Results 1 to 9 of 9
Thread: Το φόρουμ έχει γεμίσει τρολ
-
31-10-2024, 17:36 #1
Το φόρουμ έχει γεμίσει τρολ
Νομίζω πως παλιά δεν ήταν έτσι το φόρουμ, γιατί έχω κάποιο καιρό που μπαίνω μια στο τόσο αλλά όχι αρκετό. Είναι κρίμα γιατί υποτίθεται ότι εδώ μπαίνουν άνθρωποι, για να εκφράσουν κάτι που τους απασχολεί, είτε αυτό είναι άγχος είτε οτιδήποτε άλλο. Και υπάρχουν κάποια άτομα εδώ μέσα που μπαίνουν για να σπάσουν πλάκα και να κοροϊδέψουν, γιατί δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Ξεχνάνε φαίνεται πως συμπεριφέρονταν όταν δεν ήταν καλά, γιατί για να μπαίνουν εδώ μέσα, προφανώς υπήρχε κάποια περίοδος που δεν ήταν καλά και τώρα χοροπηδάνε σαν τον τζίτζικα, χωρίς να μπορούν γράψουν ούτε μια πρόταση που να βγάζει κάποια συνοχή ή νόημα. Δεν ξέρω αν η διαχείρηση του φόρουμ θα μπορούσε να διαγράφει άσχετα σχόλια σε ένα ποστ, ή να κάνει προσωρινά σίγαση σε κάποιο προφίλ, το οποίο προκαλεί. Αν και από ότι έχω δει γενικά η διαχείριση δεν επεμβαίνει ιδιαίτερα.
- 31-10-2024, 18:04 #2
Εγω παντως εχω δει και κατι ασχετα ποστς στα αγγλικα για ασχετα με τη ψυχολογια θεματα - διαφημιστικα.
31-10-2024, 18:11 #3
Nαι υπάρχουν κι αυτά.
Καλή τύχη στο φόρουμ, γιατί δε νομίζω να μπω ξανά σύντομα.
31-10-2024, 18:39 #4
Θα συμφωνήσω σε αυτό. Τρολ δε θα τους έλεγα, αλλά ναι, είναι άτομα εξαιρετικά επιθετικά και προσβλητικά που βαυκαλίζονται όλη την ώρα και θέλουν να κινείται το φόρουμ γύρω από αυτούς ή σε κατηγορούν για πράγματα που δεν ισχύουν και σου λένε ασυναρτησίες. Δε χρειάζεται να αλληλεπιδράς με όλους.
Άτομα που αισθάνεσαι ότι δεν έχουν να σου πουν τίποτα, τα βάζεις στο ignore list του φόρουμ. Δε βλέπεις τι γράφουν και έτσι είναι σαν να μιλάνε στον βρόντο. Και η όλη φάση είναι ότι εκείνοι θα χάνουν τον χρόνο τους απαντώντας σου, πιστεύοντας ότι τους διαβάζεις, ενώ δε θα ξέρουν ότι τους έχεις βάλει στα σκουπίδια.
Βέβαια καλό θα ήταν η διαχείριση να δώσει τη δυνατότητα μπλοκαρίσματος. Αλλά και το ignore κάνει δουλειά.
31-10-2024, 20:05 #5
Αν αφορά καθόλου εμένα αυτο που λες τότε σου οφείλω εξήγηση γιατί η αλήθεια είναι πως έγινε μεγάλο spam από μέρους μου στο θρεντ σου και νιωθω λίγο τύψεις γι αυτο. Σου λέω λοιπόν (καλού κακού) πως ούτε τρολ είμαι, ούτε έκανα ότι έκανα έτσι για να σπάσω πλάκα και να κοροϊδέψω, ούτε εσένα βέβαια αλλα ούτε και τον άλλον. Το έκανα όλο αυτο προσπαθώντας (ίσως με κάπως ακραίο χιουμοριστικό τρόπο) να απαντήσω σε πράγματα που διάβαζα να γράφει ο άλλος και δεν πίστευα στα μάτια μου/ αυτιά μου… Θα τα διάβασες κι εσυ και φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ. Πάντως σου λέω πως έχεις δίκιο για το κομμάτι του spam με άσχετα με το αρχικό θέμα μηνύματα από μέρους μου και σου απολογούμαι ειλικρινά για αυτο και σου ζητώ συγγνώμη. Πάντως δεν είχα ποτέ την πρόθεση να «χαλάσω» το θέμα σου, ακούσια συνέβη ότι συνέβη, γιατί ένιωσα την αναγκη να απαντήσω στον άλλον, (τον tziovani..)
Όσον αφορά το αρχικό θέμα που έθεσες στο συγκεκριμένο θρεντ σου έχω ήδη ποσταρει μια απάντηση πάνω σε αυτο (μήνυμα #18 του θρεντ σου), αν και κάπως λακωνική. Για όλα τα υπόλοιπα από μέρους μου που δεν είχαν σχεση με το αρχικό θέμα που εσυ έθεσες και παλι αν γίνεται να μας συγχωρείς…
Βασίλης
(Edit: Φυσικά και αφορούν και εμένα αυτά που λες, τώρα το ξέρω αφού διάβασα και το εκεί μήνυμα που άφησες. Και σου απάντησα και στο εκεί θρεντ.)Last edited by _Vassilis; 31-10-2024 at 21:33.
31-10-2024, 21:43 #6
Joanna αν με αφορά και εμένα προσωπικά αυτο που γράφεις εδώ θέλω να μου το πεις σε παρακαλώ για να το ξέρω. Αν ναι, το γράφεις απλά γιατί αισθάνεσαι έτσι από αυτά (τα άσχετα) που διάβασες από μένα σε ένα θρεντ που σε ενδιέφερε? Ή το γράφεις γιατί έχεις ενοχληθεί από εμένα κάπου? Μήπως έχω ενοχλήσει και δικό σου θρεντ? Αλήθεια ρωτάω, δεν το θυμάμαι αυτο, νομίζω απλά πως έχω γράψει σε θρεντ σου (αν θυμάμαι καλα) αλλα χωρίς ιδιαίτερο σπαμ με εκτός θέματος… Κάνα δυο μηνύματα ίσως ναι, αλλα αυτά κατά κάποιο τρόπο αφορούσαν και το θρεντ σου, δε θα τα λεγα ακριβώς σπαμ.
Last edited by _Vassilis; 31-10-2024 at 22:44.
31-10-2024, 22:45 #7
Όχι, Βασίλη, δεν αφορά εσένα. Με τους χρήστες του φόρουμ που δεν μπορώ να επικοινωνήσω, απλά δεν αλληλεπιδρώ, ούτε βλέπω τα σχόλιά τους. Είναι στο ignore list/σκουπιδοτενεκέ.
Πάντως, από τα γραπτά του htfyugyff καταλαβαίνω ότι περνάει μια δύσκολη φάση και γι αυτό τον είχα ρωτήσει πού οφείλεται η τόσο απαισιόδοξη ματιά του προς τις ανθρώπινες σχέσεις, αν είναι απλά γενική φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων ή βιωματική. Δε θα έσπαγα ποτέ πλάκα με έναν άνθρωπο που καταλαβαίνω ότι περνάει στιγμές έντονης θλίψης.
31-10-2024, 22:52 #8
Δεν ξέρω πάντως αν βοηθά το φόρουμ ή τα social media έναν άνθρωπο που βιώνει ψυχικά δύσκολες καταστάσεις. Σε ένα θρεντ για τη σχιζοφρένεια στο ίδιο φόρουμ, έλεγαν ασθενείς να μην πολυμπαίνουν συχνά, γιατί θα χειροτερέψουν.
31-10-2024, 23:54 #9
για ποια εποχη μιλας;
εριξα μια ματια στην συμμετοχη σου κι εχεις ελαχιστα μηνυματα. δεν ξερω βεβαια μηπως εχεις κι αλλους λογαριασμους και ειχες συμμετοχη στο φορουμ. γιατι με 19 μηνυματα, ολα μαζι προσφατως, δεν ξερω τι εμπειρια ειχες...
κατα τα αλλα, πραγματι κυκλοφορουν πολλα τρολ, τα περισσοτερα με πολλους απανωτους λογαριασμους, που κοροιδευουν τα μελη με ανυπαρκτα θεματα , λεγοντας ψεματα για ολα οσα τους αφορουν. αλλα για να σπανε πλακα κι αλλα γιατι τους ειναι αδυνατον να πουν οσα πραγματικα τους απασχολουν.
μακαρι να μπορουσαμε να απαλλαγουμε απο αυτα τα τρολ...
διπλαρωνουν μελη που ποσταρουν κι αρχιζουν τις υποκρισιες "χρυσουλα μου και καρδουλα μου" και στα 10 πραγματα που εχουν πει εδω μεσα, τα 12 ειναι ψεματα στα ορια της μυθομανιας...
περαστικα τους βεβαια, αλλα κι εμεις τι φταιμε αραγε;