Δεν με θέλει κανένας άντρας! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 79
    Senior Member
    Έχει γαμηθει το κράτος μετά τον σύριζα τους καθάρισαν όλους τους πασοκους και τώρα νομίζουν ότι αυτή είναι οι σωστοί είπαν στον τσιπρα να τους πει την αλήθεια κι αυτός τουσ γαμησε όλους εσύ κι εγώ ειμασταν κοντά σε πασοκους και μασ μάθανε τα γράμματα αυτοί εδώ μασ έχουν για πασοκους αλλά δεν είμαστε απλά σχετιζομασταν δεν φάγαμε το κράτος εξισωθηκε με ΤΙΣ γύρω περιοχές

Senior Member
    Εμένα μου λέγανε στα 17 γιατί δεν γαμαω εγώ ούτε που το διανοουμουν είχα τη δουλίτσα μου έβγαζα λεφτά κι έπινα καφέδες αφού δεν φτάναν τα λεφτά

Senior Member
    Έχουμε ακόμα τιμές ΠΑΣΟΚ οι άλλοι έχουν τιμές Αλβανίας

Senior Member
    Αντρεσ δεν υπάρχουν ξέχνα το ρώτα τουσ ολουσ τι κάνανε μέχρι τα 18 σπίτι με τουσ γονείς θα σου πουν

Senior Member
    ύψος/κιλά ;;;;

Senior Member
    Οχι βρε δελφινάκι μου, κανένας λόγος δεν υπάρχει για να αυτοκτονήσει κανείς. Πολλά άτομα με ψυχολογικά προβλήματα βιώνουν αποκλεισμό και το έχουν γράψει στο φόρουμ κατά καιρούς. Άλλοι δεν έχουν σχέση, άλλοι δεν έχουν φίλους. Σε προηγούμενο θρεντ σου είπες ότι είχες στόχο να αδυνατίσεις. Έκανες καθόλου πρόοδο με αυτό;

Senior Member
    Έχασα κιλά ναι λίγα όμως

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Η μαμά μου λέει ότι είναι δεμένη η τύχη μου και ότι με έχουνε κάνει μάγια αφού πιο άσχημες και κακιές από μένα παντρεύονται ..... φυσικά εγώ δεν τα πιστεύω αυτά αλλά μήπως πρεπει να αρχίσω να τα πιστεύω γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω την κατάστασή μου.
    η μανα σου ειναι για τον γαιδαρο καβαλα...
    για τα μισα σου προβληματα φταιει η μανα σου και οι θρησκοληπτες, αναχρονιστικες ιδεοληψιες της οικογενειας σου..

αν δεν σου ελειψε ενας ανδρας απο τα 35 μεχρι τα 50, τωρα τι ακριβως σου λειπει;;;
    το σεξ;
    εχεις κανει ποτε σεξ;

τι φανταζεσαι οτι θα παθεις αν δεν βρεις ανδρα μετα τα 50 δηλαδη; τι προβλημα θα εχεις;

Senior Member
    Έχασα κιλά ναι λίγα όμως
    μπραβο δελφινι! ας ειναι λιγα! βελτιωσες την υγεια σου..

Senior Member
    Έχασα κιλά ναι λίγα όμως
    Μπράβο δελφινάκι! Άρα μπορείς να χάσεις τα κιλά! Συνέχισε έτσι και θα χάσεις και τα υπόλοιπα σιγά-σιγά.
    Βάλε αυτόν τον στόχο στη ζωή σου και άσε τον γάμο.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    η μανα σου ειναι για τον γαιδαρο καβαλα...
    για τα μισα σου προβληματα φταιει η μανα σου και οι θρησκοληπτες, αναχρονιστικες ιδεοληψιες της οικογενειας σου..

αν δεν σου ελειψε ενας ανδρας απο τα 35 μεχρι τα 50, τωρα τι ακριβως σου λειπει;;;
    το σεξ;
    εχεις κανει ποτε σεξ;

τι φανταζεσαι οτι θα παθεις αν δεν βρεις ανδρα μετα τα 50 δηλαδη; τι προβλημα θα εχεις;

βεβαια μπορει να φταιει και ο φεμινισμος , οι ανδρες οι φαλλοκρατες , το ινσταγκραμ , το chat , το τικ τοκ , η αλληλεγγυη στην παλαιστινη . μπορει βεβαια να το γυρισει σε γυναικεια συντροφια , τωρα με τον γαμο βολευει αρκετα . μην εχουμε παρωπιδες δλδ . αμεσως φταιει η μαμα της , η θρησκεια και το κατηχητικο !

μου ετυχαν δυο ισπανιδες την κυριακη , αναρχες - ποντεμος , ενω η μια πολυ φιλικη στο μπλα μπλα μαζι μου , πεταγοταν η αλλη και ολο την εκοβε . δεν συνεχισα την κουβεντα ( καλη η μια ισπανιδα αυτη που μιλαγα δλδ ...ΦΩΤΙΑ ) ταγαρια και οι δυο βεβαια αναρχο-ισπανιδες . τελικα πρεπει να ηταν λεσβιες και η μια ειχε γινει πολυ κτηκτικη . κριμα και θα περναγαμε πολυ καυτο 2μερο . οποτε δεν φταιει μονο η μαμα ,αλλα και πολλα αλλα ....μην εισαι μονοδιαστατη και φεμινιστρια ...εχουμε πολλα παραδειγματα καθοτι ειμαστε ωραια ΠΕΗ και κυκλοφορουμε παντου με τις αναλογες εμπειριες .

Senior Member
    αιντε παλι με τις σαχλαμαρες του τζοβανη...
    δεν εχεις παρακολουθησει το θεμα.
    αν ηξερες τι αποψεις εχει η μανα της και η οικογενεια της (παλιοημερολογητων) γενικως, δεν θα ελεγες τοσες ανοησιες.
    παλι θα ελεγες, παντα λες, αλλα οχι τοσες πολλες...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αιντε παλι με τις σαχλαμαρες του τζοβανη...
    δεν εχεις παρακολουθησει το θεμα.
    αν ηξερες τι αποψεις εχει η μανα της και η οικογενεια της (παλιοημερολογητων) γενικως, δεν θα ελεγες τοσες ανοησιες.
    παλι θα ελεγες, παντα λες, αλλα οχι τοσες πολλες...

δεν ειμαι κουτσομπολης , ουτε εχω υπογειες (εκτος αναρτησεων ) επαφες ,να μετραω αναρτησεις και θεματα . σιγα μην τα διαβαζω και ολα . αφου λοιπον τα ξερεις ολα ( για τα ακαουντ ) εδω μεσα ! και επειδη ειναι παλαιοσκουλ ? εδω υπαρχουν μπολικοι κατ επιφαση προοδευτικοι που χειραγωγουν χειροτερα η΄με την συγκεκαλυμενη προοδο που επικαλουνται διοχετευουν την κοινη γνωμη οπως βολευει . πολυ αγαπη στην αριστερα και στην αλληλεγγυη τελευταια για τον μισθο και την καρεκλα απο τους νομεν . παμε λοιπον γιατι εισαι μονοδιαστατη φεμινιστρια ( οπως μας βολευει δλδ ) . και επειδη το νομπελ μου ειναι τεραστιων διαστασεων , δεν μπορεις ολα να τα βαζεις οτι πταιει το περιβαλλον . ερεθιμστα ναι φυσικα . η ιδια φταιει , που δεν εχει ανεξαρτητοποιηθει και να δει το σεξ αποιπινικοποιημενο . απο την αλλη πλευρα ,ομως ( επειδη ειμαι ο νους μου ειναι πολυδιαστατος , οχι σαν τον δικο σου - περιχαρακωμενος ) , ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και ο τροπος ζωης του καθενος ειναι μοναδικος και δεν μπαινει σε καλουπια ( 1-0 ) . δλδ εγω που εχω τοσα πολλα κανει , φυσικοτατα κανω παρεα και με ατομα τα οποια εχουν ελλειψη εμπειριων η' πεποιθησεων . δεν θα τους επιβαλλω το σεξ , θα τους πω ομως , το σεξ ξεμπουκωνει .

υγ. γιατι να με εχει κανει η φυση , τοσο εξυπνο . τρομαζω !

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    δεν ειμαι κουτσομπολης , ουτε εχω υπογειες (εκτος αναρτησεων ) επαφες ,να μετραω αναρτησεις και θεματα . σιγα μην τα διαβαζω και ολα . αφου λοιπον τα ξερεις ολα ( για τα ακαουντ ) εδω μεσα ! και επειδη ειναι παλαιοσκουλ ? εδω υπαρχουν μπολικοι κατ επιφαση προοδευτικοι που χειραγωγουν χειροτερα η΄με την συγκεκαλυμενη προοδο που επικαλουνται διοχετευουν την κοινη γνωμη οπως βολευει . πολυ αγαπη στην αριστερα και στην αλληλεγγυη τελευταια για τον μισθο και την καρεκλα απο τους νομεν . παμε λοιπον γιατι εισαι μονοδιαστατη φεμινιστρια ( οπως μας βολευει δλδ ) . και επειδη το νομπελ μου ειναι τεραστιων διαστασεων , δεν μπορεις ολα να τα βαζεις οτι πταιει το περιβαλλον . ερεθιμστα ναι φυσικα . η ιδια φταιει , που δεν εχει ανεξαρτητοποιηθει και να δει το σεξ αποιπινικοποιημενο . απο την αλλη πλευρα ,ομως ( επειδη ειμαι ο νους μου ειναι πολυδιαστατος , οχι σαν τον δικο σου - περιχαρακωμενος ) , ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και ο τροπος ζωης του καθενος ειναι μοναδικος και δεν μπαινει σε καλουπια ( 1-0 ) . δλδ εγω που εχω τοσα πολλα κανει , φυσικοτατα κανω παρεα και με ατομα τα οποια εχουν ελλειψη εμπειριων η' πεποιθησεων . δεν θα τους επιβαλλω το σεξ , θα τους πω ομως , το σεξ ξεμπουκωνει .

υγ. γιατι να με εχει κανει η φυση , τοσο εξυπνο . τρομαζω !
    ολα υπεργειως εχουν γραφτει. δεν χρειαζεται να κανεις υπογειες επαφες.. εσυ δεν εχεις παρακολουθησει το θεμα γιατι δεν ειχες και καμια ορεξη, αλλα την ασχετη παπαρια σου περασες να την πεταξεις, ως συνηθως..

το μονο νομπελ που εχεις εσυ, ειναι νομπελ παπαντζας...

το παραληρημα περι δηθεν προοδευτικων εδω μεσα που χειραγωγουν την κοινη γνωμη (ελα χριστε και μπουκωνε), δεν ξερω ποιους αφορα. εγω δεν εχω δει τετοιους εδω μεσα. κατι μισογυνηδες μπαρμπαδες του 1950 που δεν τους μιλανε ουτε στα καφενεια πλεον με τις αναχρονιστικες καφριλες που λενε κι ερχονται να τις πουν εδω που σπανιως πεφτουν μπαν, εχω δει πολλους και απορω. εξω δεν τους συναντω στο περιβαλλον μου. εδω, εχουν φωλια;

εγω ειμαι πολυδιαστατη φεμινιστρια. μονοδιαστατος μισογυνης λιγουρης εισαι εσυ, που δεν εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, απο το "να πατε να γαμηθειτε να στρωσετε". αν ανοιξει κανεις το μονοδιαστατο μυαλο σου, μεσα εχει ταπετσαρια ΜΟΥΝΙΑΜΟΥΝΙΑΜΟΥΝΙΑΜΟΥΝΙΑ
    και δεν χωραει τπτ αλλο. προφανως γιατι τα βλεπεις σπανιως..
    συζητητης γτπ...

Senior Member
    Ρεμ εμείς οι παλιοί δουλεύουμε τις γυναίκες ΤΙΣ ταραζουμε στο ψέμα γτ ξέρουμε ότι δεν αξίζουν όλο το κράτος δουλεύει ο ένας τον άλλο κι όποιος κάνει τη μεγαλύτερη μαλάκια χάνει
    Κι εδώ που τα λέμε μαγικό ζωμό δοκίμασες για πάρε κ πες μας εγώ μια χαρά είμαι οι άντρες δεν πάνε καλά

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast