Results 16 to 30 of 41
Thread: Ενοχοποίηση
-
04-11-2024, 13:45 #16
Άρα εσύ τώρα τους καταδίκασες όλους τους εξήνταplus, άντρες / γυναίκες.. Γιατί καλέ έτσι? Κι αυτοί/-ές ψυχούλα έχουν.. Να ξέρεις υπάρχουν γύρω μας πάμπολλα παραδείγματα που διαφωνούν με αυτό που είπες..
Δεύτερον, Το έθιξε και ένας άλλος σχολιαστής πρόσφατα, ότι ορισμένοι μπαίνετε σε ένα θρεντ και σπάτε πλάκα, μονοπωλείτε τη συζήτηση και τη στρέφετε γύρω από τους εαυτούς σας την ώρα που ο/η θεματοθέτης/τρια περιμένει να ακούσει κάποιες συμβουλές, κάποιο λόγο παρηγοριάς. Δε βοηθάτε. Κάντε πηγαδάκι στο "με καφέ και συμπάθεια" να τα λέτε εκεί. Έχετε κουράσει ειλικρινά.
Ποτέ πουθενά δεν έχω μπει για να «σπάσω πλάκα». Για να κάνω πλάκα ναι, αλλά για πολύ σοβαρούς λόγους το κάνω αυτό. Οι σοβαροί λόγοι αφορούν κυρίως εμένα αλλά και τους άλλους επίσης. Στο εδώ θρεντ ούτε έχω μονοπωλήσει τη συζήτηση, ούτε καν την έχω στρέψει γύρω από τον εαυτό μου. Η απάντησή μου προς την κοπέλα δίδεται με έμμεσο τρόπο στο μήνυμα #6 όπου έχω παραθέσει κιόλας το μήνυμα του φίλου μας κάνοντας edit στο κομμάτι του που δε με εκφράζει.
Μετά ναι, έχω συνεχίσει να συνομιλώ με τους άλλους (όπως κάνω τώρα και με σένα) αλλά αυτό δεν το θεωρώ σπαμ, ούτε γίνεται με σκοπό να «στρέφω την κουβέντα» προς το μέρος μου. Εδώ θα διαφωνήσω.
Η ίδια η θεματοθέτρια δεν μου έχει διαμαρτυρηθεί ακόμα ότι της χαλάω το θέμα. Αν νιώθει έτσι την παροτρύνω και την παρακαλώ να μου το πει ελεύθερα.
Ανάγκη από επείγουσες συμβουλές έχει η κοπέλα, πολύ περισσότερο από κάποιον λόγο παρηγοριάς. Όταν σε απειλούν με την ίδια σου τη ζωή και εσύ η ίδια νιώθεις ότι «θα σε σκοτώσουν», τότε η μοναδική κουβέντα/συμβουλή που χωράει εδώ είναι ότι πρέπει να σηκωθείς και να φύγεις «χθες», όχι δυο μήνες μετά. Τη συμπόνοια μου την έχει ήδη η κοπέλα για όλο αυτό που περνάει. Ούτε την κουβέντα παρηγοριάς θα της την στερήσω. Αλλά το επείγον είναι η εναγώνια συμβουλή, το να σηκωθεί και να φύγει αμέσως. Δεν παίζουν με τέτοια πράγματα δίνοντας επικίνδυνες παρατάσεις..
Τη δική σου κριτική που λες «έχετε κουράσει ειλικρινά» την ακούω και την κρατάω (για μένα..) και σου δίνω και κάποιο αρκετό δίκιο κιόλας. Πάντως να πω ότι το να μιλάς (ακόμη και σε ξένο θρεντ) με αφορμή κάτι που ειπώθηκε από κάποιον και να συνεχίζεται έτσι η συζήτηση, εμένα αυτό δε με βρίσκει να διαφωνώ κάπου, ούτε στερεί από κάποιον τη δυνατότητα να μπει και να απαντήσει στο αρχικό μήνυμα του εκάστοτε θεματοθετη. Το να μιλάς σε προσωπικό σου θρεντ θεωρώ ότι δεν ενοχλεί κανέναν άλλον όμως. Το λέω αν τυχόν εννοείς για το δικό μου θρεντ.
Η «πληροφόρηση» που μας κάνεις στην αρχή του μηνύματος σου, σου λέω πως δεν είναι ιατρική ενημέρωση για εμάς, γιατί άλλωστε δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ποιοι από εμάς έχουν κάποια σχέση με την ιατρική και ποιοι όχι. Πιθανώς να είναι πληροφόρηση προσωπικών σου στοιχείων προς τα έξω. Ενδεχομένως. Δε λέω ότι είναι σίγουρα.
