ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Ionas21 View Post
    ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
    αλλά δυστυχώς δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια λόγια από το στόμα της
    ΠΟΤΕ
    διαζυγιο, δοκιμασες;

Banned
    ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
    ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
    ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ
    αλλά δυστυχώς δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοια λόγια από το στόμα της
    ΠΟΤΕ
    Ιονα ηταν ΠΑΝΤΑ η συντροφος σου ετσι ή εγινε μετεπειτα;
    Οταν πρωτο εισασταν μαζι περνουσες ομορφα ;
    Τα ειχες ολα αυτα ;

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΑ
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ
    ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ
    ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
    ΦΤΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
    Το θέμα τώρα πια είναι ότι νιώθω ότι έχει τελειώσει η ζωή μου και με το παραμικρό νομίζω ότι θα πεθάνω

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΑ
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΤΣΙ
    ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ
    ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
    ΦΤΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
    Το θέμα τώρα πια είναι ότι νιώθω ότι έχει τελειώσει η ζωή μου και με το παραμικρό νομίζω ότι θα πεθάνω
    γιατι δεν δοκιμαζεις την ψυχοθεραπεια;

Καλημέρα,

Δεν ξέρω πια τι να σκεφτώ και τι να υποθέσω. Ίσως η ψυχοθεραπεία βοηθήσει. Κοστίζει όμως κι αυτή. Και δεν είμαι κανένας πλούσιος.

Καλημέρα σε όλους είμαι πάλι χάλια. Κουράζομαι πολύ λαχανιάζω αλλά δεν λιποθυμάω. Πονάω μία στα πόδια, στους μηρούς, μία στα πέλματα μία στους αστραγάλους μία στα χέρια. Έχω τρελαθεί. Οι ώμοι μου τα γόνατα κάνουν συνέχεια κρακ. Χάνω ασβέστιο αλλά το ασβέστιο στο αίμα είναι φυσιολογικό. Πήγα σε ενδοκρινολόγο χειρούργο και είπε πως με βάση τις αιματολογικές δεν δείχνει να χρειάζεται χειρουργείο ο παραθυρεοειδής. Η ούρηση λόγω του προστάτη έχει κάπως βελτιωθεί με τα φάρμακα και την αντιβίωση που μου έχει δώσει ο ουρολόγος αλλά εγώ νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά και φοβάμαι πολύ. Και πως είναι προχωρημένο. Αύριο θα κάνω υπέρηχο και τρέμω τι θα δείξει. Νιώθω ένα βάρος στην κύστη μου πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Τα νεφρά μου πονάνε αλλά οι αιματολογικές δεν δείχνουν κάτι. Το μόνο που σκέφτομαι συνέχεια είναι το χειρότερο και το λαχάνιασμά και η κούραση επιδεινώνουν τις σκέψεις μου και το ανάποδο. Τρέμω την αυριανή εξέταση και τις εξετάσεις του ουρολόγου την άλλη εβδομάδα. Τρέμω τρέμω τρέμω. Μία τόσο ωραία ημέρα και όλα μέσα μου μαύρα σε σώμα και ψυχή. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το κακό. Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τίποτα όσο μάλλον αν μάθω κάτι άσχημο. Συγνώμη που σας κάνω και εσάς να νιώθετε έτσι. Αλλά δεν έχω κάποιον να μιλήσω.

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους είμαι πάλι χάλια. Κουράζομαι πολύ λαχανιάζω αλλά δεν λιποθυμάω. Πονάω μία στα πόδια, στους μηρούς, μία στα πέλματα μία στους αστραγάλους μία στα χέρια. Έχω τρελαθεί. Οι ώμοι μου τα γόνατα κάνουν συνέχεια κρακ. Χάνω ασβέστιο αλλά το ασβέστιο στο αίμα είναι φυσιολογικό. Πήγα σε ενδοκρινολόγο χειρούργο και είπε πως με βάση τις αιματολογικές δεν δείχνει να χρειάζεται χειρουργείο ο παραθυρεοειδής. Η ούρηση λόγω του προστάτη έχει κάπως βελτιωθεί με τα φάρμακα και την αντιβίωση που μου έχει δώσει ο ουρολόγος αλλά εγώ νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά και φοβάμαι πολύ. Και πως είναι προχωρημένο. Αύριο θα κάνω υπέρηχο και τρέμω τι θα δείξει. Νιώθω ένα βάρος στην κύστη μου πολλές φορές μέσα στην ημέρα. Τα νεφρά μου πονάνε αλλά οι αιματολογικές δεν δείχνουν κάτι. Το μόνο που σκέφτομαι συνέχεια είναι το χειρότερο και το λαχάνιασμά και η κούραση επιδεινώνουν τις σκέψεις μου και το ανάποδο. Τρέμω την αυριανή εξέταση και τις εξετάσεις του ουρολόγου την άλλη εβδομάδα. Τρέμω τρέμω τρέμω. Μία τόσο ωραία ημέρα και όλα μέσα μου μαύρα σε σώμα και ψυχή. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το κακό. Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Δεν μπορώ να διαχειριστώ τίποτα όσο μάλλον αν μάθω κάτι άσχημο. Συγνώμη που σας κάνω και εσάς να νιώθετε έτσι. Αλλά δεν έχω κάποιον να μιλήσω.
    Όταν σκεφτόμαστε συνέχεια κάτι νιώθουμε κούραση, πολύ πιθανόν αυτό να επιρρεαζει όλο το σώμα. Να κάνεις τις εξετάσεις σου, να δεις που βρίσκεσαι και θα ηρεμήσεις. Ολο αυτό το άγχος, μόνο κακό σου κάνει.

Να δω που βρίσκομαι. Αυτό είναι που με τρομάζει. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν μπορώ καθόλου. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, να ηρεμήσω να ξεκουραστώ, να γιορτάσω, να χαλαρώσω να ζήσω. Νομίζω ότι είμαι άρρωστος πολύ άρρωστος και θα πεθάνω. Έτσι νομίζω έτσι πιστεύω. Και το σώμα μου με βοηθάει σε αυτό δεν με αφήνει. Δεν είναι απλά σκέψεις. Αυτό είναι George που με βασανίζει. Σήμερα δεν θα κοιμηθώ. Πρέπει να ξυπνήσω και πρωί γιατί η εξέταση είναι στις 7 και μετά αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά θα καταρρεύσω.

Senior Member
    Να δω που βρίσκομαι. Αυτό είναι που με τρομάζει. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν μπορώ καθόλου. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, να ηρεμήσω να ξεκουραστώ, να γιορτάσω, να χαλαρώσω να ζήσω. Νομίζω ότι είμαι άρρωστος πολύ άρρωστος και θα πεθάνω. Έτσι νομίζω έτσι πιστεύω. Και το σώμα μου με βοηθάει σε αυτό δεν με αφήνει. Δεν είναι απλά σκέψεις. Αυτό είναι George που με βασανίζει. Σήμερα δεν θα κοιμηθώ. Πρέπει να ξυπνήσω και πρωί γιατί η εξέταση είναι στις 7 και μετά αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά θα καταρρεύσω.
    Έχω διπλό όγκο στον εγκέφαλο. Χρειάζεται να πηγαίνω για να "βλέπω" ε αν μεγάλωσε. Λίγο πριν πάω πάντα φοβάμαι για τα χειρότερα. Αλλά πάω. Καλύτερα να ξέρω. Μπορεί άδικα να ανησυχώ. Συνήθως τα σενάρια που κάνουμε πριν από κάθε εξέταση (ακόμη και ρουτίνας) είναι πολύ χειρότερα από τη πραγματικότητα.. Αυτό το "αν" μέσα στο κεφάλι συνέχεια, αν έχω αυτό το άλλο.. Μάθε πρώτα και μετά τα βάζεις κατω και τα αντιμετωπίζεις. Βρες κάτι να κάνεις τώρα να γεμίσεις λίγο το μυαλό σου, δες καμια ταινία, βγες βόλτα. Και όλα καλά θα πάνε!

Δεν ξέρω George τι μου συμβαίνει. Εδώ και έναμισι χρόνο καταρρέω καθημερινά σχεδόν. Αν και αυτό έχει ξεκινήσει πολύ πιο πριν και οι ρίζες του είναι ακόμα πιο παλιά.

Senior Member
    Δεν ξέρω George τι μου συμβαίνει. Εδώ και έναμισι χρόνο καταρρέω καθημερινά σχεδόν. Αν και αυτό έχει ξεκινήσει πολύ πιο πριν και οι ρίζες του είναι ακόμα πιο παλιά.
    Μήπως ήρθε η μέρα να μιλήσεις με έναν ψυχολόγο? Να δεις πώς θα διαχειριστεις όλες αυτες τις φοβίες? Είναι αρκετός καιρός ο ενάμιση χρόνος.
    Πάντως εγώ πιστεύω ότι αύριο θα μας γράψεις ότι όλα πήγαν μια χαρά και άδικα είχες τόσο άγχος.

Δεν ξέρω George. Αυτή τη στιγμή τρέμω και δεν ξέρω αν είναι από το κρύο ή από τον φόβο μου και τον πανικό.

Senior Member
    Δεν ξέρω George. Αυτή τη στιγμή τρέμω και δεν ξέρω αν είναι από το κρύο ή από τον φόβο μου και τον πανικό.
    Χαλάρωσε.. Ε αν φοβάσαι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα? Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει..
    Συνήθως τι κάνεις για να ηρεμεις?

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ. Θα την πατησω οπως η μανα μου. Δεν ασχοληθηκε κανεις. Εγώ ήμουν εξωτερικό. Μόλις το έμαθα γύρισα αθηνα και σε λιγες ημερες πέθανε. Είχε προχωρήσει πολύ. Φοβότανε σαν και μένα. Κι εγώ δεν μπορώ να μιλήσω σε κάνεναν για αυτά που νιώθω και αισθάνομαι.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast