Ο καλος ο νοικοκυρης vol.2 - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 88
    Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post

Αυτά λένε κι άλλες πληροφορίες και δεν πρόκειται να πούμε ποτέ ότι "αχ βιάστηκα από Έλληνα, πάλι καλά" και "Αχού, βιάστηκα από Σύριο, Χριστέ και Παναγιά μου!"
    μην λετε οτι θελετε ο ελληνας εχει κανει ολα τα εμβολια του ο Συριος οχι.

στατιστικα παντα στην δευτερη περιπτωση εχεις σοβαρο μονιμο προβλημα

Senior Member
    εγώ όπως έγραψα και στην αρχή όταν διάβασα το ποστ έμεινα στο κομμάτι οτι παραλίγο να βιαστεί μια κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας. Τώρα αν το διαβάσει άλλος μπορεί να μείνει στο ότι ήταν ξένος ή ότι έγραψαν ότι ήταν ξένος και ούτω καθεξής

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΑΙ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ;
    καλημερα.
    εχω την κακια εντυπωση οτι εχεις προβλημα κατανοησης του γραπτου λογου, αλλα μπορει και απλα να ετυχε για μια φορα τι να πω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post

μονιμο προβλημα, εχεις εσυ τελικα..
    ποια εμβολια εχει κανει ο ελληνας βιαστης, δηλαδη; απ ολα μπορει να σε κολλησει . απο hpv μεχρι ηπατιτιδες, ειντς, τα παντα...
    για ελονοσια εκανε εμβολιο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Δεν ξέρω από πού βγάζεις τα συμπεράσματά σου, έχω βάλει όμως λινκ με στατιστικές και πρέπει να το μελετήσεις, γιατί κι εσύ μία Ισλαμοφοβία τη βαράς. Λες και οι χριστιανοί δε βιάζουν, άρα δεν κινδυνεύω στην Ελλάδα να βιαστώ, γιατί....χριστιανοί είναι η πλειοψηφία εδώ και δεν είναι οι Ταλιμπάν.

ΔΕΝ ΖΩ στο Ιράν, ούτε στο Ιράκ, ούτε στην Ιορδανία, στο Ελλαδιστάν ζω και μη μου προτάσσεις τις ίδιες μαλακίες με του Θεσσαλόνιαν κι εσύ. Κι ο βιαστής κι οι κακοποιητές μου ήταν πάντα Έλληνες. Τα άλλα βράστε τα και φάτε τα, όταν πάω στο Ιράν θα φοβάμαι τους Χριστιανούς που θα είναι εισαγόμενοι μετανάστες.
    απο που βγαζω το συμπερασμα μου, οτι σε ισλαμικα κρατη τις γυναικες τις σκοτωνουν αν απιστησουν στον ανδρα τους (που μοιραζονται με αλλες 10), ή εστω κι αν βγαλουν την μαντηλα τους;;;
    εσυ, δεν το ξερεις δηλαδη; απο εμενα το ακους πρωτη φορα;

ισχυει, μια ισλαμοφοβια την εχω.. τους ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τους ισλαμιστες που θεωρουν την γυναικα, σκυλο τους και την βγαζουν βολτα με λουρι και της λενε τι θα φοραει.
    τους σιχαινομαι! σιχαινομαι ακομα πιο πολυ τα κρατη τους, που τα εχουν νομοθετημενα ολα αυτα.
    και ναι, με ενδιαφερει και πως ζουν οι γυναικες στο ιραν, αλλα και πως σκεφτονται για τις γυναικες ολοι αυτοι οι ανδρες απο τετοια καθεστωτα, που κουβαλιουνται εδω. δεν ειμαι εγω ρατσιστρια, αυτοι ειναι μισογυνηδες. ας αλλαξουν αποψεις και θα τους αγαπησω μια χαρα..

τα παραπανω, ασχετως με την ειδηση του θεσσ. εχει και χριστιανους συριους. δεν μας ειπε ο θεσσ για το θρησκευμα του βιαστη....

Senior Member
    Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις φοβία απέναντι σε έναν ολόκληρο πληθυσμό. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι ότι για να "εκπολιτιστεί" ένας άνθρωπος, δε θα το κάνει όταν τον εξορίσεις από τις προοδευτικές ιδέες και τρόπο ζωής, αλλά όταν έρθει σε επαφή με αυτές και τις αφομοιώσει εν καιρώ. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι εύκολο, αλλά κάθε ηθική προτροπή μη επαφής με βάση φοβίες, δεν μπορεί να είναι η ιδανική. Δε θα κλείσουμε τα σύνορα γιατί φοβόμαστε, έτσι δεν είναι;

Senior Member
    Εγώ αν ήταν στο χέρι μου θα τα έκλεινα γιατί ναι, φοβάμαι και πείτε ότι θέλετε... Και πείτε τα και στην Μυρτώ που βιάστηκε στην Πάρο κι έμεινε ανάπηρη γιατί λες και δεν ήταν αρκετό που τη βίασε, της χτυπούσε και το κεφάλι στα βράχια κι όλα αυτά μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του ο "κύριος"...

Καλημέρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Εμένα θα με προβλημάτιζε πολύ σοβαρά οι απόψεις μου σε κάποιο θέμα να συγχρωτίζονταν με αυτές της Χρυσής Αυγής. Και αυτό μόνο θα με έκανε να ψαχτώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ αν ήταν στο χέρι μου θα τα έκλεινα γιατί ναι, φοβάμαι και πείτε ότι θέλετε... Και πείτε τα και στην Μυρτώ που βιάστηκε στην Πάρο κι έμεινε ανάπηρη γιατί λες και δεν ήταν αρκετό που τη βίασε, της χτυπούσε και το κεφάλι στα βράχια κι όλα αυτά μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του ο "κύριος"...

Καλημέρα...
    Καλημέρα. Δε με εκπλήσσουν οι απόψεις σου ούτε ο τρόπος σκέψης. Να σου θυμίσω ότι είμαι θύμα βιασμού. Αλλά δε θα σαβουριάσω τους πάντες ως εν δυνάμει βιαστές και δολοφόνους, επειδή είναι μετανάστες, για όνομα δηλαδή.

Senior Member
    Εμένα θα με προβλημάτιζε πολύ σοβαρά οι απόψεις μου σε κάποιο θέμα να συγχρωτίζονταν με αυτές της Χρυσής Αυγής. Και αυτό μόνο θα με έκανε να ψαχτώ.
    Δεν έχω ψηφίσει ποτέ Χρυσή Αυγή κι ούτε πρόκειται, αν αναφέρεσαι σ' εμένα... Έτερον εκάτερον...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλημέρα. Δε με εκπλήσσουν οι απόψεις σου ούτε ο τρόπος σκέψης. Να σου θυμίσω ότι είμαι θύμα βιασμού. Αλλά δε θα σαβουριάσω τους πάντες ως εν δυνάμει βιαστές, επειδή είναι μετανάστες ή δολοφόνους, για όνομα δηλαδή.
    Το ξέρω ότι έχεις ανάλογη εμπειρία και το σέβομαι αυτό αλλά πραγματικά τους ισλαμιστές δεν τους θέλω εδώ, έχουν την γυναίκα σαν το κατώτερο ον που υπάρχει γι' αυτό δεν το έχουν σε τίποτα να βιάσουν... Εμένα αυτό μου προκαλεί πανικό και δεν το αντέχω... Ελπίζω να το καταλαβαίνεις...

Senior Member
    Χαίρομαι που αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις φοβία απέναντι σε έναν ολόκληρο πληθυσμό. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι ότι για να "εκπολιτιστεί" ένας άνθρωπος, δε θα το κάνει όταν τον εξορίσεις από τις προοδευτικές ιδέες και τρόπο ζωής, αλλά όταν έρθει σε επαφή με αυτές και τις αφομοιώσει εν καιρώ. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι εύκολο, αλλά κάθε ηθική προτροπή μη επαφής με βάση φοβίες, δεν μπορεί να είναι η ιδανική. Δε θα κλείσουμε τα σύνορα γιατί φοβόμαστε, έτσι δεν είναι;
    εμμμ... δεν ξερω...
    απο αυτον το "ολοκληρο πληθυσμο" που λες, σιγουρα εξαιρουνται και εξαιρω τις γυναικες που τολμησαν να μιλησουν... μεσα σε τετοιο πληθος καφρων τολμησαν να μιλησουν, να βγαλουν την μαντηλα. μακαρι να μας εδιναν την δυνατοτητα να τις φιλοξενησουμε πριν τις εκτελεσουν..,
    εξαιρω και τις γυναικες που ηθελαν, αλλα δεν τολμησαν να μιλησουν γιατι ηθελαν να ζησουν. εξαιρω και ανδρες (αν υπαρχουν) που δεν συμφωνουν με τον νομο αλλα δεν τολμουν. το σκεφτονται ομως.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ηταν ικανο το σκοταδιστικο συστημα της χωρας τους για να καμψει την φωνη της λογικης μεσα τους... αρα, δεν ειναι ολος ο πληθυσμος υπολογος.
    μονο οσοι συμφωνουν με τους νομους αυτους...

να σου θυμισω οτι εγινε μεγαλη προσπαθεια "εκπολιτισμου" και αφομοιωσης ισλαμιστων μεταναστων, στην σουηδια...
    με ειδικα σχολεια, που προσπαθουσαν να εξηγησουν στους μεταναστες, για ποιον λογο οι γυναικες αξιζουν ισοτητας και σε βασμου...
    νομιζω 20 χρονια ετρξε το προγραμμα , και στο τελος οι σουηδοι παραιτηθηκαν. ειπαν οτι ειναι ανεφικτο να "εκπολιτιστουν" φανατικοι μουσουλμανοι ως προς την ισοτητα και και τον σεβασμο προς τις γυναικες...

Senior Member
    Ισλαμοφοβία:
    Islam is seen as a monolithic bloc, static and unresponsive to change.
    It is seen as separate and "other". It does not have values in common with other cultures, is not affected by them and does not influence them.
    It is seen as inferior to the West. It is seen as barbaric, irrational, primitive, and sexist.
    It is seen as violent, aggressive, threatening, supportive of terrorism, and engaged in a clash of civilizations.
    It is seen as a political ideology, used for political or military advantage.
    Criticisms made of "the West" by Muslims are rejected out of hand.
    Hostility towards Islam is used to justify discriminatory practices towards Muslims and exclusion of Muslims from mainstream society.
    Anti-Muslim hostility is seen as natural and normal.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Islamo...ins_and_causes

Σημαίνει αυτό ότι δεν αντιλαμβάνομαι τον μισογυνισμό ή τους φορείς του; Όχι, δε νομίζω ότι είναι το ίδιο.

Senior Member
    Να υποθέσω Ρέμεντι, ότι σε μία χώρα με εκατομμύρια εκκλησίες, μοναστήρια, εκκλησάκια κτλ, και διαπιστωμένο μισογυνίστικο λόγο και Ιερά Βιβλία, θα σε απειλούσε επίσης ένα τέμενος;

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast