Ενοχοποίηση - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 41 of 41
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    εγω αυτα ακουω . ΧΩΣΤΟΝ . τωρα εσυ τραγουδα οσο θες
    χαχαχαχαχαχαχααα!!!
    καλα, αμα βρεις, χωστον! (και γραψε μας κιολας)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Παιδιά και γεροντόπαιδα. Ηρεμήστε, γιατί δε βοηθάτε την κοπέλα με την κατινιά σας, τις προβολές και τα κόμπλεξ που δεν έχετε καταφέρει να λύσετε τόσα χρόνια στο φόρουμ. Σε λίγο θα σας κοπεί και σύνταξη από το φόρουμ. Τόσα χρόνια και σκυλιά να ήσασταν θα είχατε πεθάνει. Κι αντί να σας ανησυχεί που δεν έχετε κάνει τίποτα να αυτοβελτιωθείτε τόσα χρόνια εδώ, συνεχίζετε την παπάντζα σας. Τι σας έχει προσφέρει το συγκεκριμένο φόρουμ; Τι έχετε προσφέρει στους εαυτούς σας;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοπέλα θα κάνει καιρό να μπει και δε θα ξαναμπεί μάλλον, γιατί μόνο μαζί της δεν ασχολείστε. Ο καθένας εδώ μέσα είναι "εγώ-εγώ-εγώ", και "θαυμάστε με τι ωραία που τα λέω για τη ζωή και εγώ μόνο ξέρω".

Επίπεδο γειτονιάς στην Κοκκινιά του 1950 (υποθέτω οι παιδικές σας αναμνήσεις) από ασπρόμαυρες ταινίες. Για να βγάζετε τόσους αφρούς από τη λύσσα σας και να βρίζετε χωρίς να μπορείτε να συγκρατηθείτε, θα πει ότι αυτός που σας είπε την αλήθεια για εσάς, χτύπησε κεντρική αρτηρία και σας πόνεσε πάαααααρα πολύ. Ακράτεια να έχετε μόνο στο βρακί σας, όχι και στην ψυχή σας. Η ακράτεια του βρακιού διορθώνεται με πάνα. Η ακράτεια ψυχής με τίποτα.

Ηρεμήστε, αποσυρθείτε από το φόρουμ αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την κατάστασή σας και λύστε τα δικά σας θέματα με ειδικό, προτού ασχοληθείτε με τις συμβουλές προς τους άλλους. Κι αν στην ηλικία σας δεν περνάει πια η μπογιά σας, πράγμα απολύτως φυσιολογικό, έχετε μείνει μόνοι και δε σας θέλουν ούτε οι γάτες σας, κάντε ξεχωριστό νήμα και μιλήστε εκεί.

Νιώθω ετεροντροπή για την κατάντια ορισμένων σχολιαστών που ναρκισσιστικά έκαναν το θρεντ της κοπέλας καθρέφτη της άθλιας τοξικής, έρημης ζωής τους και αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από την wanderer010 που ελάχιστοι ασχολούμαστε με το θέμα της που είναι πολύ σοβαρό, πιο σοβαρό από τα υπαρξιακά του ενός και του άλλου.
    κορες και αγαμητες γεροντοκορες, να πατε στον κο τζοβανη που το χει ευκαιρο το σεξ, να σας μαθει ποια ειναι η πηγη της κατινιας σας και της υστεριας σας, που χαριζετε απλοχερα στο φιλοθεαμον κοινο...
    θυσια θα κανει... αν θελει , βεβαια. δεν ειναι και καταδικος...

