δλδ οι χελωνες ας πουμε που καβαλαει η μια την αλλη μεσα στην μεση του δρομου , ειναι φαινεται φαλλοκρατες , σεξιστες . φαλλοκρατες φυσικα ειναι και οι σκυλοι που μυριζουν τρυπες και αρχιζουν το φιγκι - φιγκι , αλλα ειναι μπαρμπαδιστικο και αυτο . βλεπεις μια κ*λαρα και θες να μπεις , τι το κακο εχει αυτο δλδ ? να γινουμε ολοι γκευ και λεσβιες λοιπον , τρανς , εμο ξερω γω και να αρχισουν παιχνιδι με τους δονητες . επειδη ο φεμινισμος ειναι κυριαρχος !!!!
    Ο ανθρωπος υποτιθεται οτι διαφοροποιειται απο τα ζωα με τη λογικη του. Μια χελωνα η ενας σκυλος δεν θα καταλαβουν οτι δεν ειναι πρεπων να πηδιουνται σε κοινη θεα. Εντελως λαθος παρομοιωση. Αν βλεπεις μια κ*λαρα και θες να μπεις ειναι λογικο αλλα πρεπει να καταλαβεις οτι δεν μπορεις απλα να μπεις επειδη θελεις. Πρεπει να προσεγγισεις ομορφα την κοπελα και να υπαρχει ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ. Αλλιως λυπαμαι αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω. Δεν επιτρεπεται βασικα και πρεπει να το δεχτεις. Δηλαδη η θα εισαι σιχαμενος πεφτουλας η γκεϊ, τρανς κλπ; Κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει; Μια πιο ευγενικη προσεγγιση ας πουμε. Επισης ειμαστε στο 2024 καταλαβε οτι η σεξουαλικοτητα δεν κολλαει με τη συμπεριφορα ειναι κατι διαφορετικο. Θα ξαναπω οτι ο φεμινισμος ειναι κοινωνικο κινημα που ασχολειται με δικαιωματα που εχουν στερηθει οι γυναικες απλα και μονο επειδη ειναι γυναικες. Οταν δεν ξερετε τη σημασια καποιων λεξεων μη τις χρησιμοποειτε γαμω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τελικά ποιο πράγμα είναι κυρίαρχο? Το σεξ ή ο φεμινισμός? Επειδή μπερδεύτηκα.

Όσο αφορά τους gay κτλ.. Ειναι γνωστό ότι δεν κάνουν σεξ. Μόνο δονητη.. Οι λεσβιες πάνε δυο - δυο στη λαϊκή.
    We love a good παρα πεντε reference. Μπραβο Γιωργο χαχαχαχαχα. Ευτυχως εμεις στη γειτονια ολες λεσβιες ειμαστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    υπαρχει αυτο που βαζεις και λεγεται καποτα ! ενταξει σπαει μερικες φορες , τρως και μερικες κλανιες απο το αιδοιο ( μπαινει - βγαινει αερας ) εφοσον εισαι παιχτης , και αλλες φορες παιρνει το χαπι η τυπισσα και τα ριχνεις ολα μεσα . γουσταρουν σπερμα μεσα τους δλδ . εξαρταται την καθε μια βεβαια τι βιτσια εχει . αλλες φορες μετρας και μερες περιοδου - ωορηξιας που πιανει δυσκολα ! εχουν κατι αυγα αυτες που τα λενε ωαρια , ετσι και ειναι στην φαση της γονιμοποιησης και τα ριξεις μεσα την πατησες . βεβαια μπορει να σου μεινει και η καποτα μεσα επειδη η αλλη εχει κατεβασει ολα τα υγρα του πλανητη και να τρεχεις σε γυναικολογο να βγει η καποτα . αυτα βεβαια δεν στα λενε οι ψυχολογοι , τα μαθαινεις με την εμπειρια . αλλες ειναι στενες , αλλες ορθομ*νες , εξαρταται την κατασκευη . οποτε επειδη δεν εχω παει με καμια γυναικα και δεν μου αρεσουν οι γυναικες , ολα αυτα που γραφω τα διαβαζω στο ιντερνετ και τα γραφω εδω . ειμαι λιγουρης , απαρτος , δεν εχω δει γυναικεια τρυπα , ουτε πως βρωμαει οταν εχει κολλησει μικροβια και χλαμυδια απο το μπικινι που το βαζει των κ*λο της οπου βρει στην παραλια να βγαλει σελφι και στορυ , αλλα εγω δεν ξερω απο αυτα , ειμαι μπαρμπας λιγουρης απαρτος ........

δονητες εχουν και αυτες που κανουν σεξ , εχουν το πεος στο κολπο τους και αναποδα και τον δονητη στις εναλλαξ τρυπες ( και αυτο το εχω διαβασει )

οσο για τους γκευ και τις λεσβιες , παει το λιπαντικο συννεφο , δεν σας τα λενω ολα στα υπογεια . σας λενε τα πολιτικαλ κορεκτ ....και οχι οι γκευ δεν κανουν τοσο συχνα σεξ . με π*πες την βγαζουν και νετ φλιξ ,οταν βεβαια εχουν συντροφο .......