Την καλημέρα μου Joanna και καλή εβδομάδα να έχεις :)
Wanderer με το αγαπημένο nickname, εσένα δεν προλαβαίνω καν να σου πω γεια, σου λέω κατευθείαν σήκω και φύγε ΤΩΡΑ από εκεί που είσαι όπως είσαι. Τώρα. Όχι σε δυο μήνες. Κάνε αυτό που λέει το nickname σου και πήγαινε περιπλανήσου οπουδήποτε αλλού εκτός από εκεί που βρίσκεσαι. Έχεις την έγνοια μου πρώτα, τη συμπόνοια μου κατά δεύτερον και την παρηγορητική κουβέντα μου σε τρίτο χρόνο.
Αυτά.Last edited by _Vassilis; 04-11-2024 at 14:16.
- 04-11-2024, 19:45 #17
μόνο το τώρα υπάρχει.
φυσιολογικό είναι να ζηλεύεις, όταν ξέρεις πως κανονικά θα έπρεπε/ήθελες να δέχεσαι ανάλογης προσοχής. όμως αυτό δεν συμβαίνει. αυτά είναι τα γεγονότα.
αν απειλείται η ζωή σου μπορείς να απευθυνθείς σε μια δομή υποστήριξης άμεσα ή σε κάποια γραμμή βοήθειας!
05-11-2024, 08:40 #18
60 με 70 ειναι το μισογυνικο μυαλο σου, κακομοιρα, που τολμας να παριστανεις την παρα- μορφωμενη και μιλας για ηλικιες γυναικων σαν επιχειρημα για τα χαλια της ζωης και του μυαλου σου, μισογυνικο χωριατακι...
σου εχω νεα. ορμονικη "ηρεμια" σε μια γυναικα, προσφερει μονο η αγαμια και τπτ αλλο.. γι αυτο κοιτα να βαλεις στην ακρη τις θρησκοληπτες μικροαστικες αντιληψεις που σε ποτισε το περιβαλλον σου και να ζησεις σαν γυναικα της εποχης σου, πριν φτασεις στα βαθια γεραμτα και ανακαλυψεις οτι δεν εζησες... κι αν δεν εχεις παντρευτει ακομα, δεν πειραζει.
ψεματα σου ειπαν οτι θα βραζεις στα καζανια της κολασης αν πας να γαμηθεις ανυπαντρη. κανεις ανδρας δεν θα ασχοληθει μαζι σου ουτε στο μελλον αν καταλαβει οτι περιμενεις αρρεβωνα για να γαμηθεις..
στο ευχομαι κι ελα να μας πεις αν σου αρεσε κι αν δεν ζουσες σαν καταδικος μεχρι τωρα...
05-11-2024, 08:52 #19
αχαχαχαχαχαχαα!!!
με τετοιο ντουρντουβαλο σαν εσενα;;;;
ουτε που να μου το δεις!
και ο τελευταιος ανδρας στην γη να ησουνα με τα μυαλα που κουβαλας, προτιμουσα να το γυριζα, παρα να κανω παρεα μαζι σου ...
σοβαρα τωρα, ανδρας που λεει τις γυναικες "κομματια" και "ωραια κομματια", πρεπει να ειναι πανω απο 70 και αποφοιτος δημοτικου . απο παλιες ταινιες του σταθη ψαλτη εχω να ακουσω τετοιες εκφρασεις.
γλιτσα...
και μας κανεις και τον πολυφερνο γκομενο, τρομαρα σου.
σιγουρα μονο ξεροσταλιαζεις.
εχεις να βρεξεις, απο τα 30 σου που ειχε ακομα μερικες χαζες.
(μποτιτσελα)Last edited by Remedy; 05-11-2024 at 09:54.
05-11-2024, 10:23 #20
ελα ρε παλαιοφεμιν . συνεχιζεις το οπορτουνιστικο εγκεφαλικο επεισοδιο . το γυρισμενο να γυρισεις μπας και δεις τπτ χαρουλες εκει μεσα
φυσικα θα πεις <<κομματι >> , καλε ποσο εισαι ? βγαινεις εξω ? γενικα διασκεδαζεις ? καφεδες εστω πινεις ? πας κανα ταξιδακι να ανοιξει το εγκεφαλακι σου ? σε αεροπλανα , πλοια μπαινεις η΄μονο με ΚΤΕΛει ???? δεν υπαρχει γυναικα ανω των 15 στην σημερινη εποχη που να μην πει << ωραιο ΚΟΜΜΑΤΙ >> ο απεναντι . καλε που ζειτε και μπαινετε εδω μεσα και γραφετε παλαιοληθικα νηματα . η κοινωνια εχει προχωρησει ...ζειτε ακομα στην εποχη στο να μου γνωρισεις τον ξαδερφο σου . κοιτα εκει να το ξυρισεις ( υπαρχουν και ινστουτα με μονιμο αποτελεσμα , κολπου και πρωκτου ) να ανοιξει λιγο το λοβοτομημενο . εχετε μεινει μερικες γραφικες κουκουεδες του 80 και πουλατε φεμινισμο και λοτακι πλας ( νεα μοδα ) , ενω εξω γινεται της κολασεως . μαζευοσαστε 5-6 στο συνταγμα και πετατε κανενα βυζακι να μας δειξετε απελευθερωση . σε εχουν βαρεσει οι ορμονες στο κεφαλι . δεν ξερεις τι σου γινεται !!!!! ευτυχως κιολας που οι μικρες ειναι τοσο απελευθερωμενες και εχουν αποποινικοποιησει το σεξ γενικα και εχουμε καπως να ασχολουμαστε . αμα περιμεναμε απο 40αρες να μας τον σηκωσουν , σιγουρα απο τα 30 δεν θα ειχαμε βρεξει ουτε πισινα . βγαινεις τωρα με την κουμμουνιστικη δαχτυλα στην σαγιοναρα ταγαρι να μας μαθεις απο σεξ και σχεσεις .
καθομαι λοιπον σε μια παραλια και μου εχουν τουρλα ολες την πρωκταρα και δεν θα πω απο μεσα μου , << ωραιο κομματι >> αλλα θα πω ωραιες ντοματες κυρ στεφανε , βαλε μου δυο κιλα να παω να φτιαξω μια σαλατουλα να φαω η καημενη και βασανισμενη .
( μιαχαλης ο αγγελος , καπελα σιστινα , η δημιουργια του Αδαμ , μαθετε λιγο τεχνη , οχι μονο αριστεριλα και συνεδρους )
05-11-2024, 10:25 #21
05-11-2024, 10:29 #22
ελα που ομως οι πιτσιρικες μας λενε , κρεας - μπαινει , κρεας - βγαινει και πολλα αλλα ....παντως προσωπικα ακουω θελω να μου τον χωσεις τωρα ...οχι να μου τον τοποθετησεις
βγειτε στην κοινωνια , καλο το διαδικτυο αλλα η πραγματικη ζωη ειναι εκτος ...και οχι το τικ τοκ
05-11-2024, 10:45 #23
05-11-2024, 10:49 #24
παλι δεν καταλαβες γιατι εισαι και αχαμπαρος, τελειως.
η αντιρρηση δεν ειναι στο οτι δεν ειναι "κοσμιες" οι εκφρασεις σου...
το "χωσεις", λεγε το "χωσεις", δεν χρειαζεται να πεις οτι το τοποθετησες...
αυτα που λες εσυ ειναι μπαρμπαδιστικα μισογυνικα, δεν ειναι αγοραιες εκφρασεις. δλδ για να στο κανω λιανά, γιατι εικιου ραδικιου, δεν θα αλλαξεις κατι αν την γυναικα την πεις "τεμαχιο" και οχι "κομματι" που την λες τωρα.
παλι, αντικειμενο την λες...
αιντε μπαρμπα τζοβανη, δεν θα φαμε τα νιατα μας να σου κανουμε μαθηματα Ανδρικης συμπεριφορας μπας και γαμησεις, εδω μεσα.
πανε κανε παρεα με το αλλο μισογυνακι που ειναι και αγαμητο, μπας και το πεισεις να δοκιμασει τον ερωτα να βρει το φως του και ησυχασουμε απο τις μισογυνικες υστεριες του...
05-11-2024, 12:04 #25
Παιδιά και γεροντόπαιδα. Ηρεμήστε, γιατί δε βοηθάτε την κοπέλα με την κατινιά σας, τις προβολές και τα κόμπλεξ που δεν έχετε καταφέρει να λύσετε τόσα χρόνια στο φόρουμ. Σε λίγο θα σας κοπεί και σύνταξη από το φόρουμ. Τόσα χρόνια και σκυλιά να ήσασταν θα είχατε πεθάνει. Κι αντί να σας ανησυχεί που δεν έχετε κάνει τίποτα να αυτοβελτιωθείτε τόσα χρόνια εδώ, συνεχίζετε την παπάντζα σας. Τι σας έχει προσφέρει το συγκεκριμένο φόρουμ; Τι έχετε προσφέρει στους εαυτούς σας;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοπέλα θα κάνει καιρό να μπει και δε θα ξαναμπεί μάλλον, γιατί μόνο μαζί της δεν ασχολείστε. Ο καθένας εδώ μέσα είναι "εγώ-εγώ-εγώ", και "θαυμάστε με τι ωραία που τα λέω για τη ζωή και εγώ μόνο ξέρω".
Επίπεδο γειτονιάς στην Κοκκινιά του 1950 (υποθέτω οι παιδικές σας αναμνήσεις) από ασπρόμαυρες ταινίες. Για να βγάζετε τόσους αφρούς από τη λύσσα σας και να βρίζετε χωρίς να μπορείτε να συγκρατηθείτε, θα πει ότι αυτός που σας είπε την αλήθεια για εσάς, χτύπησε κεντρική αρτηρία και σας πόνεσε πάαααααρα πολύ. Ακράτεια να έχετε μόνο στο βρακί σας, όχι και στην ψυχή σας. Η ακράτεια του βρακιού διορθώνεται με πάνα. Η ακράτεια ψυχής με τίποτα.
Ηρεμήστε, αποσυρθείτε από το φόρουμ αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάστασή σας και λύστε τα δικά σας θέματα με ειδικό, προτού ασχοληθείτε με τις συμβουλές προς τους άλλους. Κι αν στην ηλικία σας δεν περνάει πια η μπογιά σας, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, έχετε μείνει μόνοι και δε σας θέλουν ούτε οι γάτες σας, κάντε ξεχωριστό νήμα και μιλήστε εκεί.
Νιώθω ετεροντροπή για την κατάντια ορισμένων σχολιαστών που ναρκισσιστικά έκαναν το θρεντ της κοπέλας καθρέφτη της άθλιας τοξικής, έρημης ζωής τους και αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την wanderer010 που ελάχιστοι ασχολούμαστε με το θέμα της που είναι πολύ σοβαρό, πιο σοβαρό από τα υπαρξιακά του ενός και του άλλου.
05-11-2024, 12:39 #26
05-11-2024, 12:44 #27
μπλα , μπλα , μπλα , μπλα και συζητησεις χωρις ουσια . ΣΕΞ . το γραφει και η ιδια . δεν εχει σεξουαλικη ζωη . το δομικο στοιχειο . σχεση και γαμος χωρις ΣΕΞ δεν υφισταται . αλλιως ολοι με ολες θα ειμαστε φιλεναδες .
αν μεσα σε δυο μηνες ( το ανωτερο οριο ) δεν υπαρχει σεξ στον ΓΑΜΟ χωριζεις με την σφραγιδα του δικαστηριου .
τωρα τι παπαριες γραφει ο καθενας εδω μεσα , ειναι μια μπουρδα και μιση .
δλδ συγνωμη ειμαι εγω με μια τυπισσα , πες σχεση , πες γαμο , ταβλι παιζουμε και playstation ? οταν δεν υπαρχει σεξ , δεν υφιασταται ΤΙΠΟΤΑ !
05-11-2024, 12:55 #28
Συμφωνώ ότι το σεξ είναι βασική παράμετρος σε μια σχέση, μόνο που όπως ΔΕΝ θα διάβασες σωστά, το πρόβλημα της κοπέλας είναι η κακοποίηση, η χειριστικότητα του "άντρακλα" με τον οποίο ζει, οι απειλές κατά της ζωής της και ο φόβος ότι θα τη σκοτώσει κάποια στιγμή. Για να μην έπιασες το κεντρικό νόημα ή είσαι αλλοδαπός και σε δυσκολεύουν τα ελληνικά, ή νηστικός που μπήκε να μιλήσει για καρβέλια.
05-11-2024, 13:06 #29
α καλα , αν διαβασες πιο πανω εχει παρει απαντηση . τωρα αμα καθεται και τις τρωει , χωρις σεξ κιολας ( και εβαλα το σεξ σε ανωτατο οριο και σε αντιδιαστολη ) δεν υφισταται καμια σχεση . ειτε κακοποιητικη προφανως ειτε κανονικη .
οποιος θελει μπορει να διαιωνιζει μια κατασταση , αλλα αυτο ειναι η δικια του ατομικοτατη ευθυνη !
μαλλον εσυ δυσκολευεσαι γιατι εχω αναφερθει εκτενως παραπανω .....( γυαλιζω το νομπελ τωρα γιατι προσφερω απλετη και δωρεαν γνωση )
05-11-2024, 13:11 #30
Κενά μνήμης
11-01-2025, 16:56 in Διαχείριση Θυμού