εσυ, σε τι βοηθας την κοπελα με τις κατινιες σου και τα συμπλεγματα αγαμιας που περιφερεις;
    και τι εχεις κανει τοσα χρονια για να αυτοβελτιωθεις;
    δεν προβλεπονται συνταξεις για αγαμητες γεροντοκορες στο φορουμ, οταν μπαινεις με απανωτα συμπλεγματικα προφιλ που δεν βρισκουν ανδρα.. θα πρεπει να μπαινεις με το αρχικο σου αν θελεις να διεκδικησεις τον τιτλο της πιο γηραιας αγαμητης της περιοχης και καμια συνταξουλα βεβαιως. εισαι πρωτεργατρια στο φορουμ κι ας παριστανεις την περαστικη...

ακρατεια εχεις εσυ, που κατουριεσαι απ την χαρα σου που σου μιλαει καποιος, εστω και γραπτως σε ενα ανωνυμο φορουμ και εντος ολιγου θα μεγαλωσει γιατι οι μυς του περιναιου πρεπει να γυμναζονται ποτε - ποτε.. δεν αρκει που κατουριεσαι..

υ.γ. δεν χρειαζεται να νοιωθεις ετεροντροπη μωρη παρθενα (κατα το "αι μωραι παρθεναι"). μπορεις να νοιωθεις κανονικη ντροπη με τα χαλια που χεις.
    για το επιπεδο κατινιας και στερησης που καταφεραν να σου μεταφερουν στο μεσαιωνικο, θρησκοληπτο περιβαλλον σου.

Senior Member
    Χαλαρώστε λίγο με Χατζηδάκι, γιατί λίγη μουσική βοηθά τον καθένα στις προβολές του στους άλλους:

Βλέπω ένα "Σπουργίτι" έρημο κι αλήτη,
    μόνο του στη λύσσα του βοριά,
    είναι ξεπουπουλιασμένος κι είναι ζαρωμένος,
    στης φτωχιάς αυλής τη μουριά.

Βρε τον Σπουργίτι τον φουκαρά που δεν έχει θεραπεία...
    https://www.youtube.com/watch?v=1CCdzr1c-Bo

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    μπλα , μπλα , μπλα , μπλα και συζητησεις χωρις ουσια . ΣΕΞ . το γραφει και η ιδια . δεν εχει σεξουαλικη ζωη . το δομικο στοιχειο . σχεση και γαμος χωρις ΣΕΞ δεν υφισταται . αλλιως ολοι με ολες θα ειμαστε φιλεναδες .

αν μεσα σε δυο μηνες ( το ανωτερο οριο ) δεν υπαρχει σεξ στον ΓΑΜΟ χωριζεις με την σφραγιδα του δικαστηριου .
    τωρα τι παπαριες γραφει ο καθενας εδω μεσα , ειναι μια μπουρδα και μιση .

δλδ συγνωμη ειμαι εγω με μια τυπισσα , πες σχεση , πες γαμο , ταβλι παιζουμε και playstation ? οταν δεν υπαρχει σεξ , δεν υφιασταται ΤΙΠΟΤΑ !
    προσπαθεις να εξηγησεις σε μια γυναικα που ισως μπορεσει να κανει σεξ, αλλα μονο μετα τον γαμο, οτι ειναι κατι απαραιτητο στην σχεση.
    καλη σου επιτυχια!!

Senior Member
    ..Τι έγινε εδώ πέρα πάλι ρε ‘σείς.. Για το γιατρό είστε όλοι σας.. Εγώ όχι πλέον, ήδη έχω πάει σε δυο τρεις και έφαγα πόρτα, τώρα κάνω αποτοξίνωση...

Εσύ wanderer δεν είσαι για το γιατρό, αλλά για την αστυνομία.. Ελπίζω να πήγες ήδη «ΧΤΕΣ» και όχι να κάθεσαι ακόμα και να διαβάζεις εδώ..

Ήβη είσαι καρακουκλάρα..

Μιχαλάρα πατρίδα είσαι μέγιστος μάγκας και αλάνι που κατάφερες και προσγείωσες δίπλα σου τέτοιο αεροπλάνο..

https://youtu.be/QAw1DwF2gg8?si=wJGCG1uqA58DSJLQ

Senior Member
    ..κι άλλο ένα αεροπλανικό..

https://youtu.be/yDBmbyZtMlg?si=j8XdXL6-a0EJnd8U

Senior Member
    Frozen wanderer ξε-πάγωσε σε παρακαλώ και σήκω φύγε από εκεί που κάθεσαι..

Πήγαινε οπουδήποτε, άλλαξε και πλανήτη άμα είναι αλλά μην κάθεσαι άλλο εκεί πέρα.. Άσε εμάς εδώ να καταστρέφουμε το θρεντ σου και πήγαινε να εξαφανιστείς μακριά από αυτόν τον τύπο.. Σε παρακαλώ.. Μην παίζεις με αυτά..

https://youtu.be/EZYxaWzN8Es?si=xbU06yUmavhQI5W0

Banned
    Άρα η απάντησή σου είναι το victim-blaming και το victim-shaming. Εσύ και η μπάμπω που αναζητά θεραπεία στα αγγλικά, γιατί ούτε τα ελληνικά δεν της κάθονται πλέον, είστε η προσωποποίηση της φράσης "έκανε τη μαλακία του σημαία".

ειμαστε ενηλικοι η΄δεν ειμαστε ? ΕΙΜΑΣΤΕ . αρα για τις πραξεις μας ειμαστε υπευθυνοι ! δεν φταιει λοιπον κανενα κρατος , κανενας νομος , οταν δεν εισαι κυριαρχος του εαυτου σου και να πεις ΦΤΑΝΕΙ ! τωρα τι λεει το καθε πρωιναδικο , η καθε τηλεπερσονα , ο καθε τικ τοκερ και η καθε ινφλοουενσερ ειναι για μιντιουμ σαιζ εγκεφαλους , μαλλον κατω απο το μιντιουμ . ξαναγραφω ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και οχι πολιτικες ορθοτητες και μλκιες .

τωρα για το ρεμεντυ δεν ξερω τι λες ..λυστε τα μονες σας ( μονοι σας )

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    προσπαθεις να εξηγησεις σε μια γυναικα που ισως μπορεσει να κανει σεξ, αλλα μονο μετα τον γαμο, οτι ειναι κατι απαραιτητο στην σχεση.
    καλη σου επιτυχια!!

α παλι συμφωνεις μαζι μου . σεξ δομικο στοιχειο , πριν - μετα τον γαμο . ο γαμος αναφερεται διαφορετικα γιατι πηγαζουν γραφειοκρατικες υποχρεωσεις και δικαιωματα . αρα στον γαμο μπορεις να παρεις διαζυγιο με την βουλα του δικαστηριου ( γραφειοκρατια ) με οτι αυτο απορρει ( οδοντοβουρτσες , κοινοι λογαριασμοι , σπιτια , οικοπεδα , αγροτεμαχια , κλπ ), ενω στις σχεσεις ...παιρνεις μονο την οδοντοβουρτσα και ξεμπερδευεις ....

δλδ τωρα συγνωμη , εχω την κουκλαρα διπλα μου , μου εχει ερθει αρωματισμενη , τιγκα στην κ&λα και στην κοκκινιλα στο εσωρουχο , και της λεω ..κατσε μισο λεπτο γιατι εχει ΣΑΣΜΟ να τελειωσει και μετα αν μας παρει ο χρονος , σε δερνω κιολας ....

ε υπαρχει και αυτη η μαμημενη ατομικη ευθυνη δλδ , πως να το κανουμε

Senior Member
    Χαλαρώστε λίγο με Χατζηδάκι, γιατί λίγη μουσική βοηθά τον καθένα στις προβολές του στους άλλους:

Βλέπω ένα "Σπουργίτι" έρημο κι αλήτη,
    μόνο του στη λύσσα του βοριά,
    είναι ξεπουπουλιασμένος κι είναι ζαρωμένος,
    στης φτωχιάς αυλής τη μουριά.

Βρε τον Σπουργίτι τον φουκαρά που δεν έχει θεραπεία...
    https://www.youtube.com/watch?v=1CCdzr1c-Bo
    Ααα, δικιά μου είσαι εσυ άμα σου αρέσουν οι παλιές ελληνικές ταινίες.. :) Έλα να δούμε παρέα! :) Εγώ και εκατό φορές να τις δω αυτές δεν τις βαριεμαι ποτέ..

Τη Βουγιουκλάκη γενικά λίγο τη βαριέμαι, όχι τις ταινίες που παίζει όμως. Τη βαριέμαι την ίδια, σαν γυναίκα, δεν με ξετρελαίνει εμφανισιακά και έχει κι έναν τουπέ ότι είναι η σταρ, δεν την μπορώ. Και τη θεωρώ και μέτρια σαν ηθοποιό.

Εγώ είμαι πιο πολυ της σχολής Καρέζη. Τη βρίσκω πολυ πιο όμορφη σαν γυναίκα, με πολυ πιο ελκυστικό χαρακτήρα (ακόμα πιο όμορφο από την εμφάνιση) και τη θεωρώ και καλύτερη ηθοποιό απ την άλλη, τη «σταρ».

Κι έχει και κάτι μπλε ματάρες σαν τον ωκεανό.. Όπως πολυ σωστά το έχει γράψει ο Stavento σε τραγουδάκι του (δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι ρε γμτ..) «όλη η θάλασσα ξεχύνεται απ’ τα μάτια της Καρέζη»…

https://www.thetoc.gr/Content/Images...04=default&v=2

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κορες και αγαμητες γεροντοκορες, να πατε στον κο τζοβανη που το χει ευκαιρο το σεξ, να σας μαθει ποια ειναι η πηγη της κατινιας σας και της υστεριας σας, που χαριζετε απλοχερα στο φιλοθεαμον κοινο...
    θυσια θα κανει... αν θελει , βεβαια. δεν ειναι και καταδικος...

εσυ, σε τι βοηθας την κοπελα με τις κατινιες σου και τα συμπλεγματα αγαμιας που περιφερεις;
    και τι εχεις κανει τοσα χρονια για να αυτοβελτιωθεις;
    δεν προβλεπονται συνταξεις για αγαμητες γεροντοκορες στο φορουμ, οταν μπαινεις με απανωτα συμπλεγματικα προφιλ που δεν βρισκουν ανδρα.. θα πρεπει να μπαινεις με το αρχικο σου αν θελεις να διεκδικησεις τον τιτλο της πιο γηραιας αγαμητης της περιοχης και καμια συνταξουλα βεβαιως. εισαι πρωτεργατρια στο φορουμ κι ας παριστανεις την περαστικη...

ακρατεια εχεις εσυ, που κατουριεσαι απ την χαρα σου που σου μιλαει καποιος, εστω και γραπτως σε ενα ανωνυμο φορουμ και εντος ολιγου θα μεγαλωσει γιατι οι μυς του περιναιου πρεπει να γυμναζονται ποτε - ποτε.. δεν αρκει που κατουριεσαι..

υ.γ. δεν χρειαζεται να νοιωθεις ετεροντροπη μωρη παρθενα (κατα το "αι μωραι παρθεναι"). μπορεις να νοιωθεις κανονικη ντροπη με τα χαλια που χεις.
    για το επιπεδο κατινιας και στερησης που καταφεραν να σου μεταφερουν στο μεσαιωνικο, θρησκοληπτο περιβαλλον σου.

καλε , πως με δινεις ετσι ? το εχω παραδεχθει ξεκαθαρα οτι μ αρεσει το ποιοτικο σεξ , με ποιοτικο γυναικειο πληθυσμο . αλλα υπαρχει μια ιδοποιως διαφορα , πρεπει να μ αρεσει ? ξερω γω κιολας ! ετσι αοριστα πασες ?

Page 3 of 3 FirstFirst 123