Results 31 to 41 of 41
Thread: Ενοχοποίηση
-
05-11-2024, 13:13 #31
- 05-11-2024, 13:26 #32
κορες και αγαμητες γεροντοκορες, να πατε στον κο τζοβανη που το χει ευκαιρο το σεξ, να σας μαθει ποια ειναι η πηγη της κατινιας σας και της υστεριας σας, που χαριζετε απλοχερα στο φιλοθεαμον κοινο...
θυσια θα κανει... αν θελει , βεβαια. δεν ειναι και καταδικος...
εσυ, σε τι βοηθας την κοπελα με τις κατινιες σου και τα συμπλεγματα αγαμιας που περιφερεις;
και τι εχεις κανει τοσα χρονια για να αυτοβελτιωθεις;
δεν προβλεπονται συνταξεις για αγαμητες γεροντοκορες στο φορουμ, οταν μπαινεις με απανωτα συμπλεγματικα προφιλ που δεν βρισκουν ανδρα.. θα πρεπει να μπαινεις με το αρχικο σου αν θελεις να διεκδικησεις τον τιτλο της πιο γηραιας αγαμητης της περιοχης και καμια συνταξουλα βεβαιως. εισαι πρωτεργατρια στο φορουμ κι ας παριστανεις την περαστικη...
ακρατεια εχεις εσυ, που κατουριεσαι απ την χαρα σου που σου μιλαει καποιος, εστω και γραπτως σε ενα ανωνυμο φορουμ και εντος ολιγου θα μεγαλωσει γιατι οι μυς του περιναιου πρεπει να γυμναζονται ποτε - ποτε.. δεν αρκει που κατουριεσαι..
υ.γ. δεν χρειαζεται να νοιωθεις ετεροντροπη μωρη παρθενα (κατα το "αι μωραι παρθεναι"). μπορεις να νοιωθεις κανονικη ντροπη με τα χαλια που χεις.
για το επιπεδο κατινιας και στερησης που καταφεραν να σου μεταφερουν στο μεσαιωνικο, θρησκοληπτο περιβαλλον σου.
05-11-2024, 13:36 #33
Χαλαρώστε λίγο με Χατζηδάκι, γιατί λίγη μουσική βοηθά τον καθένα στις προβολές του στους άλλους:
Βλέπω ένα "Σπουργίτι" έρημο κι αλήτη,
μόνο του στη λύσσα του βοριά,
είναι ξεπουπουλιασμένος κι είναι ζαρωμένος,
στης φτωχιάς αυλής τη μουριά.
Βρε τον Σπουργίτι τον φουκαρά που δεν έχει θεραπεία...
https://www.youtube.com/watch?v=1CCdzr1c-Bo
05-11-2024, 13:36 #34
05-11-2024, 14:12 #35
..Τι έγινε εδώ πέρα πάλι ρε ‘σείς.. Για το γιατρό είστε όλοι σας.. Εγώ όχι πλέον, ήδη έχω πάει σε δυο τρεις και έφαγα πόρτα, τώρα κάνω αποτοξίνωση...
Εσύ wanderer δεν είσαι για το γιατρό, αλλά για την αστυνομία.. Ελπίζω να πήγες ήδη «ΧΤΕΣ» και όχι να κάθεσαι ακόμα και να διαβάζεις εδώ..
Ήβη είσαι καρακουκλάρα..
Μιχαλάρα πατρίδα είσαι μέγιστος μάγκας και αλάνι που κατάφερες και προσγείωσες δίπλα σου τέτοιο αεροπλάνο..
https://youtu.be/QAw1DwF2gg8?si=wJGCG1uqA58DSJLQ
05-11-2024, 14:31 #36
..κι άλλο ένα αεροπλανικό..
https://youtu.be/yDBmbyZtMlg?si=j8XdXL6-a0EJnd8U
05-11-2024, 14:44 #37
Frozen wanderer ξε-πάγωσε σε παρακαλώ και σήκω φύγε από εκεί που κάθεσαι..
Πήγαινε οπουδήποτε, άλλαξε και πλανήτη άμα είναι αλλά μην κάθεσαι άλλο εκεί πέρα.. Άσε εμάς εδώ να καταστρέφουμε το θρεντ σου και πήγαινε να εξαφανιστείς μακριά από αυτόν τον τύπο.. Σε παρακαλώ.. Μην παίζεις με αυτά..
https://youtu.be/EZYxaWzN8Es?si=xbU06yUmavhQI5W0
05-11-2024, 16:29 #38
ειμαστε ενηλικοι η΄δεν ειμαστε ? ΕΙΜΑΣΤΕ . αρα για τις πραξεις μας ειμαστε υπευθυνοι ! δεν φταιει λοιπον κανενα κρατος , κανενας νομος , οταν δεν εισαι κυριαρχος του εαυτου σου και να πεις ΦΤΑΝΕΙ ! τωρα τι λεει το καθε πρωιναδικο , η καθε τηλεπερσονα , ο καθε τικ τοκερ και η καθε ινφλοουενσερ ειναι για μιντιουμ σαιζ εγκεφαλους , μαλλον κατω απο το μιντιουμ . ξαναγραφω ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και οχι πολιτικες ορθοτητες και μλκιες .
τωρα για το ρεμεντυ δεν ξερω τι λες ..λυστε τα μονες σας ( μονοι σας )
05-11-2024, 16:37 #39
α παλι συμφωνεις μαζι μου . σεξ δομικο στοιχειο , πριν - μετα τον γαμο . ο γαμος αναφερεται διαφορετικα γιατι πηγαζουν γραφειοκρατικες υποχρεωσεις και δικαιωματα . αρα στον γαμο μπορεις να παρεις διαζυγιο με την βουλα του δικαστηριου ( γραφειοκρατια ) με οτι αυτο απορρει ( οδοντοβουρτσες , κοινοι λογαριασμοι , σπιτια , οικοπεδα , αγροτεμαχια , κλπ ), ενω στις σχεσεις ...παιρνεις μονο την οδοντοβουρτσα και ξεμπερδευεις ....
δλδ τωρα συγνωμη , εχω την κουκλαρα διπλα μου , μου εχει ερθει αρωματισμενη , τιγκα στην κ&λα και στην κοκκινιλα στο εσωρουχο , και της λεω ..κατσε μισο λεπτο γιατι εχει ΣΑΣΜΟ να τελειωσει και μετα αν μας παρει ο χρονος , σε δερνω κιολας ....
ε υπαρχει και αυτη η μαμημενη ατομικη ευθυνη δλδ , πως να το κανουμε
05-11-2024, 18:50 #40
Ααα, δικιά μου είσαι εσυ άμα σου αρέσουν οι παλιές ελληνικές ταινίες.. :) Έλα να δούμε παρέα! :) Εγώ και εκατό φορές να τις δω αυτές δεν τις βαριεμαι ποτέ..
Τη Βουγιουκλάκη γενικά λίγο τη βαριέμαι, όχι τις ταινίες που παίζει όμως. Τη βαριέμαι την ίδια, σαν γυναίκα, δεν με ξετρελαίνει εμφανισιακά και έχει κι έναν τουπέ ότι είναι η σταρ, δεν την μπορώ. Και τη θεωρώ και μέτρια σαν ηθοποιό.
Εγώ είμαι πιο πολυ της σχολής Καρέζη. Τη βρίσκω πολυ πιο όμορφη σαν γυναίκα, με πολυ πιο ελκυστικό χαρακτήρα (ακόμα πιο όμορφο από την εμφάνιση) και τη θεωρώ και καλύτερη ηθοποιό απ την άλλη, τη «σταρ».
Κι έχει και κάτι μπλε ματάρες σαν τον ωκεανό.. Όπως πολυ σωστά το έχει γράψει ο Stavento σε τραγουδάκι του (δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι ρε γμτ..) «όλη η θάλασσα ξεχύνεται απ’ τα μάτια της Καρέζη»…
https://www.thetoc.gr/Content/Images...04=default&v=2
05-11-2024, 19:32 #41
Κενά μνήμης
11-01-2025, 16:56 in Διαχείριση Θυμού