κουκου οχι δεν μου κανει πλεον , απλα τον εχω για κατουρημα , βασικα δεν μου εκανε ποτε κουκου αφου ειμαι απαρτος .....
    Μπρο μου το θεμα δεν ειναι να μην αφησεις μια γυναικα εγκυο. Το θεμα ειναι να κανετε σεξ μονο αν το θελετε και οι 2. Αν δεν το θελει ο ενας ειναι παρενοχληση ειτε βαλεις καποτα ειτε οχι. Εχουμε καταληξει να λεμε τα αυτονοητα ξανα και ξανα. Αμα τον εχεις μονο για κατουρημα σταματα να λες οτι θες να τον χωσεις σε οποια ωραια βλεπεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Αμα τον εχεις μονο για κατουρημα σταματα να λες οτι θες να τον χωσεις σε οποια ωραια βλεπεις.
    Για μένα πήγαινε το reference, γιατί του είχα γράψει κάτι σχετικό σε ένα σχόλιό μου. Ελπίζω να αρχίσει σιγά σιγά να καταλαβαίνει το πνεύμα μου απέναντί του και να μη βλέπει παντού potential enemies..

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό που μου είπε. Και «κούκου» κάνω (καθότι είμαι και κουκουβάγια.. night owl συγκεκριμένα) ε, και πάω και λίγο πιο συχνά απ’ ότι πήγαινα παλιά για να κάνω τσισάκια.. Τι να κάνουμε τώρα, τα χρόνια σιγά σιγά περνάνε, δεν είμαστε πλέον 20-25 χρονών..

Senior Member
    τζοβανη, εκτος απο μονοδιαστατος λιγουρης, εισαι εν τελει και σεξουαλικα αναλφαβητος..
    η πιο σημαντικη χρηση του προφυλακτικου δεν ειναι η εγκυμοσυνη, γιατι υπαρχουν κι αλλα μετρα για την εγκυμοσυνη. η πιο σημαντικη χρηση ειναι η προφυλαξη απο τις ασθενειες..
    ειδικα απο εναν σαβουρογαμικο σαν εσενα, με αυτα που μας περιγραφεις, που εμπαινες οπου εβρισκες... στα νιατα σου βεβαια, γιατι τωρα, αποκλειεται να γαμας με τα λιγουρικα σαλια που βγαζεις ολη μερα. εχεις να το δεις μερικα χρονια..

Senior Member
    Για την μανούλα δεν θα ήθελα να λέτε τίποτα έχει την άποψη της έχω την αποψή μου σεβαστές είναι όλες οι γνώμες. Είναι καλός άνθρωπος η μανούλα μου!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Δελφινάκι μου, καλημέρα. Εσύ είσαι σε θέση να ζήσεις ανεξάρτητη σε ένα δικό σου χώρο; Ρωτάω, γιατί είχες μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα ψυχικής υγείας σου και συνήθως οι ασθενείς αυτοί δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς φροντιστή.

Στο σπίτι ποιος κάνει τις δουλειές; Ποιος μαγειρεύει, καθαρίζει και βάζει πλυντήριο; Εσύ πώς περνάς τη μέρα σου, εκτός δουλειάς;
    Λες να μην μπορέσω να κάνω τις δουλειές στο σπίτι μόνη μου? Και φυσικά ΜΠΟΡΩ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τζοανα, το δελφινι εργαζεται σε νοσοκομειο ως νοσοκομα. εχει στα χερια της ζωες ανθρωπων. λες να μην μπορει να βαλει πλυντηριο;
    το θεμα ειναι αν θελει κι αν την αφηνουν...
    Πολύ σωστά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Για την μανούλα δεν θα ήθελα να λέτε τίποτα έχει την άποψη της έχω την αποψή μου σεβαστές είναι όλες οι γνώμες. Είναι καλός άνθρωπος η μανούλα μου!!!!
    ναι, ναι... στα καλαθια, δεν χωραει (ελεγε η δικια μου μανουλα)..

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Λες να μην μπορέσω να κάνω τις δουλειές στο σπίτι μόνη μου? Και φυσικά ΜΠΟΡΩ!
    Ε, τότε δελφίνι μου μπορείς να ζήσεις μόνη σου, έστω και σε ένα μικρό διαμέρισμα. Δουλεύεις, μπορείς να συντηρήσεις και μόνη σου το νοικοκυριό σου και να είσαι ανεξάρτητη.

Βέβαια και η μαμά σου είναι καλός άνθρωπος, σε αγαπάει, σε νοιάζεται και σε προσέχει όλα αυτά τα χρόνια. Η μαμά σου όμως πρέπει να καταλάβει ότι οι άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν (είτε σωματικά, είτε ψυχικά) από μάγια. Εσύ ως νοσοκόμα ξέρεις γιατί αρρωσταίνουν οι άνθρωποι.

Και η δική μου μαμά όταν έχω πονοκέφαλο και πυρετό, μου λέει ότι είμαι ματιασμένη! Δεν είναι όμως το κακό το μάτι, είναι κάποιος ιός. Όλα με τη λογική και την επιστήμη εξηγούνται.

Senior Member
    Εσύ δελφίνι μου δε θες να ζήσεις σε ένα δικό σου χώρο; Είναι λόγοι οικονομικοί που σε εμποδίζουν; Συναισθηματικοί, ότι δε θες να αφήσεις τους γονείς σου; Δε νοιώθεις ακόμα έτοιμη να φύγεις από το πατρικό σου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Ε, τότε δελφίνι μου μπορείς να ζήσεις μόνη σου, έστω και σε ένα μικρό διαμέρισμα. Δουλεύεις, μπορείς να συντηρήσεις και μόνη σου το νοικοκυριό σου και να είσαι ανεξάρτητη.

Βέβαια και η μαμά σου είναι καλός άνθρωπος, σε αγαπάει, σε νοιάζεται και σε προσέχει όλα αυτά τα χρόνια. Η μαμά σου όμως πρέπει να καταλάβει ότι οι άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν (είτε σωματικά, είτε ψυχικά) από μάγια. Εσύ ως νοσοκόμα ξέρεις γιατί αρρωσταίνουν οι άνθρωποι.

Και η δική μου μαμά όταν έχω πονοκέφαλο και πυρετό, μου λέει ότι είμαι ματιασμένη! Δεν είναι όμως το κακό το μάτι, είναι κάποιος ιός. Όλα με τη λογική και την επιστήμη εξηγούνται.
    Ναι αλλα τα ενοικια εχουν φτασει στο Θεο. Δεν ειναι τοσο ευκολο. Η μαμα της σιγουρα την αγαπαει (οπως και η δικη σου αγαπαει εσενα) αλλα ειναι ατομα μεγαλυτερης ηλικιας για αυτο ειναι πιο "κολλημενες" σε καποια πραγματα και δεν τα βλεπουν τοσο λογικα. Δηλαδη μονο με αυτο με τα μαγια δεν νομιζω οτι ειναι λογος να κατηγορουμε τη μητερα του δελφινιου. Αν εχει κανει ολα τα υπολοιπα σωστα για την ανατροφη της ειναι λιγο ασχημο να δεχεται τωρα τετοια κριτικη για μια κουβεντα που μπορει να μην πολυσκεφτηκε.

Senior Member
    η κριτικη δεν ειναι για τα "μαγια". ειναι γιατι ειναι θρησκοληπτοι οικογενειακως. την ειχαν πεισει οτι αν χασει την παρθενία της, ειναι για τα σκυλια. πιθανολογω οτι εξαιτιας αυτων των αντιληψεων αρρωστησε οταν εκανε μια σεξομπεδεψοδουλεια με εναν ανδρα στα νιατα της...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η κριτικη δεν ειναι για τα "μαγια". ειναι γιατι ειναι θρησκοληπτοι οικογενειακως. την ειχαν πεισει οτι αν χασει την παρθενία της, ειναι για τα σκυλια. πιθανολογω οτι εξαιτιας αυτων των αντιληψεων αρρωστησε οταν εκανε μια σεξομπεδεψοδουλεια με εναν ανδρα στα νιατα της...
    Σε αυτό μπορεί να έχεις απόλυτο δίκαιο

Senior Member
    Δελφίνι, οι γονείς σου ή ο παπάς της εκκλησίας που πήγαινες προσπάθησαν στο παρελθόν να σου κάνουν προξενιό με άτομο της ίδιας εκκλησίας; Την προηγούμενη φορά είπες ότι οι γονείς σου δε σε αφήνουν να κάνεις σχέση, μόνο γάμο.

Για να βρεις άνθρωπο αποφασισμένο για γάμο χωρίς πρώτα σχέση, πρέπει να έχει τις ίδιες θρησκευτικές αντιλήψεις.

Αλλά θα ξέρεις τι άνθρωπος είναι αν δεν κάνεις σχέση πρώτα; Αν είναι βίαιος, επιθετικός, αν σε κακοποιεί ή σου φέρεται άσχημα;

Προτεραιότητά σου καλό θα ήταν μην είναι ο γάμος. Φρόντισε την υγεία σου πάνω από όλα, τη σωματική με το αδυνάτισμα που ξεκίνησες, αλλά και την ψυχική με τη βοήθεια του γιατρού σου. Να είσαι ανεξάρτητη. Να ακούς την άποψη των γονιών σου που σε αγαπούν, αλλά να μη σε επηρεάζει τόσο πολύ. Αν τα πετύχεις αυτά και ζεις ευτυχισμένη, είτε παντρευτείς είτε όχι, θα είναι εντελώς ασήμαντο.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast