Ο καλος ο νοικοκυρης vol.2 - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 88
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν έχω ψηφίσει ποτέ Χρυσή Αυγή κι ούτε πρόκειται, αν αναφέρεσαι σ' εμένα... Έτερον εκάτερον...
    Έτερον εκάτερον, αλλά η αστυνομία μέσα στα σχολεία και οι μετανάστες έξω από τη χώρα, μυρίζουν κάπως, πώς το κάνουμε τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Να υποθέσω Ρέμεντι, ότι σε μία χώρα με εκατομμύρια εκκλησίες, μοναστήρια, εκκλησάκια κτλ, και διαπιστωμένο μισογυνίστικο λόγο και Ιερά Βιβλία, θα σε απειλούσε επίσης ένα τέμενος;
    οχι, καθολου.
    μονον οι καφροι που το βλεπεις στο ματι τους και στο στραβο αγριο χαμογελο οτι σε βλεπουν σαν ενα κομματι κρεας για τα δοντια τους, με απειλουν.

ο μουσουλμανιοσμος, σε δημοκρατικα καθεστωτα, δεν ειναι αυτο που εναι στις χωρες του σκοταδισμου... ειναι μια θρησκεια, αρκετα κοντα στον χριστιανισμο. υπαρχουν πολλοι μορφωμενοι και αξιοπρεπεις μουσουλμανοι. οχι στις χωρες που ζουν πισω απ τον ηλιο ομως..

Senior Member
    Εγώ αν ήταν στο χέρι μου θα τα έκλεινα γιατί ναι, φοβάμαι και πείτε ότι θέλετε... Και πείτε τα και στην Μυρτώ που βιάστηκε στην Πάρο κι έμεινε ανάπηρη γιατί λες και δεν ήταν αρκετό που τη βίασε, της χτυπούσε και το κεφάλι στα βράχια κι όλα αυτά μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του ο "κύριος"...

Καλημέρα...
    Και ο Έλλην πιλότος όχι μόνο σκότωσε τη γυναίκα του, αλλά και το σκυλάκι της οικογένειας. Ο "κύριος". Δεν πάει έτσι όπως το κοιτάς.

Senior Member
    Έτερον εκάτερον, αλλά η αστυνομία μέσα στα σχολεία και οι μετανάστες έξω από τη χώρα, μυρίζουν κάπως, πώς το κάνουμε τώρα.
    Δεν έχω λόγο να πω ψέματα αλλά μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις... Το να τους θέλω έξω από τη χώρα δεν σημαίνει ότι επικροτώ το να τους χτυπάνε ή να τους σκοτώνουν... Με τίποτα αυτό... Το μόνο που θέλω είναι να είμαι ασφαλής και να μην φοβάμαι να κυκλοφορήσω... Αν δεν το καταλαβαίνεις, I rest my case...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    δεν ξεχνω ποτε οτι και ο χριστιανισμος ειναι γεματος μισογυνικα διδαγματα.
    ομως ο χριστιανσμος δεν εχει θεοκρατικες κυβερνησεις ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ κι ας μην εχει γινει εφικτος ο διαχωρισμος κρατους και εκκλησιας στην ελλαδα, για πολυ γνωστους λογους.
    υπαρχει στα πλαισια δημοκρατικων πολιτευματων ομως, δεν μιλαει για μαντηλες και λιθοβολισμους στις πλατειες. ΕΓΩ, αυτο το αξιολογω. δεν το θεωρω ιδιο με το ιραν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, καθολου.
    μονον οι καφροι που το βλεπεις στο ματι τους και στο στραβο αγριο χαμογελο οτι σε βλεπουν σαν ενα κομματι κρεας για τα δοντια τους, με απειλουν.

ο μουσουλμανιοσμος, σε δημοκρατικα καθεστωτα, δεν ειναι αυτο που εναι στις χωρες του σκοταδισμου... ειναι μια θρησκεια, αρκετα κοντα στον χριστιανισμο. υπαρχουν πολλοι μορφωμενοι και αξιοπρεπεις μουσουλμανοι. οχι στις χωρες που ζουν πισω απ τον ηλιο ομως..
    Συμφωνούμε σε κάποια ζητήματα, χαίρομαι που δεν βλέπεις όλους τους Μουσουλμάνους το ίδιο. Κι εγώ δε θα ήθελα κάποιον από το ISIS γείτονα, σ' αυτό συμφωνούμε. Το κεφάλι μου το θέλω. Οπότε, να θεωρήσω ότι για τέτοιου είδους ιδεολογίες μιλάς.

Senior Member
    Και ο Έλλην πιλότος όχι μόνο σκότωσε τη γυναίκα του, αλλά και το σκυλάκι της οικογένειας. Ο "κύριος". Δεν πάει έτσι όπως το κοιτάς.
    Το ξέρω και νιώθω την ίδια απέχθεια και γι' αυτόν κι ας είναι Έλληνας... Απλώς οι μουσουλμάνοι, την βία προς τις γυναίκες το έχουν για τίποτα, δεν το έχεις καταλάβει αυτό;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    γουαιλντ, η βρωμα απο το σωμα, με ενα δυο καλα μπανια, φευγει. η βρωμα απο μυαλα που τα εχουν ποτισει μισος και θανατο για τους δυτικους και χυδαιοτητα και βια για τις δυτικες, δεν φευγει με τπτ... και σιγουρα δεν ειναι ολοι, αλλα αντε βγαλε ακρη...

υ.γ. με τα "σχολεια" εννοεις τα σχολεια, ή τα πανεπιστημια;;; τον διδακτορικο φοιτητη με το κεφαλι ανοιγμενο απο "εξωσχολικους" καφρους, τον ειδες; αν δεν μπορει το πανεπιστημιο να περιφρουρησει τον χωρο του απο κοινους κακοποιους (που δεν μπορει, εχει αποδειχθει πολλακις) , χιλιες φορες να μπουν χιλιες αστυνομιες.

Senior Member
    Συμφωνούμε σε κάποια ζητήματα, χαίρομαι που δεν βλέπεις όλους τους Μουσουλμάνους το ίδιο. Κι εγώ δε θα ήθελα κάποιον από το ISIS γείτονα, σ' αυτό συμφωνούμε. Το κεφάλι μου το θέλω. Οπότε, να θεωρήσω ότι για τέτοιου είδους ιδεολογίες μιλάς.
    προφανως, ναι..
    και εκτος ιςις, για ΟΛΟΥΣ οσους βλεπουν τις γυναικες οπως τις βλεπει το καθεστως της χωρας τους. και αυτοι, πιστευω πως ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους ιςις...

Senior Member
    γουαιλντ, εχεις σκεφτει ποτε, οτι οι ιδεολογιες που υποστηριζουν το ανοιγμα των συνορων, την αδελφοποιηση με ολους τους λαους που θα ζητησουν οικονομικη βοηθεια, δεν εχουν ΠΟΤΕ αρθρωσει λογο για τον μισογυνισμο που κουβαλουν μαζι τους , οχι μονο σε αποψεις, αλλα και σε πρακτικες, αυτοι οι λαοι;;;
    εχεις σκεφτει οτι αυτες τις ιδεολογιες τις χτιζουν ανδρες;
    εχεις σκεφτει οτι το κανουν γιατι ο φεμινισμος και η θεση των γυναικων με καποια εκατομμυρια ακραια μισογυνηδες στις χωρες μας, απλα τους ειναι αδιαφορη;;

Senior Member
    γουαιλντ, η βρωμα απο το σωμα, με ενα δυο καλα μπανια, φευγει. η βρωμα απο μυαλα που τα εχουν ποτισει μισος και θανατο για τους δυτικους και χυδαιοτητα και βια για τις δυτικες, δεν φευγει με τπτ... και σιγουρα δεν ειναι ολοι, αλλα αντε βγαλε ακρη...

υ.γ. με τα "σχολεια" εννοεις τα σχολεια, ή τα πανεπιστημια;;; τον διδακτορικο φοιτητη με το κεφαλι ανοιγμενο απο "εξωσχολικους" καφρους, τον ειδες; αν δεν μπορει το πανεπιστημιο να περιφρουρησει τον χωρο του απο κοινους κακοποιους (που δεν μπορει, εχει αποδειχθει πολλακις) , χιλιες φορες να μπουν χιλιες αστυνομιες.
    Εγώ όταν το είπα αυτό για την αστυνομία, εννοούσα από γυμνάσιο και πάνω που δεν είναι πια πιτσιρίκια... Έχω φάει αρκετές φορές ξύλο στο σχολείο και μάλιστα η μία φορά ήταν από μια ομάδα αγοριών που με απείλησαν κι από πάνω για να μην το πω πουθενά αλλά όσο τρομαχτικό κι αν ήταν, εγώ μίλησα στο δάσκαλο κι από τότε δεν τόλμησαν να μ' ενοχλήσουν ξανά ευτυχώς...

Senior Member
    Εγώ όταν το είπα αυτό για την αστυνομία, εννοούσα από γυμνάσιο και πάνω που δεν είναι πια πιτσιρίκια... Έχω φάει αρκετές φορές ξύλο στο σχολείο και μάλιστα η μία φορά ήταν από μια ομάδα αγοριών που με απείλησαν κι από πάνω για να μην το πω πουθενά αλλά όσο τρομαχτικό κι αν ήταν, εγώ μίλησα στο δάσκαλο κι από τότε δεν τόλμησαν να μ' ενοχλήσουν ξανά ευτυχώς...
    αρα, εκει δεν χρειαζοταν αστυνομια, το ελυσε το προβλημα σου ο δασκαλος.
    βεβαια, οι δασκαλοι, στα διαλλειματα που γινονται αναλογα πραγματα, εχουν υποχρεωση να εποπτευουν, οχι ν απλωνουν την αριδα τους για να ξεκουραστουν απο τις 2 ωρες μαθημα...

Senior Member
    αρα, εκει δεν χρειαζοταν αστυνομια, το ελυσε το προβλημα σου ο δασκαλος.
    βεβαια, οι δασκαλοι, στα διαλλειματα που γινονται αναλογα πραγματα, εχουν υποχρεωση να εποπτευουν, οχι ν απλωνουν την αριδα τους για να ξεκουραστουν απο τις 2 ωρες μαθημα...
    Όντως, σ' αυτό έχεις δίκιο αλλά πλέον τα πράγματα έχουν ξεφύγει και συμβαίνουν πολύ χειρότερα σε σχέση με τότε...

Senior Member
    να σου θυμισω οτι εγινε μεγαλη προσπαθεια "εκπολιτισμου" και αφομοιωσης ισλαμιστων μεταναστων, στην σουηδια...
    με ειδικα σχολεια, που προσπαθουσαν να εξηγησουν στους μεταναστες, για ποιον λογο οι γυναικες αξιζουν ισοτητας και σε βασμου...
    νομιζω 20 χρονια ετρξε το προγραμμα , και στο τελος οι σουηδοι παραιτηθηκαν. ειπαν οτι ειναι ανεφικτο να "εκπολιτιστουν" φανατικοι μουσουλμανοι ως προς την ισοτητα και και τον σεβασμο προς τις γυναικες...
    Εχοντας ζησει στη Σουηδία για περιπου ενα χρονο μου ειχε κανει εντυπωση το εξης: πηγαινα συχνα περιπατους σ’ ενα αλσυλιο κοντα στη γειτονια που εμενα, εκει συνηθιζε ο κοσμος να ψηνει και να κανει πικ νικ, οταν εψηναν οι σουηδοι μετα καθαριζαν και δεν αφηναν ιχνος σκουπιδιου, οταν εψηναν οι παλαιστινιοι, συριοι, ανατολιτες γενικως, το μερος έζεχνε μετα, μονο πτωματα παλουκωμενα δεν ειχε… κατι σε Δενδροποταμο ή ζεφυρι. Επισης στη γειτονια που εμενα, ενιοτε καιγανε και κανα αυτοκινητο στις μεταξυ τους βεντετες, προσπαθουσαν να κλεψουν καυσιμα απο τα ρεζερβουαρ των αλλων αυτοκινητων κλπ.
    Φαινεται οτι εχουν μεγαλη δυσκολια να ζησουν σαν συγχρονοι ανθρωποι και οχι σαν κρο-μανιον.
    Κατα τ’ αλλα, γνωρισα και εξαιρεσεις αναμεσα τους, παιδια καλλιεργημενα και πολιτισμενα. Αλλα εξαιρεσεις…

Senior Member
    εδω, δεν μπορεσαμε επι 100 χρονια, να αφομιωσουμε και να εκσυγχρονισουμε ΕΛΛΗΝΕς ρομα... θα αφομιωσουμε πακιστανους μουσουλμανους;;; το αλλο με τον τοτο το ξερετε;

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast